+ATPL po 516kn
aj imaj me u vidu idući tjedan tamo oko 495, ako već nisi prodao, a mogao si, samo mi je čudno da još nisi objavio
![]()
+jauzejo malo Grnl, tko zna kada će opet akcija na brašno
+ATPL po 516kn
aj imaj me u vidu idući tjedan tamo oko 495, ako već nisi prodao, a mogao si, samo mi je čudno da još nisi objavio
![]()
+jauzejo malo Grnl, tko zna kada će opet akcija na brašno
Sutra bi mogao biti jači odbijanac, ha ekipa recite da je tako???
![]()
mogo bi. al nisam shvatio dal se odbijamo prema gore ili prema dole
ako ja dobro čitam ovaj graf Crobexa,a koliko vidim lagano zavrće i spreman je opet testirati psihološku granicu
Sutra bi mogao biti jači odbijanac, ha ekipa recite da je tako???
![]()
nemoj petkom, molim te, neće dugo trajati, bolje da krenemo kao svi normalni od ponedjeljka ![]()
što se događa sa PBZ investitorom? jel ima netko da mu radi? na telefon PBZa mi se nitko ne javlja, navodno su svi zauzeti
zbog sigurnosnih razloga radi samo stara verzija, ja se već 15-20 dana mučim na njoj, barem je takvo bilo objašnjenje
ovi baš provociraju Putina, slijedeći potez će mu biti ugasiti sunce
na ovoj stranici možete pronaći i podatke potrebne za trgovanje na burzi, ovaj tjedan je potrebno koristiti crni grah, idući bi mogli šareni, a od 6og miseca treba bacati samo zeleno do kasne jeseni kada će najbolje rezultate dati crveni
Slavonski Azovstal brani se do zadnje dijonice, svaka im čast
Pa ovo nije dobro, jer se ponavlja iz dionice u dionicu....ljudi pogube pare bez veze sa ovakvim kupnjama. Zar im ne bi bilo bolje uplatit ljetovanje negdiotić sa ženom sedmicom dana,...poslin će biti svatko kriv...
eto vidiš kako ti jednostrano razmišljaš, možda zato i žele izgubiti da ne moraju ići sa ženom ![]()
Opet ne razmem ovu ponudu na Đuri od 1,5-2kn, a ne razmem i imate dionicu što ne iskoristi kupce i prodajem im...
Slavonski Azovstal se brani do zadnje dijonice, svaka im čast
Ova ZSE je tragedija.
kako za koga, ako ste u dividendušama nema nikih problema, ako ste u potencijalnim dividendušama sačekajte Skupštinu,
čekam dividende u Jnaf, Atgr, Ktjv, neke već i potrošio što na nove dijonice, što na izvanredne izdatke
Dalekovod od 3 kn do 8 kn vozio je Maestro, reklo bi se
Ovdje imamo vagone na sporednom kolosjeku
Ja bi rekao da je maestro vozio od 133kn na 17kn, dok se čekalo 1000kn po dioni....svaka mu čast:palac gore:
kaže jedan naš pametan, Treba pratiti trag novca, pa eto bilo bi lijepo vidjeti tko kupuje imovinu Viadukta
Opet HANFa ne radi svoj posao....
KOKA ide u delist prema cijeni koji su se sami formirali. Pa mi smo stvarno predmet sprdancije
biti će s Kokom kao is Pevecom, ne mora se prodati, moja Kaba je delistirana, ali još nitko ne poteže koliko bi je platili, ako bude istiskivanja i neka čudna procjena u elaboratu, može ići i tužba s dokazivanjem da to nije realna cijena, Hanfa? aaaa Hanfa
to su sami guzičari tamo, jer ako neće biti tamo, neće ih nitko drugi nigdje, zar nije glavni Hanfaš Dalićkin namjesnik.
A valjda ce isprojektirati dobro da vide +/-, to su relativno kratke vožnje uz mogućnost priključenja na mrežu praktično svaki put kad se priveze + solari
ako su kratke ture, a zašto bi se uopće isključio sa mreže...pa produžni kabel ...a može i ko tramvaj, potegneš žicu i jete
pa zašto ako već prevozi automobile, ne bi svi punim gasom ispušne plinove tjerali na neke vjetrenjače
danas neka druga računica na Ingstitutu, a tam su uvijek bili dobri matematičari
A valjda ce isprojektirati dobro da vide +/-, to su relativno kratke vožnje uz mogućnost priključenja na mrežu praktično svaki put kad se priveze + solari
Solari na brodovima i trajektima ? Pa gdje postaviti panele ? Mislim da je to iluzija za sada, možda će u nekoj dalekoj budućnosti biti tehnički izvedivo, tko zna.
odmah pokraj vjetrenjače
bilo je i onih, koji su pisali da nova dionica vrijedi 600kn, ipak ljudi više vjeruju u više cijene, protiv tržišta se teško boriti, a protiv lopovluka nemoj ni pokušavati, ja sam pokušao malo iznad 30 ali brzo me razuvjerilo
Kolega pisao sam i vama na PTKM na 45kn da bježite iz dionice, I da se ne kupuje iznad 20kn...doduše na kraju je sama firma spasila situaciju i otkupila po 35kn, jer joj se nije dalo zezat/ čekat sa 0.3% dionica, što je najbolje neki nisu tili dati za 35kn, pa su davali sa 18-20kn...
Kad se pojavi anomalija na ZSE, treba 6-12 mjeseci da se popegla na realne okvire, što vidimo iz slučaja DLKV i PTKM.
sreća da se mene ne treba puno nagovarati, brzo ja to skontam, 10-20kkn gubitka i lampica se pali ![]()
još ako date savjet petkom iza 12, ma rješeno isti dan ![]()
Moskvičem jelte, baš im ne zavidim, bolje malo prošetati po svježem zraku
ne znam da li si ikad vidio moskvič ili zaporožac ali sad piče terminatori. ono su bili benzinci a ovo novo ide na naftu. ja ne mogu vjerovati šta mediji naprave od ljudi.
pitali Muju, je li gore neznanje ili nezainteresiranost, kaže on; Ne znam i ne zanima me ![]()
Svaki moj upis na ovoj temi zadnjih pola godine je bio da ne kupujete ništa iznad 15kn. Čisto dobronamjeran savjet, nemam ni jednu dionicu, niti sam imao.
Moj savjet sa početka drugog mjeseca kada je dionica bila cca 55-60kn.
bilo je i onih, koji su pisali da nova dionica vrijedi 600kn, ipak ljudi više vjeruju u više cijene, protiv tržišta se teško boriti, a protiv lopovluka nemoj ni pokušavati, ja sam pokušao malo iznad 30 ali brzo me razuvjerilo
oni koji nemaju oni će ju i potisnuti. ostat će im samo u sjećanju. oni koji imaju će se i dalje vozikati do zadnje kapi.
Moskvičem jelte, baš im ne zavidim, bolje malo prošetati po svježem zraku
-Dlkv, bez žaljenja, članarina za ovaj Q plaćena, vidim dobro idu ove od10 po 20, evo i po 18 se isplati
https://www.index.hr/vijesti/clanak…tu/2365051.aspx
napokon jedna suvisla ideja...još kada bi maknuli hedge fondove i špekulante sa energetskih tržišta, to bi bio preporod
ovaj index je vrh ekonomske analize. oni bi carinili nešto čega nema. aloooo nafta će se na koljenima moliti. to će biti nova religija.
ne bi li čovječanstvo trebalo malo razmisliti i potisnuti tu naftu u šturc, pa tko želi u rat neka ide biciklom ili gura tenkove
Display MoreNadam se da su šljemovi spremni, jer od ovakvog šišanja samo šljem štiti...
Rekao bih da mi je žao dioničara, ali nije. Jasno se i glasno mjesecima, pa skoro i godinama, najavljivalo što slijedi. Uostalom, šutke su desetljećima sjedili i gledali kako im imovina propada.
Žao mi je firma koja je spala na automehaničarsku radionicu, malo jaču, a mogla bi biti najveći industrijski kompleks u ovom dijelu Europe.
Sve smo to propustili jer smo im dopustili... Dopustili uhljebljivanja, muljanja na natječajima, poluprivatizacije, kooperante svih vrsta i boja, iživljavanje banaka s dvocifrenim kamatama, nedorasle uprave i upravice koje su vodile ljude koji nisu prošli ni za voditelja kućnog savjeta, ali imali su pravu knjižicu u pravo vrijeme...
Nadam se da će Česi to ipak postaviti na zdrave noge, ma kako se firma zvala u budućnosti, u čijem vlasništvu bila.
Samo da se makne od naših kokošara i ponovno napuni hale. LJudima i proizvodima, Od kojih će cijeli Brod i okolica bolje živjeti
nemojmo se zavaravati, kod nas je rad preskup, a neradnici još skuplji, a ima ih kao gljiva poslije kiše i još više
a uhljebi traže, radite za nas do smrti, vaše ili naše, nama je svejedno