1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Moller
    • February 28, 2022 at 11:59 AM

ima li kakvih informacija s pregovora, može li se nešto pronaći na nekom portalu, a da nije nagađanje

• Moller
    • February 28, 2022 at 11:44 AM

meni se upravo čini da je ovim mračnim tipovima staroga kova muka, jer ne mogu više provoditi svoje spletke i urote bez posljedica

i ovdje se pokazuje da je u usporedbi s ovim komičarem, Mrkomir ispao pravi lakrdijaš

"Kremlju i Putinu je najstrašnija stvar da je jedan komičar koji nije planiran na čelu Ukrajine"
    Novinari Josip Šarić s Une TV i Tomislav Klauški s 24 sata bili su gosti Točke na tjedan i komentirali rusku invaziju na Ukrajinu.
    hr.n1info.com
  • Što smo danas tržili

• Moller
    • February 28, 2022 at 11:22 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Roki

Svaka čast kolega na hrabrosti, nije lako ostati hladne glave na ovakve reakcije na forumu i ovakve reakcije cijene. Ljudi su izgleda totalno izgubili kompas, ADPL je u problemu ali ne ni blizu ovakvom kakvog cijena sugerira.

Cijena je stvarno smiješna, nisam pri cashu ali gledam šta bih prodao pa da kupim adpl.

Ti stvarno misliš da je netko izgubio kompas???? Nakon što je Putin najavio moguću nacionalizaciju imovine onih koji su uveli sankcije Rusiji, si ozbiljan???

ne znam što je sve moguće, ali hrvatska lisnica u hrvatskom džepu mi je nekako najsigurnija

HNB: Dvodnevni moratorij za Sberbank, građanima na raspolaganju 7280 kn dnevno
    Hrvatska narodna banka (HNB) priopćila je u ponedjeljak da je za Sberbank d.d. proglašen dvodnevni moratorij nakon kojega će se odlučiti o sljedećem koraku, a…
    www.tportal.hr

možda bi vama izašli u susret da danas trebate 100000 za kupnju npr. dionica ili konzervi, ovisno gledate li na pregovore optimistično ili pesimistično

• DRY BULK

• Moller
    • February 28, 2022 at 11:18 AM
    Quote from tin

GOLDEN OCEAN GROUP OSLO BØRSBMG396372051 - STOCKNOK 113.00 28/02/2022 - 11:07 CET Since Open +2.70 (+2.45%) Since Previous Close +1.30 (+1.16%)

ATLANTSKA PLOVIDBA d.d.

ATPL
    400,00385,00

390,00HRK -4,18 %

Što ti je naša burza...Vikinzi s 55% capova rastu... a ATPL bez capova pada....da nije tužno bilo bi smiješno...no kad tad doći će to na svoje.

možemo li iz ovoga kolega zaključiti da vi niste baš nešto pri parama :)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • February 28, 2022 at 11:01 AM
    Quote from Paulie

Na prethodnim komentarima su neki spominjali nacionalizaciju tvornica u Rusiji, barem dvojica kolega koliko sam vidio. Da li je to Putin ikada rekao, ima li ikakva vijest u vezi toga, ja to nisam nigdje pročitao ?

Ukoliko je netko na to naišao molim da podijeli ovdje jer je svima korisno. U suprotnom smatram da se radilo o običnom druku da se sruši cijena.

pa to je kolega logično, samo je pitanje je li ovdje u pitanju hibridni rat ili nešto istinito, obzirom na izvor,

ja sam to mislim spomenuo, ali se ne bih oslanjao ni sam na te izvore, pa evo

radi se o bivšem predsjedniku, a vi procijenite jel priča što on misli ili je razgovarao sa glavnim Šefom stanice, kojega je onda on osobno u.rao ako laže

Moskva bi mogla nacionalizirati imovinu stranaca, prema izjavama bivšeg ruskog predsjednika - Najnovije Vijesti
    Dmitrij Medvedev pozvao je na uzajamne mjere, oko zamrzavanja ruske imovine u inozemstvu.
    www.logicno.com
  • Što smo danas tržili

• Moller
    • February 28, 2022 at 10:24 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

uvijek kod susjeda trava zelenija :)

-Atpl

-Podr

-Atgr

samo malo brzopoteznih za konzerve

Eh kolega, takve bluechipove mijenjati za konzerve.

Display More

a što da radim, više se pošten ulagač ni bureka ovdje ne može domoći, valja stoga posegnuti u zlatne konzerve :)

• Moller
    • February 28, 2022 at 10:16 AM
    Quote from ZoD

Mislim da je došlo vrijeme da EU postane nezavisna od SAD-a.

Sada žele zatvoriti i Sjev tok 1. Nuklearke je Njemačka već zatvorila. Njemačko gospodarstvo auf wiedersehen. Ili Europa ima jako glupe političare ili potkupljene.

mislim da je vrijeme da svi postanu neovisni o prošlosti i starim prdonjama i mudonjama, starim obavještajnim strukturama i njihovom načinu razmišljanja i rada, dobro je što se mlade generacije, koje žele normalan život odmah ustaju i reagiraju širom svijeta i to bi trebao postati model za budućnost, čim proviri kakav novi Putler iz našega sokaka, odmah ga bombardirati iz cijeloga svijeta Tik Tokom i ostalim oružjima, za sada vidimo da to uspješno rade i djeca uvaženih Rusa, koji su zaglibili pod Prckovim skutima

ovo je očiti primjer sukoba Dobra i Zla, a ova gospođa u odnosu na Putinove sponzoruše ima se za koga boriti

Tko je Olena Zelenska? Uspješnu karijeru ostavila je iza sebe kada je postala prva dama Ukrajine, a sada je hrabro stala uz supruga i odlučila ostati u Kijevu
    Neizostavna podrška ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog, njegova supruga Olena Zelenska već je najavila da će ostati uz supruga i da je neće…
    slobodnadalmacija.hr
  • Što smo danas tržili

• Moller
    • February 28, 2022 at 10:11 AM
    Quote from Marin83

+7SLO po 136kn samo malo

uvijek kod susjeda trava zelenija :)

-Atpl

-Podr

-Atgr

samo malo brzopoteznih za konzerve

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • February 28, 2022 at 10:06 AM
    Quote from ZoD

Mir je dobar za biznis

Rat je dobar za biznis

Rat i Mir za čitanje, a izgleda Prcko pročitao samo prvi dio

• Moller
    • February 28, 2022 at 10:04 AM

ne čini li se vama da je i ovdje došlo vrijeme za dugoGFI iliti kako se to ranije govorilo Završni (ob)račun,

treba to jednom podvući crtu i riješiti, ovako svaki Purac može drmati dude kako mu se svikne, sada bi eno i LutkaŠenko htio biti bitan, hoće i on malo nuklearnih igrački

• Moller
    • February 28, 2022 at 9:47 AM

trenutno samo na psihološkoj granici (2000) , u slučaju daljnjeg pogoršavanja krećemo prema psihijatrijskoj, valjda :/

• Moller
    • February 27, 2022 at 11:49 PM

Putin se taman spremio da zaštiti ruski narod, a oni traže spas u dolarima, pa kakav je to cirkus, zašto ne čekaju spasitelja da opali koju raketicu

Uspaničeni Rusi navalili na bankomate: ‘U šoku sam, deviza nigdje, što će mi ova hrpa papira!‘
    Blokada zračnog prometa znači dodatno otežan dotok gotovog novca u stranoj valuti, a nervoza građane hvata i zbog suspenzije servisa kao što je ApplePay
    www.jutarnji.hr

Marin 83, ne može jedna žena biti sam kriva za toliku državu, treba to malo preraspodijeliti,

davno sam ja spominjao da mi je angažman Schrodera malo čudan

Između Putina i Schrödera razvila se pris­nost koja se pro­ši­rila i na obi­telj­ska dru­že­nja, a Schröder je posvo­jio i dvoje ruske siro­čadi | Večernji list - Hrvatska
    Dok u Ukra­jini i oko Ukra­jine traje nape­tost zbog mogu­ćeg napada Rusije na tu zem­lju, koji Rusi opo­vr­ga­vaju a Ame­ri­kanci stalno nas­tav­ljaju s…
    www.pressreader.com

rekao bih da je njih više uključeno u podjelu pli(je)na,

rekao bi jedan naš božemprosti, Grijeh struktura

• Moller
    • February 27, 2022 at 11:05 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Shogun

Kolega 5.Element pretrazite malo principe nuklearnog odvracanja. Ukratko, tko prvi zapuca nije bitno jer proces je takav da kad sustav (US ili Ruski) prepozna da je nuklearna bomba bacena, krece automatsko istresanje par tisuca bojevih glava cak i ako je npr. Wash. ili Moskva izbrisana sa zemlje.

2121 nuklearni test je izveden od 1945 do danas, ukupne 540849 kilotona oslobođene snage, pa smo opet svi živi i koliko toliko zdravi...

ma da nam nije burze, neuništivi smo, koliko nas je Sanader koštao, pa Todorić, to su bili udari

• Moller
    • February 27, 2022 at 10:46 PM
    Quote from Marin83

Zadnji put kada se je Zapad ovako unisono udružio u Prstenovu družinu je bilo na prijelazu 19 i 20 stoljeća za Bokserskog ustanka, kada su u sedmicu dana popljačkali Kinu i rasparcelali je među sobom. ^^

Kinezi i dan danas imaju traume od tog događaja.

znaš da mi je ovaj stari haker malo sumnjiv, nije pokeraš, ali ne možeš skužiti je li on uopće razumio pitanje, dobro da nije pitao novinara, a tko je pomenuti gospodin

• Moller
    • February 27, 2022 at 10:28 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Marin83

Ljudi što očekujte od jutra...hoćemo ići u plus ili će opet biti panika....ja znam da su sad dioničari ADPL i PTKM u nezavidnoj situaciji i da će tu biti nekog pada, ali ovo ostalo ne vidim razlog?!

Mislim da ce sutra biti panika onih koji misle da ce im u atomskom sklonistu biti vazno jesu li na vrijeme prodali dionice.

Dugorocno ocekujem selektivan rast/pad

dionica ovisno o poslovanju.

barem će posljednje sate svojeg burzovnog života provesti spokojno, ne mareći kome će prodati, a petak je daleko

• Moller
    • February 27, 2022 at 10:27 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

i srpski kralj šećera se osladio hrvatskim dijelom i to već odavno

Ovo je za Zapad najveći ratni plijen poslije zamrzavanja Libijske imovine 2011...preko 1500 milijardi dolara ruske imovine će biti zamrznuto( ratni plijen), to bi trebalo burze pogurati u plus....Čak i Švicarci su odlučili ući u družinu i popljačkat svu rusku imovinu kod njih.

Čitam zdrpit će Rusima 2/3 deviznih rezervi CBR koje su geografski van Rusije. 400 milijardi dolara :D :D :D

u ovome slučaju sredstva opravdavaju cilj

• Moller
    • February 27, 2022 at 10:19 PM
    Quote from Ledica

Pretpostavljam da neće biti velike panike, ali idemo umjereno u crveno od otvaranja burze zbog neizvjesnosti oko pregovora koji idu u jutarnjim satima i povlačenja s bida. I ja sam upravo iz opreza očistila sve naloge s kupnje, mislim da ce sutra kupci biti suzdržani, ali prodaja pojačana jer strah ce uzeti svoj danak.

sutra će samo veći luđaci od Putina braniti bid

ovi ga znaju zamastiti(portal), ali ovo nije nemoguća misija, 'ladno je tamo, a momci mladi, još bi poživjeli

Pobunilo se tisuće ruskih vojnika, odbijaju ratovati s Ukrajinom!?
    cdn.midas-network.com

• Moller
    • February 27, 2022 at 10:09 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Moller

svatko mora za sebe donijeti odluku, kao što je bilo uvijek i do sada

PRIJE 22 MINUTE

BORRELL: ŠALJEMO VOJNE AVIONE

Predsjednik Europskog parlamenta Joseph Borrell rekao je da će EU, u sklopu vojne pomoći, Ukrajini poslati borbene avione.

je li stanje toliko kritično ili samo navlače kišu ?

ni ovo nije baš ohrabrujuće

https://seebiz.eu/energetika/bp-…rosneftu/271964

Display More

Mislim MOEX će sutra na nulu doći, ako i otvore buru...a zapadne burze vole ratove?! pogle kolega Njemačku digla vojni budžet na 113 milijardi dolara(podupali ga)...

Eno Bosanci su već preuzeli Sberbank...

Display More

i srpski kralj šećera se osladio hrvatskim dijelom i to već odavno

• Moller
    • February 27, 2022 at 10:00 PM
    Quote from Marin83

Ljudi što očekujte od jutra...hoćemo ići u plus ili će opet biti panika....ja znam da su sad dioničari ADPL i PTKM u nezavidnoj situaciji i da će tu biti nekog pada, ali ovo ostalo ne vidim razlog?!

svatko mora za sebe donijeti odluku, kao što je bilo uvijek i do sada

PRIJE 22 MINUTE

BORRELL: ŠALJEMO VOJNE AVIONE

Predsjednik Europskog parlamenta Joseph Borrell rekao je da će EU, u sklopu vojne pomoći, Ukrajini poslati borbene avione.

je li stanje toliko kritično ili samo navlače kišu ?

ni ovo nije baš ohrabrujuće

BP prodaje udjel u Rosneftu
    LONDON - Britanski energetski div BP će se riješiti svog udjela u ruskom naftnom divu Rosnjeftu, javlja BBC.
    seebiz.eu

ostaje naravno pitanje, tko će mu ga platiti, Putin sigurno neće

na ovo bi i najsmireniji štakor po.izdio

Hakeri srušili službenu stranicu Putinova ureda
    MOSKVA - Hakeri su u subotu srušili službenu stranicu Kremlja, ureda ruskog predsjednika Vladimira Putina, nakon što prethodno stigla izvješća o DDoS…
    seebiz.eu

sada me samo zanima , mogu li mu i te bombe poništiti, ako mogu, onda će deratizacija biti uspješna

• LKPC (Luka Ploče d.d.)

• Moller
    • February 27, 2022 at 5:05 PM

evo malo o bananama, za.ebanano

Otkazuju se narudžbe, preusmjerava teret, blokira oprema... Svi bježe od Rusije: ‘Stao je sav uvoz, do banana‘
    Prijevoznici vjerojatno bolje od mnogih vide koliko Rusija ovisi o uvozu doslovno svega
    novac.jutarnji.hr
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt