1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • March 8, 2022 at 2:18 PM
    Quote from tin
    Quote from plavi01

doinica atpl na prodaji duplo više nego na kupnji i to ubija dionicu

Štopanje rasta je na kraju se pokazalo na ovoj dionici rezurtiralo naglim rastom ...tako da me to ne čudi...pitanje je samo momenta kad će dionica eksplodirati...naravno pod uvijetom da ne bude neke daljnje eskalacije u Ukrajini....mislim da bi okidač mogao biti 15.03...i najava predloga predujma dividende.

ipak mi se čini da su ključna iduća dva tjedna te da će se velike promjene dogoditi 21.03. na prvi dan proljeća, da li će se pojaviti u vidu visibabe, jaglaca, ljubičice ili mice mace neka svatko za sebe odluči

• Što smo danas tržili

• Moller
    • March 8, 2022 at 1:57 PM

-adpl malo, ne miriše pa ne miriše, svaki dan novi momentUM

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • March 8, 2022 at 10:09 AM

ja nemam takvih problema, ali mi je poznato iz nekih ranijih vremena dok su bile veće gužve, a serveri slabiji

• Moller
    • March 8, 2022 at 9:43 AM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from komot

Ja još držim i gaće i štap, zasad. Zahvaljujem onom ko je danas lupio po asku na medici jer mi je vratio portfelj u plus u ovoj godini. Žao mi je prodavat ove moje nelikviduše, daju dividende, a teško ih je ponovno skupit. Vremena su baš izazovna, možda je zlato rješenje.

jednostavno nesigurna luda vremena... ne znaš kako će koji dan krenuti-završiti :D

sada su kratkoročni do podne, a dugoročni bome ostanu i do 3 popodne

• DRY BULK

• Moller
    • March 7, 2022 at 4:22 PM

ako sam ja dobro skužijo, vi što svakodnevno zazivate taj brzi rast, morate samo više i žešće kupovati i neće biti niki problema ;)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • March 7, 2022 at 3:44 PM
    Quote from Lemi

Mene ovdje brine prodaja dvoje igraca iz top 10. Da li oni to pokusavaju skroz izaci ili ne?

mene za razliku od vas brine samo jedan igrač, upravo je prodao dio i razmišlja da danas da otkaz kompletno za sve, ovo ne izgleda da ide na bolje, problem je i dalje s tim tvornicama u Rusiji, a ni drugi baš ne pokazuju želju za autoindustrijom, nekako mi se čini da bi se dobar dio te industrije uskoro mogao prenamijeniti

https://hrportfolio.hr/vijesti/kompanije/bmw-obustavlja-proizvodnju-u-nekoliko-tvornica-u-europi-68352

VW obustavlja proizvodnju u Rusiji, prekida izvoz
    Njemački automobilski div Volkswagen objavio je u četvrtak da će zbog ruskog napada na Ukrajinu "do daljnjeg" zaustaviti proizvodnju vozila u Rusiji i "odmah"…
    www.glasistre.hr
    Volkswagen obustavlja proizvodnju u dva postrojenja
    Njemački automobilski gigant "Volkswagen" privremeno suspenduje proizvodnju u dva postrojenja u Poljskoj usljed prekida u snabdijevanju uzrokovanog sukobima u…
    www.capital.ba
  • Best buy

• Moller
    • March 7, 2022 at 3:30 PM

PODR definitivno na ovoj cijeni,

Cijene pšenice, aluminija i nafte skočile najviše u posljednjih pola stoljeća
    www.poslovni.hr

+moguća prodaja,

• Što smo danas tržili

• Moller
    • March 7, 2022 at 3:24 PM

-ernt

-adpl malo

+hpb (+nova hrvatska banka)

+-atpl

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Moller
    • March 7, 2022 at 3:02 PM
    Quote from harpun

prodaja ide dalje

https://www.poslovni.hr/hrvatska/drzav…i-ppd-u-4327850

"Znakovit je i prošlotjedni nedolazak predstavnika dioničara iz redova države na skupštinu dioničara, na kojoj se odlučivalo o delistiranju dionice sa Zagrebačke burze.

Da su se, naime, državne institucije i tvrtke vodile interesom ostvarivanja profita na dionici Petrokemije, pojavili bi se i glasali protiv delistiranja.

U tom slučaju tvrtka bi im isplatila 33,86 kuna po dionici, inače nominalno vrijednoj 10 kuna, što je u svakom slučaju značajno više nego što će, premda su ponuđeni iznosi tajna, dobiti prodajom Yildirimu. No, Petrokemiju bi time potpuno iscijedili, jer samo za dionice CERP-a trebalo bi iskeširati 334 milijuna kuna. Koji je točno interes države s Petrokemijom?"

interes je valjda održavati bizmismene u bizmisu

• Moller
    • March 7, 2022 at 2:52 PM
    Quote from Meri
    Quote from Brunos

Koji su kamikaze bili ovi jutros na 38x pa to je nevjerojatno!

lako je to sad pisati :)

samo da ne udare prekovremeno ili da dođe druga smjena, ja sam duboko pod palubom, ali svejedno mi nije svejedno

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Moller
    • March 7, 2022 at 2:49 PM

vjesnici proljeća stigli u BiH,

stiglo je 500 vojnika, koji su iz sigurnosnih razloga stigli svatko svojim vozilom ( tenkom, transporterom, kamionom)

Vojnici EUFOR-a prošetali Sarajevom nakon što je misija pojačala prisustvo u BiH
    www.vecernji.ba

• Moller
    • March 7, 2022 at 2:26 PM
    Quote from tin
    ATPL13:58:06419,0079
    ATPL13:58:06418,0078
    ATPL13:58:06417,0058
    ATPL13:58:06416,00115

Čim je mastor stavio 100 komada na 416...trenutno lupanje po asku.

čini se da igraju majstor i velemajstor, samo još da otkrijemo jesu li iz istog tima ili različitih :/

biti će još povuci potegni, malo se smirilo na krilima pregovora, ali rat će potrajati dok se ne otkupi sve što valja i onda opet ono, bogati još siromašniji a siromašni bogatiji ili tako nekako

• Birtija

• Moller
    • March 7, 2022 at 12:38 PM
    Quote from renchi
    Quote from Moller
    […]

Hrvatska 365, mozes mislit.

ma je , delaju kao MB365 ^^

samo je on imao mlađu grijalicu

• CORONA virus

• Moller
    • March 7, 2022 at 12:15 PM

tko ima bolji postotak, Corona (12%) ili Putin

Stožer objavio podatke: Zabilježeno 157 novih slučajeva zaraze, preminulo 20 osoba
    Do danas je ukupno testirano 4,548.820 osoba, od toga 1357 u posljednja 24 sata
    www.vecernji.hr
  • Birtija

• Moller
    • March 7, 2022 at 11:43 AM
    Quote from renchi
    Quote from Milijarder

Ponavljam pitanje, ako ga nisam dovoljno jasno napisao: Koji hotel u Lovranu nema centralno grijanje? :)

Nadam se da znate citati. Ne znam.ime hotela, ali u tom hotelu sam kao dionicarka LRH bila. Taj hotel kojega ste prodavali turistima prije dolaska Lurssena ne samo da nije imao grijanje nego nije imao biti klimu !. Ja sam taj info dobila na skupstini dionicara te sam ga SAMA isla pogledati. Razumijete li vi napisano ?

Hoteli su vam bili infrastrukturno zapusteni, nemate u nekima niti klime, a jos manje centralnog grijanja. Zimski turizam ne postoji.

ne bih se htio miješati, ali vidim da se već duže vodi bitka za svako rebro radijatora i jedinicu klima uređaja,

osobno sam bio u mnogim mjestima na Jadranu, koji uopće nemaju ni hotel, kako je tek njima :)

• Moller
    • March 7, 2022 at 11:32 AM
    Quote from tizian1

Možda naši fondovi skuže da se radi o 10% dividende i da će zarada u 2022 biti duplo veća od 2021...

Pa premjeste nešto kapitala ovdje...

nisu ni do sada tako radili, pa ne vidim zašto bi ovaj puta, ako budu nanjušili da će biti mrsa, mislim da će oni prodavati

• Moller
    • March 7, 2022 at 11:23 AM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

uspoređujući neke stvari, zaključio sam da mali Vladimir ide istim tempom kao Corona, ako je suditi po tome, još nas očekuje 15 dana panike, a nakon toga će "stožer" krenuti s mjerama, znači, za dvije godine, nitko ga više neće ni spominjati

Ovo je i meni bas bilo na pameti😂

još neki dan ste malo bili skeptični jer sam blue chipove mijenjao za "konzerve", sada se već pomalo slažemo i to mi je drago,

ipak je ovo meni još uvijek pomalo chipkasto, sve puno rupa

• Moller
    • March 7, 2022 at 11:06 AM
    Quote from Roki

Tek sam sad skužio da nam je crobex pao ispod 1900.

Držali smo glavu iznad 2000 cijela dva mjeseca. Nije loše :D

uspoređujući neke stvari, zaključio sam da mali Vladimir ide istim tempom kao Corona, ako je suditi po tome, još nas očekuje 15 dana panike, a nakon toga će "stožer" krenuti s mjerama, znači, za dvije godine, nitko ga više neće ni spominjati

• Moller
    • March 7, 2022 at 10:42 AM
    Quote from zlocesti

Investing.com - European stock markets slumped Monday, with the DAX in Germany entering a bear market, as soaring crude prices triggered concerns of a major inflationary shock for the global economy. By 4:10 AM ET (0910 GMT), the DAX in Germany traded 3.5% lower, dropping more than 20% from its peak, while the CAC 40 in France slumped 3.2% and the U.K.’s FTSE 100 fell 2.1%.

This follows comments from U.S. Secretary of State Antony Blinken, who said on Sunday that the Biden administration was in “very active discussions” with European governments about banning imports of Russian crude and natural gas.

Oil prices, already elevated after Russia’s invasion of Ukraine more than a week ago, climbed to levels last seen in July 2008 as the market adjusted to the potential of Russia’s supply no longer being available.

https://www.investing.com/news/stock-mar…n-fears-2779068

Evo zašto burze padaju, pa i naša. A ja opet sve prespavala. A slabo sam ja mešetar

a kada sam ja pisao da sve pare idu Putinu, nije nikoga bilo briga, to ga je naravno osokolilo da se konačno odluči pokazati svoje pravo lice, naravno da mu je netko već namjestio ulogu, za koju scenarista zna kako će na kraju završiti glavni glumac, nisu li se i prije njega neki igrali "buradima" nafte, a to je skoro kao i bure baruta

u međuvremenu će stradati nešto ljudi, ali koliko su uopće danas u ovome vremenu nekome bitni ljudi

Quote from tizian1

@zlocesta

Ti malo malo pa prespavaš... ^^ ^^ ^^ :) 8)

koristi ovaj "mir i spokoj" na burzi i čuva svoje kunice da joj se ne razbježe :)

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Moller
    • March 7, 2022 at 10:25 AM

ako ćemo vjerovati babi Vangi, ja sam mišljenja da će mali Vladimir postati Veliki Vladimir, samo ako ga dobro nategnu

1. Privacy Policy
  2. Kontakt