1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• Moller
    • March 2, 2022 at 11:59 AM
    Quote from Marin83
    Quote from tizian1

Sad smo malo više podcijenjeniji nego prije...koji je sad book?

mislim na ukupnu imovinu...za BV ćemo se načekati, raste i on samo je pitanje koliko...bankarski sektor je specifičan, jer je njima ukupna imovina važnija od vlasničkog kapitala.

a kada dođu Rusi po svoje, tko će im kamate platiti,

zato sam ti ja u Kabi, jer ako se tamo ne obranimo, neće nitko

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• Moller
    • March 2, 2022 at 11:57 AM
    Quote from Sinner99

Zavrsila jos jedna 15minutna euforija, cestitke ovima sta su vrh pogodili.

teško se protiv dugoročnih boriti, kada oni navale, bolje se malo povući višlje

• Što smo danas tržili

• Moller
    • March 2, 2022 at 11:52 AM

sve postojeće k/p naloge postavio na 16.04. barem neke koristi, a do tada će se valjda nešto riješiti :/

-HPB sve

popodne po +konzerve

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Moller
    • March 2, 2022 at 11:11 AM

žrtvuje se stara krama i mladi ljudi radi bolesnika

FOTO, VIDEO Groblje ruskih tenkova u predgrađu Kijeva: 'Ovo je kao Trpinjska cesta'
    Sustav NLAW kojim su Ukrajinci zasulu ruske tenkove donirala im je Velika Britanija. Radi se o ručnom prijenosnom jednokratnom protuoklopnom sustavu koji se…
    www.vecernji.hr
  • VART (Varteks d.d.)

• Moller
    • March 2, 2022 at 10:03 AM
    Quote from iba

Znam da bi. Ali mi je ludo da objaviš:

Obavijest o sklapanju Ugovora o kupoprodaji nekretnine

sa naznakom:

Postignuta kupoprodajna cijena u skladu je s fer tržišnom vrijednošću
    nekretnine.

poslova tajna je uobičajena pojava kod poslovanja, a ovdje je to već duži niz godina praksa i zahvaća sve veći dio poslovanja,

možda je tako i bolje, jer dok se ne pojavi kakva velika pozitivna vijest, ako, nema smisla zamarati male ulagače vizionarskim potezima,

moraš ulagati na povjerenje

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• Moller
    • March 1, 2022 at 10:45 PM
    Quote from mitkko
    Quote from mitkko

DAX apdejt

I DAX je konačno propao kroz kritičnu zonu podrške. Nije da nije bilo očekivano.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Posebno je dobar osjećaj kada neki svjetski poznati tehničar, koji ti je na neki način uzor, potvrdi ono o čemu i sam razmišljaš. Baš jučer je Peter Brandt objavio graf gdje upozorava na proboj ove "trube" i pronalazi sličnost sa prijašnjom COVID "trubom". Ja sam točno o toj potencijalnoj varijanti i sličnosti pisao još prije mjesec dana, i naravno pobrao ovdje salvu uvreda. :) Bilo to moje crnjačenje ili ne, nadam se da nije nikoga zateklo na krivoj nozi.

Veseli i zdravi bili!

Peter Brandt:

"German $DAX completing possible chart top

Decline today could be completing bearish right-angled expanding triangle (RABT), similar to same pattern completed in late Feb 2020"

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Display More

DAX danas prednjači u minusu. Neka utjeha je da je prvi target dosta blizu, svega 2-3% niže, nadam se da ćemo tu vidjeti nekakvu pozitivnu reakciju.

Display More

sve je to točno, ali gledajući ovako, možemo li u ovoj situaciji uzeti TA zdravo za gotovo, naime,

od corona posljedica DAX je izgubio 5500 bodova, a sada smo tek na oko pola puta, što bi značilo da vi Putina jako podcjenjujete u odnosu na virus ( i ne bi bilo dobro da on to dozna), jedino obustavom rata odmah ili barem do kraja tjedna bi se mogli osloniti na pokazatelje, inače se više trebamo osloniti na stanje na bojišnici i usporedbom opasnosti od virusa i štakora

• Što smo danas tržili

• Moller
    • March 1, 2022 at 1:09 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Milijarder

I mi se nadamo! :) :S

Ako bude jos samoubojica iducih dana, morati cu u banku i sve all in u Atpl🙈🙃

Na sto te natjeraju🤔

i ja idem baš fizički u banku, treba podignuti nešto gotovine, prije nego hakeri sve ponište, pa ti onda dokazuj što si imao, samo ne znam da li da uzmem i malo kovanica, da mi ne odnese udar, a one su opet opasne jer će se nakupiti radioaktivnosti, stvarno smo u gabuli

• Moller
    • March 1, 2022 at 12:04 PM
    Quote from hugh
    Quote from ZoD

Europa odsječena od ruskih resursa

Obustavljena suradnja ESA sa Roscosmosom oko ExoMars programa

Više nitko ne postavlja pitanja oko Covida (Kinezi padaju po ulicama, itd.)

NATO države povećavaju izdvajanja za vojsku (tehnika zapadnog podrijetla)

LNG terminali se spremaju za obradu američkog plina (ukupno 24 terminala u EU)

totalni ekonomski svjetski rat.......

Display More

ako ne završi nuklearnim biti će posla za slijedećih 20 godina, jer će se veliki dio starog, možda zastarjelog arsenala istrošiti, blokiranu imovinu njih G3-G4 (trojica, četvorica) moći će vraćati samo podobnima, ostalima mogu oduzeti, uglavnom se stvara novi poredak i pitanje je tko će koga zajašiti, a tko je glavni strateg,

za normalnog, malog čovjeka previše se toga izdogađalo u posljednjih par godina

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Moller
    • March 1, 2022 at 11:34 AM
    Quote from MickeyM
    Quote from Moller

dug otplaćuješ u stečajnu masu u 100% iznosu ^^ ^^

Kolega Moller zašto bacati novac u "bunar" kad banke tak ne bu više! ^^

a kaj bu "tamagoči" sebi zel i s prijatelima delil, vaša obveza je i dalje postojana i vrlo brzo bi stigla ovrha

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • March 1, 2022 at 11:30 AM
    Quote from lebowski
    Quote from Moller

to je otprilike realna cijena obzirom na situaciju, ali su šveđani jutros poranili na doručak,

nije mi drago, jer ćemo i tako i tako svi naježiti, jer je u glavne aktualne budale ipak najveća "palica"

Je, je, realna je dok se ne nakrcaš, a onda će realna bit 600 kn.

krcati se neću sigurno pod svaku cijenu, ako i zaplovite bez mene, neće mi uopće biti teško mahnuti s obale i poželjeti mirno more <3

• Moller
    • March 1, 2022 at 11:17 AM
    Quote from NaBiduAsku

evo je na 420. Vidjelo se da će niže... hvala Putin.

to je otprilike realna cijena obzirom na situaciju, ali su šveđani jutros poranili na doručak,

nije mi drago, jer ćemo i tako i tako svi naježiti, jer je u glavne aktualne budale ipak najveća "palica"

• Moller
    • March 1, 2022 at 11:05 AM
    Quote from MickeyM
    Quote from zlocesti

Ne znam čemu panika zbog činjenice da im je glavna banka " ona banka " ?

Sigurna sam da nemaju lipe na računu, samo dugove :S

Pa to je izvrsno, propadne banka i propadnu dugovi!🤣🤣

dug otplaćuješ u stečajnu masu u 100% iznosu ^^ ^^

• Moller
    • March 1, 2022 at 11:04 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

najgore kada te mentor navuče u borbu, a ti kreneš, on se izmakne,

meni je ovdje najpoštenije neka gazda pokupuje što više, pa će i najviše dividende dobiti

Gazda ih vec ima 100k komada.

po meni je bitniji % a ne komadi, ima on još gurati do penzije (95,01)

• Moller
    • March 1, 2022 at 10:54 AM
    Quote from Sheki
    Quote from Moller

Sheki,

najgore je kada te onaj jači namlati s tvojom donešenom palicom ko vola u kupusu i onda ga još uoči Mamić i kaže, ovaj može u BBB

Zato ne na silu silom :)

najgore kada te mentor navuče u borbu, a ti kreneš, on se izmakne,

meni je ovdje najpoštenije neka gazda pokupuje što više, pa će i najviše dividende dobiti

• Moller
    • March 1, 2022 at 10:51 AM
    Quote from toluen

Ima li netko iskustva što ovo s bankom znači za poslovanje firme ? Dio sredstava tamo je očito u problemu, ali kako se to tretira s onove državnih garancija ili što već vrijedi za poslovne i pravne subjekte.

ako idu u stečaj ulaziš u stečajnu masu, da država garantira za neki iznos (navodno 130k€) kod pravnih osoba, nije mi poznato

kako god nije ugodno i na mukama si

• Moller
    • March 1, 2022 at 10:42 AM

Sheki,

najgore je kada te onaj jači namlati s tvojom donešenom palicom ko vola u kupusu i onda ga još uoči Mamić i kaže, ovaj može u BBB

• Moller
    • March 1, 2022 at 10:32 AM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from Marielena

Ne znam cemu zivciranje. Stoput vidjeno na ovoj dionici. Cekajte da izadju trejderi koji su kupovali na 370 kuna kao spekulaciju i da uzmu za burek.

Treba cekati BDI u 14 sati pa ce onda smjer gore ili dolje.

Ako nas Vlado do onda ne napadne nuklarnim oruzjem. Do onda ce ovi panicari barem posljednje sate uzivati u bureku.

tako je, samo ste zaboravili dodati čekajte i da ponovno uđu niže, evo sad možemo opet gore.

možda je bolje malo sačekati, vani se ronja od jutra, ovaj izvještajni val je došao u pravo vrijeme da izbaci lošije plivače, a roniocima je ionako svejedno

NaBiduAsku,

možda ljudi imaju više od 1500 pa da ne sitne, a možda imaju i račun u Sberu, što će onda se natezati s agencijom oko isplate

• Moller
    • March 1, 2022 at 10:14 AM
    Quote from Marin83
    Novac u banci i blagajni 133.414.000

pa, ako budu htjeli dijeliti 30-40% od toga , dobiti ćemo veći postotak dividende što je cijena niža, nije li to i cilj svakoga ulagača :)

• Moller
    • March 1, 2022 at 10:11 AM

možda se zaboravlja da je dionica bila na 370 prije rata, a u pitanju je svega par dana, nekada se na drugim dionicama čeka po nekoliko godina takav %

i molio bih kolege da se prilagode situaciji, bleferi ne prolaze, kao što nam drug Vlado zorno pokazuje

• Moller
    • March 1, 2022 at 10:00 AM
    Quote from Ledica

https://www.nacional.hr/ekskluzivno-vt…sko-vlasnistvo/

Kad je grupa Borg izbila OMF-ovima cca 800 milijuna kuna u dionicama nisu digli glas, a sada bi trebali biti kupci spasitelji, da čovjek ne povjeruje.

ovo je sasvim povoljno rješenje za hrvatske građevine, bolje da im malo od pemzije otkinu, nego da ih pod stare dane natjeravaju da kopaju u kolhozima, što je naša politika blijedo gledala i odobravala kao prvotni plan, a možda još ima šanse da to nekako prepuste "kralju" Matijeviću, Kostiću banke, njemu zemlja, nije li to okosnica hrvatske politike za tri glasa u Hrvatskom Saboru

1. Privacy Policy
  2. Kontakt