1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• Moller
    • September 17, 2021 at 10:23 AM

digneš kredit i kupiš dionice Zabe

Nikad niže kamatne stope za gotovinske kredite u Zabi
    ZAGREB - U promotivnom razdoblju od 20. rujna do 2. listopada 2021. klijenti će u Zabi moći ugovoriti gotovinske kredite po nominalnoj kamatnoj stopi već od…
    seebiz.eu
  • HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• Moller
    • September 17, 2021 at 9:50 AM
    Quote from dionicar

a za nas dioničare HPBa to bi značilo?

da će biti za isplatu onome kockaru i da neće biti problema, možda i mala dividendica kao znak pažnje za odanost i vjernost

• Moller
    • September 17, 2021 at 9:47 AM
    Quote from dionicar
    Quote from Moller

SPVA-50,80kn sada i službeno

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…5458d8296a1.pdf

prevedeno... ' ?

dobili su isplatu 1,5 puta više od 20 kn, koliko je stajalo nekoliko godina, ne znam točno po koliko su je vodili u knjigama

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• Moller
    • September 17, 2021 at 9:36 AM
    Quote from LeoNT

Mirovinac nastavlja skupljati i na ovim cijenama:

SAPN PBZ CO OMF - KATEGORIJA A +73

baš ga tovare,

ja sam samo jučer 60kom - mogu li osnovati OMF ^^

• Moller
    • September 17, 2021 at 9:29 AM

SPVA-50,80kn sada i službeno

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/SPVA/COI-SPVA-42fa76cfa844f3ad51b4e5458d8296a1.pdf

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • September 16, 2021 at 3:14 PM
    Quote from Milo

https://slobodnadalmacija.hr/om/vijesti/pom…i-plina-1127401 evo još malo

Milo, opreza nikada dosta, onaj Potpirije još dejstvuje

Milanović nakon sastanka s Đukanovićem: 'Ovo je poruka i Beogradu'
    www.vecernji.hr
  • Što smo danas tržili

• Moller
    • September 16, 2021 at 3:10 PM

+još sapn zeru niže još, danas baš krenulo

• Kako trgovati dionicama? Strategije, cake i savjeti

• Moller
    • September 16, 2021 at 2:13 PM
    Quote from Sinner99

Obicno ako krenem uopce objasnjavat nekome o dionicama, kazem im ako ides ulagat ajmo rec sigurno u blue chip dionice, imat ces sigurnih 5% dividnde godisnje i moguci rast cijene 10%, doduse moze doci i do nekog pada/ korekcije, ali ako gledas dugorocno, nemozes biti u minusu. I naravno to im svima zvuci kao premalena zarada. Jer sta je 10% kad ima tamo neki coin koji nosi 10% tjedno, kupis i onda ti svaki tjedan stize zarada ej, pa gdje mi zivimo. Preporod za ovu drzavu bi bio uvest od 7. razreda osnovne skole uvesti kao obavezni predmet edukaciju o financijskoj stabilnosti, zarada, trosenje, ulaganje.

a tko će predavati ? ^^

osim toga na ovoj temi ne bi trebali o ne držanju novca u banci, izbaciti će nas naglavačke

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• Moller
    • September 16, 2021 at 1:36 PM
    Quote from LeoNT

Bitno je da pozitivno utječe na prodaju, popularizaciju FAKSa i Saponie, te na vece prihode/dobit. Trziste ce se onda pobrinuti za cijenu dionice.

Maja ima ogroman doseg preko socijalnih mreža (pola milijuna pratitelja na Instagramu), emisija koje vodi na TVu i drugih javnih nastupa, te preko svojih ostalih poslovnih pothvata (ShuShu, Majuska brand). Kada zagrebete ispod površine vidite da je Maja pametna i sposobna poslovna zena i nije slucajno odabrana.

Spot nije tipicni za deterdžente, gdje se zgodni ljudi i obitelji valjaju po svježe opranim plahtama, sve je super, divno i krasno. Kampanja će svakako biti primjećena.. :)

ne uzimajući u obzir kako će se reklama odraziti na cijenu dionice, samo ću se referirati na projekat reklame;

obzirom da je u pitanju glumica Maja, mislim da je u kadru previše knjiga, a premalo njenog veša, ipak se reklamira deterdžent, a ne Algebra, pozicioniranje cajkine "mašine", koja se inače kod nas naziva stroj za pranje rublja, nije baš mjesto gdje je potrošači uobičajeno drže, a kako se spotom obrađuje cijela "zmazana i nespretna" obitelj, pitam se kako se nije ubacilo čika Marka i Momčila, da možebitno potakne prodaju i među onim drugim obiteljima, ali dobro valjda će biti još koje snimanje, pa se šanse da se i to dogodi povećavaju i rečenica na kraju bi bila primjerenija, Miriše na lovu,

jer sve ove tzv. domaćice ionako preferiraju Persil, Ariel i sva ostala strana izdanja, da ne napišem ...........

treba osmisliti neku reklamu za široke narodne mase, koji jedva spajaju kraj s krajem i na dobrom su putu da ga sve teže spoje, jer je to najvjernija kategorija kupaca domaćih proizvoda, da ne kažem najžilavija, nešto tipa ovoga

VJEROVALI ILI NE?! Ovaj prizor iz Dalmacije sve je nasmijao, a nastala je i burna rasprava u komentarima: “Ova i razgrće”
    www.dalmacijadanas.hr

Bei Facebook anmelden

izgleda Maraska bolje djeluje od reklame :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 16, 2021 at 1:09 PM

+Sapn, nije rad reklame, no drugo

• Kako trgovati dionicama? Strategije, cake i savjeti

• Moller
    • September 16, 2021 at 12:51 PM
    Quote from Marin83
    Quote from NaBiduAsku

da prodam stan 1/3 bi išla ovdje, dosta u HPB, ERNT, PODR i KODT

na banci kamata NULA, ne znam što ljudi čekaju. Ali njihova stvar, umjesto da pokupe neke dobre dijonice sa ZSE pokupit će negativnu kamatu i inflaciju.

Znaš kakao Ameri kažu, trebaš s nkim poslom baviti najmanje 10000 sati da budeš stavrno dobar u njemu i sa nekim teoretskih predznanjem prije toga...a ti ljudima predlažeš aktivno trgovanje na burzi jelte

upravo htjedoh napisati, sati i sati, što čitanja, buljenja, bauljanja, žuljanja i pomalo muljanja (na forumu) je potrebno da se pohvata konce za svoje novce, a vi bi, aj ti daj pare, ja ću paziti, a da, kako da ne

osim toga, nekima je draže dočekati i novu staru deviznu štednju (ako s Vujčiću što pobatali) nego rast neke tamo dionice

• VART (Varteks d.d.)

• Moller
    • September 16, 2021 at 11:25 AM

možda je čovjek svjesno preuzeo ulogu kontrolora daljnjih događanja uz mali "slučajni" gubitak svojih para, nakon što sve legne on se lagano izvlači i uz primjerenu naknadu predaje štafetu, nešto slično kao u ĐĐ, nekako mi se čini da je previše gubio da bi bilo slučajno

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Moller
    • September 15, 2021 at 3:57 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

samo strpljivo, ovdje neka baba kruži malo malo, možda se i spotakne, e onda treba priskočiti u pomoć

Jel to vi kolega prodajete??? znam kod vas da treba čitati između redaka u vašim ponekad ironičnim upisima:)

ne, ja nemam dionice, ali vidim da bi ih se drugi rado riješili, a ne znam točno zašto

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• Moller
    • September 15, 2021 at 2:44 PM
    Quote from LeoNT

Krenula je kampanja za novi FAKS smart clean. Evo prvi spot:

https://www.linkedin.com/posts/saponia-…5376745472-tBT-

meni se osobno ne sviđa, nadam se da neće utjecati na dionicu

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Moller
    • September 15, 2021 at 2:35 PM
    Quote from Marin83

Izgleda da netko malo veći izlazi iz VLEN-a, i to baš onako na brzinu i na silu. Šteta što nisam stigao postavit nalog na 9.10kn, dok sam ga postavio, već prošla baba sa kolačima:)

samo strpljivo, ovdje neka baba kruži malo malo, možda se i spotakne, e onda treba priskočiti u pomoć

• Birtija

• Moller
    • September 15, 2021 at 2:19 PM
    Quote from mitkko
    Quote from hugh

Kad več tako lijepo izgleda red bi bio da budu boldane zelenom bojom...... :D .......ispravak molim.....

Ma nemoj tako.......sljedeči brod koji naruče zvat će se "Mitkko".......

istaknutog i zasluznog HDZ-ovca, :)

a koja disciplina, znamo da su u njih članovi multidisciplinirani, ali jedna im disciplina baš leži

• Što smo danas tržili

• Moller
    • September 15, 2021 at 2:17 PM

+HPB još jučer, danas još malo dodao, dok nije gužva

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • September 14, 2021 at 3:16 PM
    Quote from barbosa 2.0

e, moj kolega Moller...pa kako od kuda, pa m2 dubrovnik okolica je od 200 eur pa si računaj, konovale još i više a što je nekada bilo imati po koji hektar neplodnog kamenjara na kojemu su samo ovce i koze mogle pasti a danas je to skuplje od zlata...baba prodala nevistin dolac i eto ti par milja?(

ma to znam, ali ako je financijski nepismena i još k tome dozvoljava nekome da se nakači na računalo, to moraš biti dobro zdrman, skoro ka one što uplaćuju stranim kapetanima pozajmice, jer se eto zaljubila preko društvene mreže

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • September 14, 2021 at 2:37 PM
    Quote from MickeyM

Kako metla bid pomete!

a ne slušaš ti našega predsjednika, kaže on, da dokon pop i jariće krsti, a opet onaj Potpirije veli da se s Hrvatskom voli javno, to valjda znači da mu Cerp daje dionice, a on jeftino rasipa našim ulagačima i ljubav cvjeta

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • September 14, 2021 at 2:32 PM

evo jedna zanimljivost, informatički i financijski nepismena, a ima milijune, pa od kuda majku mu, ovi članci isto su sumnjivi

Nezapamćena prevara na jugu Hrvatske: Uplatila više milijuna misleći da ulaže u kriptovalute
    www.poslovni.hr
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt