Treba ovo skupit do 500, dok se može, izbit će mi zadnju kunu
Posts by Milo
-
-
Kupuje pajdo nemilice, a skriva se dobro....
-
https://www.tradewindsnews.com/bulkers/berge-…ars/2-1-1067178 još ćemo se mi na vozat😀
-
Za 12 ne vozi sigurno, a to ćemo znat na kraju kvartala.Žalosno je što to nije transparnto objavljeno, da se ne mora nagađati.Po meni je to 10-20 % manje od trenutnih vozarina.Ja talo računam...
-
Strpljivo, kad objave treći kvartal, bit će trke, meni bureci ne trebaju...
-
Kad bi se moga priključit koji fond?
-
Sve će to bit ok.Ne se bojat previše, brodovi će vozit, bez obzira na fed i kineze.Kinezi će to ublažit na sve moguće načine, samo da ne naprave cunami u građevini.Naći će riješenje.A ameri će produžit bar još jedno vrijeme, jer covid nije gotov...
-
po meni odličan potez! izraubaju te potom prodaju stare brodove bez scrubera, a dobivaju nove sa svim zahtijevanim normama.
I to po kojoj cjeni prodati stare, svaki dan im raste cjena, mislim da su sa ovim pogodili tajming.Uglavnom ubrzo će vjerojatno objaviti i nekakve ugovore sa višim vozarinama, jer ovo će potrajati, oni to bolje znaju od nas...
-
Kako god bilo, ja vidim sutra preskok od 500 kn, i mislim da ćemo teško nazad...to je samo moje mišljenje, bumo videli..
Aj gosp. Milo, pusti do podne da se vratim nazad, pola sam danas kupio od prodanoga jučer, pa nek onda leti😀
Ne čekati podne, moj savjet
-
Kako god bilo, ja vidim sutra preskok od 500 kn, i mislim da ćemo teško nazad...to je samo moje mišljenje, bumo videli..
-
Ako kompanija posluje sa dobiti, ide u investiciju koja je izuzetno važna i u pravom trenutku onda sam protiv rasipanja novca. Ne može biti i "ovce i novci", ja sam protiv da se dividende isplaćuju!
A ja sam bas za. Zato jer dividenda pumpa cijenu dionice vise nego sto bi ta razlika ulozena bilo gdje. A nama dionicarima je ipak cijena dionice najbitnija.
Ovoga puta možda bude i jedno i drugo,pričekajmo treći kvartal i bit ćemo puno pametniji.Mene jedino zanima pod kojim uvjetima su sklapani dugoročni ugovori.Siguran sam da su skloni promjeni cjene, ako tržište poraste kao što je sad slučaj.To je enigma koju mi za sad ne znamo, ali će nam bit jasnije kad vidimo dobit.Jer nema smisla da voze za tri do četiri puta manju vozarinu...10-20 posto da...
-
Ako dionica poprati kao na jadroplovu, bit će dobro...a nema razloga da neće..ja očekivam brutalan treći kvartal, svi ćemo se iznenaditi u to sam siguran...
-
Mislim da to nije loše, to govori da imaju dobre ugovore za iduću godinu i već znaju koliko će zaraditi, a možda i prodaju koji stariji brod...
-
prilično slab bounce brodara vani s obzirom na ogroman pad jučer.......još je čudnije da se sve to događa nakon današnje objave daljnjeg rasta bdi-a......zna li netko što bi mogao biti razlog?.....ili se samo još nisu dovoljno zagrijani za današnju tekmu?.....
Ima još do kraja tjedna, zahladilo pa teže pale....
-
Ajde, nek raste, samo mi je ža što se nisam još nakrca malo...
-
+jdpl malo samo da imam😀
-
Šta je tu je, to mi se desilo do sad dva puta, prvi put sa jako dobro prošao, a vidijeti ćemo ovog puta...užurbani život, puno posla, jednostavno nekad zaboravim...
Kolega Millo i moj je ostao na 480 pa
mislim pokupilo me i još nadokupim na 467, završetak priće objasnio na temi što se danas...
Kolega dal opet kupuješ? Jučer si kratio..
-
Zelenilo samo šiba😀
-
Sinoć je guverner izjavija na televiziji, da će trajati od 6-9 mjeseci minimalno dok se ne uspostavi neki red dobave roba...
-
https://www.facebook.com/133205716542/posts/10159732506756543/možda pojačaju ugalj🤔
Opasna Putinova igra Europi bi mogla donijeti ledenu zimu, a Britaniju slomiti: ‘Nestašice hrane su već tu‘Ruski Gazprom umjetno diže cijenu plina sve u nadi da će tako isposlovati puštanje u rad Sjevernog toka 2www.jutarnji.hr