1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • December 29, 2021 at 3:28 PM
    Quote from Marin83

Šta izvodi ovaj na asku ATPL-a cilo jutro se igra skrivača sa ovih 900 dionica, čas ga ima, čas nema.

inače se za vrijeme pred trgovanja, pauze u 12 i uravnoteženja u 15.55 uvijek kod svih dionica vide sve skrivene količine,

i da vas izvijestim on je upravo svoj obol dao, ako je to mislio izvoditi

šteta da nismo zamolili moderatora za vaše pomilovanje da nešto danas ranije izađete iz rešta, možda bi i vas zanimao kakav dio kolača :)

premjestio se na 370 sada

• Moderiranje Foruma

• Moller
    • December 29, 2021 at 2:59 PM

moj stav je također da ne treba uklanjati moderiranje, ali ako se podrži i suprotno slažem se,

mislim da ovdje nemamo problem s moderiranjem, jer je u stvari aktivnost na forumu usko vezana za trgovanje i aktivnosti na burzi, koje svjedoci smo ovih dana ili u ovome blagdanskom periodu i nema baš nešto, tako da se ispreplelo nekoliko nepovoljnih elemenata za trgovanje u kratkom periodu, a povrh svega tu je još uvijek i ta nesretna pandemija, koja nas je i kroz forum malo možda postavila na neke suprotstavljene strane, što se onda reflektira i na ostale teme,

osobno nemam nikakav problem s zaključavanjem, ponekad čak mislim da mi je u stvari lakše trgovati ako ne pročitam neke stvari, jer me ponekad, iako se trudim da pisanje drugih na forumu nema nekakav poseban utjecaj na moje odluke, malo prebaci u nekim kratkoročnim odlukama, ali na cjelokupni i stabilni portfelj jako malo utječe i možda zbog toga nemam problem s nikim, niti mi bilo tko smeta s svojim stavovima, koliko god oni bili ispravni, pogrešni, namjerni, slučajni, dobronamjerni ili zločesti ( ne mislim na kolegicu)

opet mi je logično da korisnici malo uvijek favoriziraju svoje "konje" pa nisu li iz nekog njima poznatog razloga i odabrali baš te, ali ako to prelazi u svakodnevno mantranje i navlačenje, onda sam da se takve malo primiri, bez obzira kakve će se mjere koristiti ( možda je dovoljno da ga ostali forumaši nagrade palcem dolje i daju znak da je dosadan, ali evo ja od kako je forum osnovan još nisam kod nikoga koristio taj znak, jednostavno mi ne smeta)

ima opet nekih, koji bi da se ovdje iznose samo doktorske disertacije, a svjedoci smo da se baš kod nas u Hrvatskoj doktorira na svačemu, svatko i svugdje, pa ni to nije baš neka sreća i garancija da će to utjecati uvijek na najbolji izbor za ulaganje,

pored toga mi imamo jedan veliki problem, a to je da na ovome našem forumu svi zarađuju ;) , pa je teško odlučiti čije je pisanje najkvalitetnije i to pojedine kolege revoltira da burno reagiraju,

treba nama jedan dobar pad (šala naravno) , da malo zbijemo redove i počnemo prizivati a ne prozivati Hanku

• Moderiranje Foruma

• Moller
    • December 28, 2021 at 3:00 PM
    Quote from Admin
    Quote from StatusQuo

Oce li zazivit ili nece ne znam, ali ovo tko se otisao tko se pridruzio na ovakav nacin je glupo, trebalo bi sastrane samo pisati tko je u sobi i to je to

Sada bi trebalo biti u redu.

Quote from Moller

evo i moj kratki ( p.s. :) ) osvrt na ovaj novitet,

uvijek sam za poboljšanje i unaprjeđivanje, ali ovo mislim da neće imati taj efekt, a može djelovati kao kritika moderatoru, jer se neće moći svrstati ni pod komentar ni prijedlog, ali dobro

znači ovako, vi (moderator) ste sada otvaranjem nekakvog "pomoćnog igrališta", bez obzira što na glavnom "stadionu" ima sasvim dovoljno alata i prostora za komunikaciju, dali mogućnost da se igra nastavi bez ulaska igrača u "kazneni prostor"

( zaključavanje) , koji ste po mom mišljenju na glavnom stadionu, toliko smanjili da to nije više ni na razini finfera, a kamoli šesnaest metara, te vam zato većina korisnika odustaje od pisanja i javljanja, pomalo zbunjeni gdje je u stvari početak tog nekog prostora i vrijedi li svaki dan na svim temama jednako za sve igrače ili samo ovisi o trenutnom stanju i poziciji čovjeka u crnom (sudac) kojega vi ovdje simbolično predstavljate te imate i takve ovlasti,

sada imate situaciju da pokušavate novim igračkama, odobrovoljiti "djecu" pokušavajući im starom prokušanom, pogrešnom, logikom roditelja gurati u ruke nove igračke bez obzira što je soba već pretrpana igračkama(temama, kavana, birtija, svaštara, itd, itd, koje su već neformalne) sakupljenim u ovih dvije godine postojanja foruma

obzirom da svaki forum ima svoje nedostatke, tako mislim da niti mi ne možemo idealizirati ovaj naš i očekivati da svaki dan besprijekorno funkcionira bez greške, kao švicarski sat prema pravilima i temama, dogodi se ponekad od toliko korisnika malih nespretnosti ( promašenih tema, svađa, namjernih drukova) i svega drugoga što nas u stvari i čini ljudima ( nismo još pri prijavi uveli ono nisam Robot :)),

ali se ne bi trebalo dogoditi da sve toliko zamre (možda je u pitanju pandemija ili blagdansko razdoblje) pa da od 150-160 prijavljenih korisnika nemate glasa od nikoga na pojedinim temama,

po mome mišljenju forum bi trebao služiti za razmjenu informacija, saznanja, te obzirom da se radi o financijskim temama, nadam se da je svatko svjestan da sve izneseno i pročitano mora prevrtjeti u svojoj glavi nekoliko puta i tek tada posegnuti u svoj džep ili prema svojim dionicama, što mi se čini da smo prilično i uspjeli postići, jer ne vidim baš da ovdje dolaze ljudi, koji sve što piše uzimaju zdravo za gotovo i prema tome postupaju,

mislim da smo na temi Corona virus najviše pali u vašu nemilost, možda nam uopće nije niti potrebna, ali ako već postoji, smatram da mogu izreći svoje mišljenje i stav o svemu, jer ako to već sada nije moguće, moram priznati da me je strah za budućnost naše djece, koja će prema tom kriteriju očito morati cijeli svoj život živjeti pogrbljeni, a to valjda nije cilj čovječanstva, da neki tzv. autoriteti

( ograničio bih se ovdje za sada samo na domaće, bez belosvjestskih) imaju nekim slučajem nad vama moć, a svjedoci smo svakodnevno svih njihovih nebuloznih izjava i što vrijeme više odmiče, oni se jednostavno sve više pletu kao pile u kučine, a pravi znanstvenici mislim da nemaju vremena ni glavu podići iz svojih laboratorija i posla, a ovi naši dušebrižnici zauzeli trećinu svih televizija i termina za naslikavanje i isprazne priče, sjetimo se samo u tim političkim vodama negdašnjih veličina tipa DrIvo, Nadan i ostali, njihovog djelovanja i brige za građane, neće li možda jednoga dana i naš Vili ili netko drugi završiti kao oni,

stava sam da smo kao forum, malo zalutali određenim temama na nama nedovoljno poznata područja i oko toga imamo problem, pa bi neke teme možda valjalo ukloniti, objediniti i dr.

mislim da mi trebamo služiti za prezentaciju(naravno da će se tu pronaći i pokoji druk post) naših tvrtki i ulaganje u njih, jer ako se nastavimo prepucavati na nebitnim temama, onda se nemojmo iznenaditi ako nam 7SLO bude na 180, a 7CRO na 125, a mi ćemo i dalje pisati kako eto nema promete na našoj burzi, a da pisanje i trud određenih bolje upućenih kolega na forumu nema baš apsolutno nikakve veze s tim

u tom slučaju onda smo spremni za REDIZAJNIRANJE, a nadam se da je to nešto što ipak nije želja većine forumaša.

na kraju prihvatimo da se radi o trgovanju i živom novcu svakoga od nas i da ulaskom na tržište s ničim i s nikim nismo zaštićeni, pa tako niti jedim formom, ma koliko on bio iskren, vjerodostojan i težio idealnom

u suprotnom, za one koji toga još nisu svjesni predlažem otvaranje molitvene zajednice za rast i pad dionica, može i u sklopu već postojećih tema

Display More

Kolega dobro rezonirate o problemima, međutim nedostaje konkretan prijedlog kako poboljšati stvari? Kolega StatusQuo je svojevremeno pokrenuo ovu rasporavu - Moderiranje Foruma , prvih 11 postova je savršena ilustracija problema.

Forum je alat koji omogućava razmjenu znanja i informacija. Koliko će znanje i informacije biti kvalitetne ovisi isključivo o samim članovima, ne o spam (količini) sadržaju.

Da li je bolje malo kvalitetnih komentara ili više onih drugih? Veliki broj malokvalitetnih komentara destimulira kvalitetne komentatore. Članovi s puno znanja i kvalitetne informacije mogu doći do izražaja kada je spam pod kontrolom.

Display More

poštovani kolega, vi radite vrlo složen, zahtjevan i odgovoran posao, jer nije se uvijek lako staviti u ulogu suca kad treba procijeniti kako postupiti,

slažem se da ima puno kvalitetnih informacija i da nekima smeta kada moraju nekome objašnjavati ili se prepirati oko svojih spoznaja, znanja i stavova za koje su 100% sigurni da su valjani,

ali prihvatimo to kao neku vrstu raznolikosti i neka se u međusobnoj "borbi" forumaša svatko izbori za svoje mjesto pod suncem

(na forumu) ukoliko za tako nešto ima potrebu, a vrijeme će pokazati tko je u pravu, tko je bolji, više zna, te možda ima i više iskustva u ulaganju, a tko je griješio u svojim procjenama (iako se to kod nas vrlo rijetko događa, jer koliko sam ja primijetio, na ovome forumu svi samo zarađuju (98%) ili tako samo tješe same sebe)

ponekada se i sam poslužim tehničkom analizom kolega, ali se nikada ne oslanjam samo na njihov stav, a nekada jednostavno nismo niti u mogućnosti postupiti prema tome, jer nemamo dovoljno sredstava, nismo na vrijeme započeli s realizacijom jer nismo posvećeni samo aktivnostima na burzi, tako da i najbolje prilike ponekada prođu pored nas, a mi ih nismo u mogućnosti realizirati, iako će iskusnije kolege sigurno svojim planiranjem ulaganja takvu mogućnost svesti na najmanju moguću mjeru,

vjerujem pored toga da o našim stavovima, pa čak donekle i našem trgovanju ne ovise ili ovise vrlo malo kretanja cijena određenih izdanja na burzi (evo vam i jedna današnja potvrda, blok 4000kom na Atgr po 1700), jer tko se nije na vrijeme pozicionirao, danas može pisati što god mu padne na pamet i bacati neke sitne količine po bidu, ali cijena neće ili će vrlo teško ponovno na 1600, zbog toga je mogućnost manipuliranja cijenom na takvim izdanjima minimalna, pa se na takvim temama niti ne piše previše, gotovo isti slučaj je i na Jnaf,

pored toga, neke su izdanja podložna manipulaciji, pogotovo gdje je situacija u određenom trenutku na tom izdanju napeta i tu mislim da treba ponekada obratiti malo veću pozornost na takva izdanja, pa i privremeno obustaviti komentiranje, ako je potrebno, dok se situacija ne razbistri, s čim bi se vjerujem i složila većina forumaša, kojima nije cilj da zbunjivanjem ostalih sudionika, postignu za sebe neku financijsku korist,

naravno da forum treba održati na određenom nivou kvalitete, ali nismo li svi svjedoci još od osnovne škole, da su uvijek odlikaši sjedili u prvim redovima, a oni drugi što dobacuju papiriće i gađaju se gumicama u zadnjim radovima, ali za funkcioniranje razreda potrebni su i jedni i drugi, jer kako bi inače uspostavili kriterije što je dobro što nije, što valja, što ne valja, ako nemamo nešto za usporedbu,

mislim da forum sam po sebi dobro funkcionira, samo treba malo popustiti kočnice da se korisnici ne osjećaju pod pritiskom i prijetnjom, a za svako isključivanje (koje svakako u određenim slučajevima (pa i svom) podržavam, pogotovo ako bi došlo do znatnijeg vrijeđanja i omalovažavanja bilo kojeg učesnika) uveo bih kratku oznaku zašto je do njega došlo i na kojoj temi, da li je to spam na nekoj temi o dionicama ili drugi razlog

• Prijedlozi za forum

• Moller
    • December 28, 2021 at 12:05 PM

evo i moj kratki ( p.s. :) ) osvrt na ovaj novitet,

uvijek sam za poboljšanje i unaprjeđivanje, ali ovo mislim da neće imati taj efekt, a može djelovati kao kritika moderatoru, jer se neće moći svrstati ni pod komentar ni prijedlog, ali dobro

znači ovako, vi (moderator) ste sada otvaranjem nekakvog "pomoćnog igrališta", bez obzira što na glavnom "stadionu" ima sasvim dovoljno alata i prostora za komunikaciju, dali mogućnost da se igra nastavi bez ulaska igrača u "kazneni prostor"

( zaključavanje) , koji ste po mom mišljenju na glavnom stadionu, toliko smanjili da to nije više ni na razini finfera, a kamoli šesnaest metara, te vam zato većina korisnika odustaje od pisanja i javljanja, pomalo zbunjeni gdje je u stvari početak tog nekog prostora i vrijedi li svaki dan na svim temama jednako za sve igrače ili samo ovisi o trenutnom stanju i poziciji čovjeka u crnom (sudac) kojega vi ovdje simbolično predstavljate te imate i takve ovlasti,

sada imate situaciju da pokušavate novim igračkama, odobrovoljiti "djecu" pokušavajući im starom prokušanom, pogrešnom, logikom roditelja gurati u ruke nove igračke bez obzira što je soba već pretrpana igračkama(temama, kavana, birtija, svaštara, itd, itd, koje su već neformalne) sakupljenim u ovih dvije godine postojanja foruma

obzirom da svaki forum ima svoje nedostatke, tako mislim da niti mi ne možemo idealizirati ovaj naš i očekivati da svaki dan besprijekorno funkcionira bez greške, kao švicarski sat prema pravilima i temama, dogodi se ponekad od toliko korisnika malih nespretnosti ( promašenih tema, svađa, namjernih drukova) i svega drugoga što nas u stvari i čini ljudima ( nismo još pri prijavi uveli ono nisam Robot :)),

ali se ne bi trebalo dogoditi da sve toliko zamre (možda je u pitanju pandemija ili blagdansko razdoblje) pa da od 150-160 prijavljenih korisnika nemate glasa od nikoga na pojedinim temama,

po mome mišljenju forum bi trebao služiti za razmjenu informacija, saznanja, te obzirom da se radi o financijskim temama, nadam se da je svatko svjestan da sve izneseno i pročitano mora prevrtjeti u svojoj glavi nekoliko puta i tek tada posegnuti u svoj džep ili prema svojim dionicama, što mi se čini da smo prilično i uspjeli postići, jer ne vidim baš da ovdje dolaze ljudi, koji sve što piše uzimaju zdravo za gotovo i prema tome postupaju,

mislim da smo na temi Corona virus najviše pali u vašu nemilost, možda nam uopće nije niti potrebna, ali ako već postoji, smatram da mogu izreći svoje mišljenje i stav o svemu, jer ako to već sada nije moguće, moram priznati da me je strah za budućnost naše djece, koja će prema tom kriteriju očito morati cijeli svoj život živjeti pogrbljeni, a to valjda nije cilj čovječanstva, da neki tzv. autoriteti

( ograničio bih se ovdje za sada samo na domaće, bez belosvjestskih) imaju nekim slučajem nad vama moć, a svjedoci smo svakodnevno svih njihovih nebuloznih izjava i što vrijeme više odmiče, oni se jednostavno sve više pletu kao pile u kučine, a pravi znanstvenici mislim da nemaju vremena ni glavu podići iz svojih laboratorija i posla, a ovi naši dušebrižnici zauzeli trećinu svih televizija i termina za naslikavanje i isprazne priče, sjetimo se samo u tim političkim vodama negdašnjih veličina tipa DrIvo, Nadan i ostali, njihovog djelovanja i brige za građane, neće li možda jednoga dana i naš Vili ili netko drugi završiti kao oni,

stava sam da smo kao forum, malo zalutali određenim temama na nama nedovoljno poznata područja i oko toga imamo problem, pa bi neke teme možda valjalo ukloniti, objediniti i dr.

mislim da mi trebamo služiti za prezentaciju(naravno da će se tu pronaći i pokoji druk post) naših tvrtki i ulaganje u njih, jer ako se nastavimo prepucavati na nebitnim temama, onda se nemojmo iznenaditi ako nam 7SLO bude na 180, a 7CRO na 125, a mi ćemo i dalje pisati kako eto nema promete na našoj burzi, a da pisanje i trud određenih bolje upućenih kolega na forumu nema baš apsolutno nikakve veze s tim

u tom slučaju onda smo spremni za REDIZAJNIRANJE, a nadam se da je to nešto što ipak nije želja većine forumaša.

na kraju prihvatimo da se radi o trgovanju i živom novcu svakoga od nas i da ulaskom na tržište s ničim i s nikim nismo zaštićeni, pa tako niti jedim formom, ma koliko on bio iskren, vjerodostojan i težio idealnom

u suprotnom, za one koji toga još nisu svjesni predlažem otvaranje molitvene zajednice za rast i pad dionica, može i u sklopu već postojećih tema

• IPO Tommy

• Moller
    • December 27, 2021 at 4:21 PM

ništa za nas

Prodaje se trgovački lanac Tommy? Kao najizgledniji kupac figurira britanski fond
    Tommy danas ima oko 3,6 milijardi kuna godišnjeg prihoda, 4700 zaposlenih i 250.000 kupaca dnevno, a njegova EBITDA (dobit prije kamata, poreza i amortizacije)…
    www.vecernji.hr
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Moller
    • December 23, 2021 at 11:21 AM
    Quote from Ivana7
    Quote from diokidina

Danas burza nije reagirala, ali je sad put otvoren malim i velikim ulagačima. Kad krene 🚂🚃🚃🚃 brzo ćemo na +1.000.000%.

- sada možete čestitati svim drukerima koji su vas navukli na ovu dionicu.

- možda su vam bile čudne moje ocjene postova na ovoj temi jer sam sve drukere nagrađivala s palcem dolje.

- možda je to nekima pomoglo pri odlučivanju, ali na žalost znam, puno su vam primamljivi bili ti vlakići i milijunske zarade koje su vam obećavali drukeri.

- a takav vam je život, sada dragi investitori uživajte u vašim gubicima i počnite pisati kako ste pokradeni i kako naša burza ništa ne vrijedi.

- umjesto toga probajte se zapitati zašto su se drukeri na ovoj dionici već ukeširali, a vi dragi investitori tvz. "pušioničari" što će te vi??? baš me zanima, ili vas je sram o tom fenomenu uopće pisati.

- uživajte vi meni u vašoj investiciji i puno uspjeha u sljedećoj i nekim novim vlakićima.

- puno pozdrava od Ivane i više sreće drugi put !!!

Display More

pa dobro gdje je bilo logičnije očekivati vlakić nego na Đuri, tolike vagone su proizveli, ali nema lokomotive, ja sam jučer uskočio u zadnji vagon, rekoh krećemo, sada ću početi kupovati, ali kondukteri već danas kažu, idemo Vrpolje napolje, ovo je samo za gospodu iz Češke, vaš je na V peronu za Doboj

• Moller
    • December 23, 2021 at 10:10 AM
    Quote from Kivi
    Quote from Moller

50:1, pa još dva u jedan, to bi bilo 4lp s tendencijom rasta nakon svih pretvaranja na 10lp, na žalost neki su i jučer kupovali, vidi; Što smo jučer tržili ;(

stigli ste izaći nadam se.. jel su spavajući nalozi ostali.. pa makar i sa gubitkom.. ionako je ovo bio čisti poker.. crvena / crna

kada je Brod u pitanju, to je više Rkljuš :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • December 23, 2021 at 9:48 AM

-malo DDJH od jučer, nismo se dugo družili, iznenadili me ova brzina obavijesti, kao da je već sve bilo spremno,

ajde i porezno priznati gubitak je nekada dobitak :/

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • December 23, 2021 at 9:40 AM
    Quote from fond300

Na koliko bi po tome dionica trebala iznositi 0,20lipa????

50:1, pa još dva u jedan, to bi bilo 4lp s tendencijom rasta nakon svih pretvaranja na 10lp, na žalost neki su i jučer kupovali, vidi; Što smo jučer tržili ;(

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • December 22, 2021 at 10:16 PM
    Quote from zm1

svakakve ludosti će raditi samio da ne moraju ono najvaznijev,a to je mijenhat ekonomski smjer iliti reforme iliti napokon prelazak sa socijalističkog na tržišno gospodarstvo ,pa onda ovakve gluposti ne će ni trebat

kada bi on ponudio kontra ponudu, mislim da bi mu odaziv bio znatno veći, možda i više od 45000

ja ne pamtim Turke kao haračlije, znam ih samo iz knjiga, ali s ovima živim i za sada drže uvjerljivo No.1

I realni sektor hoće 13. plaću iz proračuna!
    Vilim Ribić, predsjednik Matice hrvatskih sindikata, u svom je stilu, kao da se ništa nije dogodilo zadnje dvije godine, prošlog tjedna izjavio 'da je…
    lider.media
  • Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • December 22, 2021 at 9:52 PM

ako dobro razumijem ovu mjeru, to je HDZ odlučio platiti Odštetu za iseljavanje ili ............

Plenković: Očekujemo da će demografsku mjeru koristiti oko 4.500 ljudi
    ZAGREB - Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetio je jutros tvrtku KFK d.o.o. u Rugvici, nakon čega je odgovarao na pitanja novinara.
    www.seebiz.eu
  • Što smo danas tržili

• Moller
    • December 22, 2021 at 4:31 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

i tu sam neloš, ali ništa ozbiljnije dok se malo ne razbistri voda,

inače se netko pitao neki dan zašto se ruši Jdrn sa 28,80kn e pa i te dvije su kod mene ne mojom krivnjom ^^

Srušite cijenu, pa neko kresne po asku na 13-13,20 da povrati cijenu...ja vam dišem za vratom i na asku i na bidu Jadrana...:)

gosn.Marin, a da probamo ponovno pročitati, ako sam kupijo, onda nisam ja prodao i zbog toga se odričem svake krivnje za veliki pad na nikakvom prometu :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • December 22, 2021 at 4:04 PM

+malo DDJH , kolki €jri stižu, treba samo podijeliti dioničarima

• Moller
    • December 22, 2021 at 3:40 PM

zna li se što, kakvo je stanje s Coronom, ja više tamo na temu ne zalazim, zadnji puta provirio, evo 7 dana boli ruka, ne moš pisati

• Moller
    • December 22, 2021 at 3:33 PM
    Quote from Marin83

Nemojte zaboravit u petak burza ne radi!

nije problem prodati ni u četvrtak.............ali tek idući :)

još nije prošao božićni rally, čeka se snijeg, grtalice su pripremljene

• Što smo danas tržili

• Moller
    • December 22, 2021 at 3:28 PM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

Podr :)

pa Podr. možeš bit pun samo kao konzerva, a ne kao brod.........samo brodara moš' bit pun ko brod.......

i tu sam neloš, ali ništa ozbiljnije dok se malo ne razbistri voda,

inače se netko pitao neki dan zašto se ruši Jdrn sa 28,80kn e pa i te dvije su kod mene ne mojom krivnjom ^^

• Što smo danas tržili

• Moller
    • December 22, 2021 at 3:08 PM
    Quote from zlocesti

Hm

Što ste kupovao ?

Radoznala sam :S

Podr :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • December 22, 2021 at 3:02 PM

cijelo vrijeme odsutnosti +kupovao sam ozbiljnije samo jednu dionicu i sada mogu reći da sam pun kao brod, ajde dobro kao broditj, biti će i za burek, za puricu, za dobra vina i poklone

Slobodna Dalmacija - Mrazice smjenjuju Djeda Mraza za 35 godina

p.s. da sam znao da će me moderator na toliko zakatančiti mogao sam planirati skijanje prije Božića

, uglavnom odmorio sam i vas i sebe

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Moller
    • December 13, 2021 at 3:15 PM
    Quote from BudFox
    Quote from LeoNT

116 eur/MWh?!?!

https://www.cegh.at/en/exchange-market/market-data/

Nevjerojatno. Cijene svega će itekako još gore.. :( loše loše...

Nevjerojatno, a bilo je 12-14 Eur/MWh prije godinu i nešto.

Nestabilnost oko Ukrajine i prepucavanja oko Sjevernog

toka 2 su pretpostavljam uzrok ovog eksponencijalnog

porasta cijene plina.

Display More

sve pare idu Putinu

Gazprom s rekordnom dobiti u trećem tromjesečju! Rusi očekuju povećanje cijene plina - Novi list
    MOSKVA - Ruski plinski div Gazprom izvijestio je danas da je zahvaljujući skoku cijena zaključio treće tromjesečje s rekordnom dobiti, najavivši još bolje rezul
    www.novilist.hr

• Moller
    • December 13, 2021 at 3:07 PM

3e16ab5b48737c1ba0b7.jpeg

Što se tiče covid potvrda za djecu, Pavić Šimetin smatra da to treba razmotriti s AKD-om, 'ali bilo bi dobro kad bi se moglo ići na covid potvrde'.

-neki su se bogami dobro opskrbili brašnom na početku pandemije

1. Privacy Policy
  2. Kontakt