Da, sve ovisi što će pokazati izvješće, ali naravno i daljnje kretanje vozarina.
ja se sada uzdam u onu da je već uračunato u cijenu, nisu valjda gledali džabe
Da, sve ovisi što će pokazati izvješće, ali naravno i daljnje kretanje vozarina.
ja se sada uzdam u onu da je već uračunato u cijenu, nisu valjda gledali džabe
http://www.paraf.hr/martina-dalic-…rihodi-i-dobit/
Nisu li bila suprotna očekivanja ?
Partnerica jaše dalje ![]()
evo, i Viro nam je pred lansiranjem, al ne može, jer netko protiv njega vodi hibridni rat!
kibernetički napad repine pipe da izgricka sve na 20kn ![]()
https://www.index.hr/vijesti/clanak…om/2272164.aspx
Premale im plaće da se aktivno bave sportom, kaže sindikat državnih i lokalnih službenika.
A ja negdje čula da je hodanje i trčanje besplatno.
Valjda je to dezinformacija.
previše spavanja na radnom mjestu zna ljude toliko deprimirati, da čak znaju razmišljati o napuštanju takvog "posla" ali sve završi na razmišljanju, očito je da onda i kod kuće nastave spavati jer ima još nekih besplatnih aktivnosti, kojim se vrlo jednostavno možeš razgibati
Halo ! Ima koga kod kuće, gdje ste svi nestali ? Čeka se šesticama na bidu ?
Ja sam spremna. Još koju tisućicu ću uzeti pa kud/ kad puklo da puklo.
izgleda netko sprema lovu tj. čara picu i čeka
Ma ako prodje ovo ja se ukrcam na jedan i popnem se na dimnjak, pjevam Thompsona preko okeana!
možemo odmah dok čekamo i ovu, prava burzovna
Evo ja stavio udicu i ulovio(dokupio) još malo ribe...
bio je jedan i za 500 ribica, ali je umaknuo na vrijeme, kada se pojavilo jato
Mogli bi mi bit na dan izvješća tamo odakle smo isplovili.
Kolega, možda vi budete ali dionica sigurno neće.
ne misli se tu valjda ne prvo isplovljavanje ![]()
Mogli bi mi bit na dan izvješća tamo odakle smo isplovili.
čak se i meni čini da je namjerno organizirana igranka prije nego se vidi izvješće i lockdowna, to me malo i izbacilo iz taktike, jer sam već prije odlučio izvješće dočekati na "suhom" i tako bi
ovo zadnjih dana je k'o neka kletva: daboga NE obolio od kovida
ako ne oboliš, a nisi se cijepio, s tobom nešto nije u redu
nisi normalan: jedeš zdravo, treniraš, nisi gojazan
nakaza!
ne želim podcjenjivati bolest, ali nije mi jasno da mi nikako ne možemo pronaći barem za potrebe Dnevnika, jednog jedinog pacijenta u bolnici okrenutog na trbuh, meni se čini da je to ipak malo popustila propaganda u odnosu na onu iz Bergama,
ove preporuke kolege buMBum mi se čine logičnim, živi normalno i ne boj se, pa ako te baš zadesi, bori se dok budeš mogao iliti do smrti
ovaj tjedan
+Htej
+ sakupio pomalo Ptkm
+za.ebalo me na oceanima
![]()
Kad se jedno jutro probudiš i želiš malo prodati i unovčiti neku kriptovalutu ... a ono te dočeka..
mislim da od naših nije nitko ulagao preko tog
Thodex Exchange
dosta je nama
kod nas je rum već podijeljen, sada je u tijeku proslava, a zatim ide otriježnjenje
proslava i otriježnjenje-da, u koroni, i to brazilskog soja, britanski je već zastario, brate
![]()
sad će to prvi pendrek rastjerati dok samo vidi graf i koliki je rast ![]()
Pa ako budu ovakve vozarine valjda bude neka dividenda mornarima za rum. Mislim da sam vidio da neki veliki brodari već pričaju o tome
kod nas je rum već podijeljen, sada je u tijeku proslava, a zatim ide otriježnjenje ![]()
bilo je i sa 300 na 450 u dva dana, e to su bila luda vremena glisiranja, no dobro, svaki + je dobrodošao, odmah je sve nekako življe, čak i dok raste dug bolnica veledrogerijama
Sjećam se toga, bilo je +40% u jednom danu, e to su bila vremena
Samo, trebalo je tada prodati, kad razmislim
pa uvijek netko proda, a ne moramo mi baš svaki puta zaraditi, neka malo i drugi ![]()
nekada je normalna promjena cijene bila +-40-50 kn a danas evo treba 4-5 dana za to i to vrlo rijetko, osim toga, kada se tako nešto dogodi sve ostale dionice gotovo zamru ili se rasprodaju radi brzog ulet/izleta
a čuj kad je dionica na 1.000 kn onda je 40-50 normalno, sad je ok i 10tak
bilo je i sa 300 na 450 u dva dana, e to su bila luda vremena glisiranja, no dobro, svaki + je dobrodošao, odmah je sve nekako življe, čak i dok raste dug bolnica veledrogerijama ![]()
Šta ova kraljica banka čeka dok HPB raste 5% dnevno!
Ipak je ovo privatna institucija sa redovnom
dividendom (cca 10%) u neCorona vremenima i
dobiti 1-2 MILIJARDE kuna.
narudžbe se primaju samo preko Glove i Pauze ![]()
nekada je normalna promjena cijene bila +-40-50 kn a danas evo treba 4-5 dana za to i to vrlo rijetko, osim toga, kada se tako nešto dogodi sve ostale dionice gotovo zamru ili se rasprodaju radi brzog ulet/izleta
ja vidim ne uobičajeno visok promet do 10:51, za ZSE standarde. I dobar plus crobexa
a je, netko raspalio po ATGR, pa sada raste Atpl, da, nije uobičajeno kako uobičavamo gledati,
evo se i HPB budi prema najavama ![]()
Rasplamsala se trgovina na ATPL!
Konačno se pojavila dionica koja ima potencijal pokrenuti cijelo tržište.
Atpl uvik bila i ostala!