1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Što smo danas tržili

• Moller
    • March 23, 2022 at 2:42 PM

+viro

-malo podr, uočena neka čudna kretanja

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Moller
    • March 23, 2022 at 2:36 PM

trebali bi se oni tamo najprije odlučiti, jesu li za odcjepljenje ili ujedinjenje, najbolje referendum, ali da Putin svakome najprije pregleda listić

Neke je sram zbog rata, a neki se raduju i pozivaju Putina: 'Sada ujedini i obnovi SSSR'

• Moller
    • March 23, 2022 at 2:15 PM
    Quote from Paulie

Jako zanimljiv potez Moskve:

https://www.index.hr/vijesti/clanak…je/2349906.aspx

odoh odmah kupiti 20 upaljača, ovo postaje ozbiljno

• DRY BULK

• Moller
    • March 23, 2022 at 1:47 PM
    Quote from BudFox
    Quote from tin

Golden Ocean Group Limited (GOGL)

NasdaqGS - NasdaqGS Real Time Price. Currency in USD

Add to watchlist

11.63-0.54 (-4.44%)At close: March 22 04:00PM EDT

11.88 +0.25 (+2.15%)

Pre-Market: 07:03AM EDT

GOLDEN OCEAN GROUP

OSLO BØRS

BMG396372051 - STOCK

BMG396372051-XOSL?format=png&size=small&theme=colored

NOK 104.10

23/03/2022 - 12:05 CET

Since Open
    +1.90 (+1.86%)
    Since Previous Close
    +1.60 (+1.56%)

Display More

Kako stvari sada stoje čini se da ništa od daljnjeg porasta ATPL ove godine.

Display More

ako bi bili ljubazni kolega :) , samo pojasniti, kakva je ovo rečenica, odnosi li se ovo na naše normalne ili kineske godine, ja ne mogu vjerovati da vi već tako mladi konkurirate ozbiljno Babi Vangi i već vidite kraj godine :/

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • March 23, 2022 at 11:35 AM
    Quote from Milijarder
    Quote from NaBiduAsku

cijepljenje je sad u prvom planu, ove sitnice tipa rak i slično neka čekaju. Vi ste tu da mislite na druge.

Nešto je hebeno trulo u državi.

odavno je tako, u takvoj sredini državni službenici niču kao gljive poslije kiše

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • March 23, 2022 at 9:57 AM
    Quote from zlocesti

Viro je , čini se, spreman za upmarket

Uvjet je ispunjen kada nitko ne bude želio prodati papir ispod prvog monstruma na bidu

Ili sam ja promašila čitavo prvenstvo :S

meni se čini da ste vi skroz na pogrešnom sportu ^^

ovdje se trenutno odvija otrpavanje vlaka u snijegu, Kad se male ruke slože

• DRY BULK

• Moller
    • March 23, 2022 at 9:55 AM
    Quote from stipe_Cro

A što očekivati? Burek je poskupio ili će poskupiti, a od bureka se živi danas, a od dionice tko zna kada.

čekaj samo dok se Milo javi, pošto je cimentu platio danas, a on nije baš buregdžija :)

• DRY BULK

• Moller
    • March 23, 2022 at 9:48 AM
    Quote from Marielena

Jucer su Capeovi padali zbog anticovid mjera u Kini jer je uslijed toga pala potraznja za zeljezom. Danas bi mogao biti oporavak.

Supramaxi rastu zbog straha za nestasicama zitarica u svijetu uslijed rata u Ukrajini.

Sve je to dobro za nas Atpl.

bojim se da rast cijena dionica uopće ne prati poskupljenja hrane i ostalih roba, ne vidim kako je to onda dobro za nas, sve naše dionice su debelo zaostale za ostalim cijenama, ali slažem se, dobro se je povremeno malo utješiti

• Moller
    • March 23, 2022 at 9:36 AM
    Quote from barbosa 2.0

evo, ja od kolinja imam punu škrinju mesa, pun tavan špeka, češnjiovki, pečenica i tako to i dobru kantu masti, beš ulje pored domače masti i čvaraka :love: ...a još je i cjelogodišnji na vepra...ma kakvi strahovi i kakve nestašice, nema toga, samo pogledati malo dalje od dućana i da vidiš kako svega ima...

Sjever Istre okupirale opasne divlje životinje: "Bojimo se jer one mogu razvaliti vrata... Pojele su nam sve što smo imali za nesilice"
    Sjever Istre okupiran je divljim svinjama. Dolaze na kućna vrata, a poljoprivrednicima uništavaju urod. Oni sada peticijom traže pomoć u rješavanju tog…
    dnevnik.hr

hrana se nalazi svugdje oko nas,

ako k tome dodamo i onog Lovca na bilje, stalno pase neke travčice i malo se i zdebljao koda,

znači, povratak prirodi i lovu općenito, biti će najnovije najnormalnije,

Putin u stvari radi na spašavanju planeta, samo mu još nitko to nije rekao

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Moller
    • March 22, 2022 at 10:23 PM
    Quote from zlocesti

https://www.index.hr/vijesti/clanak…e_i_komentari_d

Hrvatska je sastavni dio Europske unije, ona ne može biti izdvojena. Trpjet će iste poremećaje kao i ostatak EU. Drugo je pitanje strateških rezervi. One služe kada dođe do velikih poremećaja na tržištu. Mi ne možemo imati rezerve za pet godina, no trebali bismo moći imati za nekoliko mjeseci. Tu je važno ozbiljno pristupiti problemu da nam se ne bi dogodila afera kao ona s praznim silosima od prije nekoliko godina. Ja ću vjerovati državi da se tako nešto neće dogoditi", kaže Grgić.

Ako uz plodnu Slavoniju, uz Neretvu, Ravne KOtare, uz more u obilju ribe budemo gladni...

Al' zašto me to podsjeća na obnovu Banije ?

ima i drugih prijetnji

Nataša Tramišak potvrdila za Jutarnji list: ‘Prijete mi sve više, kažu - bit će krvi do koljena‘
    Problemi su počeli kad je odlučila da neće produžiti ugovor Omega Softwareu
    www.jutarnji.hr

mogla bi samo biti malo konkretnija o kakvim se točno prijetnjama radi

• Moller
    • March 22, 2022 at 9:50 PM

nemojmo se brinuti, na Putina polako pada sjena

Šef tajne službe sprema likvidaciju Putina?
    Politbiro 2.0 - tako se s primjesom ironije definira najuži krug suradnika okupljenih oko ruskoga predsjednika. Upravo među njima, kažu zapadni analitičari,…
    www.vecernji.hr

treći svjetski rat neće imati šanse, jer prelazimo prema scenariju na svemirske ratove,

Fotografija sa svemirske stanice užasnula eksperta za NLO-e: Ta su bića gigantska, motre nas...
    Ogromno biće zelene boje, veličine oko 200 metara, prošlo je pored naše međunarodne svemirske postaje, tvrdi ekspert za NLO-e Scott Warren koji je podijelio i…
    www.24sata.hr

dok se mi ovdje međusobno naganjamo, mali zeleni su narasli

moram priznati da je Putin dosta visoko kotiran, između Corone i nove pošasti, drugo mjesto kao mi na SP, samo da ga Kolinda nađe u svlačionici dobio bi on svoje,

čak mislim da mi Hrvati imamo rješenje za kraj rata, treba mu poslati Matu Granića na pregovore

• Moller
    • March 22, 2022 at 8:44 PM
    Quote from zlocesti

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvats…nicenja-1177769

Ajde, fajrunt, tko već nije neka krene po ulje :S

Ništa tako ne potiče kupnju ko' rast cijene ili najava nestašice

sve sam već nabavio i zatrpao podrum, toliko sam uložio u zalihe da moram objaviti, od sutra prodajem samo po dvije dionice od svake vrste, pa navalite mili kupci, ne čekajte nestašicu ;)

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • March 22, 2022 at 3:03 PM
    Quote from Milijarder
    Quote from NaBiduAsku

uskoro i u našem gradu? Čika Schwab vas gleda https://www.jutarnji.hr/video/news/tuz…secera-15171759

Biti ćemo zdraviji bez šećera u krvi.

Putko misli na zdravlje svih, i nas i njih! :)

izgleda se ipak uplašio da narodu ne padne previše šećer u krvi, onda tek popi.de

Rusija gomila šećer - uvoze duplo veću količinu
    Prema Rusiji je upućeno najmanje pet brodova sa skoro 200.000 tona brazilskog sirovog šećera kojega su prodali europski trgovci, objavio je Reuters. To je…
    www.agroklub.com

a dobro je i za brodove :)

• DRY BULK

• Moller
    • March 22, 2022 at 2:55 PM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from jasko

BCI 5 T/C routes 180000 18041 -2440

BPI 5 T/C routes 82500 27999 1438

BSI e 10 T/C routes 58328 32817 377

BHSI 7 T/C routes 38200 30878 556

BDI INDEX 2546 -43

kukulele kejpovi padaju, BDI pada... ono nešto nebitno kao raste, uglavnom bežanija, udri po bideu.

Display More
    Pomorska trgovina s Rusijom pala za gotovo 60% od početka invazije na Ukrajinu
    bokanews.me
  • Što smo danas tržili

• Moller
    • March 22, 2022 at 2:38 PM

bliži se petak, valjalo bi nešto prodati, a još nisam ništa ni kupio (beznačajne količine)

izgleda ću ovaj posni bezburekni tjedan knjižiti na korizmu :saint: :/

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • March 22, 2022 at 11:24 AM
    Quote from fond300

Dax u plusu preko 1% futersi u plusu samo ovi nasi siluju al ga siluju cbx

možda je samo posljedica novoga sastava, evo već treći dan odgonetavam kakva će biti uloga DDJH u Crobexu i nikako da pronađem rješenje, dok on stoji, stoji i nekog vraga čeka, a ni ostali nisu baš neka sreća

Revizija dioničkih indeksa

p.s. bolje da su moj Viro ubacili, ja bih ga sam održavao na životu u novoj sredini ^^

• Moller
    • March 22, 2022 at 10:16 AM
    Quote from zlocesti

Nema nikakvih stvarnih razloga da o bilo čemu brinemo.

Ni o utjecaju svega ovog na tržište kapitala, niti o ulju, benzinu ni kruhu

ako je cijena svih blagodati, koje danas uživamo, da mi za nekoliko godina netko rastjerava ili pobije djecu, onda ne hvala, spreman sam krenuti prema pećini, ionako će nas svjetski luđaci kad tad tamo dotjerati, ako se uskoro ne iznađe model da se ne može svatko kako mu se digne prijetiti cijelom čovječanstvu, onda daj neki datum babe Vange o kraju svijeta i pobacajmo tko što ima i gotovo, koji k onda stoljećima stvaramo i radimo, usijane i nuklearne glave se moraju hitno ukloniti iz cijeloga svijeta, bez obzira čije i gdje bile, jer su ljudi sve nervozniji i novih budala neće sigurno nedostajati

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • March 21, 2022 at 3:31 PM
    Quote from stipe_Cro

Evo počelo je, čak 2 dionice po asku :)

netko se uplašio ograničenja kao za ulje, pa veli da ja kupim dok ima

• GRNL (Granolio d.d.)

• Moller
    • March 21, 2022 at 3:09 PM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from Marin83

Ovaj na bidu vam dva, tri rada dana stalno diže cijenu,a da ne kupi ništa...kad se izmakne sa bida, da cijena ne propadne u ambis?!

o kupio je kupio... on je kupac transakcije u 09:47.48 i uvjeren sam da je dokupio.

ali moramo priznati Marinu83 da bi valjalo još kupovati na 25-30 :)

ovo je malo postariji članak, ali ima nešto u njemu

Weiterleitungshinweis

• MONP (MON PERIN d.d.)

• Moller
    • March 21, 2022 at 10:05 AM
    Quote from emil
    Quote from Roki

Sad će mi admin opet premjestit post, samo ne znam gdje, a i dobit ću opomenu jer odstupam od teme. Ali gdje da ovo zalijepim a vrlo je interesantno!

Poštovani administratore, ovim putem apeliram da napravite iznimku i ovaj post ne dirate.

https://www.poslovni.hr/burze/zagrebac…-promet-4329463

pa sto nisi otvorio temu Mon Perina u podforumu DIONICe gdje stoje i sve ostale?

da se ne troši tema prije nego se dionica izlista :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt