Posts by Moller
-
-
Ovaj ADRS2 pada kao da im je 100% poslovanja turizam, a svi turistički kapaciteti im se nalaze u zadarskoj županiji...
EDIT: vidim da sa na svim dionicama BID proridija maksimalno, o čemu se radi čeka se pad asteroida ili???
preslikač s vanjskih burza,
ne vjeruje se guverneru
-
Na Optimi sam spušio (za sada) 150.000 kn.
Samo opušteno, portfelj je u plusu.

ti baš ne možeš da se ne hvališ, obuzelo te skroz

-
corona je mila majka za ovakve
nađi razliku--
Bandićevih 10 zlatnih pravila za korupciju: Kako je 'ćapnuo'?Budi politički faktor, sakrij imovinu, radi preko posrednika... To su samo neki od trikova kojima je godinama ‘drmao’ Zagrebomwww.24sata.hr
nema
-
ponuda od 225kn nije nešto što sam čekao godinama.
čekam duplo bolju ponudu ili ćemo još godinama bit suvlasnici.
ja bih bio zadovoljan sa 100€, ali ako sakupe više od 95% onda ćemo popušiti
-
a nu njega, kao pravi stručnjak mogao bi malo i tehnički ponoviti, naše kovanice nisu magnetične, a na njega lete, možda je on u stvari s neke druge planete...........pao
bome na dobro mjesto
Kaić o mitovima o koroni, 5G čipovima, magnetima: Na mene sve kovanice u dućanu polete...Vrlo brzo nakon početka epidemije, internetom su počeli kružiti mitovi, teorije zavjere o cijepivu i koroni. Epidemiolog Kaić se našalio s izjavom da cjepivo…www.24sata.hr -
-ATPL
+jdpl
s magarice na konja
-
Iz razloga koje ne razumijem ovo izgleda bullish

Bullish flagpole i flag, volumen pada, konsolidacija pri kraju ?
Verdict- bullish
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. opet vam je kuhača ispala iz ruku, pa ste zabunom uzeli tehničku olovku

-
Barem nije dosadno.

jok, eno je i okršaj kod Optima korala popet kuna
-
1200 kom po bidu.
netko gleda izvješće, a netko kudam van

-
korone ima i doći će 4. val to nitko ne negira, mene zanima vaše mišljenje o ovoj izjavi hej mladi hitno se cijepite pobit ćete nam starce... valjda bi bilo logičnije hej starci hitno se cijepite i zaštitite se?
nisam nikada ni vidio nekog starca da surfa na valovima, to je više sport za mlade, a stari ako se i pokuša uspeti na dasku, mora dobro paziti da mu je nije netko nasapunao, da ne bi bilo buuuuć, tako je i s coronom, svatko donosi odluku prema svojim mogućnostima i sposobnostima, što će biti slijedeće, da očekujem od Stožera svaki dan uputstva za život, već mi i sada idu na k s onim objavama biometeorološke prognoze svaki dan, kako se samo sjete svakakvih gluposti, neka pitaju mlade ljude osjete li oni te njihove prognoze, naravno da što si stariji imaš određenih tegoba, pa ne možeš biti šest puta mlad u toku života
iz teksta gornjeg linka upravo jednaki stav
"Konsenzus je da cjepivo ne štiti od zaraze (i zaraznosti) nego od težih slučajeva, a kojeg onda ima smisla cijepiti djecu koja ionako praktički ne stradavaju, ako i cijepljena mogu prenositi zarazu? Umjesto fokusirati se na cijepljenje i što veću zaštitu starijih? Po prvi puta u povijesti imamo 'žrtvu mladih za starije', "
a to naš poznati burzovni krdovođa piso, nije valjda izgubio krdobilitet
-
Display More
Nitko ne krivi srbe, susjede, nije bitno koliko si prodao i hvala na ponudi imamo već svoje firme nekih 20-tak godina i znamo zbrojit 2 i 2.
Kolega Laudator
.. U skoro pa u svakom postu ne možete odoliti da ne spomenete svoj saldo, novac,dionice konkretno 2 m kuna😆, firme itd... Malo vam se ljudi podsmjehuju... Nismo u osnovnoj školi pa se hvalimo čiji je tata bolji i tko ima veću kuću....
Svi koji smo ozbiljno ovdje ili na drugim temama, smo očito uspješni u svojim poslovima kad u banana državi imamo fore za ulagat na financijsko tržište, pa ne trebamo iznositi imovinsko karticu....
Dobronamjerno
ili skraćeno,
nisam dovoljno bogat da ulažem na ZSE
-
Unatoč tome što vani brodari padaju danima, ATPL ne ide ispod 400 kn. A počelo je i polagano, nenametljivo skidanje s aska. To ulaze povlašteni. Sredina je srpnja. Siguran sam da pojedinci znaju kakav je FI za Q2.
baš lijepo je to čuti, a njima i vidjeti
-
mi smo uvijek zadnja rupa na svirali
https://podravski.hr/krenula-zetva-…-ce-poskupjeti/
nikada nigdje ne piše da će poskupjeti dijonice
-
Evo nešto zabrinjavajuće. Upravo cijepljeni, a ne ne-cijepljeni su generatori novih virusnih varijanti.
Lauc: Delta varijanta učinkovito se širi među cijepljenima
evo onda i što veli vrhovni komandant
-
evo sad će oni odma' dok se vrate s godišnjeg
Predlažete predaju?
ma jok, ali poznajući naše prost...ups institucije, oni delaju samo kada se na semaforu peti put pali zeleno, a semafordžije i sami znate gdje su
-
Ovdje su manjinci ošišani za min 60.000.000 kn. Koliko je to manje poreza za državni proračun (hallo DORH???), koliko je to manje novca koji bi se prelio u potrošnju (halo Porezna???), koliko je to novaca koji bi se vratio na burzu (halo HANFA???). Zar ćemo popušiti priču da je od 3.500 dioničara samo nekoliko njih i to najbližih vatri bilo vidovito jer u ovoj zabunkeriranoj transakciji Kineskim zidom nisu na drugi način mogli doći do insajderskih informacija.
evo sad će oni odma' dok se vrate s godišnjeg
-
Ujedinjeno Kraljevstvo jučer 48.553 slučajeva, što je rast od 6.000 slučajeva u odnosu na prekjučer, približavaju se svome rekordu kojeg će vjerujem oboriti za desetak dana uz procijepljenost od preko 80%.
Samo neka naši i dalje tvrdoglavo forsiraju cijepljenje bez da netko stane na loptu, te se upita što se zapravo događa.
I lik ti zalijepi palac dole. Kakvih sve ima bokte. Takvi u ratu postani najgori.
je, je, imao sam priliku čuti da su se u Minkenu žalili na njih
-
zar vi ne vidite da nas sve skupa s tim virusom prave budalama, a neki im toliko pomažu da ne moraju niš ni delati
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…2c35049793e.pdf
S prvim kvartalom 2021 zadržana dobit 347. 519.769 kn što je 384 kn po dionici, cijena na burzi oko 400 kn.
A mali dioničari skrušeno traže 10 kn dividende. Da li će im većinska Vindija udovoljiti tom skromnom zahtjevu tek ćemo vidjeti. Žalosno.
frau Ledica, ovo vi pritišćete Koku da snese dividendu 10kn ?