dobro je da nam burza nije na ovome otoku, ne bi za kruv zaradili danas
Posts by Moller
-
-
zadovoljan, oko 65kkuna dividende i očekujem barem još 4-5% prosječnog rasta cijena svojih dijonica do kraja godine
-
ne piše nigdje kada kreće popust
-
nisam ja to rekao, evo gledaj trgovanje, ako se u ponedjeljak sastaju, neki već danas znaju što će biti i guraju, mislim ne smeta mi, ali tako dd i uprava ne funkcionira u interesu svih dioničara
🤔🤔🤔Ako ćemo gledati današnje trgovanje onda "insajder" zna da nema dividende🤔🤔🤔🤔🤔
onaj prvi zna da ima, a ovaj drugi zna da nema, bitno da obojica znaju

-
Mali doista ima jako puno, od cca 7600 dioničara preko 6000 ima do 100 dionica (cca 5.000 kn ulaganje).
vaša učiteljica matematike bi vas sigurno rado malo propitala
-
nisam ja to rekao, evo gledaj trgovanje, ako se u ponedjeljak sastaju, neki već danas znaju što će biti i guraju, mislim ne smeta mi, ali tako dd i uprava ne funkcionira u interesu svih dioničara
Naravno da vam ne treba smetati i sami ste rekli da trejdate....ne znam zašto bi vam smetalo trebalo bi vam odgovarati...još uvijek lijepo zaraditi i usput malo pogurati gore.😉
ma je, ali se jutros toliko nasilno rušilo, da me uopće ne bi začudilo da izglasaju dividendu u ponedjeljak, a to ne volim, to je već manipulacija, a što je netko zaradio, to je stimulacija
P.s. ovo zadnje je čak vaginalna manipulacija -
ova Uprava se poigrava s dioničarima kao s malom djecom, oni sve znaju, a odluke i postupke mogu prilagoditi potrebama tržišta, tako da su odgodom mnoge navukli na prodaju, a možda ipak izglasaju neku dividendu, a ako je izglasaju, onda ću smatrati da se ovo sve namjerno radilo, ali bez obzira i na to, teško ću ikada postati dugoročni ulagač u ovakve netransparentne firme, možda tek prisilno koji puta
Netransparentna uprava je u svoja izvješća uvela i P/NAV i iznose vozarina.
Skupština je odgođena ne krivnjom uprave.
A ako je netko procijenio da mi je dry bulk dionica na P/NAV 0,4 preskupa, to nije problem uprave.
-
Zato ovo svi naši veliki ulagaci preko bare u najboljoj varijanti vrte lovu za par sto dolara gubitka zarade. Na ZSE nema nikakvog posebnog prokletstva. Tko je strpljiv, zna i razumije uvijek će više raditi i to puno više od “naših vukova s Wall-Steeta”. Jadni smo mi kad nam ljudi koji nemaju nikakvih stručnih znanja, a još manje iskustava komentiraju trgovanje i povrate.
neki dan rekoh ja da mi krobi ne djeluje stabilno i da bbi mogao lagano pasti, a neki naš vuk mi reče, da s koje strane ja to gledam, nadam se da ga danas gledamo s iste strane i da će sve završiti na ono moje lagano

-
ova Uprava se poigrava s dioničarima kao s malom djecom, oni sve znaju, a odluke i postupke mogu prilagoditi potrebama tržišta, tako da su odgodom mnoge navukli na prodaju, a možda ipak izglasaju neku dividendu, a ako je izglasaju, onda ću smatrati da se ovo sve namjerno radilo, ali bez obzira i na to, teško ću ikada postati dugoročni ulagač u ovakve netransparentne firme, možda tek prisilno koji puta
-
Zašto nitko nije objavio da je danas prodao Atpl? Gdje su prodavaci?
prodavača nema jel Moller je tek ujutro kupio tako da prvog prodavača danas možemo očekivati tek oko 15:30.......
e nema ovima prodaje barem do ponedjeljka

neka i ja imam jedan hrabri vikend

-
Zašto nitko nije objavio da je danas prodao Atpl? Gdje su prodavaci?
pogledajte spisak kupaca od 480-500, tu su oni, samo se ne bi javno hvalili
-
rekao bih da se rat bliži kraju
Macron: Ukrajina treba sama odlučiti o teritorijalnim ustupcima RusijiPARIZ - Ukrajina bi trebala sama odlučiti hoće li prihvatiti bilo kakve teritorijalne ustupke Rusiji kako bi okončala rat, rekao je francuski predsjednik…seebiz.eu -
Ostajem još minimalno 1g. u dry-u što mi daje dovoljno vrimena za naučiti donekle svirati violinu za oprostiti se u stilu Titanika ukoliko se sve okrene naopako.
Ako bude suprotno minjam je za nešto veselije 🛥
Ode u krivu temu 🙄
a koja firma ove prevozi
I rudari kriptovaluta počeli su napuštati brod koji tonewww.poslovni.hr+atpl po 456 da se malo pohvalim, kada su mogli oni na 480 mogu i ja, dividenda je v džepu
-
Na cijeni od 460 kn tržište je uračunalo da će dioničari ATPL upravi plaćati dividendu.

postoji i mogućnost da jedni dijoničari ustupe dividendu drugim dioničarima uz simboličnu naknadu brokerske provizije
-
Što vi mislite kada treba početi kupovati. Mislim da su vani već odradili 50% pada, a za zse mislim da neće ispod 1900 bodova. U kešu sam pa svrbi, znam da je dno teško pogoditi, ali volim biti bar blizu.
neke dijonice može se kupovati odmah, a neke se još može sačekati,sve to ovisi na kojem dijelu vas svrbi, jer svatko se češe tamo gdje ga svrbi

-
+ATPL, valjda od onih koji se odriču dividende, eto stigli mi di smo i trebali
-
JANAF -12%, zna li se šta. Raketa neka ili je netko zavrnuo ventile 🤑
ruše ga kao zadnje smeće, možda su Orbanovci
-
približili smo se psihološkoj granici, budimo oprezni radi žilet žice, rekao sam ja, ne pali u petak, ali eto treba nadomjestiti neradni dan
-
a majketimile, sve se otimaju tko će podmiriti dug za Viro, nisu tu čista posla
-
+atgr, jedva majketimile