1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • March 11, 2022 at 3:33 PM
    Quote from Laudator
    Quote from Moller

meni tek danas stigla ponuda za preuzimanje i sada me malo sram, jer nemam više dionice :/

Još uvijek možeš dokupit lijepu količinu i zaradit.

a, neka se drugi raduju :sleeping:

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Moller
    • March 11, 2022 at 12:54 PM
    Quote from Hrx84

Je li došla neka vijest u 12:20

DAX je odletio naglo i Euro ojačao

govorilo se o nekom 24satnom prekidu vatre, možda je Schroeder umirio Putina, to bi DAXu dalo krila

Medij: Bivši njemački kancelar Schroeder stigao u Moskvu na sastanak s Putinom | Geopolitika News
    Bivši njemački kancelar Gerhard Schröder boravi u četvrtak u Moskvi kako bi se sastao s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom u sklopu posredničkih napora za…
    www.geopolitika.news

Quote from Vergilije

Jel imamo mi uopće dronove?

Očito letjelica nije ničija, pa nitko ne mora platiti štetu ;)

naravno da imamo, ja sam gotovo u svakim svatovima vidio da oni snimaju iz zraka :/ malo jesu malecki, ali............... :/

izgleda ipak nije Schroeder, ne vole ga ni njegovi

Gerhard Schröder: što to radi bivši kancelar? | DW | 11.03.2022
    Najnovija akcija Gerharda Schrödera, koji je na svoju ruku otputovao u Moskvu, još je jedan u nizu neočekivanih poteza bivšeg kancelara koji sve više postaje…
    www.dw.com
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • March 11, 2022 at 12:39 PM
    Quote from Shogun

A i ja. Evo prije par tjedana neki su postali raznorazne grafove kako eto dry bulk u stvarnosti nije rastao nego je to samo nas dejavu pa opet od prije par dana, puna usta hvale i pozitive....

Ovisi valjda sve od osobnih pogleda...

.....na brokerski račun i raspoloživost gotovine :)

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Moller
    • March 11, 2022 at 12:36 PM

meni tek danas stigla ponuda za preuzimanje i sada me malo sram, jer nemam više dionice :/

• Moller
    • March 11, 2022 at 12:24 PM
    Quote from Marin83
    Quote from verdi

evo padaju i nad zagrebom nekakve letjelice. vežite se polijećemo u novi vrli svijet.

I dok padaju, sabor raspravlja o nekakvoj kvazi ženskoj potlačenosti u RH....umjesto da raspravljaju koliko će AT i AA oružja kupiti, dronova, pušaka, noćnih naočala ,pancirki i tako tih stvari...idioti!

Sabor će sigurno, kada riješi ova važnija pitanja, dati ovlasti Stožeru da se večeras organizira motrenje zračnog prostora svih građana s balkona, žene do 24.00 muškarci od 00.00

• JNAF (Jadranski naftovod d.d.)

• Moller
    • March 11, 2022 at 11:22 AM

ventili se otvaraju, žalosno da nam je potreban rat da bi se ova dionica mrdnula s mjesta

• Moller
    • March 11, 2022 at 11:16 AM

meni jedino nije jasno, kako se ovi svjetski moćnici i neznalice ne jave ovdje nama forumašima na konsultacije, pa tu se znanje prelijeva, preko granica kompjutora

ajmo malo o reprezentaciji :)

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • March 11, 2022 at 10:57 AM

možda bi mogli razmisliti o kupovini KSST, kako je uopće to završilo tamo? slijeću li avijoni u kupus ili se navodnjava s otpadnim vodama od pranja američkih nosača

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • March 11, 2022 at 10:35 AM
    Quote from plavi01

U Mjenjačnicama je velika potražnja za eurima. Od napada na Ukrajinu euro sa 7.54 skočio na 7.58 i nema ga. Sve što otkupe odmah nestane. Jel to neka patka ili ima razlog.

velika je potražnja banaka za €, neki dan je Vujčić prodao 170mil. da stabilizira tečaj, ali izgleda nije puno pomoglo, morati će on još nekoliko puta posegnuti u kesu

• DRY BULK

• Moller
    • March 10, 2022 at 4:07 PM
    Quote from tin
    Quote from tenchi0110

Evo ja se iskreno onda nadam (radi moje pozicije u ATPL) da ćete vi vitezovi foruma pomoći u financijskom otključavanju (i moje) vrijednosti.

Ja sam svoj dio davno odradio kad je otpor rastu bio barem isto ovako tvrdoglav ako ne i više...da nije rata već bi svi naši brodari bili na višim vrijednostima ali što je tu je svako pretjerivanje u sprečavanju rasta samo će još više doprinjeti naglom rastu osim u slučaju N.W.

moramo sačekati da netko potegne strelicu za uspavljivanje "sibirskog tigra", nitko više i ne spominje kinesku tigrastu Novu godinu

• Moller
    • March 10, 2022 at 3:48 PM
    Quote from Roki
    Quote from Marin83

Ovo vam je prilika da kratite pozicije...ja sam gotovo 40% u kešu, a bio sam 99% u dionicama do prije desetak dana...

Znači sutra padamo u bunar?

po meni sutra će biti ovako

• Moller
    • March 9, 2022 at 3:08 PM
    Quote from renchi

Rusija - zemlja fizike, matematike, kemije, baleta, glazbe i knjizevnosti. Veliki narod da iznjedri i dopusti ovakvog destruktivca da ih blati i unistava druge. Meni je to tuzno.

mislim da "stožer" već traži cjepivo protiv Putina, a nije nikada jedan čovjek sam krivac, cijela je to organizirana kriminalna skupina, nešto kao naš HDZ, samo se oni sada zovu FSB, a inače KGjBe.

bilo je dvije emisije o nastanku Putina i sve je lijepo prikazano, samo što nema vinograda kao na Siciliji

• Moller
    • March 9, 2022 at 2:59 PM
    Quote from plavi05

Kakav cinizam, ime stranke Jedinstvena Rusija, a da Rusi izračunaju štetu koja je počinjena u ove 22 godine vladavine monstruma koji je spreman na najokrutnije zločine. Neka Rusi pogledaju razvoj Kine u zadnjih 40 godina, krali su tehnologiju i licence kako bi razvijali svoju zemlju, a ovom monstrumu zapadna tehnologija je bila na dlanu gotovo besplatna u zamjenu za energente. Priliku nije iskoristio, a ruske energente kroz 20 godina nitko neće trebati i eto Putinovih rezultata, velikog nacionalista i rusofila koji je zapravo uništio Rusiju. Kada bi ga međunarodna zajednica uspjela dovesti do Haga to bi značilo sigurnu budućnost naše djece na nama jedinom planetu Zemlji.

KGjBe :)

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • March 9, 2022 at 11:49 AM
    Quote from StatusQuo
    Quote from Zvjezdani

sta se tice auta pa vec sada imamo previse auta svatko ima svoje da je potrebna ikakva proizvodnja sljedecih nekoliko godina radi potraznje to je drugo sta bi zapad htio svakih par godina novo auto.

samo se s ovim dijelom ne slažem, automobila ima, jer se stvarno teško može bilo što raditi bez njega, često je samo jedna osoba u njemu, što potvrđuje ovo da ih ima dosta, ali prosjek našega voznog parka je 14 god. i to je najveći problem, jer postoje oni što se kao fol brinu za sigurnost građana, ali kada opale sve namete na automobil, onda jedan Plenkiju, jedan nama, samo pogledajte kakve se ergele voze u Vladi, ministarstvima i ostalim državnim službama, pored toga postoje i ovi svjetski provokatori, radi kojih je izdvajanje za naoružanje jedna od značajnijih stavki, što nam također šteti

• Što smo danas tržili

• Moller
    • March 9, 2022 at 10:51 AM

same zvijezde

+podr

+atpl

+atgr

+7cro

rat se bliži kraju svakoga dana :/

• Moller
    • March 8, 2022 at 10:45 PM
    Quote from barbosa 2.0

da li je ovo na pomolu nova komplikacija

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ni/2345685.aspx

za Putina sigurno, izgleda mu je netko već ispremještao dugmiće, sada više nije siguran kamo su uperene nuklearne rakete

nije problem u MiGovima, nego će mu tek sada Rusi po.izditi

Coca-Cola i McDonald‘s zaustavljaju poslovanje u Rusiji, Ukrajincima stižu poljski MiG-ovi 29?
    Ključne događaje dana tijekom rata u Ukrajini pratimo iz minute u minutu
    www.jutarnji.hr

• Moller
    • March 8, 2022 at 5:00 PM

Putinova influenserica iz stare službe KGjBe

Vanga je vidjela Putinov uspon: Rusiju je nemoguće zaustaviti, vrhunac ih čeka 2040. godine...
    Slijepa proročica u svojim je predviđanjima najavila dolazak velikog vođe zvanog Vladimir. Pod njim će Rusija prosperirati, a svoj vrhunac ovaj će narod…
    www.24sata.hr
  • PODR (Podravka d.d.)

• Moller
    • March 8, 2022 at 3:13 PM
    Quote from diokidina

https://www.jutarnji.hr/novac/aktualno…-uniji-15167479

Teta Dalic otisla malo do Pariza.

izgleda je već obavila shoping, jedva drži torbu

• Moller
    • March 8, 2022 at 3:07 PM

cestitka-za-dan-zena-jabuka-tv-3.jpg

Budi ponosna što si žena, mudra i dostojanstvena! Lijepa, topla, hrabra, a nježna, važna i neizbježna. Po srcu ujedno i slaba i jaka, uloga tvoja nije laka, ako je bura jaka.

Sretan Dan žena od srca svima želim.

• Moller
    • March 8, 2022 at 2:49 PM
    Quote from Marielena
    Quote from Moller

ja nemam takvih problema, ali mi je poznato iz nekih ranijih vremena dok su bile veće gužve, a serveri slabiji

Danas guzve nema😂

do kraja dana se očekuje pojačani promet, tako da ipak treba biti oprezan na semaforima i kružnim tokovima, uočen je i povećan broj "izbjeglica" na određenim dionicama

1. Privacy Policy
  2. Kontakt