1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• CORONA virus

• Moller
    • March 29, 2022 at 4:13 PM

nego, ajmo mi ljudi sutra lagano pred Velesajam, drug Zoki nek jaši na čelu kolone, šteta je da se baci

U skladištima se čuva gotovo 2 milijuna doza cjepiva protiv COVID-19, a znatne količine su već uništene
    Iz centralnog skladišta donirano je 420.000 doza AstraZeneca cjepiva i 70.000 Moderne, kažu u HZJZ-u te naglašavaju da su donacije složen proces za koji je…
    www.vecernji.hr
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

• Moller
    • March 29, 2022 at 3:49 PM

Rusi su bez nuklearnih glava jedna obična šaka jada i to je sada jasno cijelom svijetu

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Moller
    • March 29, 2022 at 2:55 PM
    Quote from tin

Sažetak tržišta > DAX

14.885,68+468,31 (3,25 %)

danas

Besplatno crtanje raketnih brodova, preuzimanje besplatnih isječaka,  besplatnih isječaka - Ostalo

Rast je počeo točno nakon završetka pregovora.

Display More

ako bi mogla neka primjrenija sličica koja bi označavala let, dosta je bilo raketa, vrijeme je za

Gdje žive leptiri: fotografije, opis, životni ciklus i hrana

• PODR (Podravka d.d.)

• Moller
    • March 29, 2022 at 10:20 AM

Martina sanja o nekakvim akvizicijama, a ne može održati ni postojeće stanje i to u jeku najveće potražnje

Žito zatvara pogone u Bežigradu i u Novom Mestu
    <strong></strong>LJUBLJANA - Žito, koje je u vlasništvu hrvatske Podravke, krajem prošle godine odlučilo je racionalizirati troškove. Zbog promijenjenih…
    seebiz.eu

https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionica…idDrz=1&idNac=2 :/

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/42409 :/ :/

• Moller
    • March 29, 2022 at 9:49 AM

u ovome ratu sve naopako,

inače se plaća da se ratuje, a ovi plaćaju da ne ratuju

Ukrajina nudi 100.000 rubalja svakom Rusu koji se preda: 'Ovaj novac za nas nema vrijednost'
    - Razumijemo da su ti "gosti“ iz daleke prošlosti, gdje Visa i Mastercard platni sustavi ne rade, pa jamčimo plaćanje samo u gotovini - naveli su iz ukrajinske…
    www.vecernji.hr

prema mojim procjenama Štakorijada će završiti do Uskrsa

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • March 29, 2022 at 9:45 AM
    Quote from Milijarder
    Quote from amerikanec

A gdje je prodaja otisla?

Samo 900prodajnih naloga do 500kn?

Evo badža stavio 1100 komada strašljivaca na 500 Kn!

Jadno i prozirno! Kada se kupnja približi, nestati će, ili pobjeći više gore! ^^

ma baš bezobrazno, umjesto da raspali do 420 da se još dokupi, on će bježati višlje, ma neznalica :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • March 28, 2022 at 3:45 PM

+atgr

+atlp

potiho sve na atlanski

-podr

• Turističke dionice i perspektive

• Moller
    • March 25, 2022 at 2:55 PM
    Quote from darac11
    Quote from NaBiduAsku

gledam malo ARNT, cijena klizi... jel to booking loš u Istri ili što? ne razumijem ovaj pritisak na cijenu, kupnje nigdje.. što je?

A to su vam "hrvatski investitori" po 300 neće nitko a kada dođe na 500 svi će je htijet imat

pa nisu uvijek u pitanju samo "hrvatsku investitori"

Iznajmljivači u panici: Nadali smo se gostima za Uskrs, a sad je cijeli travanj otkazan
    Od 24. veljače i početka ruske invazije na Ukrajinu sve se promijenilo...
    www.vecernji.hr
  • Investiranje u vrijeme krize

• Moller
    • March 25, 2022 at 12:38 PM

Brborović

Sektorski se čini primjereno izložiti dionicama prehrambene industrije te poduzećima bez izraženijih materijalnih troškova.

Keš, dionice ili zlato: Kako sačuvati novac u doba rata
    www.poslovni.hr
  • ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• Moller
    • March 25, 2022 at 10:15 AM
    Quote from Joskocro

Kakva je ovo prodaja 50 komada na 69,40 kada je sljedeće tek na 70,80. ? Kako je ovo moguće i tko je taj ..... .

legitimno je pravo svakoga da dio imovine pretvori u ulje, brašno............. :)

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • March 25, 2022 at 10:13 AM

Hrvatskoj ne prijeti nestašica šećera,

U šećernoj industriji EU-a najniže zalihe u 10 godina
    HRVATSKOJ NE PRIJETI NESTAŠICA ŠEĆERA
    www.glas-slavonije.hr
  • GRNL (Granolio d.d.)

• Moller
    • March 25, 2022 at 9:45 AM
    Quote from joka14

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…cijenu-15174872

OTVRĐENO JUTARNJEM

Zbog skupe pšenice i energenata, običan bijeli kruh u Hrvatskoj bi mogao dosegnuti nezapamćenu cijenu

Pekarska industrija poprilično je zabrinuta jer je cijena pšenice na rekordnoj razini

bojim se da će se takvo stanje odraziti i na burek, moglo bi se uskoro tržiti burek više, evo danas npr. ne možeš ni kiflu zaraditi

• Moller
    • March 24, 2022 at 11:51 AM
    Quote from bbkk0000
    Quote from renchi

Kako god to pokusali objasniti ja vidim samo da je Rusija ( jedna drzava ) napala Ukrajinu ( druga drzava ) i to je imperijalisticki rat.

Kakva prava polaze Rusija na Ukrajinu i njenu zelju da pripada drugacijem svjetonazoru ?

Ako mene pitate ja mislim da nema nikakva prava. Radi se o blokovskim podjelama i niti jedna od tri velike ( Amerika,Rusija i Kina) ne dozvoli kopanje po susjedstvu. Ali teško se oteti dojmu da su Ruse namjerno isprovocirali...a narod će nažalost platiti..

mirotvorce će teško netko isprovocirati, oni ulažu u sigurnost

Azimov za Večernji: Ulaganjem u Agrokor uložili smo i u sigurnost Hrvatske
    Znamo da Hrvatska ima težak teret sa Srbijom i da rane još nisu zaliječene. Rusija je jako zainteresirana i sve će učiniti da odnosi između Hrvatske i Srbije…
    www.vecernji.hr

zna li se što, je li gospon angažiran u kakvim ratnim djelovanjima, kočoperio se u ZG protiv Ivice, valjalo bi da malo Zelenskom pokaže ordenje, šteta ne iskoristiti toliko iskustvo

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Moller
    • March 24, 2022 at 10:35 AM
    Quote from kukurijek

Prati li itko vise situaciju ovdje?

još jedini vrhovni zapovjednik, kaže da je važno ? za dioničare? nemam pojma? kaže, opljačkano, ne kaže da će što vraćati ?

a valjda ne može, jer bi onda morali vratiti cijelu državu malim dioničarima :)

Milanović danas posjetio Sl. Brod: ʺVidite gdje sam, ovo je važnoʺ
    milanović, predsjednik, đuro đaković, posjet, uprava, đđ grupa, hrvoje kekez
    sbonline.net
  • VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • March 24, 2022 at 10:08 AM
    Quote from rambo_5

Imam samo jedno pitanje, tko su C.I.M. BANQUE i CRISTAL FINANCIERE i kakve veze imaju sa Zadroima?

ovima je davno prepustio( i to po dobroj cijeni)

HRVATSKI KRALJ ŠEĆERA UŠAO U PARTNERSTVO S FRANCUZIMA Cristal Union kupio 17% dionica Vira
    Francuska grupa Cristal Union kupila je 17-postotni udio u Viro tvornici šećera od Marinka Zadre, najvećeg privatnog dioničara Vira, izvjestili su u četvrtak…
    www.jutarnji.hr

a ovo je valjda zalog za kupnju Dalmacijavina,

Vlasnik Traubisode spori prodaju: Zadro kupio Pipi kreditom, založio nekretnine i žigove Dalmacijavina
    SALOMON BERKOWITZ, vlasnik Traubi Internationala, spori prodaju Dalmacijavina Marinku Zadri jer je digao kredit i založio nekretnine tvrtke koju kupuje.
    www.index.hr
  • Birtija

• Moller
    • March 23, 2022 at 4:05 PM
    Quote from NaBiduAsku

još nam samo ovo fali https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…olinda-15174169

e onda bi tek vidio kako je to kada ne daš dami kišobran prostak jeden

• Birtija

• Moller
    • March 23, 2022 at 3:38 PM
    Quote from renchi
    Quote from Marin83

Naravno da ima, naša ljevica je ideološki sljedbenik one ljevice koju je SSSR instalirao 1944 kada su okupirali Beograd, usput silovali pola Vojvodine.

To nema veze sa posljedicama potresa u Petrinji. Petrinja je grad koji je dozivio devastaciju usporedivu ratnim zbivanjima. Npr.centar tog gradića vise ne postoji. A stanovnici zive u kontejnerima.

za stabilne i kvalitetne objekte svih svojih građana odgovorna je partija na vlasti, bez obzira kako se ona zvala HDZ (Hajdemo Drpati Zajedno) ili SDP (Sam Drpaj Prijatelju)

i sve što se dogodilo kroz povijest budite sigurni da ima utjecaja na sadašnjost i ostaviti će tragove u budućnosti,

koliko je samo kroz poslijeratnu "obnovu" pokradeno iz proračuna, dobro je da još stoji kamen na kamenu na obnovljenim područjima

• Tvrtke s potencijalom za IPO

• Moller
    • March 23, 2022 at 3:32 PM
    Quote from nalet

Evo malo o Rimcu i njegovom poštenju. Dvije godine, da nas na silu izbaci iz vlasništva.

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…e-radi-15126213

Mate je vaš spasitelj, samo to tada niste znali a on je

Važna obavijest za vozače Rimčevih bicikala: 'Ne vozite ih! Baterije se mogu samozapaliti'
    Tvrtka Greyp Bikes u vlasništvu Porschea i Mate Rimca upozorila je kupce svojih električnih bicikala na probleme s baterijama. Preporuka je da ih ne voze dok…
    www.tportal.hr
  • SNBA (Slatinska Banka d.d.)

• Moller
    • March 23, 2022 at 3:24 PM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from MihoMato

U pravu ste, nisam dovoljno upoznat sa funkcioniranjem. Točno ja sam u 11.00 dao nalog na 40,60 međutim već je bilo kasno. Međutim da sam ja dao nalog u 10.55 , tada bi ovi ispod mene povećali cijenu na 40,80 i opet bi izvisio. Na žalost " tko bliže oltaru , to bliže Bogu "

imate 15 sekundi... tako da da se i iza 11 uletit... samo treba staviti višu cijenu. meni je tako danas netko uletio na VART... jučer sam kupio, danas htio prodati... ali netko je bio brži... nekad sam ja, nekad netko drugi, tako to ide.

mali je problem što se ne odviju sve transakcije točno u 11.00, 14.00 i 16.00 nego ponekada bude odstupanja od 3-možda ponekad i 15 sekundi, meni ponekada djeluje kao da se nekoga namjerno pušta ispred i onda se zatvara transakcija, ali možda je samo softverski problem,

ja inače kada želim učestvovati u "takmičenju" kupim ili prodam uglavnom u preko 80% slučajeva

• SNBA (Slatinska Banka d.d.)

• Moller
    • March 23, 2022 at 2:49 PM
    Quote from MihoMato

Kako ste uspjeli kupit, jer ovaj sistem prodaje je vrlo problematičan. U 1100 sati stave sve u jednu košaru , pa promješaju kao loto pa kome uleti uleti.

mislim da je ovaj sistem trgovanja vrlo netransparentan. Ja sam kupio isto , ali sam morao platiti po 41,20 .

nije sistem netransparentan, nego morate znati kako funkcionira, malo ste zakasnili, jer ste u 11.00 mogli kupiti 778 komada po 40,60kn

evo se i popodne pokazalo da se može kupiti i jeftinije 14.00 sati 522 kom po 40,20

1. Privacy Policy
  2. Kontakt