1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. balthazar

Posts by balthazar

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• balthazar
    • July 16, 2022 at 6:47 PM
    Quote from Ledica

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…66026f203d6.pdf

Mene malo brine točka Ad.3. i Ad.8.

Planirano je povećanje ukupnih prihoda u 2022.g. i za Kodt i Grupu uz porast troškova, ali ako dobro gledam dobit prije i nakon oporezivanja u planovima za 2022.g predviđa se dosta manja.

Realizirano

2021. Kodt. 108/88

Grupa 119/99

Plan

2022.

Kodt 90/74

Grupa 101/85

Ili sam nešto krivo shvatila, ekonomsko znanje mi je vrlo skromno, jedva bazično 😁.

Display More

Ne treba brinuti zbog toga. U izvješću za prvi kvartal su napisani glavni rizici u poslovanju: poremećaji u logistici, transportu i produženje rokova isporuke većine glavnih sirovina i materijala. Za nekoliko dana je izvješće pa ćemo saznati kako se nose s tim.

• balthazar
    • July 15, 2022 at 2:05 PM
    Quote from komot

I evo novih 50 komada na asku, možda sam se požurio. A kad mi je danas zadnji radni dan, na moru nemam kompjuter.

Možda i prodavač ide na more 😁

• balthazar
    • July 11, 2022 at 12:17 PM
    Quote from StatusQuo

Neman prikladne rijeci za ove prodavace na ovim cijenama pa bolje da mucim ^^

Hvala prodavačima ;)

• balthazar
    • July 8, 2022 at 8:31 AM

Popravila s i likvidnost 🙂 Za KODT-R-A broj trg.dana 18/20 s prosječnim prometom 110.810.

• balthazar
    • June 4, 2022 at 11:34 AM
    Quote from Marin83

Mirovinac prodajom na KODT Ii KODT2 totalno uništija rast cijene do ex divdenda dana...šteta...

Možda nas je iznenadila žestoka prodaja mirovinca ali je ugodno promatrati svakodnevnu kupnju na 2.500 🙂

• balthazar
    • May 20, 2022 at 11:33 PM
    Quote from plavi05

Da li kao građanin koji u 2. i 3.stupu imam udjele AZ mirovinsko fonda mogu postaviti pitanje zašto menadžeri AZ prodaju dionice kompanije koja vidno ima rast prihoda i profitabilnosti te rast narudžbi, molim odgovor kolega koji imaju više saznanja od mene.

Prodaje samo kat.A dok kat.B miruje. Valjda im KODT nije dovoljno rizičan 😉

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• balthazar
    • May 18, 2022 at 7:09 PM
    Quote from sonda

Jel još netko ljut na sebe što nemam keša na brokerskom? 😬😬 Ova situacija s KODT danas me je baš bacila u depru. Gledam... 2.500 kn cijena na asku. Ak si kosu nisam počupao. A novci na tekućem propadaju.. Uh što sam ljut na sebe.

Nisam ljut. Mogao sam skinuti koliko sam htio. Uzeo sam par komada onako za želju 😉 jer tko zna koliko će još dolje :/

• balthazar
    • February 9, 2022 at 10:17 AM

Fantomski nalozi s 300 kom su povučeni i to neokrznuti 😂 Sad se opet možemo igrati rušenja i pumpanja 😁

• balthazar
    • February 2, 2022 at 8:52 PM

Na burzi nema dobrotvora pa taj nalog ne služi nama za izlaz nego vlasniku naloga. Sada imamo i na prodajnoj strani nalog s 300 kom na 2.800 pa smo dobili omeđeno igralište za nas male, koje će potrajati sve do objave rezultata (eventualno koji dan ranije) ^^

• balthazar
    • January 27, 2022 at 11:38 PM

Kupiti 300 kom KODT nije nimalo jednostavno. Zato je stavljanje naloga na 2.400 zapravo podcjenjivanje nas koji imamo tu dionicu. Ako baš želiš trafiće, onda ponudi i fer cijenu 😎

• balthazar
    • January 26, 2022 at 11:28 PM

Ovaj veliki nalog koji se rijetko viđa s bilo koje strane, čini se kao velika riba koja ohrabruje i tjera male ribe u mrežu fonda koji na svakoj letvici istovara određenu količinu pa tako i sada. Samo ovaj put su male ribe neposlušne (malo i uplašene čišćenjem od 2600 do 2500) pa je potrebno veće strašilo (potpora). Baš me zanima, hoće li nalog od 300 kom samo nestati s kupnje kad odraditi svoj zadatak 🤔 U svakom slučaju, bit će zanimljivo pratiti rasplet 😁

• balthazar
    • January 12, 2022 at 8:55 PM

Na svu sreću neki vole okrugle postotke u portfelju 30%, 50%, 70% pa se pojavi koja dionica viška kad KODT poraste 😂

• Kako trgovati dionicama? Strategije, cake i savjeti

• balthazar
    • January 1, 2022 at 6:59 PM

Super rasprava se razvila na ovoj temi iako se dijelom preklapa i s drugim temama (strategije ulaganja, razotkrivanje portfelja). Hvala kolegama (Parica, 5. Element, Marin83 ) jer pomažete nama ostalima koji nemamo dovoljno znanja, hrabrosti, odlučnosti ali ipak ne želimo novce držati u banci i gubiti bitku s inflacijom. Molio bih kolegu 5.Element da nam malo približi dio "I ako dobro proučiš". Što to obuhvaća, ako nije tajna?

• Kolike prinose ostvarujemo

• balthazar
    • December 30, 2021 at 5:26 PM

Prinos u 2021. godini +50,84%.

Ove godine nisam prodao niti jednu dionicu, samo sam reinvestirao dividende.

Nadam se da sljedeće godine neću pogubiti novce.

Pozdrav svima i puno zdravlja :)

• Brokeri i brokerske naknade

• balthazar
    • January 4, 2021 at 10:21 AM
    Quote from malibu

PBZ Investor se vratio u kameno doba,Flash vise neradi,moze se koristiti samo stara verzija iz 2007g,bez transakcija i ostalog

Prije mj dana poslao upit,kaze broker nije do njih i nije tako jednostavno do Intensa grupe je,uglavno sramota

Meni još uvijek radi na Win7 s Flash Player ActiveX verzija 32.0.0.293 i Flash Player PPAPI 32.0.0.321.

• Kolike prinose ostvarujemo

• balthazar
    • December 31, 2020 at 12:25 PM

Prinos +3,57%. Presložio sam i diverzificirao portfelj (trenutno 5 dionica, uglavnom blue chip dionice). Glavni moto na početku svake godine je izjava kolegice Ivane7: Važno je ne pogubiti novce. Tako i za 2021. godinu očekujem bilo kakav plus. Ova turbulentna godina je bila prilika za one koji tek kreću s ulaganjima u dionice, ali za to je trebalo imati slobodne gotovine i hrabrosti. Pozdrav svima i puno zdravlja :)

• Što smo danas tržili

• balthazar
    • December 22, 2020 at 4:20 PM
    Quote from Parica

+ KODT (i to "poštena količina" na 1260kn)

Ne znam kad sam bio sretniji s nekim dokupom....

Pravi blagdanski poklon :thumbup:

1. Privacy Policy
  2. Kontakt