1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • February 14, 2022 at 3:40 PM
    Quote from hugh
    Quote from Parica

Da...Rusi zele pregovarat...

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

https://www.teletrader.com/us-turns-flat-…6672?internal=1

nevjerujem nikome jel svi ili lažu ili manipuliraju podacima, kako im u kojem trenutku odgovara.......mogu pregovarat koliko hoće ali ako sve strane ne budu spremne na ustupke đaba im pregovori.........a stajališta svih njih miljama su daleko od suprotne strane.......kad "izađu" s tih pregovora neš' znat tko više laže u izjavama......

sada i ja mislim, ako do ujutro ne krene rat, što li će novo smisliti da održe index straha na ovome nivou

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • February 14, 2022 at 3:33 PM
    Quote from Infinity
    Quote from Moller

Porezna nema što raditi kod Gazda, tako je uvijek bilo i biti će dok je Emila i De(te)ktiva

Da malo istraže bi bilo vitamina ko žita u Đakovštini

je, onaj jedan jadan direktor umro i čiča miča gotova priča, njemu su davali valjda sjemensku za kruh

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • February 14, 2022 at 3:20 PM
    Quote from Infinity
    Quote from Moller

kažu građani, u r(beeee)edu je

https://seebiz.eu/tvrtke/cedevit…nu-manja/271235

Svih 9 vitamina je jos na broju.

Izgleda nisu zanimljivi poreznoj a ni inflacija nema utjecaja…

Porezna nema što raditi kod Gazda, tako je uvijek bilo i biti će dok je Emila i De(te)ktiva

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • February 14, 2022 at 3:16 PM
    Quote from brajakica
    Quote from Marielena

Sve vec vidjeno na ovoj dionici. Krenuo institucionalac po bidu. Onda su malima izbili dionice iz ruku pa se moze gore.

Opet repriza i opet ce.

Blago si ga onima koji znaju uvijek pogoditi kada ce i do kojih razina ti institucionalaci dobiti napadaje panike i porive da se rjese tereta velikih prinosa.

Tehnika je to za pozeljeti ;( :saint:

bilo je tu i malo manekena, koliko sam ja primijetio, samo su promijenili pistu, nakon što su pokupovali nove kolekcije

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Moller
    • February 14, 2022 at 2:26 PM
    Quote from Milo

Opet vozarine rastu, ali strah je prevlada...ni metak nece puknit..

do sutra će rat završiti, u srijedu Vlado umjesto napada kreće praviti novi cjenik za plin

Scholz putuje u Kijev u trenutku glasnih najava neminovnog rata
    BERLIN - Nakon dramatične eskalacije ukrajinske krize posljednjih dana, njemački kancelar Olaf Scholz planira otputovati u Kijev u ponedjeljak kako bi se…
    seebiz.eu

• Moller
    • February 14, 2022 at 2:23 PM
    Quote from etoimene

Dobro zbore ovi iz udruge.

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…-obrte-20220214

kažu građani, u r(beeee)edu je

Cedevita nije poskupjela, ali je za desetinu manja
    LJUBLJANA - Zbog rasta cijena hrane i energenata u Hrvatskoj, proizvodi u trgovinama ne samo da su poskupjeli, već su se i smanjili, javlja Slovenska tiskovna…
    seebiz.eu

• Moller
    • February 14, 2022 at 2:15 PM
    Quote from Marin83

Stvarno dobar dan, nakupovao se par stvari po cijenama po kojima do jutros nisam ni sanjao...ja sam zadovoljan današnjim danom, jednoznamenkasti minus , budi u meni pohlepu ne strah.

eno su i kokotičeka očerupali, valjda su mislili biti će za juhicu, izgleda će sada onako goljuždrav morati skakati

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 14, 2022 at 1:48 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

"tako sam najviše kupovao na dan kada je u ZG bio potres" :)

Da u pravu ste, sutradan je bio potop :thumbup: , očito dugotrajna memorija nakon dvi godine počinje lagao blijedit. Nije ni čudo da ne povežem što napišete, misli i oči su mi na ZSE gledalici...uz to dogovaram kad ćemo se naći za potpisati predugovor...

ok, samo polako, dok "rat završi" stići će i pare i onda u proboj, samo oprezno, nedjeljom odmorite :thumbup: :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 14, 2022 at 1:29 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

taj dan bio je nedjelja i ja vam vjerujem ^^

"prethodnih dana" kolega, bolje čitajte...uostalom znate na što mislim.

ja sam se referirao na drugi dio, i vi nemate strpljenja čitati što napišete

"tako sam najviše kupovao na dan kada je u ZG bio potres" :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 14, 2022 at 1:24 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Meri

jesi proda?

Heheh jesam bio u pravu što sam prethodnih dana prodavao,, odmah poslije kupnje, jednostavno nisam imao niti malo ok filing...danas mi je filing ok...dobro ja sam čudan što je god veći raspad na burzi ja sam mirniji, tako sam najviše kupovao na dan kada je u ZG bio potres, kada je bio sveopći potop ZSE-a.

taj dan bio je nedjelja i ja vam vjerujem ^^

• DRY BULK

• Moller
    • February 14, 2022 at 12:55 PM
    Quote from hugh

BCI 5TC 14888 -509

izvol'te bci za danas makar je trenutno stanje gotovo pa nebitno......

nije nebitno, počeo je napad i na brodove Jdpl :)

• Moller
    • February 14, 2022 at 12:47 PM

ako Ukrajina odustane od ulaska u NATO, onda će ih valjda Ameri napasti, da se održi psihoza

Na pomolu veliki ustupak Rusiji? Ukrajinski veleposlanik jednom izjavom stvorio pomutnju
    Vadim Pristaiko rekao je za BBC da bi njegova zemlja možda bila spremna odustati od ambicije pridruživanja NATO-u
    www.jutarnji.hr

puno je tu interesa guzičara, a vojska zebe

Njemačka gubi strpljenje zbog proruskog lobiranja bivšeg kancelara
    Blisko prijateljstvo bivšeg njemačkog kancelara Gerharda Schroedera s predsjednikom Vladimirom Putinom i njegovi unosni poslovni odnosi s Rusijom godinama su…
    vijesti.hrt.hr

• Moller
    • February 14, 2022 at 12:30 PM
    Quote from Marielena

Deda u Bijeloj kuci kaze da Putin namjerava napasti Ukrajinu i potopi svjetske burze. I onda se ekipa tu smije Dedi u Jdpl. On valjda sanja igrati se rata pod stare dane. I onda su govorili da je Trump sarlatan. Ja mislim da Putin uopce ne namjerava napasti Ukrajinu. To bi mu bio katastrofalan potez. On je valjda zbog necega vec 20 godina na vlasti. Prije mislim da Nato provocira slanjem vojske u Ukrajinu.

meni se čini da su svi malo jalni na njega, jer sada sve pare idu njemu, tako da me ne bi iznenadilo da ga družina riješi kao i Sadama, Gadafija i ostala smetala

za našu kraljicu nemam nikakvo objašnjenje, najgora od najgorih

ATPL 396,00-9,17 %
    KTJV 45,00-8,54 %
    IGH 104,00-7,14 %
    DLKV 36,60-6,63 %
    ULPL 110,00-5,98 %

• Moller
    • February 14, 2022 at 11:53 AM
    Quote from Marin83

što je junaci, utihnuli ste svi:)

osobno pratim Kako je počeo hibridni rat na mom potoku

i nadam se pašta šuti uskoro

• Porez na kapitalnu dobit

• Moller
    • February 14, 2022 at 11:32 AM

iduća dva tjedna su ključna

Još su dva tjedna ostala za podnošenje prijava za povrat poreza, evo tko ih je sve dužan predati
    www.poslovni.hr

• Moller
    • February 14, 2022 at 10:50 AM
    Quote from hugh
    Quote from Moller

udara se iz svih raspoloživih oruđa, moramo biti jedinstveni u obrani kao nekada u Jugi, a znamo kako je to završilo

teško je reći da li je pametno braniti ili rezati i bježati......ili pak trenutno ne raditi ništa, bili u dionicama ili u kešu......ako je ovo "samo" petak-ponedjeljak panika, onda je sve ok........u slučaju da nije, i da još i vozarine okrenu u jače minuse, evo za čas vraga ( još ako ima i margina) i nikome neče bit bitno ni izvješće ni fundamenti ni eventualna dividenda ni Batala jel svi samo budu htjeli svoj keš van jel kad razum ode pa-pa stvarno ništa više nije bitno .......

kako god okreneš, oni što su crtali rakete će na kraju biti u pravu,

VALENTIN Putin se zaljubio u Ukrajinu, a mi ćemo na.ebati na današnji dan, idem i ja malo prodati za ruže barem :)

• Moller
    • February 14, 2022 at 10:36 AM
    Quote from NaBiduAsku

nuklearni rat samo što nije, nadam se da će se Evergrand izvući iz financijskih problema.

ovih pet milijuna današnjeg prometa će puno pomoći u preživljavanju slijedeća dva ključna tjedna, još sutra 5, a u srijedu ide napad, kaže Joe, Joe

švapska bojišnica se malo smiruje, ali Balkan je ovo

• Moller
    • February 14, 2022 at 10:33 AM

udara se iz svih raspoloživih oruđa, moramo biti jedinstveni u obrani kao nekada u Jugi, a znamo kako je to završilo

• Moller
    • February 14, 2022 at 10:11 AM

Minken bojna se jutros aktivirala, a ne vrijedi ni tamo bježati, eno i tamo na -3,5%

• Što smo danas tržili

• Moller
    • February 14, 2022 at 10:00 AM
    Quote from NaBiduAsku

također + atpl... dobro je da sam i malo pokratio na zatvaranju u petak... ali sam ušao na 420 i 402 sad... 420 je očito bilo visoko. Dionica se stropoštala 8% =O

420 je užasno visoku izgledalo jutros, sada već djeluje kao normalno,

mene samo brine koliko će biti kada stvarno krene pucnjava, biće 100 kuna bude opet dosta

1. Privacy Policy
  2. Kontakt