ako može na moj filing da se sprema nešto na TPNG jedna tehnička analiza preko vikenda ako nisu baš svi tehničari na GO ili vikend mornari?
plačam sa 5x + bonus bez obzira na rezutat analize.
i sta cemo sad?
prošlo 5-6 dana nitko se ne prima izazova?
svi tehničari spremni udovoljiti zahtjevima i izazovima su na moru,prevruće im je ili imaju pametnijeg posla?
nisam tehničar,nije mi to prelomni faktor u donošenju investicijskih odluka ali i ne podcjenjujem jer...
držim da svi mi barem na neki više ili manje pojednostavljen način koristimo tehničku analizu a da možda toga uvijek nismo
niti svjesni.
dok se posla ne prime verziraniji evo mojeg zapažanja za eventualno promisliti.
da dam neku težinu na iznesenom unio sam i targete za 2 buduća datuma.
sa standarnom ogradom: možda i griješim,nebi bilo prvi put
tpng je u uptrendu koji traje zadnja 4 mj a prethodio mu je 18 mjesecni downtrend.
razmjerno strmi uspon u razmjerno uskom kanalu sa jednim breakoutom koji je predskazao dodatni rast 5% do peaka (56,5).
referiram se na dva buduća datuma(01.kol i 02 stu) sa targetima koji su datumi vezani uz objavu 2 sljedeća FI.
nizak free float i likvidnost mogu značajno utjecati na ovakvoj dionici ali oko ovih datuma će se iluzije i performansi značajno neutralizirati.
nedavno je prošla jedna vrlo indikativna transakcija od 46.000 kom po 52,kupac je veliki insajder.
pomalo smiješno mi je gledati ove ogromne spreadove i razlike u naizmjeničnim dnevnim realiziranim nalozima od 5%(49,52) ili više pa više neću gledati do objave FI 2Q kada ćemo vidjeti tko je napravio dobar posao jer je kupio a tko jer je prodao?
sloboda izbora je zakon