+atplx2, krenulo me kao da nije petak ![]()
p.s. a jbg u brzini zaboravio da sam kupio i malo
+Viro
i to opet prvi u prvom udaru
+atplx2, krenulo me kao da nije petak ![]()
p.s. a jbg u brzini zaboravio da sam kupio i malo
+Viro
i to opet prvi u prvom udaru
Nastavlja se gradnja poslovno stambenog kompleksa:
pravi morski vuci, Fali more, drž se kraja
https://e-oglasna.pravosudje.hr/objave/7f68d43…31-c45164843c5b
Sladorana predstecajna prošla.
Kao što sam ponavljao sve je dogovoreno.
Preko 75% je bilo za otpis
ajde neka, uskoro bi trebala sjetva, a biti će i žetva valjda dobra na ovoj dionici, ali nitko neće tako dobro zaraditi koliko što će ovi još Zadriti, mislim da je uskoro na redu prodaja ovoga što je preostalo, samo ne znam je li to moguće dok se ne isplati i ne završi pSN, jer ova isplata nakon 8 godina jednokratno, malo sve drži nejasno
netko zaglavi u dionicama, netko u testovima, događa se
ovo im je valjda način da se čupaju dok je još Stožer na Vlasti
https://seebiz.eu/drustvo/pavlicek-testiranje-djece-je-suludo-i-traumaticno/271110
ajmo gospodo novinari, pred škole i ispitati točno o čemu se radi i koji je cilj
evo malo dedinih priča za laku noć
malo moram, zanimljivo je
Samo kažem dionica je odradila već jako fini rast (od 30%),a da se fundamentalno nije promilno ništa posebno, što bi takav rast opravdalo....
samo da nije ovoga, do 500 bi sutra išli
+atpl još malo, bolje ove nego po 500
Nemojte se kolega malo zaigrat previše..
malo moram, zanimljivo je
push, push
sutra je petak ![]()
atpl, zse , +1,58%....... vozilo u kvaru čeka vučnu službu.......
mislim da je grtalica spremna, lagano tucka u leru ![]()
p.s. ma nisam ni završio, neki "strojar" već kreće ![]()
No shit
još malo pa će mediji konačno reći car je gol. Glavno da je teror trajao godinu i pol dana... prvo poluvrijeme se bliži kraju... 'mjere' koje ničemu ne služe polako posustaju, presvlače se kaputi i mijenjaju ploče. Žalosno. https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…asnost-15156336
moram priznati da ipak ne bih volio da sam obolio u prvom ili drugom valu, ipak ima nešto neobično u tome virusu, možda zbog tolikog psihološkog pritiska kroz duži vremenski period, ali ipak je nešto drugačije u njemu nego kod normalnih gripa,
mene su prva dva dana boljele noge, kao da sam trčao maraton, onda tri, četiri dana ništa pa onda peti, šesti opet on navalio, a ja kupuj atpl, kupuj atpl, i odmah mi je bilo lakše, dobro je prošlo
moje mišljenje je da je najbolje negdje između, osobno imam dionica koje ne diram i povremeno pogledam, a imam i ove burekonosne,
ali svakako da je nabolje imati vlastitu strategiju, ovisno o vremenu, kapitalu, željama, sklonosti riziku........itd
zašto sam se ja odlučio za ovu strategiju između, evo da plastičnije pojasnim,
možete vi imati npr. ženu s predivnim nogama, ali svima je jasno gdje je najbolje
Dobro za tebe, ali ne i za neke koji sporije pale kao ja. (nije ovo uvijek)
Nema sporog paljenja kod brodara, treba brzo reagirati, a ovaj put bilo je i dosta vremena......sad je valjda i večina nedoumica riješena.......evo kolegini vikinzi "rješavaju" stari vrh........ne kažem da atpl to treba danas jel nisu identično usporedivi ali pokazuju neki put kojim se grabi velikim koracima......kod nas naravno sve to ide na guranac......
od pada tri puta lupamo o dno, ne treba pretjerivati s dočekom
Snažan rast u Kini.....
Capesize TCT Index Point 653.76 233.11 Panamax TCT Index Point 2092.23 125.87 Supramax TCT Index Point 2549.87 342.92 Ovo je stvarno brutalno......za očekivati je bilo da nakon kineske NG krene oporavak ali ovako jak i bez odgode do trećeg mjeseca?......pogotovo tu mislim na supre koje imaju najveće vozarine i usprkos tome najjače rastu......
pa nije godina perzijskih mačaka, nego godina tigra ![]()
+atpl, malo ovih provokativnih
do popodne još malo juga, a onda okreće na buru, tako da će sve biti bistrije
valjda
da vidimo hoće li biti potpis kao jučer... po bidu. U ovo neko doba je krenulo. S tim da se 410 kn ni ne vidi. Ima preko milijun kuna do dole
to više nije opcija, može samo potrošiti dionice na propali pokušaj
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…-traje-15155969
Kao na losem tripu
neka plati kada ne pazi na satu, Capak i Beroš već dvije godine drže predavanje i edukaciju o virusu, koji izlazi iz čovjeka točno deseti dan u taj sat od kako je ušao u njega
Jel moguće da ovdje vidimo dividendu?
možda poslije delista ako to namjeravaju napraviti
možda je tu prodao i smanjio broj komada
Nisam prodao ali nisam ni kupio jer nemam novaca toliko.. kolega ja nemam ni 35 godina
. I smatram da sam jedan od rijetkih koji trguje u ovoj bari od mladje populacije.
A od svih koje poznajem u živo jedino trgujek dionicama aktivno uopće.
Ajde dao bog da smo sutra na 500
samo vi kolega polako i po svom, ne dajte se nagovarati, kupovina na 500 prije zime nije bila neka opcija, ali nakon zime ima smisla, a nismo još daleko, samo da još pripremite novac, banke su pune novca štediša, samo su u posljednjih godinu dana dodali 20mlrd. a mi evo dva dana vrtimo 3 do kraja dana možda 4 milijuna
Valjda će i poleti da dođem na 0 posto sam ušao preko 500.. da da to je super na 500 kupite kupite... E tako ste me zeznuli..
pa jesi što god kupio po 350-380? već bi si smanjio prosjek...
možda je tu prodao i smanjio broj komada ![]()