1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 11, 2021 at 4:31 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

kako samo uspiješ ^^ da nisi alkar, mirna ruka i oko sokolovo

pa u pripetavanje

Ono si bio ti na bidu? Ajde ostavio sam ti 20 dionica. ^^

ma nisam, kupovao sam ranije tijekom dana, jer kažu da se krenulo s prihranom pšenice dok nema snijega, pa kada prekrije snijeg ima da buja i da se busa u proljeće i kažu biti će dobar urod, usjev obećava

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 11, 2021 at 4:07 PM
    Quote from Marin83

Malo PTKM dokupija po 63,20kn, skupija ovome na bidu zadnju sekundu aukcije ispred nosa.

kako samo uspiješ ^^ da nisi alkar, mirna ruka i oko sokolovo

pa u pripetavanje

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 11, 2021 at 3:49 PM

+atpl malo se kupilo automatski na rušenju

+ptkm ufff nekako mi se čini već mali višak

+ht ej, ej

-dlkv zadnja/3

• Birtija

• Moller
    • February 11, 2021 at 3:40 PM
    Quote from Krokodil

Za 375 dionica sam dobio nulu dionica a platili su mi 20 puta manje nego sam ih ja platio.

koju? banda

• Birtija

• Moller
    • February 11, 2021 at 3:27 PM
    Quote from Krokodil

Pisao sam ujutro o tome ali me se briše. Ja sam prodao po 7 jer se bojim spajanja dionica. Dok vas oderu 1 za 1000 teško ćete u vlakić više.

a jel za one što neće biti djeljive s 1000 ide isplata u gotovini i po koliko, kad već vidim svašta znaš, đesi kupijo kuglu, izgleda ti netko uvalio staklo pod kristal ^^

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • February 11, 2021 at 2:20 PM
    Quote from jocaAMsterdam

Kako se sad osjeća ovaj šta je kupio po 8,48 ? X(

Ako ništa drugo, evo prilike za dokup na 7 kuna za one koji vjeruju u Dalekovod i dalje.

ma neće baš na 7 , zaštita je postavljena ranije, na 7 ako procuri onda ide uzemljenje, ovo je samo novi krug prikupljanja dionica, mislim jedino da dio odlazi trajno u Ingru, jer tamo još ne znaju za pad, po tome bih rekao da je netko išao dignuti ovdje da može izaći i prebaciti na Ingru, ma nemam pojma, danas je baš zbrka na sve strane

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 11, 2021 at 10:44 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Ledica

Što ti žena kaže na to ? Iskazuje nezadovoljstvo tvojom strategijom ?😂

Nadoknađujem na drugim poljima. ?(

nije red da se miješam u prepisku, a kod mene potpuno suprotna reakcija, uvijek presporo izađem i presporo uđem, evo da sam izašao iz SUKC dok je netko lupao po 150 i uletio s tim u DLKV gdje bi mi bio kraj,

i da odmah odgovorim što mi žena na to kaže, da ne bi bilo nedoumice; hajde.........oćeš li više, znaš da mi treba gotovine

inače danas mi je prodajni dan na mali petak

-Dlkv 2/3

-Ingra

+opte

-opte

treba danas u šoping s ženom, idu ti novi sojevi pa treba nabaviti kvasca i toalet papira

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • February 11, 2021 at 10:18 AM
    Quote from deny_09

Glavno da se vrti... ;)

što brže to bolje ^^

• Moller
    • February 11, 2021 at 10:06 AM
    Quote from deny_09

Kako je samo krenulo žestoko, od prve minute... :)

Pada li danas kota 7,00 kn na OPTE, pitanje je sad..?

najbolje je ujutro pokupiti vrhnje dok su ulagači još pospani i bunovni, uhvatilo ih na spavanje i sada dok skontaju što se događa odoše dionice

KultLicnosti,

već je bilo svašta ^^

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • February 11, 2021 at 9:57 AM
    Quote from maga

izgleda da su crtaci dobro crtali i najavili...

tajna je u tome da dolazi Valentinovo i zaljubljeni u dionicu dolaze na svoje, čestitke zloćki :thumbup:

• Moller
    • February 10, 2021 at 10:56 PM
    Quote from hugh

Sad sam na fininfu vidio da su Optima i Ht žalitelji na natječaju grada Zagrebu vrijednom skoro 37 miliuna kuna. Tko je dobio taj posao?Da li su to te neke ustanove za koje je kolega neki dan pisao da su otkazale suradnju Optimi i prešle na drugog operatera? A1?

ja o tome ne pišem, jer ovdje ima toliko telekomunikativnih stručnjaka da se ne bi štel mešat, ali sam nemali korisnik A1 i uvijek imaju bolju ponudu od HTeja za 2 koplja i 4 koplja od Opte, a bio sam korisnik najprije HTa i jednu-dvije godine Opte i vjerujte uvijek biram najpovoljnije, a to gledam i kod dionica :)

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • February 10, 2021 at 10:20 PM
    Quote from Vule

kad sam ja prije godinu dana govorio da se firma priprema za prodaju (ja sam tada mislio da bi kinezi kupovali) onda su mi post odma obrisali... ne na ovom forumu nego na starom..

čuvaj se ti Kineza i ne odaji njiove tajne, eno vidiš kako su Trumpa izbrisali ^^

• Moller
    • February 10, 2021 at 10:12 PM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

sve 5, ali tko će platiti stajanje na "peronu sreće", pisao sam već zloćki o tome, čak mislim da je bila i pjesma u prilogu, nadajmo se da pored svega neće još izletjeti iz Indexa

Zašto bi izletila iz indexa?

ne znam ja, valjda netko to izračunava na ZSE, a prometi se penju na Ingri i Dlkv

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • February 10, 2021 at 10:09 PM
    Quote from jocaAMsterdam
    Quote from Moller

može li Dalekovod zamijeniti nekoga u Crobex 10, evo nas na 7,5 prosjeka i promet skoro1,2mil i toliko je bilo na zadnjem ovakvom rastu prije članka, izgleda je ključna razina riješena, sutra ćemo to utvrditi

Ovo je ili lažni rally do 8, pa nazad na 7 ili netko stvarno ima neke inside info pa masovno kupuje.

Vidjet ćemo sutra.

nekako sam mišljenja da je vrijeme lažnjaka prošlo na ZSE, možda se još provuče koji tu i tamo, ali sve nam je toliko obezvrijeđeno da stvarno nema smisla da tamo neki novi "strani klinci" pokupe vrhnje nakon tolikih godina

"Prevladavaju investitori iz bliskog susjedstva: najviše je Slovenaca koji sudjeluju sa 34 posto u ukupnom broju stranih ulagača.

Slijede ih investitori iz BiH sa 27 posto te Austrijanci kojih je malo više od 6 posto. Što se tiče država u kojima se nalaze globalna financijska središta, iz SAD-a je 141 investitor, Velike Britanije 93, Kine 5, Japana 4, a iz Singapura dolazi jedan vlasnik računa u SKDD-u.

Iz jedne od najsiromašnijih država svijeta, Sijera Leonea, dolazi čak tri investitora, a glas o hrvatskim dionicama pronio se i do dalekog Uzbekistana gdje je svoj teško zarađeni novac u naše kompanije odlučio uložiti jedan ulagač. Još je egzotičnija struktura pravnih osoba koje dolaze iz 72 države. I tu su najbrojniji slovenski ulagači kojih je preko 13 posto, a drugi su američki investitori s udjelom od gotovo 11 posto. Austrijski investitori su treći s udjelom od 9 posto.

Međutim, solidan broj dolazi iz poreznih oaza. Tako je iz Lihtenštajna njih 27, Kajmanskih otoka 15, Britanskih Djevičanskih otoka 12, a Paname njih osam.

Na Bahamima je nastanjeno četvero investitora, a na Bermudi njih dvoje. Nizozemski Antili, Curacao, Grenada i Sejšeli imaju po jednog predstavnika."

• Moller
    • February 10, 2021 at 9:59 PM
    Quote from Nevera

Evo ja ću. Stabilan dnevni rast, tko je htio kupiti kupio, prodavatelji nisu rasipali. Uglavnom ljepa količina protrgovana sa solidnim paketima.

sve 5, ali tko će platiti stajanje na "peronu sreće", pisao sam već zloćki o tome, čak mislim da je bila i pjesma u prilogu, nadajmo se da pored svega neće još izletjeti iz Indexa

• INGR (INGRA d.d.)

• Moller
    • February 10, 2021 at 9:50 PM
    Quote from nascar

malo me ovo podsjeća na 2012.g. onda je bilo od 4-12,75kn u 20ak dana, a u slijedećih 10 dana na 6 kn. nadam se da nećemo gledati reprizu.

gledao i učestvovao u živo, nije usporedivo, ono je bio klasični euforični vlakić nekoliko dana, a ovo je stvarno raketa, samo da doznamo tko je astronaut i čija je lova

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 10, 2021 at 9:42 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

+tpng

+zb samo interventna količina

Ti si taj koji mi uvik skupi ZB kad je džabe grrr

"ubilo" mi portfelj pa sam odmah pogledao što se tako grdo dogodilo i krenuo u "osvetu", ali nije bilo više :) ispričavam se, možda još netko zatreba hitno lovu, možda čak i ja ^^

• CORONA virus

• Moller
    • February 10, 2021 at 9:38 PM
    Quote from 5. Element

https://www.liberal.hr/lockdown-repre…koronavirus-711

Jedan od najjacih clanaka ikad od ovog konkretnog autora.

ovaj ga je nadjačao

https://www.index.hr/amp/vijesti/cl…ci/2252958.aspx

i sada ostaje pitanje zašto su potrošili onolike doze za saborske zastupnike

• INGR (INGRA d.d.)

• Moller
    • February 10, 2021 at 9:33 PM
    Quote from Marielena

Da li ima neki fundamentalni razlog zasto je dionica ostvarila takav rast u nekoliko dana? Osim jednog posla za 30 milijuna kuna?

ja znam, ja znam, "svemirac" kupuje ali ne direktno i ovaj dobiveni posao nema baš veliku težinu u tome, gotovo bih rekao beznačajan

• Moller
    • February 10, 2021 at 4:07 PM
    Quote from tin

Prodaju se brodari a kupuju građevinari.

ja kupujem oba, Crobi se lagano provlači kroz 1800 i vrijeme mu je da već jednom krene prema 2000

1. Privacy Policy
  2. Kontakt