Neman prikladne rijeci za ove prodavace na ovim cijenama pa bolje da mucim
Hvala prodavačima
Neman prikladne rijeci za ove prodavace na ovim cijenama pa bolje da mucim
Hvala prodavačima
Popravila s i likvidnost 🙂 Za KODT-R-A broj trg.dana 18/20 s prosječnim prometom 110.810.
Mirovinac prodajom na KODT Ii KODT2 totalno uništija rast cijene do ex divdenda dana...šteta...
Možda nas je iznenadila žestoka prodaja mirovinca ali je ugodno promatrati svakodnevnu kupnju na 2.500 🙂
Da li kao građanin koji u 2. i 3.stupu imam udjele AZ mirovinsko fonda mogu postaviti pitanje zašto menadžeri AZ prodaju dionice kompanije koja vidno ima rast prihoda i profitabilnosti te rast narudžbi, molim odgovor kolega koji imaju više saznanja od mene.
Prodaje samo kat.A dok kat.B miruje. Valjda im KODT nije dovoljno rizičan 😉
Jel još netko ljut na sebe što nemam keša na brokerskom? 😬😬 Ova situacija s KODT danas me je baš bacila u depru. Gledam... 2.500 kn cijena na asku. Ak si kosu nisam počupao. A novci na tekućem propadaju.. Uh što sam ljut na sebe.
Nisam ljut. Mogao sam skinuti koliko sam htio. Uzeo sam par komada onako za želju 😉 jer tko zna koliko će još dolje
Ovaj veliki nalog koji se rijetko viđa s bilo koje strane, čini se kao velika riba koja ohrabruje i tjera male ribe u mrežu fonda koji na svakoj letvici istovara određenu količinu pa tako i sada. Samo ovaj put su male ribe neposlušne (malo i uplašene čišćenjem od 2600 do 2500) pa je potrebno veće strašilo (potpora). Baš me zanima, hoće li nalog od 300 kom samo nestati s kupnje kad odraditi svoj zadatak 🤔 U svakom slučaju, bit će zanimljivo pratiti rasplet 😁
Super rasprava se razvila na ovoj temi iako se dijelom preklapa i s drugim temama (strategije ulaganja, razotkrivanje portfelja). Hvala kolegama (Parica, 5. Element, Marin83 ) jer pomažete nama ostalima koji nemamo dovoljno znanja, hrabrosti, odlučnosti ali ipak ne želimo novce držati u banci i gubiti bitku s inflacijom. Molio bih kolegu 5.Element da nam malo približi dio "I ako dobro proučiš". Što to obuhvaća, ako nije tajna?
Prinos u 2021. godini +50,84%.
Ove godine nisam prodao niti jednu dionicu, samo sam reinvestirao dividende.
Nadam se da sljedeće godine neću pogubiti novce.
Pozdrav svima i puno zdravlja
PBZ Investor se vratio u kameno doba,Flash vise neradi,moze se koristiti samo stara verzija iz 2007g,bez transakcija i ostalog
Prije mj dana poslao upit,kaze broker nije do njih i nije tako jednostavno do Intensa grupe je,uglavno sramota
Meni još uvijek radi na Win7 s Flash Player ActiveX verzija 32.0.0.293 i Flash Player PPAPI 32.0.0.321.
Prinos +3,57%. Presložio sam i diverzificirao portfelj (trenutno 5 dionica, uglavnom blue chip dionice). Glavni moto na početku svake godine je izjava kolegice Ivane7: Važno je ne pogubiti novce. Tako i za 2021. godinu očekujem bilo kakav plus. Ova turbulentna godina je bila prilika za one koji tek kreću s ulaganjima u dionice, ali za to je trebalo imati slobodne gotovine i hrabrosti. Pozdrav svima i puno zdravlja
+ KODT (i to "poštena količina" na 1260kn)
Ne znam kad sam bio sretniji s nekim dokupom....
Pravi blagdanski poklon