Display MoreDisplay More...
nego glede PAG i BJ
jučer uletio na par dana u potonjeg, da vidimo kako se budu razvijale preporuke sa Zacks-a (po $38.20)
PAG mi je nekako bio pre zbunjen, dolje pa flat, kao da nema jasan smjer pa sam stavio malo novčeka u BJ
kad se graf BJ-a rastegne na satni, vidim da je u posljednje vrijeme dosezao i probijao bez problema $43.50-$43.60
dakle, tu je negdje otpor pa ću tu negdje staviti i izlaz potencijalno 13%-15% pa da vidimo
javim kako je prošlo
...
javljam 'prolazno vrijeme' nakon svega 6 trgovinskih dana
očito je još rano za profite ali svakako me Zacks.com nije zafrknuo po pitanju ove dvije dionice:
PAG - trguje se cijeli prosinac u rasponu, kao da mu je potpora na $56 a otpor na $58.85 (iako samo kratkoročni otpor, graf u duljoj vremenskoj seriji je stalno cijena up) ocjena žuto, bez promjene, ocjena TA s TradingView: strong buy
BJ - slično kao gore, bez promjene, trgovanje u rasponu $36.25-$38.7, ocjena TA s TradingView: sell
na nagovor LadyM otvorio sam poziciju u API (kao i Cathie iz ARK-a
) pa ću i za nju javljati promjene, ulaz po cca $41 zaključna jučer $39.06
btw i za nju je TA ocjena sell pa da vidimo tko laže haha
lp, i Sretna Nova svima ekipa!
PAG - tko je kupio, nije se zeznuo i ima lijep prinos u odnosu na ove vrijednosti o kojima sam pisao na kraju '20. godine (ulaz $57-$58, trenutno je čini se $66, lijepo za manje od mjesec dana!)
BJ - prodao ga, nisam više imao živaca jer ima i boljih prilika, za točno mjesec dana cca 8,6% prinosa, neloše!
API - Cathie zna! usprkos lošim TA ocjenama kad sam ulazio po $41 s nekih sajtova, jučer zatvaranje u velikom stilu na cca $46, držim jer još će to gore, ne vidim nekog otpora, a dobra je dionica i za swing trade
dodajem i CNDT koji se lijepo razvija i kojeg sam prvog kupovao na razinama $3.1-$3.5 i koji cijelo vrijeme neumoljivo raste i sad već imam lijepih preko 50% a nije ni pola godine prošlo, najs
eto kad i purani lete haha
no, sad je Biden potvrđen konačno i sad... što sad? na koju će stranu klatno?