za dobar burek (5%) valja se malo pomučiti i izložiti i riskirati,
kreće okršaj
Ovi trejdovi od 5 posto su burek sa sirom, a od 10 posto je već sa mesom.
bolje i burek u ruci nego vrabac na golubici,
sutra je već petak, kako vrijeme leti
za dobar burek (5%) valja se malo pomučiti i izložiti i riskirati,
kreće okršaj
Ovi trejdovi od 5 posto su burek sa sirom, a od 10 posto je već sa mesom.
bolje i burek u ruci nego vrabac na golubici,
sutra je već petak, kako vrijeme leti
Grubišić ističe da je dominantno pitanje je li se ovo dogodilo unutar legitimnih ovlasti koje je imao Damir Škugor.
"Ako jest, pitanje je radi li se o nesnalaženju, neznanju, neiskustvu i lošoj poslovnoj procjeni, ovakve stvari se događaju, samo to nije uvijek u medijima, posebno ako je riječ o privatnim kompanijama. Nitko nije cijepljen protiv loših poslovnih odluka.
https://www.index.hr/vijesti/clanak…na/2391537.aspx
Slazem se s Grubisicem da je to možda samo loša poslovna odluka. Ali loša samo za INU.
I s ovim se slazem da se tu radilo o nesnalaženju, neznanju, neiskustvu jer kako bi inače 500 milijuna kuna znalac, snalažljivac i iskusan čovjek parkirao na račun umirovljenika.🤣
sreća da je kod nas deficit takvih i možemo mirno spavati dok se milijarde kradu iz proračuna i prebacuju na štednju i nekratnine
Osim Talijana kupuje i Zločka a bome i još neki
.
bitno da im ima tko prodati, nije to nikakva tajna da je u igri prodaja, o tome se pisalo već godinama
+ još malo atpl, nešto me prenulo prije nedosanjanog sna na 350,
valjda
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ![]()
ako bdi uskoro ne pokaže neke znakove života i nastavi roniti, "svi ćemo poginit" zbog 20 kn - porez i prirez......
ameri su u jeku priprema kako bi u jednom trenutku testirali sqp 3500-3600.......
za dobar burek (5%) valja se malo pomučiti i izložiti i riziku,
kreće okršaj ![]()
+ još malo atpl, nešto me prenulo prije nedosanjanog sna na 350,
valjda
😢A šta s nama malima koji nisu tužili? I šta je s onim zaposlenicima koji nisu smjeli tužit? (NPR zaposlenik i dioničar LEDO-a sigurno nije podigao tužbu od straha da ne izgubi posao), što s njima?
Mislim da u ovakvoj situaciji gdje se doslovno išlo đonom na sve dioničare pod pokroviteljstvom Vlade ,morali bi svi dobiti odštetu..
mogli bi odmah i Inu staviti u paket
postupili su kao većina, a mi na burzi uglavnom volimo kontra krda pa nas to možda malo buni
uvjeti su ispunjeni, ipak će biti nug
1. TDR DOO 805,214 95,54%2.
HRVATSKI DUHANI DD (1/1) 26.5373,15%3. ŠTEFANAC MILAN 1.1770,14%4. SREMEC LIDIJA 5870,07%5. PIVAČIĆ GORAN 3110,04%UKUPNO835.16699,09%
ako su i protekla dva dana prodavali, nema toga još puno
alaj su se sastali bećari
lupka se nešto po asku, možda je bijeli dim za divku pušten
ispod 20 ne bi smjelo biti, a to je opet do 420 sutra, zato mali udar
izgleda je napeto, ne javlja se glasnik
Ove dvije prodaje već bi mogle biti djelo AZ Profita. (???)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
nije to loša cijena za one što ne namjeravaju više ostati u dionici, osim toga sve je ostalo išlo po asku i tako već par dana
a vidi "naše konjice" , ni trube im se ne čujo od tamo ![]()
nema za penziće problema, sada imaju gdje ljetovati, svoj na svome![]()
Na stranu što o tome piše Dnevni portal, no ne sjećam se na temelju čega bi se nju ocjenjivalo vrhunskim menadžericom...nekoliko godina Partner banke i nešto vlastitog pokušaja, zar ne?
Pa teta dosta dobro upravlja svojom osobnom imovinom. Dovoljno je da joj pogledate imovinsku karticu i sve će Vam biti jasno.
da se nije dobro probiila u politici i s Antišom u Agrokoru, stranačka teta partnerica bi mogla prema svojim sposobnostima navući ovakav crveni dres i pravac proizvodnja
Evo već možemo vidjeti da uskok ne radi kako bi trebalo. Zašto ona nije osumnjičena? Je li iznos od dvadesetak milijuna možda premalo?
ma što se to u tim kamenjarima odjednom probudi da ovakve Matanove dvore teže zamijeniti s urbanim vilama, vjerujem da ljude iz prvih crkvenih klupica potakne sam Bog, Isus ili neki Vrag, previše su te klupice blizu oltara te je utjecaj popovanja prevelik na njihove skromne mozgove
imate pravo, inače prelazimo na € i treba se prilagoditi ![]()
mislim da će ovdje sudac postupiti kao profesor na popravnom, ajde već si toliko dugo u PSN zaslužio si prolaz, valjda si nešto naučio i nemoj da se opet vidimo na godinu
+viro
+atpl a nisam mislio, ali 390 mi je uvijek magična cijena, jer je onda dividenda nešto preko 5% ![]()
26.8. od kada je počela rasti cijena dionice AZ Profit je 26.8. od 2.748 kom ukupno prodao samo 500 kom. U sljedećih nekoliko dana ako je tako odlučio trebao bi izaći kroz. Nema podataka koliko je prodao prekjučer i jučer.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
nisam iz prve skužio da se 2748 odnosi na sve prodane toga dana, a ne na njihovu ukupnu količinu 8124 ![]()
Koju kampanju? Pritisak na suce?😅
kampanja za proizvodnju šećera, repa je već na pola suha, bit će dobra probava (Digestiju mi prevelo
), a mali utrošak energije jer šećer gotovo sam ide van, količina blata će biti zanemariva, tako da će se i tu postići određene uštede na prečistaču,
možda niste znali da u Sladorani postoji receptura za proizvodnju viskije i Zadro to sigurno misli iskoristiti, možda u nekoj kombinaciji s Dalmacijavinom, ma to je još od pivovare u Grudama
na suce u Hrvatskoj nema potrebe vršiti nikakav pritisak, razumni su to ljudi ![]()
vama poseban pozdrav, jel još čekate na koti 5 ![]()