1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Flight

Posts by Flight

• Što smo danas tržili

• Flight
    • December 30, 2020 at 6:01 PM

A jel netko zna o kakvoj se to aktivaciji potraživanja radi koja je navedena u obrazlozenju ponude za preuzimanje?

Iznos je 234,5 milijuna kuna.

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…5a3657b1e04.pdf

• OPTE prodaja - kladionica

• Flight
    • December 30, 2020 at 5:27 PM
    Quote from stariigrac

To sam i mislio. Znam, teško je visoku profitabilnost i regularno poslovanje spojiti u istoj rečenici sa predstečajem.

Pure, Pure... i kokošine za nedostatak proteina i krepkocu duše.

• Flight
    • December 30, 2020 at 5:15 PM

Kao sto rekoh, još ti fali puno pure.

I makni se sto dalje od bandere da te struja ne strese.

A sto da ja tebi objašnjavam, pa ne bavimo se mi ovdje Optimom zbog kvalitetnog Marticevog upravljanja nego zbog HT-ove regulatorne prodaje. Nemam ja sto tu reci, sto vec ne znamo. HT je izvukao maksimalno kolko je mogao, a sad će još izvuci i za Zabu. A to će utjecati i na zaradu manjinskih.

Slično kao i kod “bandere” samo sto tamo neće biti zarade za sve, a korist i premiju će podijeliti Fabris i Pavo. I Đido Mova ispod stola.

• Flight
    • December 30, 2020 at 5:03 PM
    Quote from stariigrac
    Quote from Flight

Ma ne mores ti to fanovima betona i bandere dokazat. Oni čekaju milione avione na svojim uzdanicama i da Fabris Peruško zavuče ruku u Vujnovcev džep, a Gladeljkin da zovne Pjutina na brzoglas (možda i Optimin). To je dosta realan scenarij. Otprilike kao i da Bruce Lee snimi novi nastavak Zmajevog gnijezda, sto ne “matori”? 😁

Prva i osnovna razlika izmedju bandere i betonirca je sto se ovdje pripetavaju stranci i to oni s ozbiljnom lovom i dugoročnom strategijom da zarade i stvore vrijednost, a ne lokalni jebivjet*i da rade spačke kroz otkup potraživanja i slične gluposti, dok dionicari ozarenih lica čekaju cudo i poklone Deda Mraza. Čim su stranci u igri i čim ih je vise (ako jest) onda su i valuacije pristojne.... a ne Đido Mova, eto ti kuverta ispod stola.

Osjećam laganu nervozu kolega naim. Ovdje nije tema bandere i beton, nego Optima ;)

Kažete da netko gleda Optimu kroz prihod minus rashod i stvaranje vrijednosti :D

Ako je kroz to gleda, neće nikada kupiti Optimu, niti za dvije kune.

Ako je tko zainteresiran za kupnju, kupuje je isključivo zbog utjecaja kroz korisnike (pa i političkog utjecaja). A ovdje su korisnici jako "tanki".

Nema vam kod Optime zarade. Da je ima, ne bi otišla u predstečaj. Ili mislite da su je pokrali pa je otišla u predstečaj?

A "beton i bandere" su dokazale da itekako zarađuju, međutim, u RH je drugi problem, što znate i sami. Ali to sad i ovdje nije tema.

Display More

Nervozu?

Još ti trebaš pure izisti da naučiš nešto, a najprije tko ti glavu nosi na ramenima. Jer očito od lakoće i poskakivanja, dosta slabo prijanja uz trup. No offense.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Flight
    • December 30, 2020 at 4:44 PM

Pa da oni jadni neiskusni uzalud se trude. Samo sto će na kraju cijeli biznis prodati za cca 5 milijardi ili vise eura i od toga pospremiti u džep barem dvije.

A jel ti shvaćaš da je Nova defacto TV, a ne Fiksni operater?

To sto su kupili u Bugarskoj odavno već imaju u Hrvatskoj, a Optima im treba da na TV contentu pokupe lovu. I sve sto uz to dobiju. Znam ja da ti o tome Mr. Laga Laga ne znaš ništa i da ćeš se opet pošteno ovdje izblamirati, al sto ćeš.... znaš kako kažu, tko zna - zna, a tko ne, njemu dva, a ja bih dodao i čekanje i nadanje uz ADZ-ov mort i mješalicu!

Nego, što kaže Mr. Old Bandera na tvoje razumijevanje materije? Sad bi bilo dobro da i on još malo zasoli pamet napaćenim i zabluđenim dioničarima Optime.

Ima tu dosta znalaca... citam neki dan, jedan tvrdi da nije ista cijena za Optimu sa TV i onom bez?! Bas me zanima kako je moguće prodati Optimu bez IPTV poslovanja?

Mislim moguće je, al samo ako regulator nalozi konkretno naprimjer UG da je mora dezinvestirati odnosno da toj kompaniji uvjetnu regulatornu dozvolu, a to znaci da je UG mora najprije kupiti pa onda i prodati. Sigurno bi iz altruističkih pobuda UG poklonio taj dio poslovanja, recimo A1 nenaplatno.

A i zanimljivo mi je recimo da nitko od vas nikad nije pogledao izvješće Iskon Interneta pa da vidi kako Optima zarađuje vise od HT-ovog pandana u koji ulaze već vise od 20 godina. Doduše, Iskon nema klasičnu fiksnu telefoniju.... taj relikt na kojem Optima svake godine uzme najmanje 150 milijuna kuna samo od pretplate, uz gotovo nulti trošak gledajuci samo postojeće korisnike. Itd Itd

I ja sam zapravo došao do konacnog zaključka da su svi oko te Optime ludi i bedaci jer stvarno ništa je razumiju kad je prodavači ne zele prodati, a kupce kao uopće ne zanima.

• Flight
    • December 30, 2020 at 3:43 PM

Ma ne mores ti to fanovima betona i bandere dokazat. Oni čekaju milione avione na svojim uzdanicama i da Fabris Peruško zavuče ruku u Vujnovcev džep, a Gladeljkin da zovne Pjutina na brzoglas (možda i Optimin). To je dosta realan scenarij. Otprilike kao i da Bruce Lee snimi novi nastavak Zmajevog gnijezda, sto ne “matori”? 😁

Prva i osnovna razlika izmedju bandere i betonirca je sto se ovdje pripetavaju stranci i to oni s ozbiljnom lovom i dugoročnom strategijom da zarade i stvore vrijednost, a ne lokalni jebivjet*i da rade spačke kroz otkup potraživanja i slične gluposti, dok dionicari ozarenih lica čekaju cudo i poklone Deda Mraza. Čim su stranci u igri i čim ih je vise (ako jest) onda su i valuacije pristojne.... a ne Đido Mova, eto ti kuverta ispod stola.

• Flight
    • December 30, 2020 at 1:02 PM
    Quote from trial
    Quote from lebowski

Aha, to si gledao članak iz 2017. godine, a ja cijene koje UG plaća prilikom preuzimanja. Zbog toga je vjerojatno nesuglasje. Moguće je da članak iz 2017. ima veću vrijednost argumenta od fundamenata po kojima UG plaća kad nešto preuzima. Sve najbolje.

Pa ako će plaćati prema fundamentima, onda za OPTU baš i ne buju voljni istresti nekakvu veseliju lovu. Jedno je bila kupnja firme kao što je Tele2 (Telemach) ili sličnih koje su preuzeli, a nešto sasvim drugo jedne Optime. Meni osobno bi bilo jako drago da za Optu daju 12 ili više kuna jer će se jedan dio te love sigurno vratiti na našu jadnu ZSE, ali teško je vjerovati da će dati i pola od toga. Puno je objektivnih razloga za to.

A ti vjeruj sto god hoćeš. Možeš se i u crkvi pomoliti za to, al je vjerujem da to neće imati nikakve veze sa konačnom cijenom. To tvoje vjerovanje.

Mjesto da trolas ovu temu, jer smo ponovno počeli “otvarati oci” na temi IGH, bolje se potrudi i pronadji neke jače argumente da braniš svoju uzdanicu jer prilično je jasno da vrijeme ide, a problemi se i dalje ne rješavaju.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Flight
    • December 30, 2020 at 11:14 AM

Pa meni nije. Šolak je napravio početan posao za KKR i ostao tamo manjinski suvlasnik. Kasnije su cijelu priču preuzeli BC partneri i mislim da Šolak više nema tamo vlasničkih interesa, al moguće da je medijski savjetnik. Tako da opet lagiš.... i pišeš gluposti kao i uvijek.

Sve je jasno kad vidiš tko je bio potpisnik tog prastarog članka.... Bog mu dao pokoj duši, al nije bio baš poštenjačina dotični. Kralj intriga i lokalnih zavjera.

Najbolje bi KKR ušao u priču da nije vidio prostor i potencijal za zaradu, a kasnije i BC partneri kojem su jedan od ulagača opet KKR. I najbolje se oni ne bi višestruko i na svaki način pravno osigurali, pa i od Šolaka.

https://www.finviz.com/quote.ashx?t=KKR&ty=c&ta=0&p=m

https://www.kkr.com/businesses/kkr-portfolio

https://www.bcpartners.com/private-equity…io/united-group

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• Flight
    • December 30, 2020 at 10:22 AM

Zaba prolazi kroz svojevrsni program ušteda i restrukturiranja kao i kompletna Unucredit Grupa.

A valjda je procjena da će kta ostati još dugo (ili dovoljno dugo) "u podrumu" i da im se više isplati otkupiti te partije i zatvoriti ih nego ih dalje ukamaćivati po toj stopi.

• CORONA virus

• Flight
    • December 30, 2020 at 9:22 AM
    Quote from Paulie

Ubrzano širenje Pfizera pratile su mnogobrojne kontroverze. Spomenut ćemo samo neke.

Kompanija je 1979. kupila tvrtku Shiley, proizvođača umjetnih srčanih zaliska. Zbog njihove neispravnosti umrlo je oko 500 ljudi u Americi, za što je 1994. bila kažnjena s 200 milijuna američkih dolara.

Nigerijska je vlada 2007. podigla tužbu protiv Pfizera optuživši ga da je 200 nigerijske djece koristio kao pokusne kuniće pri testiranju eksperimentalnog antibiotika Trovan.

Pfizer je optužen za smrt jedanaestero djece te teška oštećenja kod preživjelih mališana. Stoga je nigerijska vlada tražila odštetu od sedam milijardi dolara u ime obitelji preminule ili djece koja su pretrpjela oštećenja.

Pfizer je priznao krivnju za pogrešno etiketiranje analgetika Bextra s 'namjerom prijevare ili obmane' jer je reklamirao lijek za liječenje akutne boli u dozama koje je američka Agencija za hranu i lijekove (FDA) ranije ocijenila opasno visokima.

Prije osam godina Pfizer se nagodio za plaćanje kazne u visini od 60 milijuna dolara zbog optužbi za podmićivanje liječnika od 1997. do 2001. u Hrvatskoj, Bugarskoj, Kini, Češkoj, Kazahstanu, Rusiji i Srbiji, a sve kako bi propisivali njihove lijekove.

U SAD-u je Pfizer na glasu kao jedan od najvećih lobista na političkoj sceni. Primjerice, 2010. su potrošili 25 milijuna dolara na lobiranje dok je u jeku bila rasprava o reformi zdravstvenog sustava.

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…izbore-20201110

Cjepivo Moderne ili Pfizera nije cjepivo, to je zapravo obmana. To su proizvodi RNA genske terapije, a ne cjepiva. Ova tehnika nikada nije proučavana na životinjama. Ljudi će biti prvi zamorčići na zemlji. Mogu trajno i nepovratno modificirati naše gene, naše kromosome i da se eventualno te anomalije prenesu i na našu djecu. Igramo se vračevog šegrta. Trebale bi nam godine da se uvjerimo u sigurnost ove tehnike. Nakon dva mjeseca su rekli da je sve dobro i da djeluje, ali mi nismo vidjeli rezultate studija. Jedino što smo vidjeli to je rast vrijednosti dionica koje su naglo skočile u korist proizvođača, koji su najavili "dobre vijesti“.

Ja sam prestravljen: dat će nam skrivenu gensku terapiju - koja bi inače trebala prvo i prije svega biti u skladu s vrlo specifičnim zakonima- i uradit će sve da povjerujemo da je to cjepivo. Moramo kategorički odbiti, zaključuje Perronne.

https://www.seebiz.eu/drustvo/perron…o-obmana/247052

Ono što zapravo najviše zabrinjava je isključivost jedne strane u ovakvim temama, umjesto da dozvolimo zdravu diskusiju i mišljenja s obe strane.

Potpuno je opravdana bojaznost od ovakvih cjepiva, i ja se sezonskim mRNA cjepivom neću cjepiti. Da ne govorimo o prošlosti i neetičnosti ovih kompanija koje su spremne pregaziti sve principe radi novca. Da te kompanije vjeruju u ovaj bućkuriš od cjepiva ne bi sa svjetskim vladama dogovorile odricanje od bilo kakve odgovornosti za nuspojave.

Bill Gates već naveliko najavljuje nove pandemije kao da ih je na traci naručio. Sasvim slučajno je i veliki investitor u farmaceutske kompanije i razne laboratorije.

Display More

Pa ne trebaš se ti cijepiti, cijepit će se stariji ljudi i imunkompromitirani da izbjegnu patnju i kasniju možebitnu smrt na respiratoru.

Al ne trebaš tu ni kreirati nekakve teorije urote oko nečeg za što je očito da pomaže ljudima. S druge strane isto tako možeš se zapitati kakve posljedice ostavlja preboljeni covid na zdravlje mlađih i koji je njegov utjecaj na doživljenje i kasnije kronične bolesti te kvalitetu života.

Očito Covid različito djeluje na pojedince i u istoj starosnoj populaciji, no od posljedica citokinske oluje mogu umirati i mlađi, kao i od kasnijih kardiovaskularnih, neuropatskih i drugih somatskih poremećaja. I ozbiljnijih bolesti za koje danas nemamo dokaza da postoje ili da će tek postojati.

Al zato ti vjerojatno imaš već danas dokaze da su Pfizer, Gates, Gangsterska G8 osmorka, bildenberški teoretičari i mudraci i Steva iz Kosjerića što krade tramvaje, već odavno udružili snage da nas 5G čipiraju i da nam na ušne resice stave belenčug da nas radiofrekvencijski ili u nekom drugom rasponu frekvencija, po potrebi "korigiraju". Sva sreća što su ih Tportal i ti osobno na vrijeme prozreli...

Nego, što je sa cjepivima ostalih inovatora i farmaceuta, biotehnologa? Iza njih isto stoji Pfizer ili odmetnici od njega?

• Obnova nakon potresa u Zagrebu i Petrinji

• Flight
    • December 30, 2020 at 8:07 AM

Ma dobiti će i one dio poslova posebno na prometnoj i javnoj infrastrukturi. No, pitanje je hoće li to samo nadomjestiti nedostatak posla na drugim projektima odnosno imaju li one dovoljno kadrovskog i financijskog kapaciteta za izvršavanje takvih radova. Kao lova nije problem, lova jest problem ako si sam u operativnom, kadrovskom i financijskom problemu. Tko će recimo firmi koja neredovito servisira dugove i ima likvidnosnih problema odobriti garanciju na 100 ili vise milijuna kuna? Ili joj dati tender neke vece vrijednosti? Znamo kako je Viadukt krenuo u posao izgradnje novog čiovskog mosta pa tko ga je na kraju dovršavao i dovršio? Pored love kadrovski problemi su jednako veliki. Na nekim građevinskim projektima u Zagrebu (tipa izgradnja višekratnih stambenih zgrada) nije bilo moguće prošle godine pronaći radnu snagu u Hrvatskoj pa ni “regionu”.... radnici se uvoze iz Ukrajine, Nepala i Bangladeša. Zbog nedostatka radne snage ti projekti nisu mogli biti dovršeni na vrijeme. Građevinci su vjerojatno prilika kad bi ih netko preuzeo i dokapitalizirao iz branše, posložio i napravio od njih prave i profitabilne firme. Ovako, nema tu neke supstance pa se onda vrti priča jer se na njoj trenutno da jedino zaraditi.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Flight
    • December 29, 2020 at 9:56 PM

Revizor ne laže. Dionica vrijedi samo koliko vrijedi kontrola nad dugovima i to samo za dionice kod većinskog vlasnika.

Zašto Gladeljkin onda ne dokapitalizira IGH i makne giljotinu koja već godinama visi iznad društva?

Pa vjerojatno zato jer svjestan toga da to i nije tako lukrativan i isplativ posao i jer vjerojatno nema love, zato mu je vjerojatno fokus na ostatku imovine tipa ovo: https://slobodnadalmacija.hr/split/ruski-vl…-prodati-634456

ili na Radeljeviću? I kako to izvući u nekoj varijanti "van". Sve ostalo, uključujući biznis, je slaboprofitabilna gnjavaža u trenutnoj varijanti poslovanja.

Šteta je što na ovako težak dan ima ekipe koja ne samo da nema pijeteta prema žrtvama i nastradalima nego još navlači nekom totalno devijantnom pričom.

• Flight
    • December 28, 2020 at 9:08 PM

Ja da učim?

To su uobičajene poslovne transakcije. Možemo se jedino okladiti da će i u revizorskom za 2020. imati preko 300 milijuna kuna dospjelih dugova i vjerojatno još nešto senior duga vise u defaultu.

Bit će dobro ako uspiju zadržati razinu zaduženosti na razini 2019. godine. Na 3Q su bili yoy 15tak posto manje dužni, ali je i imovina bila nešto veća lani. Problem je sto je njima do 2020. dospjela glavnina PS duga i sto imaju velik iznos kratkoročnih obveza koje ne mogu servisirati. Na kraju 2019. od obveza iz PS nagodbe imali su 129,59 milijuna kuna dospjelog PIK duga, 7,69 milijuna kuna junior duga i 53,22 milijuna kuna dospjelog Senior duga. S time da njima nikad u PS nagodbu nisu ušle uvjetne trazbine od strane grada Splita (iznos od gotovo pola milijarde kuna) kao ni one od sudužništva Geotehnici inženjeringu i Incru, a tu govorimo još o 30-tak milijuna kuna.

Ti ne razumijes osnovne stvari kod investiranja. Prvo sto napravis prije nego poželiš kupiti neku dionicu kao value investitor, uzmeš posljednje revidirano financijsko izvješće i pažljivo ga pročitaš, a osobito misljenje revizora i istaknuta pitanja. To će ti uštedjeti hrpu bespotrebnog vremena, a još vise novaca.

• Flight
    • December 28, 2020 at 5:40 PM
    Quote from trial

@ multinick

Najradije se sa tobom ne bih natezao jer si ispod svake razine, ali me vučeš za jezik, kao i nekada dok si pisao pod drugim nickom (a na Stupu srama navedeno je i puno više njih). Kako bilo, opet pišeš nebuloze. Otkud ti tolika volja?

Naveli su u svojoj objavi koji je smisao i razlog prodaje ovih dionica. Točno i jasno su naveli, ali ti očito znaš bolje od njih samih. Daj si, molim te, ponovo pročitaj, ako si uopće i pročitao. Prestani se sramotiti ovako plitkom pisanijom.

Nadalje, IGH nakon što je preuzet od strane Gljadelkina nema više nikakve veze sa ADZ-om. Radića već dugo nema, kao niti ikoga od njegovih pobočnika u firmi koji su tu nekada egzistirali. Današnji IGH povezivati sa ADZ-om? Alo !?!?

Nadalje, IGH do poslova dolazi isključivo javnim natječajima, a nikako više kao nekada po dekretu od strane ADZ-a. Sa Dalmatinom je ta priča završila. Kakvim epitetom možemo nazvati ljude kojima to još i dan-danas nije jasno?

Navodnih "poslića" kojih je svaki dan sve više i koji se sve više šire je toliko da se radi o ozbiljnim desecima milijuna kuna. Sve zbirno je to jedan jako veliki posao. Ali valjda je gušt u pokušaju njihovog relativiziranja nazivati ih "poslićima". Jadno.

Pročitati izvješća o tome koliko je dosad milijuna kuna vraćeno po osnovi PSN. Informirati se, onda pisati i blamirati se ovdje.

Svi dugovi prema nefinancijskim vjerovnicima su zadnjom desetom ratom zatvoreni. Time je nestala i objektivna opasnost od nečijeg sjedanja na račun i pokušaja prisilne naplate.

Preostali vjerovnici su institucionali kojima ni u ludilu takvo što neće pasti na pamet. "Jednim potezom pera" - kažeš? Ha-ha !!! Oni znaju da će im sve preostalo biti vraćeno, s obzirom da vide koliko je ugovorenih poslova i koliko će ih još puno više biti. U međuvremenu se zadovoljavaju sa dobrim kamatama koje po nekoj drugoj osnovi negdje drugdje mogu samo sanjati.

Većina preostalih dugova je uglavnom pokrivena hipotekama u imovini IGH-a, tako da su i sa te strane mirni. Bio je već jedan pokušaj da sjednu na imovinu, ali im to nije prošlo, već je to predmet suda. Čak i unatoč tome nisu niti pokušali blokirati račun jer znaju da bi to bilo ludilo koje samo tebi "znalcu" može pasti na pamet.

Display More

Ma daj, nevjerojatno kako si ti sebi isfalsificirao stvarnost?! Zaista zanimljivo.

Ajde ti nama navedi izvore svojih bedastoća i još nam navedi koliko je to tijekom 2020. godine vraćeno od ovih 334,63 milijuna kuna dospjelog duga te koliko se od ovih 53,2 milijuna kuna senior duga u istom razdoblju vratilo?

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

S konkretnim podacima i dokazima naravno.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Flight
    • December 28, 2020 at 3:11 PM

Vrtiš se ko hrčak u krletci. Shvati da su trazbine prodane i to se i vidi iz HNB-ovih izvješća. Kako je to bankarska tajna javnih informacija nema, Al ima onih u kuloarima. Zato su novinari pisali o otkupu tražbina i zato im ja vjerujem. A ti kako hoćeš.

• Moderiranje Foruma

• Flight
    • December 28, 2020 at 12:35 PM
    Quote from trial
    Quote from LodeRunner

Bojim se da od jednog drva ne vidite sumu. Naravno da Naim nije otisao jer se tu osjecao kao doma. Otisao je onako kako je i pisao, demonstrativno.

Samo suma je puno veca. Izgubili smo i Kupija, i Jozefa, i D'artagnana, i tko zna koliko jos ljudi. Mozda im socijalne vjestine nisu bile na nivou, ali to ne znaci da nam nisu dali pogled s druge strane. Vidim da vecina novih koji dolaze, dolaze da bi sutili sto ce pretvoriti forum u eho sobu istomisljenika. Koliko je to dobro zakljucite sami.

Naim otišao? Ti se šališ?

Koliko je vidljivo na Stupu srama (srećom javno dostupan podatak), otišao je dosad najmanje pet puta (naim, audia, Iknow, lutonjica, tovarish). Sada je pod nickom Flight. Tek toliko da ne budeš u zabludi, jer imaš kao i svi drugi pravo znati pravo stanje stvari.

Na starom forumu crobiz, VauVau, Martin i tko zna koliko još njih.

Toliko o tome liku.

Display More

Samo što taj lik piše vjerodostojno sa argumentima za razliku od tebe koji uglavnom pišeš gluposti i bajke. Kao što ih i sada pišeš. Nećeš se baviti temom nego se baviš glupostima. Možda zato što nemaš što napisati, a možda zato što si svjestan svojih promašenih uloga i investicija. Pamet u glavu i drži se argumenata, a želje, pozdrave i poruke ostavi za Deku Mraza drugi put.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Flight
    • December 28, 2020 at 11:23 AM

Ajde Brajo prije donosenja konacnih zaključaka pogledaj malo dosadašnju strukturu gostiju Valamara.

Ta priča da će netko u Tursku ili Tunis radi dampinga, to ti nisu turisti koji plaćaju sobu odnosno noć od 200 eura pa naviše u Valamaru. Naravno da će ova godina biti turbulentna i otežana, al to još ne znaci da se sezona propala prije nego li je i počela.

Isto tako mislim da bi moglo biti i nekih preslagivanja na sceni i iznenađenja, jer ne kaže se zalud da je kriza nekome neprilika, a nekome prilika.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Flight
    • December 28, 2020 at 11:15 AM

Bio je dužan. Sa gotovo 250 milijuna kuna tražbina.

Onda su svi sve valjda izmislili.

https://m.vecernji.hr/biznis/banke-c…dio-duga-512847

Nego, jesi ti ikada bio na skupštini Dalekovoda i postavio tamo upravi pitanje o prodaji potraživanja? Njihovim saznanjima i informacijama? I jesi se tamo ikada informirao o tijeku operativnog i financijskog restrukturiranja?

Ili tu samo ex cathedra držiš predavanja?

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Flight
    • December 28, 2020 at 10:25 AM

Pa ne znam kakva su tekuća dospjeca obveza, al čim su tu PPD i Pavao Vujnovac moguće da je neka kombinacija u igri s politikom. A možda i nije. Ne znam ja koliko je njemu napet Djuro.

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Flight
    • December 28, 2020 at 10:09 AM

Ja to zaista ne znam. DDJH pratim samo površno i sve sto zaključujem zaključujem temeljem vlastite logike i ocekivanja u skladu s njome.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt