Ovo je dionica da se ne misliš sljedećih godinu, dvije, svatko tko pokuša trejdati se dobrano zahebao. Slično kao šta je bilo hvatanje padajućih noževa prije, samo kontra.
pa jel ovo onda igra letećih noževa ili se to stručno nekako drugačije kaže
Ovo je dionica da se ne misliš sljedećih godinu, dvije, svatko tko pokuša trejdati se dobrano zahebao. Slično kao šta je bilo hvatanje padajućih noževa prije, samo kontra.
pa jel ovo onda igra letećih noževa ili se to stručno nekako drugačije kaže
+ATPL uz isprike svima koji su ostali iza mene, jer sam kupio u prvoj transakciji među prvima, ovo je uz grose špile postalo i schnele špile
ma da sam ja siguran da je to sretan put, već bih ja krenuo, ali što kažu ne treba nagliti, ima još sat vremena
ajde Moller, "vrijeme je za prodaju".....trebamo te več u pon. na otvaranju za dizanje cijene......
nemam ja više te dionice, prebacio ženi pa neka se ona dalje sekira, ja to više ne mogu ni gledati, HTej je mila majka za ovo, nema zarade al nema ni sekiracije
Bas gledam na Sabor Hr i nema nigdje za nac nista vezano za ZEM, ni kad ce da bude ni da je u proceduri. Ima li netko saznanja sta se desava?
pomažu kolegama na lokalnom nivou pred izbore, rade kažu po trenu, isto kao i prije 5 godina
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/vid…sovanja-petkom/
a inače od njih očekivati da ih je nešto briga, pa za njih je pojam Optima vjerojatno motorno ulje iz Modriče
malo nam je petak danas, niste vi jedini koji će još do kraja dana ići pušiti, mene isto vuče van, kopno se vidi, luka je osvjetljena i cure već mašu s obale
Srtean put
![]()
![]()
ma da sam ja siguran da je to sretan put, već bih ja krenuo, ali što kažu ne treba nagliti, ima još sat vremena ![]()
pad je već bio sa 355 na 340 danas. Nakon toga zna se što je uslijedilo. Uskoković natrag. Nije lako biti u jačoj poziciji jer te ti propadi od 10 -15 kn bacaju 4000-6000 unatrag pa proradi panika pa prodaš pa te onda uhvati na krivoj nozi, ti prodao po 340 a već 10 minuta poslije lik skida po 350 pola milje kuna... ovo što se tu radi, to su vam profi likovi sa velikom lovom.
Upravo to, prodao pola atpl po 337 otišao zapalit vani, vratio se ona na 345, nešto malo kasnije ode na 350.
Ali sam zadovoljan, povratio sve izgubljeno na ptk i još zaradio. Nikad bolji potez nisam napravio, moram zahvaliti kolegama s foruma, da nije Vas ne bi to napravio jer ne stignem pratiti vani što se događa. i najvažnije poslije cigarete moglo je biti i suprotno.
malo nam je petak danas, niste vi jedini koji će još do kraja dana ići pušiti, mene isto vuče van, kopno se vidi, luka je osvjetljena i cure već mašu s obale
pad je već bio sa 355 na 340 danas. Nakon toga zna se što je uslijedilo. Uskoković natrag. Nije lako biti u jačoj poziciji jer te ti propadi od 10 -15 kn bacaju 4000-6000 unatrag pa proradi panika pa prodaš pa te onda uhvati na krivoj nozi, ti prodao po 340 a već 10 minuta poslije lik skida po 350 pola milje kuna... ovo što se tu radi, to su vam profi likovi sa velikom lovom.
a ti profi, jesu oni bili i na 700 unutra pa dočekali 130, meni je infektomatematičar ipak bio najveći profesionalac, što je taj znao nakupovati od nas neprofića kada god je bilo gusto
ima li netko da bi mijenjao dionice HT za Atpl u omjeru 2:1 ili previše očekujem da već u 14 sati petkom ima barem netko pijan u birtiji
Kakva euforija. Danas se samo kupuje, nitko ne prodaje. Sretno nam svima.
jedan od najtežih dana za procijeniti treba li biti pohlepan ili preplašen, izgleda su i veliki procijenili da će im netko malo po malo pokupiti veći broj dionica, a oni bolje znaju kurs od nas
i još jedan detaljčić, ali ne manje bitan, kupuju i oni s Poslovnog vidim
budemo li se striktno držali povijesti, od 1941-1945 crno nam se piše, a poslije ionako dolaze crvene brigade, tako da se svejedno nemamo čemu veseliti, osim najužega kruga za kojeg će biti viskija i cigara
e ježišga
...ali kada kažeš "najužega kruga za kojeg će biti viskija i cigara" na koje to "crvene brigade" misliš... to su ove aktualne ili neke pak nove
pa Jožine sigurno ne, osim ako nije ostavio oporuku Manoliću, da on povede u nove radne pobjede, da, mislim na ove nove najnovije grupe
Gadno se čisti ask...majstor s nalogom od 2000 komad pokupio do 247 kn.
jel ima još po toj cijeni ?
bravo za ispravak, ma već me zbunilo, reko da nije opet pushing ![]()
Display MoreDisplay MoreCrobex se približava prvoj velikoj prekretnici, čarobnoj brojci 1941.
Hoće li šumom (parzitani) ili drumom (ustaše)?
Možda će ostati doma (domobrani)?
Očekujemo li duge i krvave borbe u periodu 1941-1945 ili ćemo to prebroditi zahvaljujući brodaru?
Idemo li nakon 1945 u velike građevinske radove na obnovi zemlje pa da skoče građevinari?
Koliko još do novog milenija?
Sad smo jos u 1933 godini
ako nekog zanima kaj je bilo te godine :
budemo li se striktno držali povijesti, od 1941-1945 crno nam se piše, a poslije ionako dolaze crvene brigade, tako da se svejedno nemamo čemu veseliti, osim najužega kruga za kojeg će biti viskija i cigara
+ATPL, ma ne moš ti ovo stići, kao u Brzini samo se izgleda snima u Bib><lijobusu
I ja sam skratio jeb.acki jucer...80%...razlog isti...vec danas kukam i kupujem skuplje🙈🙈🙈...i ne zalim se
A lijepo sam vam rekao da se ne bojite zarade. Niste slušali, sad kupujete 10ak posto više. svaka škola se plaća, tako je uvijek bilo
bome kod mene evo još uvez i gotov doktorat, pa mogu na obranu ![]()
-ATPL, ode moja dividenda Hteja na jednodnevni izlet brodom
Pa jel vi baš morate svaki dan kupiti i prodati ili možete bar 2-3 dana izdržat........
ponekad je poželjno i 2,3 tjedna ili mjeseca imati dionicu......
neke imam i duže, delistirane i jednu skoro će 10a godišnjica, a nisu me ni u Klub zvali na ostatke
Pa jel vi baš morate svaki dan kupiti i prodati ili možete bar 2-3 dana izdržat........
ponekad je poželjno i 2,3 tjedna ili mjeseca imati dionicu......
To vam se čini...kolega izgleda ozbiljne pare vrti, ima ga u svim dionicama.:D
Evo ja sam skoro all in u dionicama, točnije 99,81% portfelja...ima još po tekućima i po škafetinima, al to ne računam.
sve manji su krugovi sa svakom novom vrtnjom
WBR Irena, opasnija od Kaćuše
šta ste je spržili na trejdu
ma samo dio predujma, nije još bila isplata
da, da, treba vidjeti na kakvim nogama tvrtka temelji svoju stabilnost, a ići do Osijeka vidjeti brojke i slova, koja su jednaka u cijeloj HR su priče za malu djecu
gospođa ana
i bi ti se piše s h
Skupština se lani održavala u Zadru.
pa neće ići lani
Ja sam iz Osijeka... tako da mi nije daleko.
opet lažeš, čekao bi onda svaki dan ispred firme