mislim da je ova nagla, pozitivna promjena u brodarskom sektoru sve glavne aktere malo zatekla, jer se u zadanom roku puno toga promijenilo, a očito nije bilo adekvatnih izmjena, mislim da nije nitko kriv, ali je kod nas česti slučaj neusklađenosti Uprave i NO, samo to ne izađe puno puta na vidjelo, u većini slučajeva Uprava je najzadovoljnija kada NO samo kima i šlajbuči naknadu i da se po mogućnosti viđaju što rjeđe
nagla, pozitivna promjena u brodarskom sektoru je sve glavne aktere malo zatekla
,..mislim da nije nitko kriv..ideššš
kriva je možda odgojiteljica u vrtiću, valjda, ili anesteziolog, pa što je inače njihovo zanimanje/struka - da zatečeni primaju plaću, brate?
ajmo ponovno, kako se bližio kraj upisa, tako su potaknuti raznim napisima progledali i posljednji mačići i držimo se one svatko je nevin, dok mu se ne dokaže krivnja, a volio bih vidjeti bilo koju upravu da bi radila protiv sebe, ako nisu imali novu odluku NO, postupali su ispravno, da li su nešto mijenjali kako se navodi, treba utvrditi, ako da, onda je krivnja na njima, jer to nemaju pravo i ne smiju, što bi bilo da nisu proveli dokap prema zadanim kriterijima, NO bi vjerojatno tražio smjenu, jer nisu ništa napravili,
i dalje stojim pri tvrdnji da nije nitko kriv, osim svi kolektivno radi nedovoljne komunikacije, slučajne ili namjerne, ne ulazim u međuljudske odnose u tvrtkama, ali se u većini slučajeva vole kao psi i mačke, jer uvijek netko ima uključen dobar dio vlastitih interesa, a firmi kako bude