1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Moller

Posts by Moller

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Moller
    • June 20, 2022 at 10:11 AM

dobro je da nam burza nije na ovome otoku, ne bi za kruv zaradili danas

Kilogram kruha u na našem otoku košta 39 kuna: ‘Možda sadrži nešto zlata u tijestu’
    www.poslovni.hr
  • Kolike prinose ostvarujemo

• Moller
    • June 20, 2022 at 10:07 AM

zadovoljan, oko 65kkuna dividende i očekujem barem još 4-5% prosječnog rasta cijena svojih dijonica do kraja godine

• VART (Varteks d.d.)

• Moller
    • June 17, 2022 at 4:11 PM

16991384011482769358

ne piše nigdje kada kreće popust

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Moller
    • June 17, 2022 at 4:09 PM
    Quote from darac11
    Quote from Moller

nisam ja to rekao, evo gledaj trgovanje, ako se u ponedjeljak sastaju, neki već danas znaju što će biti i guraju, mislim ne smeta mi, ali tako dd i uprava ne funkcionira u interesu svih dioničara

🤔🤔🤔Ako ćemo gledati današnje trgovanje onda "insajder" zna da nema dividende🤔🤔🤔🤔🤔

onaj prvi zna da ima, a ovaj drugi zna da nema, bitno da obojica znaju ^^

• Moller
    • June 17, 2022 at 4:06 PM
    Quote from Vergilije

Mali doista ima jako puno, od cca 7600 dioničara preko 6000 ima do 100 dionica (cca 5.000 kn ulaganje).

vaša učiteljica matematike bi vas sigurno rado malo propitala

• Moller
    • June 17, 2022 at 3:56 PM
    Quote from tin
    Quote from Moller

nisam ja to rekao, evo gledaj trgovanje, ako se u ponedjeljak sastaju, neki već danas znaju što će biti i guraju, mislim ne smeta mi, ali tako dd i uprava ne funkcionira u interesu svih dioničara

Naravno da vam ne treba smetati i sami ste rekli da trejdate....ne znam zašto bi vam smetalo trebalo bi vam odgovarati...još uvijek lijepo zaraditi i usput malo pogurati gore.😉

ma je, ali se jutros toliko nasilno rušilo, da me uopće ne bi začudilo da izglasaju dividendu u ponedjeljak, a to ne volim, to je već manipulacija, a što je netko zaradio, to je stimulacija

P.s. ovo zadnje je čak vaginalna manipulacija

• Moller
    • June 17, 2022 at 3:49 PM
    Quote from lebowski
    Quote from Moller

ova Uprava se poigrava s dioničarima kao s malom djecom, oni sve znaju, a odluke i postupke mogu prilagoditi potrebama tržišta, tako da su odgodom mnoge navukli na prodaju, a možda ipak izglasaju neku dividendu, a ako je izglasaju, onda ću smatrati da se ovo sve namjerno radilo, ali bez obzira i na to, teško ću ikada postati dugoročni ulagač u ovakve netransparentne firme, možda tek prisilno koji puta

Netransparentna uprava je u svoja izvješća uvela i P/NAV i iznose vozarina.

Skupština je odgođena ne krivnjom uprave.

A ako je netko procijenio da mi je dry bulk dionica na P/NAV 0,4 preskupa, to nije problem uprave.

• Moller
    • June 17, 2022 at 3:37 PM
    Quote from havi

Zato ovo svi naši veliki ulagaci preko bare u najboljoj varijanti vrte lovu za par sto dolara gubitka zarade. Na ZSE nema nikakvog posebnog prokletstva. Tko je strpljiv, zna i razumije uvijek će više raditi i to puno više od “naših vukova s Wall-Steeta”. Jadni smo mi kad nam ljudi koji nemaju nikakvih stručnih znanja, a još manje iskustava komentiraju trgovanje i povrate.

neki dan rekoh ja da mi krobi ne djeluje stabilno i da bbi mogao lagano pasti, a neki naš vuk mi reče, da s koje strane ja to gledam, nadam se da ga danas gledamo s iste strane i da će sve završiti na ono moje lagano :/

• Moller
    • June 17, 2022 at 3:31 PM

ova Uprava se poigrava s dioničarima kao s malom djecom, oni sve znaju, a odluke i postupke mogu prilagoditi potrebama tržišta, tako da su odgodom mnoge navukli na prodaju, a možda ipak izglasaju neku dividendu, a ako je izglasaju, onda ću smatrati da se ovo sve namjerno radilo, ali bez obzira i na to, teško ću ikada postati dugoročni ulagač u ovakve netransparentne firme, možda tek prisilno koji puta

• Što smo danas tržili

• Moller
    • June 17, 2022 at 2:22 PM
    Quote from hugh
    Quote from Marielena

Zašto nitko nije objavio da je danas prodao Atpl? Gdje su prodavaci?

prodavača nema jel Moller je tek ujutro kupio tako da prvog prodavača danas možemo očekivati tek oko 15:30.......

e nema ovima prodaje barem do ponedjeljka :)

neka i ja imam jedan hrabri vikend ^^

• Što smo danas tržili

• Moller
    • June 17, 2022 at 2:06 PM
    Quote from Marielena

Zašto nitko nije objavio da je danas prodao Atpl? Gdje su prodavaci?

pogledajte spisak kupaca od 480-500, tu su oni, samo se ne bi javno hvalili

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Moller
    • June 17, 2022 at 12:45 PM

rekao bih da se rat bliži kraju

Macron: Ukrajina treba sama odlučiti o teritorijalnim ustupcima Rusiji
    PARIZ - Ukrajina bi trebala sama odlučiti hoće li prihvatiti bilo kakve teritorijalne ustupke Rusiji kako bi okončala rat, rekao je francuski predsjednik…
    seebiz.eu
  • Što smo danas tržili

• Moller
    • June 17, 2022 at 12:29 PM
    Quote from Infinity

Ostajem još minimalno 1g. u dry-u što mi daje dovoljno vrimena za naučiti donekle svirati violinu za oprostiti se u stilu Titanika ukoliko se sve okrene naopako.

Ako bude suprotno minjam je za nešto veselije 🛥

Ode u krivu temu 🙄

a koja firma ove prevozi

I rudari kriptovaluta počeli su napuštati brod koji tone
    www.poslovni.hr

+atpl po 456 da se malo pohvalim, kada su mogli oni na 480 mogu i ja, dividenda je v džepu

• Moller
    • June 17, 2022 at 11:20 AM
    Quote from lebowski

Na cijeni od 460 kn tržište je uračunalo da će dioničari ATPL upravi plaćati dividendu. 8)

postoji i mogućnost da jedni dijoničari ustupe dividendu drugim dioničarima uz simboličnu naknadu brokerske provizije

• Moller
    • June 17, 2022 at 11:18 AM
    Quote from miljenka5

Što vi mislite kada treba početi kupovati. Mislim da su vani već odradili 50% pada, a za zse mislim da neće ispod 1900 bodova. U kešu sam pa svrbi, znam da je dno teško pogoditi, ali volim biti bar blizu.

neke dijonice može se kupovati odmah, a neke se još može sačekati,sve to ovisi na kojem dijelu vas svrbi, jer svatko se češe tamo gdje ga svrbi :)

• Što smo danas tržili

• Moller
    • June 17, 2022 at 11:15 AM

+ATPL, valjda od onih koji se odriču dividende, eto stigli mi di smo i trebali

• JNAF (Jadranski naftovod d.d.)

• Moller
    • June 17, 2022 at 11:11 AM
    Quote from Barikb

JANAF -12%, zna li se šta. Raketa neka ili je netko zavrnuo ventile 🤑

ruše ga kao zadnje smeće, možda su Orbanovci

• Moller
    • June 17, 2022 at 10:30 AM

približili smo se psihološkoj granici, budimo oprezni radi žilet žice, rekao sam ja, ne pali u petak, ali eto treba nadomjestiti neradni dan

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Moller
    • June 15, 2022 at 4:05 PM

a majketimile, sve se otimaju tko će podmiriti dug za Viro, nisu tu čista posla

Obavijesti izdavatelja - EHO

• Što smo danas tržili

• Moller
    • June 15, 2022 at 3:59 PM

+atgr, jedva majketimile

1. Privacy Policy
  2. Kontakt