Posts by Moller
-
-
Ovaj šta prodaje po 42,80 je zaspao za volanom 😂
sreća da mu mi budni ne damo u provaliju

-
nakon jučerašnje cjelodnevne borbe nas u pješaštvu, lijepo je vidjeti da su se navečer i generali oglasili, pa sam shodno tome jutros rano prema toj strategiji krenuo u proboj, suprotno svim petkovnim ograničenjima
+ATPL
+tpng
p.s.
i usput pitanjce za generale, đe su bili '91

-
Baš me zanima koliko će biti loš FI u petak, te hoće li i koliko dionica pasti sljedećih dana...
izvješće ne bi trebalo biti presudno za cijenu, možda tek kratko podrhtavanje radi blizine Petrinje, bitno je ako postoji zainteresirani kupac, koliko je on spreman ponuditi, nešto slično kao na Opte, nitko više ni ne gleda kakvo je poslovanje, a nekada je bila reakcija za parsto tisuća +- i to u sekundama
-
brodovi su u vlasništvu svih nas, da li svi dogovaramo i ugovaramo te ugovore, ah da pa kod nas je poznato da nema manipulacija s tamo nekim offšoranjem i firmama s dalekih otočja, baš se eno i na Dlkv vesele takvom odnosu prema dioničarima
A mogli ste usporediti i s Agrokorom, kad ste vec krenuli s tim. Pricekajmo pa cemo nesto zakljuciti iz FI.
može, ali vjerujte da ne vjerujem više nikome ništa na ovoj burzi, zadnje sam vjerovao Kolindi da ću raditi za 8000€ i evo ispostavilo se da me i ona za.ebala za 500€

-
To ne mozes znat jer brod moze ici i u podnajam pa da unajmitelj zaradjuje na razlici, a ne vlasnik
Vjerujem da nisu takvi telci da iznajme brod fiksno po 11.000 i da im onda podunajmitelj bere citavu razliku do 25.000. To bi stvarno bilo previse.
To bi bilo kao da se obvezes nekome isporucivati 5 godina zaredom psenicu po 90 lipa za kg, neovisno o tome da li je cijena psenice na svjetskom trzistu 80,90,110 ili 150 lipa za kg.
To se naprosto tako ne radi. Sigurno idu neke korekcije. Samo je pitanje koliko i kada.
brodovi su u vlasništvu svih nas, da li svi dogovaramo i ugovaramo te ugovore, ah da pa kod nas je poznato da nema manipulacija s tamo nekim offšoranjem i firmama s dalekih otočja, baš se eno i na Dlkv vesele takvom odnosu prema dioničarima
-
+tpng samo iz tehničkih razloga, da isprobam da li mogu kupiti dok sam pod lokotom, možem
-
.. pa u ovoj par mjeseci do isplate napravim više od tih 10%..
.
joj kada bi i mi barem to znali, praviti od gubitka dobitak tako brzo, ja sam tek sada ulazio i čekam, a evo raste, pa neka, kome smeta
p.s. meni se čini da u ovome miješanju izvješća neće biti pravih aduta, koji će potegnuti tako dobro, možda se koju i napuca, ali šanse su doista male
-
Gdje mogu vidjeti izvješće od jučer za 2. kvartal?
izvješće je sutra.
ali je lijepo vidjeti da netko kreće kao početnik neznalica i još se pri tome malo pravi naiven
-
Dobra je ova naša burza, blagotvorna za živce ukoliko te ne pogodi dokapitalizacija ili delistiranje
Bila kod stomatologa, pa na kavi, na tržnici...... a na monitoru stanje na vlas isto kao što je bilo prije nego pođoh.
Možeš i na stražnjem dvorištu gledati mijenu godišnjih doba. Čisti zen budizam

prešišala nas zelenjava i grincajg
Cijene na tržnicama eksplodirale, otkrivamo što se zbiva: ‘Sve skupo kao da ste došli u Acapulco‘Proljetni mrazovi, ljetne tuče, poplave i velika nevremena koja su do početka srpnja znatno umanjila urod sezonskog povrća i voća, najvažniji su uzrok velikog…linker.hrod ovoga izvješća očekujem samo lagano prestrojavanje postojećih ulagača uz laganu tendenciju sve većeg isključenja iz prometa po domaćoj burzi
-
ajme sramote na ZSE, pa vas kolega šije danas nemali broj samohranih mama u Hrvatskoj

Znam par takvih, dobro se udale i jos bolje razvele.

Pa sad imaju...
znaju bitckonjima kažu u reklami

-
Čudno da su one po nižoj cijeni poništili a onu po višoj cijeni nisu.
e Jure moj !
od 1.15 ' -2.30' , znaju stručnjaci da cijenu treba udeseterostručnjiti
-
lijep raspon, 1 000 000 - 9 999 999 , tipujem da ste oko 5mil. elementarnih

Ma neeee...
Ipak u donjem domu.

Ali nema predaje!

ajme sramote na ZSE, pa vas kolega šije danas nemali broj samohranih mama u Hrvatskoj

-
ima li negdje navedeno po koliko se mora izvršiti transakcija, da ne bude poslije poništena, valjalo bi imati neka uputstva za trgovanje od strane regulatora

-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…vo/2293416.aspx
Naša je ZSE samo odraz naših svekolikih prilika u kojima živimo.
naše zdravstvo je bolesnije od svih bolesnika, takve stvari se viđaju na svakom koraku u tom sustavu, ali su natukli već novih 7mlrd. duga, mislim da je zdravstvu potrebno hitno cijepljenje protiv lopovluka, ali svima, koji bi to mogli i trebali obaviti drhte ruke pa se boje da ne pogriješe
-
gdje je onaj koji je jučer počastio rođake a srećom i mene po 40 kn nižim cijenama i ljetnom rasprodajom unatoč brutali od izvješća. SRAMOTA
eno ga čeka u redu pred bankom da oroči sredstva, čuo je da će inflacija biti velika
-
Display More
Da, culi smo vec od vas s rozim cvikama da je to hrpa debila. Samo ima jedan problem tu, market se ne slaze s vama

Kolega, sve novce na burzi koje sam napravio, a napravio sam 7 znamenki u kunama, cistaka, napravio sam ne slazuci se s marketom. Just for the record.
Usao sam u Atpl debelo dok vama jos nije bila na radaru, po cijeni oko upola sadasnje.
I kad vam ja nesto kazem onda je tako.
Market moze sto god hoce. Sretno mu bilo. Ja sam pametniji i spretniji i uspjesniji. I ljepsi.
Sala mala, ali poanta je nadam se jasna...Jos nesto: cinjenice potvrdjuju sto pisem.
Ban na australski ugljen, oplaaa, ode na 150 usd.
Restrikcije na output celika, oplaaa, ode cijena gore duplo.
Posljedicno ode i rudaca trostruko.
Jel vam sada jasno?
To je hrpa samodopadnih nesposobnjakovica kojima je apsolutna vlast koju imaju doma otupila ostricu uma.
Plus sto su sa svojom Wolf Warrior politikom otjerali ali ama bas sve saveznike. Debili. Xi Jingping pogotovo.
lijep raspon, 1 000 000 - 9 999 999 , tipujem da ste oko 5mil. elementarnih

-
meni se cini da ovo ima samo kod nas. broj dionica na računu je stari, jedni misle da je bila konverzija, drugi da nije, ne moze se zadati nalog, pojavi se jedan na prodaji i traži 150kn, prva kupnja je na 19kn. dobar primjer zasto ne ulagati na ZSE

bilo je toga i na Zabi, nije se znalo prvi dan tko pije, tko plaća, pa je poslije bilo poništavanja transakcija, lov u mutnome je počeo
-
s (ne) strpljenjem se očekuje izvješće da vidimo ide li na 4,90 ili 5,00

-
ide to pomalo, izgleda slučajno
Ove godine 5.650 umirovljenika manje nego laniZAGREB - U prvih šest mjeseci ove godine umrlo je pet tisuća korisnika hrvatskih mirovina više nego teške 2020. godine, a ako se usporedba protegne na mirnije…seebiz.eujer ovo je kažu lažni citat
Lažni citat Christine Lagarde inspirira teoriju zavjere da MMF koronavirusom provodi pomor penzioneraČlanak objavljen u rujnu 2019. godine na portalu medicinskasestra.eu s lažnom izjavom bivše direktorice Međunarodnog monetarnog fonda i trenutne prve žene…faktograf.hrali nešto se poklapa