da nisam siguran da sam kupovao u petak, mislio bih danas da je subota umjesto ponedjeljak
Posts by Moller
-
-
treba to stjerati nazad i završiti s tim
‘Korona je pobjegla iz laboratorija, reći ću vam i kako to znam! Nestala tenisačica? Otkrit ću vam što joj se dogodilo‘Za kinesku covid politiku umjetnik kaže kako je ona psihološki rat kojim se želi pokazati za što je Kina zapravo sposobnawww.jutarnji.hr -
Da, to je debilana zesca, da se ne moze prenjeti gubitak za sljedece godine, ali zivimo u apsurdistanu..
Btw. Kako je vani po tom pitanju?
za naše ni vani nema spasa, jer Dektiva je svugdje, sve prati i naplaćuje, možeš pobjeći iz zemlje, ali od uhljeba jok, oni svoj dio moraju dobiti pa makar preselio na Mars
‘Legalno živim i radim u Austriji, a Hrvatska mi želi naplatiti 167.000 kn poreza koji sam već platio! Nezamislivo...‘Ja sam 2014. u Austriji zaradio oko 28.000 eura godišnje neto. I na tu su mi godinu obračunali 6.000 eura koje trebam platiti Republici Hrvatskoj. To je…www.jutarnji.hr -
Misliti je dr.k od znat
Znaci opet rast. Vozarine, celik, fjucersi, idemo dalje.
Hoće li sad opet cijena dionice padati
?možda poslije nove godine, HoHoHo

-
zanimljivo je da u prognozama cijena gotovo da nije bilo cijene ispod 500, pa ne bi bilo loše malo razmisliti o tome, ali ne predugo

-
Kad smo to bili na 440 ? Liznili smo 420
10.11.21
a nemoj to računati.to je bilo pred Martinje, a neki uvijek krenu ranije

-
Display More
Pogledaj futurese, krenulo je prije vremena. BDI je na dnu. Što i koga čekati?

Kolega Marin nakon zarona dolazi izron ili tako nekako? BDI samo što nije

Još samo malo treba držati zrak ili bar posuditi dihalicu

Evo dolazi i kineska Nova godina, već sam nabavio papirnatog zmaja

Za par godina više nećemo ni slaviti našu NG, već samo ovu brodsku okretnu

P.S. Planiram još kupovati ATPL, ali shodno prilici i trenutnom raspoloženju
ipak mi se čini da nisu svi pribavili dovoljne količine na 350, naravno da će se još kupovati i sam bih još kupio, iako sam da budem iskren, opskrbljen nikada bolje ovom dionicom, a da budem još iskreniji nemam pojma zašto, jednostavno mi je došlo da dobar dio Podr mijenjam za ove, jer se tamo nešto počelo rastezati kao žvakaća
-
Vidim da se opet BDI ignorira (ne mislim na vas konkretno), ista situacija kao i pred FI za 3Q pa onda zaron nakon objave istoga.
Pogledaj futurese, krenulo je prije vremena. BDI je na dnu. Što i koga čekati?

možda da je ipak bilo sačekati ponedjeljak, petak nekada zna biti malo klimav, iako je ovo ključna točka, ako proključa onda se i otključa, a vrije kao nikad prije
-
red je pozdraviti ljude na obali, ima koda dosta poznatih
-
+atpl nudio 380 prošao s popustom 379

-
Jel ima netko knjigu frisku da se vidi tko je kupio ovih par tisuca komada, ima nas sa foruma, ali i sastrane.. da vidmo jel netko iz njihovog kruga da prebacuju 🙃
evo još 1000 do 375 za odnijeti, pa ćemo onda gledati knjige
-
+atpl klasa optimist,
a sada lijepo na doček
-
na bunim se... rijetko koja ima potencijal rasta kao ova

Jel to raste zbog droge ili ima nekih drugih pametnih razloga?

stvarno je teško odgonetnuti o kojoj robi ovisi vrijednost dionice,
bojim se da su ugalj, ruda, gorivo tu sporedne robe
Razbijeno zločinačko udruženje: Prokrijumčarili 90 tona cigareta iz Dubaija, pokušali i podmititi carinikeKako bi osigurali prethodno navedenu tzv. zelenu rutu, članovi zločinačkog udruženja koristeći se koruptivnim aktivnostima nastojali su „prodrijeti“ u carinsku…www.vecernji.hr -
dio
-podr
+atpl
prelazak u bržu ali riskantniju klasu
-
BCI 5 T/C routes 180000 5826 -354
BPI 5 T/C routes 82500 17224 -666
BSI 10 T/C routes 58328 18199 -425
BHSI 7 T/C routes 38200 18757 -405
BDI INDEX 1296 -47
kontra pa kontra, pa dokle ćemo tako, indexi dolje dionica raste
-
Ja san stožer odavno stavia na ignore
Nemogu oni ni sami sebe vise pratiti.
također i ja ali izgleda da "izazivaju"........ako se ovo ostvari siguran sam da nitko mojih troje djece neće svakog ponedjeljka testirati a pogotovo da ću ih dat cijepiti.........
mogu samo reći da mi se nakon testiranja svakodnevno iz te nosnice pojavljuje sukrvica ujutro pri ispiranju nosa, nisam već sigurno 20 i više godina imao nikakvih problema, očito je da "stručnjaci" štapićem otvore put virusu, a onda on dalje radi svoje, nikada više štapić u moj nos, kinezi kaže rade analne preglede, e to može, samo moram pripaziti koji "štapić" koriste, ima budala svugdje
-
kada se objave podaci o padu vozarina, ne bi li trebala i ova dionica padati, o čeme se radi, gdje je nastao raskorak
-
- PODR sve. Prinos 50%.
Probati ću danas i sutra još koju poziciju očistiti.
Nemam dobar osjećaj, ne osjećam se ugodno više.
Previše mi je negativnih informacija ovih dana i nemam dobar osjećaj za sutrašnji dan,
u ovakvim situacijama nitko se ne osjeća ugodno,
Amerika spremna poslati do 50 tisuća vojnika prema RusijiDanska šalje zrakoplove F-16 u Litvu, Španjolska šalje ratne brodove i dva borbena aviona u Bugarsku, Nizozemska šalje dva F-35, Francuska je spremna poslati…www.vecernji.hr -
+atpl
+PODR sa srcem
-
pa dobro ljudi što se događa, ide li uopće tko na doček