1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Moller
    • September 9, 2021 at 12:44 PM
    Quote from bubimir
    Quote from Moller

mislim da je ova nagla, pozitivna promjena u brodarskom sektoru sve glavne aktere malo zatekla, jer se u zadanom roku puno toga promijenilo, a očito nije bilo adekvatnih izmjena, mislim da nije nitko kriv, ali je kod nas česti slučaj neusklađenosti Uprave i NO, samo to ne izađe puno puta na vidjelo, u većini slučajeva Uprava je najzadovoljnija kada NO samo kima i šlajbuči naknadu i da se po mogućnosti viđaju što rjeđe

nagla, pozitivna promjena u brodarskom sektoru je sve glavne aktere malo zatekla :love: ,..mislim da nije nitko kriv..ideššš ^^ kriva je možda odgojiteljica u vrtiću, valjda, ili anesteziolog, pa što je inače njihovo zanimanje/struka - da zatečeni primaju plaću, brate? 8)

ajmo ponovno, kako se bližio kraj upisa, tako su potaknuti raznim napisima progledali i posljednji mačići i držimo se one svatko je nevin, dok mu se ne dokaže krivnja, a volio bih vidjeti bilo koju upravu da bi radila protiv sebe, ako nisu imali novu odluku NO, postupali su ispravno, da li su nešto mijenjali kako se navodi, treba utvrditi, ako da, onda je krivnja na njima, jer to nemaju pravo i ne smiju, što bi bilo da nisu proveli dokap prema zadanim kriterijima, NO bi vjerojatno tražio smjenu, jer nisu ništa napravili,

i dalje stojim pri tvrdnji da nije nitko kriv, osim svi kolektivno radi nedovoljne komunikacije, slučajne ili namjerne, ne ulazim u međuljudske odnose u tvrtkama, ali se u većini slučajeva vole kao psi i mačke, jer uvijek netko ima uključen dobar dio vlastitih interesa, a firmi kako bude

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 9, 2021 at 12:17 PM
    Quote from tento
    Quote from tollway

na kojoj to burzi!!?? :/ =O

Isprika 450, ne znam što me stalno vuče na 350. Vać sam to jedan puta napravio pa uspio ispravit, k vragu pa neće dotle doći.

Evo u međuvremenu i tpng po 41,60

majstorski, meni zakačilo samo 31 kom tpng po toj cijeni, ali zato me jutros zakačilo poskupljenje kruha 2kn, ali dobro, mlinovi melju, samo da bude kišna jesen da bude vode

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • September 9, 2021 at 11:49 AM

možda niste znali pa evo

Uzbudljiv tjedan za ulagatelje i Zagrebačku burzu
    Javna ponuda dionica tehnološke kompanije Span završava u petak
    novac.jutarnji.hr
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • September 9, 2021 at 11:08 AM
    Quote from Burza2021

Nije loše ovdje istovareno malo manje od 500.

Hoće li još malo niže, prodavača za sada ima.

Lp

izgleda onaj prodaje svojih 800 opet i tko zna koliko ima paketa, a nisu ni njegovi izgleda

• Birtija

• Moller
    • September 8, 2021 at 3:21 PM
    Quote from StatusQuo
    Quote from barbosa 2.0

ako bi izokrenuli i spojili postove kol. Moller i lebowski, dobijamo ministarstvo Pomorstva Bezveze ^^

Ne to je ministarstvo Gradnjenja Zdrave Pomorske Veze ^^

tješimo se zajedno dok ovo stoji iz nama nepoznatih razloga

VIDEO Sjećate se genijalca? On je premijer BiH: 'Nije ulje skupo nego ga manje možete kupiti'
    Ako kupujete ulje, kupit ćete ga 37 posto manje. Kupit ćete manje litara. Umjesto 100, kupit ćete 63, rekao je premijer susjedne nam države Novalić i izazvao…
    www.24sata.hr
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

• Moller
    • September 8, 2021 at 2:59 PM

danas netko izgleda skrio vabilicu na 84, je li to dozvoljeno

• Moller
    • September 8, 2021 at 2:54 PM
    Quote from bjane

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/biznis…vatskoj-1125707

HNB se hvali milijardama u bankama i štednji građana.

Kupovna moć tih milijarda je svaki dan sve manja.

pa to je samo jedan od modela da im se oduzme i prebaci na uhljebanu, mislim da je prošle godine HEP doprinio nakon svih " Hap troškova" 2mlrd. kn a od toga ide oko 600 mil. državi čini mi se

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• Moller
    • September 8, 2021 at 2:51 PM
    Quote from abbadon

možda oni znaju neke stvari koje mi (još) ne znamo...

da ne udaraju greškom, možda su dobili odobrenje da kupe određenu količinu SPAN

• CORONA virus

• Moller
    • September 8, 2021 at 2:10 PM
    Quote from tollway

ovo sa cijepljenjem je isto kao i na burzi! pametan tko se cijepi, a pametan i onaj koji se ne cijepi. prodavač misli da je pametan što prodaje papir, a kupac je siguran da je pametniji od njega jer ga kupio!!! i sad ga ti znaj.... začarani krug.

to vam već spada u samoobranu planete, kao i kod spolova, uvijek je to omjer približno pola : pola, pa ako je corona tako pogibeljna onda odosmo nas pola necijepljenih, u slučaju da je cjepivo kojim slučajem ili greškom pogibeljno, ode ona polovica cijepljenih, uglavnom planeta opstaje i ostaje i burza također

• Birtija

• Moller
    • September 8, 2021 at 2:05 PM
    Quote from Ivana7
    Quote from Flight

Daj nam napiši kako bi ti razriješila nastalo stanje?

- zamislimo da smo Kina i da živimo po njihovim zakonima.

- tada bi uprava firme bila streljana na stadionu u Poljudu prije početka jučerašnje utakmice.

- zbog toga u Kini nema korupcije ili je svedena na minimum.

- zahvaljujući partiji HDZ i njihovu ministarstvu Pomorstva i veza mi smo na dobrom putu da iskorijenimo tu korupciju koja je najveće zlo za jednu državu.

zbog racionalizacije ministarstva PlenkLiMun bi mogao predložiti da se izbaci ovo Pomorstva, veze su sasvim dovoljne

• Nekretnine opcenito u HR

• Moller
    • September 8, 2021 at 1:18 PM
    Quote from D_artagnan
    Quote from zlocesti

Loše je to što se bolje živi od rente, nego od rada

Pa se pitam , tko će jedan dana išta raditi

Liječiti ćemo se preko googla, a drugo mišljenje ćemo tražiti na yahoo :S

Požare će gasiti valjda samo tko mora, ili ćemo sami

Sve skupa, nije da ćemo imati samoodrživost.

Vjerojatno ćemo živeći taj hrvatski san morati uvoziti radnu snagu, kao i sav odavno uljuđeni svijet

A u stvari, divno je imati nekretninu. Iduće najbolje, ili bolje od toga je dovoljno kapitala i dovoljno umješnosti za trgovanje na burzi.

Ili i trgujemo dok ne zaradimo dovoljno za nekretninu :S

Display More

Mislim da ti samo krivo razmišljaš, jednog dana ćemo biti mrtvi to je sigurno.. a ostalo, uvijek će biti tko će gasit požar, biti liječnik.... ako ne netko rođen u HR, doći će netko drugi,

Display More

neki dan gledam malo onu seriju U proizvodnji, između ostaloga prikaže jednu regiju u Indiji i kako uzgajaju i beru čili papričice, ono, čisti ručni rad, puno žena (djecu su valjda posakrivali radi potrebe snimanja) a onda kaže da se na tržnici trguje 3000t dnevno, za naše pojmove i za zamisliti puno, a za obrati, ma tko, dalmatinci, slavonci, zagorci, ma bi da nije bevande, rakije i gemišta, držimo se mi rente i što nas briga tko će raditi :D

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Moller
    • September 8, 2021 at 12:22 PM

mislim da je ova nagla, pozitivna promjena u brodarskom sektoru sve glavne aktere malo zatekla, jer se u zadanom roku puno toga promijenilo, a očito nije bilo adekvatnih izmjena, mislim da nije nitko kriv, ali je kod nas česti slučaj neusklađenosti Uprave i NO, samo to ne izađe puno puta na vidjelo, u većini slučajeva Uprava je najzadovoljnija kada NO samo kima i šlajbuči naknadu i da se po mogućnosti viđaju što rjeđe

• Moller
    • September 8, 2021 at 12:11 PM
    Quote from abbadon
    Quote from zlocesti

Loše je to što se bolje živi od rente, nego od rada

Pa se pitam , tko će jedan dana išta raditi

Liječiti ćemo se preko googla, a drugo mišljenje ćemo tražiti na yahoo :S

Požare će gasiti valjda samo tko mora, ili ćemo sami

Sve skupa, nije da ćemo imati samoodrživost.

Vjerojatno ćemo živeći taj hrvatski san morati uvoziti radnu snagu, kao i sav odavno uljuđeni svijet

A u stvari, divno je imati nekretninu. Iduće najbolje, ili bolje od toga je dovoljno kapitala i dovoljno umješnosti za trgovanje na burzi.

Ili i trgujemo dok ne zaradimo dovoljno za nekretninu :S

Display More

ne postoji u toj situaciji dobro ni loše, sve je stvar osobne percepcije, trenutno je takva situacija da se bolje živi od rente nego od rada i to je tako. ako si pametan naučiš jednu jednostavnu jednadžbu koja glase novac=sloboda, i naučiš plivati s piranjama ako ne, radiš i daješ državi skoro 50 posto svega.... svatko tko hoće može, pa tko se snađe, snašao se.

Display More

100% ste u pravu, da je Tahi uzimao 50% i danas bi mu pokoljenja vladala iz dvoraca Z'bregov

Quote from tollway
    Quote from Moller

ja sam davno napisao da mi na jugu trebamo biti "odmaralište" za cijelu EU, oni nama neka sve proizvode, a mi im onda prodamo odmor kada se dobro narade, da ne mogu ni stajati na nogama, uzmemo im pare za dva mjeseca i svi dalje sretni živimo cijelu godinu, oni rade, mi trošimo i gradimo još smještaja za iduće godine

izgleda da nam je mile iz hladnog piva bio vizionar.... to će biti taj dan!

ženu je već ubacio, mogao bi on postati ministar turizma, barem mu glava tako djeluje da ima reference

• CORONA virus

• Moller
    • September 8, 2021 at 12:07 PM
    Quote from NaBiduAsku

sretno nam svima. od svih boleština fokus je na ovom čudu. jadno.

pa već su dopizdili i bogu i vragu, prva vijest na svim medijima broj oboljelih, novih aktivnih slučajeva, koliko na respiratoru, ali ako umireš od neke normalne bolesti, nisi bitan, nema te u niti jednom izvještaju, statistici,

ne kužim zašto i novinari već ne odbijaju to svakodnevno silovanje ili je i njima lakše pripremiti (prepisati) te podatke i popuniti pola i više termina virusima, nego se baviti kvalitetom gore navedenih hrenovki,

e u hrenovke nam ne diraj novinarčiću, imamo mi pravo svoj klaonički otpad zbrinjavati kako nam je najjeftinije i spojiti ugodno s korisnim

• CORONA virus

• Moller
    • September 8, 2021 at 11:59 AM
    Quote from tollway
    Quote from zlocesti

Ha.

Raditi u zdravstvu ne znači nužno biti ni pametan, ni razuman.

Nije preduvjet.

Sretno vam bilo kad pođete doktoru :S

nije mi jasno kaj podrazumijevaš pod time? u posljednjih godinu i pol sam proveo po doktorima i bolnicama (operirao karpalne kanale na obje ruke

eto što burza učini dugoročnom trejderu, sve je to od tipkovnice :)

• Moller
    • September 8, 2021 at 11:56 AM
    Quote from Zlatek

Meni otvara samo neki općeniti grafički prikaz... Ništa konkretno npr o VATR ili SLRS?

evo za Viro, mislim da je to kao neki sistematski ili "liječnički" pregled kojeg zahtjeva burza od pojedinog izdavatelje, ovaj im je npr.dužan, pa ih valjda zanima kada i kako će platiti i do kada će ga moći držati izlistanog

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/VIRO/COI-VIRO-0ec17b156b87c64ed0ad2e0ba0a6ff82.pdf

• Moller
    • September 8, 2021 at 11:48 AM
    Quote from zlocesti

Polako, ali sigurno.. pretvaramo se u zemlju rentijera, koje svojim radom opslužuje vojska kuhara i konobara.

Liječe nas, gase požare i održavaju red i mir samo oni koji u ovoj generaciji nisu uspjeli postati rentijeri, što je san svakog hrvatskog građanina.

Američki san na hrvatski način.

Neka nam Bog pomogne !

ja sam davno napisao da mi na jugu trebamo biti "odmaralište" za cijelu EU, oni nama neka sve proizvode, a mi im onda prodamo odmor kada se dobro narade, da ne mogu ni stajati na nogama, uzmemo im pare za dva mjeseca i svi dalje sretni živimo cijelu godinu, oni rade, mi trošimo i gradimo još smještaja za iduće godine

malo se zbog klimatskih promjena stvari pomiču prema sjeveru, tako da bi uskoro mogli švabe preuzeti i turizam, a mi bi mogli prodavati pijesak

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Moller
    • September 8, 2021 at 11:06 AM
    Quote from D_artagnan
    Quote from mitkko

Ova obustava trgovanja je svakako pohvalna i tako treba biti dok se firma sluzbeno ne izjasni sta je sa dokapom.

Mozemo mozda ovo usporedjivati sa Agrokorom ili necim drugim, ali mislim da bi Agrokor trebao biti iznimka a ne pravilo. Ako je nesto pogresno radjeno u proslosti, ne znaci da isto tako lose trebamo postupati i u buducnosti. Agrokor nam treba biti primjer kako vise nikada ne bismo smjeli postupati, a ne obrnuto.

Ovako isto razmisljaju i politicari, i lijevi i desni, i onda kada jednog pitas zasto nesto radi tako lose kako radi, on se uzjoguni zasto ga to pitas i odmah nabroji primjere kako su to isto tako lose radili njegovi prethodnici iz drugog tabora. Jasno je da tako nikada necemo ici naprijed. Zato nam je tako kako je. Ovakve stvari kao drustvo ne smijemo tolerirati.

Da ali kad je bio agrokor, dklv, viadukt, ulpl,, kad je bilo očito da će cijena se strmoglaviti .... nisu blokirali trogovanje dok se ne rješi... a sada kad je očito da će cijena odletit gore onako fino e sad ajmo blokirati hehehe, vjerodostojno..

Mislim tako i treba biti da se blokira trgovanje dok se ne rješi donekle situacija, ali zašto samo JDPL šta je sa svim drugim kompanijama???

zato što je to Zbrda Sdola Exchange

• CORONA virus

• Moller
    • September 8, 2021 at 10:59 AM
    Quote from NaBiduAsku

ma hebeš ribe, djecu u africi... CORONA, CORONA, CORONA!

kada se više ne bude moglo vrtjeti milijarde, sve će to jednoga dana nestati samo sa scene,

to je samo novi malo bolesniji

• CORONA virus

• Moller
    • September 8, 2021 at 10:51 AM

ma pusti coronu, to će svjetski moćnici riješiti, Beriša ima samo franšizu za cjepivo,

nego što ćemo mi s ribama, da ne kažem cijelim Jadranom, to je ipak naše i bliže je, da bacamo još ili se treba pronaći cjepivo protiv bacanja,

Alarmantno stanje: Čak sedam od 10 riba u Jadranu u sebi ima tragove mikroplastike
    Jedan od gorućih globalnih problema današnjice golema je količina otpada u okolišu, osobito u morima i oceanima, koja predstavlja velik problem za životinjski…
    www.24sata.hr

ahhh da, ljetuj u Albaniji, pošalji si poruku u boci, pa je iduće ljeto čekaj oko Dubrovniku

1. Privacy Policy
  2. Kontakt