,,, što se mijenja osim statuta,, povukla se prodaja ???
Posts by kornat
-
-
7slo ima cca 5% i veči dividendni prinos,,, pogledajte na intercapitalovim stranicama nači čete detaljno koliki dividendni prinos ima svaka sastavnica etf a a i kako je napisao Jure ne plačate porez,,, pametnome dosta
a i kako piše Marin83 brzo če iduča godina i dividende ponovno odnosno rast udjela,,, ulaz je bio početkom godine 100 sada je skoro 150kn za mene apsolutno super plus diverzifikacija
-
možeš pogledati na moje dionice visinu dividendi,, u mom portfelju su isključivo dividendne dionice već 7 godina,,, godišnji prosjek dividendi portfelja je cca 5 %,,, u portfelju imam mdka, jdgt, adpl, kodt, kodt2, ,,, preko 7slo sam uzeo dividende iz dežele, sretno
-
mislim da su i ove na 29800 kn na tankome ledu,,,
-
MEDIKA d.d.
Zagreb, Capraška 1
10000 Zagreb
Matična država članica: Hrvatska
LEI: 74780000O0R8ZVGJJO27
ISIN: HRMDKARA0000
TICKER: MDKA-R-A
Zagrebačka burza – Službeno tržište
Dana 07.10. 2021. god. Uprava Medike d.d. sazvala je izvanrednu Glavnu skupštinu Društva za
utorak 16.11. 2021. godine, s početkom u 12,00 sati u poslovnim prostorijama Medike d.d. u
Zagrebu, a Nadzorni odbor na sjednici održanoj istog dana podržao prijedlog odluke.
Dnevni red:
1. Otvaranje Glavne skupštine Društva i utvrđivanje broja nazočnih i zastupljenih dioničara
2. Donošenje odluke o izmjeni i dopuni Statuta Medike d.d. te utvrđenje pročišćenog teksta
Statuta -
Računa li itko više fundamente ? Ova dionica je preskupa s kriminalnom vlasničkom strukturom. Nedavno su vam dali crkavicu od dividende, a svu lovu su dali menadžerima u džepove kroz rekordne nagrade.
Što se mene tiče dok dionica ovako raste zaslužuju svaku lipu
gospodine Sokolicu, postoji li vjerovatnost da cijela ZSE počne ovako rasti,,, ekipa iz Emirata može napraviti čuda
-
,,,lagano se završava akcijska prodaja
-
Ivana7 udara ne pita
najgora moguća opcija je novac u banci
Na pitanje kakva nas jesen čeka s obzirom na inflaciju, i osobito rast cijena hrane, odgovorio je da najnoviji podaci pozivaju na oprez. Naime, prema posljednjim podacima DZS-a, inflacija mjerena potrošačkim cijenama u srpnju je na godišnjoj razini iznosila 2,8 posto, najviše od travnja 2013. Rast potrošačkih cijena tako prati uspon proizvođačkih cijena industrijskih proizvoda, koje su u srpnju porasle za 7,9 posto u odnosu na isti mjesec lani, što je njihov najveći skok još od travnja 2011. godine.
Marić je reko da je bilo za očekivati povećanje stope inflacije, s obzirom na razne vidove monetarnog popuštanja na globalnoj razini, jer je količina novca puštenog u sustav dovela do pada njegove cijene, što može imati utjecaja na dizanje inflatornih pritisaka.
No, dodao je da nije siguran da se poskupljenje hrane ili, primjerice, građevinskog materijala, može u potpunosti opravdati globalnim kretanjima i poremećajima u lancima opskrbe.
Upozorio je i da je ostalo vrlo malo cijena koje se mogu regulirati, budući da cijene uglavnom regulira tržište, ali da treba poticati razvoj tržišta i konkurenciju na tržištu.
Podsjetio je na smanjenje PDV-a na jaja, svježe meso, ribu, voće i povrće, kao primjer vrlo ograničenog utjecaja porezne politike na cijene, jer nakon smanjenja PDV-a nije bilo značajnijeg snižavanja cijena tih proizvoda.
Dotičući se ponovnog rasta duga bolnica, rekao je da su trenutno rokovi plaćanja bolnica negdje oko planiranih 180, a ljekarni 200 dana te da je do sada HZZO-u transferirano oko 5,9 milijardi kuna za plaćanje i ispunjavanje obveza. Treba temeljito reformirati zdravstveni sustav s fokusom na rashodnoj strani, zaključio je.
Izvor: Hrportfolio.hr / Hina
Ključne riječi:
-
nekima se žuri !
Ivana7 udara ne pita
,,, udarilo i pojelo i ovog što je zaspao na 25600 kn, vjerovatno ni nezna da ga je zameo vjetar
-
povukla se prodaja na 27000 kn, ima li netko neke informacije ?
Znat će se na slijedećem kvartalnom izvješću.
Ali postoji mogućnost da se pojavi koji padobranac.
2000kn dividende nije nemoguće za sledeću godinu.
Već je bila više puta.
MEDIKA d.d.
Zagreb, Capraška 1
10000 Zagreb
Matična država članica: Hrvatska
LEI: 74780000O0R8ZVGJJO27
ISIN: HRMDKARA0000
TICKER: MDKA-R-A
Zagrebačka burza – Službeno tržište
Zagreb, 31. kolovoza 2021. godine
OBAVIJEST O ODRŽANOJ SJEDNICI NADZORNOG ODBORA DRUŠTVA
Sukladno odredbi članka 133 stavak 1. Pravila Burze, Medika d.d. sa sjedištem u
Zagrebu, Capraška 1, OIB:94818858923, ovim putem obavještava da je dana
31.08.2021. godine održana sjednica Nadzornog odbora, uz prisutnost Predsjednika
Uprave. Nadzorni odbor je dao suglasnost na nekonsolidirane financijske izvještaje
Medike d.d. i konsolidirane financijske izvještaje Grupe Medika za razdoblje od
01.01.-30.06.2021. godine, kako ih je utvrdila Uprava.
Medika d.d.,,, moguče je da je neka ptičica nešto doznala,,, svakako bi bilo jako lijepo
-
povukla se prodaja na 27000 kn, ima li netko neke informacije ?
-
,,,izuzetno dobra vremenska prognoza za dokup ,,,
-
ovo se dalo namirisati po pokretima tupa baš kako sam napisao 20.8.2021. ,,, mene veseli,,, mišljenja sam da je na okidaču sve više novca a sve manje vrijednih jeftinih papiriča na prodaji ,,, ( mislim o onima, nama, koji kupuju ove dionice na duži vremenski period )
,,, a i ovih 12 na prodaji mi ne izgledaju stabilno, 1000kn razlike izgleda puno pri kupnji ,, ali je postotno na cijenu dionice zanemarivo malo, pa je sve pitanje i vrste načala koje stavimo kad se uključimo na burzu, osim racija i emocija donosi odluku ,,,
-
,,, mogle bi stradati ove na 24000kn !
-
,,, netko želi kupiti 15 dionica , davno nije viđeno ???
-
prva sidra bačena na 65 kn,,, došlo je do promjene ili se varam ?
-
eto i dividenda je sjela!
i to drugi put ove godine, iznad 8 % , pa neka se nađe bolja dionica na zse !!
-
transparentnost uprave na prvom mjestu a s tim i odnos prema malim dioničarima , svaka čast upravi ,,za svaku pohvalu ,,, isplata dividende 8,26% u 2021. godini , na zse je to pravi uspijeh, ,,,
čestitke svim vlasnicima dionica
-
,, do 22.7.2021. vjerujem da će dvojka kolo voditi ,,,
-
još malo pa če nas ljetna kiša poprskat sa zasluženim osmicama ,,,