+viro
-malo podr, uočena neka čudna kretanja
+viro
-malo podr, uočena neka čudna kretanja
trebali bi se oni tamo najprije odlučiti, jesu li za odcjepljenje ili ujedinjenje, najbolje referendum, ali da Putin svakome najprije pregleda listić
Neke je sram zbog rata, a neki se raduju i pozivaju Putina: 'Sada ujedini i obnovi SSSR'
Jako zanimljiv potez Moskve:
odoh odmah kupiti 20 upaljača, ovo postaje ozbiljno
Display MoreDisplay MoreGolden Ocean Group Limited (GOGL)
NasdaqGS - NasdaqGS Real Time Price. Currency in USD
Add to watchlist
11.63-0.54 (-4.44%)At close: March 22 04:00PM EDT
11.88 +0.25 (+2.15%)
Pre-Market: 07:03AM EDT
GOLDEN OCEAN GROUP
OSLO BØRS
BMG396372051 - STOCK
![]()
NOK 104.10
23/03/2022 - 12:05 CETSince Open
+1.90 (+1.86%)
Since Previous Close
+1.60 (+1.56%)Kako stvari sada stoje čini se da ništa od daljnjeg porasta ATPL ove godine.
ako bi bili ljubazni kolega
, samo pojasniti, kakva je ovo rečenica, odnosi li se ovo na naše normalne ili kineske godine, ja ne mogu vjerovati da vi već tako mladi konkurirate ozbiljno Babi Vangi i već vidite kraj godine ![]()
Viro je , čini se, spreman za upmarket
Uvjet je ispunjen kada nitko ne bude želio prodati papir ispod prvog monstruma na bidu
Ili sam ja promašila čitavo prvenstvo
meni se čini da ste vi skroz na pogrešnom sportu ![]()
ovdje se trenutno odvija otrpavanje vlaka u snijegu, Kad se male ruke slože
A što očekivati? Burek je poskupio ili će poskupiti, a od bureka se živi danas, a od dionice tko zna kada.
čekaj samo dok se Milo javi, pošto je cimentu platio danas, a on nije baš buregdžija ![]()
Jucer su Capeovi padali zbog anticovid mjera u Kini jer je uslijed toga pala potraznja za zeljezom. Danas bi mogao biti oporavak.
Supramaxi rastu zbog straha za nestasicama zitarica u svijetu uslijed rata u Ukrajini.
Sve je to dobro za nas Atpl.
bojim se da rast cijena dionica uopće ne prati poskupljenja hrane i ostalih roba, ne vidim kako je to onda dobro za nas, sve naše dionice su debelo zaostale za ostalim cijenama, ali slažem se, dobro se je povremeno malo utješiti
evo, ja od kolinja imam punu škrinju mesa, pun tavan špeka, češnjiovki, pečenica i tako to i dobru kantu masti, beš ulje pored domače masti i čvaraka
...a još je i cjelogodišnji na vepra...ma kakvi strahovi i kakve nestašice, nema toga, samo pogledati malo dalje od dućana i da vidiš kako svega ima...
hrana se nalazi svugdje oko nas,
ako k tome dodamo i onog Lovca na bilje, stalno pase neke travčice i malo se i zdebljao koda,
znači, povratak prirodi i lovu općenito, biti će najnovije najnormalnije,
Putin u stvari radi na spašavanju planeta, samo mu još nitko to nije rekao
https://www.index.hr/vijesti/clanak…e_i_komentari_d
Hrvatska je sastavni dio Europske unije, ona ne može biti izdvojena. Trpjet će iste poremećaje kao i ostatak EU. Drugo je pitanje strateških rezervi. One služe kada dođe do velikih poremećaja na tržištu. Mi ne možemo imati rezerve za pet godina, no trebali bismo moći imati za nekoliko mjeseci. Tu je važno ozbiljno pristupiti problemu da nam se ne bi dogodila afera kao ona s praznim silosima od prije nekoliko godina. Ja ću vjerovati državi da se tako nešto neće dogoditi", kaže Grgić.
Ako uz plodnu Slavoniju, uz Neretvu, Ravne KOtare, uz more u obilju ribe budemo gladni...
Al' zašto me to podsjeća na obnovu Banije ?
ima i drugih prijetnji
mogla bi samo biti malo konkretnija o kakvim se točno prijetnjama radi
nemojmo se brinuti, na Putina polako pada sjena
treći svjetski rat neće imati šanse, jer prelazimo prema scenariju na svemirske ratove,
dok se mi ovdje međusobno naganjamo, mali zeleni su narasli
moram priznati da je Putin dosta visoko kotiran, između Corone i nove pošasti, drugo mjesto kao mi na SP, samo da ga Kolinda nađe u svlačionici dobio bi on svoje,
čak mislim da mi Hrvati imamo rješenje za kraj rata, treba mu poslati Matu Granića na pregovore
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvats…nicenja-1177769
Ajde, fajrunt, tko već nije neka krene po ulje
Ništa tako ne potiče kupnju ko' rast cijene ili najava nestašice
sve sam već nabavio i zatrpao podrum, toliko sam uložio u zalihe da moram objaviti, od sutra prodajem samo po dvije dionice od svake vrste, pa navalite mili kupci, ne čekajte nestašicu ![]()
uskoro i u našem gradu? Čika Schwab vas gleda https://www.jutarnji.hr/video/news/tuz…secera-15171759
Biti ćemo zdraviji bez šećera u krvi.
Putko misli na zdravlje svih, i nas i njih!
izgleda se ipak uplašio da narodu ne padne previše šećer u krvi, onda tek popi.de
a dobro je i za brodove ![]()
Display MoreBCI 5 T/C routes 180000 18041 -2440
BPI 5 T/C routes 82500 27999 1438
BSI e 10 T/C routes 58328 32817 377
BHSI 7 T/C routes 38200 30878 556
BDI INDEX 2546 -43
kukulele kejpovi padaju, BDI pada... ono nešto nebitno kao raste, uglavnom bežanija, udri po bideu.
bliži se petak, valjalo bi nešto prodati, a još nisam ništa ni kupio (beznačajne količine)
izgleda ću ovaj posni bezburekni tjedan knjižiti na korizmu
![]()
Dax u plusu preko 1% futersi u plusu samo ovi nasi siluju al ga siluju cbx
možda je samo posljedica novoga sastava, evo već treći dan odgonetavam kakva će biti uloga DDJH u Crobexu i nikako da pronađem rješenje, dok on stoji, stoji i nekog vraga čeka, a ni ostali nisu baš neka sreća
p.s. bolje da su moj Viro ubacili, ja bih ga sam održavao na životu u novoj sredini ![]()
Nema nikakvih stvarnih razloga da o bilo čemu brinemo.
Ni o utjecaju svega ovog na tržište kapitala, niti o ulju, benzinu ni kruhu
ako je cijena svih blagodati, koje danas uživamo, da mi za nekoliko godina netko rastjerava ili pobije djecu, onda ne hvala, spreman sam krenuti prema pećini, ionako će nas svjetski luđaci kad tad tamo dotjerati, ako se uskoro ne iznađe model da se ne može svatko kako mu se digne prijetiti cijelom čovječanstvu, onda daj neki datum babe Vange o kraju svijeta i pobacajmo tko što ima i gotovo, koji k onda stoljećima stvaramo i radimo, usijane i nuklearne glave se moraju hitno ukloniti iz cijeloga svijeta, bez obzira čije i gdje bile, jer su ljudi sve nervozniji i novih budala neće sigurno nedostajati
Evo počelo je, čak 2 dionice po asku
netko se uplašio ograničenja kao za ulje, pa veli da ja kupim dok ima
Ovaj na bidu vam dva, tri rada dana stalno diže cijenu,a da ne kupi ništa...kad se izmakne sa bida, da cijena ne propadne u ambis?!
o kupio je kupio... on je kupac transakcije u 09:47.48 i uvjeren sam da je dokupio.
ali moramo priznati Marinu83 da bi valjalo još kupovati na 25-30 ![]()
ovo je malo postariji članak, ali ima nešto u njemu
Sad će mi admin opet premjestit post, samo ne znam gdje, a i dobit ću opomenu jer odstupam od teme. Ali gdje da ovo zalijepim a vrlo je interesantno!
Poštovani administratore, ovim putem apeliram da napravite iznimku i ovaj post ne dirate.
pa sto nisi otvorio temu Mon Perina u podforumu DIONICe gdje stoje i sve ostale?
da se ne troši tema prije nego se dionica izlista ![]()