1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • June 29, 2021 at 2:24 PM
    Quote from machor12

Na BID-u stoji 17.400 komada iznad 4,50 kn i baš mi drago da nema prosipavača dionica po toj cijeni.

Ili su fond menađeri na godišnjem ili su svi trenutni vlasnici dionica shvatili da dionica vrijedi više; pa tako i fond menađeri.

Nadam se da neću sada zacoprati trgovinu pa da neki menađerčić jeftino prospe dionice do kraja dana... :)

možda niste primijetili, danas je Dan otvorenih vrata na Opte

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • June 25, 2021 at 3:21 PM
    Quote from Hrx84

Imam mali paketić te vile.

Superluksuzna je, nešto totalno extra. Samo nažalost top 10 drzi 97,54 %

Ima li zainteresiranih?

Valjda postoji razlog zašto izlaze na burzu?

zna li se zašto je nama u pregledu na ZSE, a netko ju zarokao s 55 kom u -47% , izgleda ih sramota to pokazati odmah prvi dan, kažem ja da je to neki unutarnji obračun ili se želi ovih 2,5 % sakupiti u po cijene

Quote from Marin83

Bogami danas teška mehanizacija krči ask HPB-a.

zloćka je spominjala neke termine, da nije ona opet aktivirala čarape

• Birtija

• Moller
    • June 25, 2021 at 3:13 PM

liječnici preporučuju tekućine koje sadrže elektrolite, pa bih molio nekog stručnjaka za pomoć, je li bolje piti pivo, vino ili gemište na ovu vrućinu i koliko količinski je minimalno tih elektrolita potrebno, danas barem nismo opteretili želudac masnim burzovnim burekom

• SUKC (Sunce hoteli d.d.)

• Moller
    • June 23, 2021 at 2:16 PM

danas tek stigla poštom i ponuda za preuzimanje, ovo će proći sezona dok mi ovo realiziramo, e moj vrapčiću baš sam te stisnuo a golubovi za to vrijeme odlepršaše

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • June 21, 2021 at 4:05 PM
    Quote from trial

Nisam primijetio :/ . Dobro da si me upozorio. =O

Kako god, činjenica je da su ovi vani iz branše danas svi odreda zeleni. Sad je već prekasno za veselje i kod nas. Ali srijeda ...

ma ja, samo ti gledaj susjedovu travu i preslikavaj to kod nas, baš zanimljivo da nismo nakon covid pada onda na 3200 crobexića,

eno daxić gonja već 16 000 a bio na 8500 utovrijeme

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Moller
    • June 21, 2021 at 4:01 PM

đe nestaše junaČINE ^^

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • June 21, 2021 at 3:49 PM
    Quote from trial

Svih ključnih pet suhih brodara na Wall Streetu otvorilo u fino zeleno. Sad još samo neka to bude potkrijepljeno zelenim BDI-om, kojeg ažuriranog očekujemo svaki čas, a izvjesno je da će biti zelen, može i ATPL u oporavak cijene na razine od prije koji dan, ali i više. :)

vi valjda niste primijetili da se potiho napušta brod, a vi sami pišete, već 3 sata nitko ništa ne piše :/

• Moller
    • June 21, 2021 at 3:40 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

nisam nikada pokupio svoj, jer za to imam posebno upozorenje da mi je otvoren nalog na suprotnoj strani, tako da to do sada ipak nisam previdio,

ali evo još i danas će neki poželjeti vratiti svoje nazad, ipak je ovo bio mali izlet u nepoznato, ali tako se uči, iako je škola gotova, ali ima produžne :)

Ja sam si jutros izašao između 48-49kn... :) I maloprije prodao zadnju 21 dionicu po 49kn:)..sad čekam na bidu izmeđi 43 i 45kn ^^

a ja sam pola prodao oko 63-65 i baš sam priželjkivao ovakvo spuštanje cijene za ponovno uključenje, kažu iskusni da Petrokemija ima najbolje gnojivo, ne bi ni Gorup toliko vukao da nije bilo dobro :)

• Moller
    • June 21, 2021 at 3:35 PM
    Quote from Santo
    Quote from zlocesti

Ponovno dva bloka na HT

Ukupno 78 tisuća komada, cijena 185 kn

Pa sada, ili omogućavaju nekom viđenom da se izvuće prije Smaka sviejta, ili se nešto iza brda valja. Jednom.

Da li je bilo takvog preslagivanja u novije vrijeme ? Mislim da je ovog mjeseca 150 tisuća komada dionica promijenilo vlasnika

Izgleda da netko kupuje jahtu

izgleda su svi na moru, kada ovakve stvari prvo pročitaš u Jutarnjem,

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…k-vila-15082188

SPVA 35mil. €, ode Škegri više od duplo, a državi utovarili 5ha smetišta za 33mil. biće i za Linića poškropiti

https://zadardanas.hr/2014/05/linic-…-milijuna-kuna/

a onda za 10ak dana će valjda objaviti i burza, dok provjeri neprovjerene medijske napise uz pomoć tetke Hafe

• Moller
    • June 21, 2021 at 3:22 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

u takvim situacijama nikada ne znaš točno, da li je baš htio prodati ili možda kupiti, ali krivo stisnuo,

znao sam i ja nekada kupovati, pa vidim netko srušio cijenu, a onda pogledam od kud meni sada ove pare na računu ^^

Meni se to dogodilo zadnji put na ATPL,a prije toga na SUKC. Na SUKC je bio mali spread pa nije bilo velike štete(15 dana bez bureka), a ATPL je bila u padu tako da sam tu i zaradio hahah

Inače ako poklopiš svoj nalog na BID-u samo ti ga poništi, provjereno.:)

nisam nikada pokupio svoj, jer za to imam posebno upozorenje da mi je otvoren nalog na suprotnoj strani, tako da to do sada ipak nisam previdio,

ali evo još i danas će neki poželjeti vratiti svoje nazad, ipak je ovo bio mali izlet u nepoznato, ali tako se uči, iako je škola gotova, ali ima produžne :)

• Moller
    • June 21, 2021 at 2:35 PM
    Quote from forumas

Svaka čast prodavaču na 41,60

u takvim situacijama nikada ne znaš točno, da li je baš htio prodati ili možda kupiti, ali krivo stisnuo,

znao sam i ja nekada kupovati, pa vidim netko srušio cijenu, a onda pogledam od kud meni sada ove pare na računu ^^

• Što smo danas tržili

• Moller
    • June 21, 2021 at 2:31 PM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from Moller

-ZB

+ptkm

+atpl malo ali jeftino

svaka čast, dobro te ubolo na PTKM, ja sam se odmah postavio na kupnju ali nije više bilo... sad je već up :)

a Atpl sam i ja malo dokupio jutros.

nisam kupio ove najniže, meni je prosjek od 45 kn za sada interesantan, a sve ispod bingo, a možda se pokaže i eurojackpot

• Što smo danas tržili

• Moller
    • June 21, 2021 at 2:17 PM

-ZB

+ptkm

+atpl malo ali jeftino

• Moller
    • June 21, 2021 at 2:16 PM
    Quote from forumas

Mora tu nešto biti, samo još izgleda ni ovi iz države ne znaju.

ja ne znam da li turčini kupuju, ali znam tko kupuje, a možete i vi znati ako pogledate Što smo danas tržili :)

• Moller
    • June 21, 2021 at 11:20 AM
    Quote from Hrx84

Imam mali paketić te vile.

Superluksuzna je, nešto totalno extra. Samo nažalost top 10 drzi 97,54 %

Ima li zainteresiranih?

Valjda postoji razlog zašto izlaze na burzu?

onda će možda krenuti u neko unutarnje preslagivanje ili misle prodavati kao u CIAKu

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• Moller
    • June 21, 2021 at 10:58 AM
    Quote from LeoNT

Ide se u jaku marketinsku kampanju u drugom dijelu godine:

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…-ornel-20210618

"Ovo nije prvi put da surađujemo sa Saponijom, prošle godine realizirali smo zajedno uspješnu kampanju za DeziClean i Handysept, liniju proizvoda za dezinfekciju i čišćenje. Kampanju za Faks helizim i Ornel pripremat ćemo tijekom ljetnih mjeseci, a ono što za sada možemo otkriti da ćemo surađivati s jednim poznatim licem s kojim ćemo zajedno napraviti i novu liniju proizvoda", najavio je Davor Bruketa, kreativni direktor agencije Bruketa&Žinić&Grey."

Ajd, bas me zanima koje bi to poznato lice moglo postati zastitno lice Saponie. :)

ovaj gospodin bi trenutno bio najbolji izbor, taj će trebati faxa za vešeraj na tone

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…atvora-20210613

• Moller
    • June 21, 2021 at 10:01 AM
    Quote from zlocesti

Da večeras čitam crticu o današnjem trgovanju, pisalo bi _ Današnji dan obilježilo je oprezno trgovanje :S

Osim Atlantske 500 tisuća kn prometa uz pad cijene, ostalo nije ni za papar.

Teška vremena.

jel bi to značilo da se Atpl trgovalo neoprezno do petka :(

ali evo i dobrih vijesti za nas, naša burza se brine i sada ćemo svi moći kupiti vilu

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/38283

i to u Dubrovniku :)

baš smo sretnici

• Što smo danas tržili

• Moller
    • June 21, 2021 at 9:41 AM
    Quote from autor

ja bi reko najmanje po 4.82 :D

a ja se ponadao da će biti još malo ispod 4,70

biće vrijeme mijenjati taktiku :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • June 21, 2021 at 9:26 AM

+Opte, samo još ne znam po kojoj cijeni ^^ ^^

• OPTE prodaja - kladionica

• Moller
    • June 18, 2021 at 10:17 PM
    Quote from Laudator
    Quote from Mladen Milicic

Zar se ne moze vidjeti otpustanje dionica gospodje AH i novi stjecatelj?

Pa vidite ga. Skrbnički račun.

Quote from machor12

...a možda je ovo nešto što će nam dati malo vjetra u leđa? :)

Pozitivno mišljenje AZTN o čl. 68 ZEM-a.

Mislim da nije nitko stavio link. Kratko i jasno. Hvala AZTN! :)

http://www.aztn.hr/ea/wp-content/…12021-02011.pdf

Znači u pon opet do 5,2. Kako dosadno.

Display More

:thumbup: ne forsiraj, danas se slabo tržilo, a ja bih još ispod 5 ako može, vodimo računa malo o onima koji nisu nakrcani još od 8 :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt