Nadam se da je danas, početak rasta...Niti jedan razlog nema za pad....
Posts by Milo
-
-
Očekivao sam 30, ali ok.Bitno je da je počelo...ja se nadam dogodine bar 40-50.Uglavnom sve ide u jako dobrom smijeru.Ugljen će se tražiti ove godine u velikim količinama.Jedva čekam izvješće za drugi kvartal, koji ce biti brutalan.Sve ce doći na svoje do kraja godine...Zadnjih dana sam se pojača za 200kom, prodajom podravke.Mislim da ce bit i uprava pametnija krajem godine, kad budu novci na računu, može biti i izvanredna divka
-
Ipak se brodari vraćaju...kod nas bi mogli sutra kupovati, oni koji su danas prodali😀
-
Grupa pivac je pretekla podravku po prihodu...moguće je preuzimanje...ako in je u interesu...a mislim da je..
-
+Atpl malo, mislim da ne bi trebala puno još dole...ali nikad se ne zna
-
Još sam još kupio, pa ćemo vidjeti.Po meni nema razloga za pad, ali kad sve pada, mora i ona...to je tako.Ja čekam drugi kvaratal, vozarine i dalje jako dobre, brodovi voze...Divka bi mogla biti...Brodovima i dalje raste vrijedno st...
-
Mislim da bi drugi kvartal mogao biti između 85-90mk... meni je to najbitnije.A kako će ce rasporediti dobit, to ćemo vidijeti.Meni bi bilo ok,da kupuju dionice ili divka...Nešto bi moralo da se desi.Kad sam poslao mail, odgvor je bio...kad se steknu uvjeti...po meni uvjeti su stečeni...
-
Činimi se da ce teško ispod 520, nema više za mene😭 Ne prodajem ove godine, pa šta bude....
-
Ja stojim na kupnji, nek slobodno prospu...evo danima čekam i ništa...
-
I objava drugog kvaratala bi trebala gurnuti dionicu preko 600kn....samo strpljenja...
-
Kada bi mogli popratiti brodare vani?
-
Jesu se ovo opet pivci uključili?
-
Analitičari predviđaju rast dionica od najmanje 200% do kraja 2023. godine... Ajmo promatrat....
Bt će malo na ovu inflaciju
-
Uništena je najveća tvornica željeza u Europi...to će se odraziti na tržište, to je neminovno.Nešto mislim, da će prije željezo ići u građevinu nego u nove brodove....negdje se mora reducirati...
-
Ovde očekujem raketu, vrlo skoro...brodarine jako dobre i dalje rastu...drugi kvaratal će biti brutalan...Ja i dalje očekujem divku, sa malim zakašnjenjem...opet kažem, nema razloga da je neisplate... I dalje kupujem po malo...
-
Izgleda da rast nastavlja vani, kod nas trebaju svi parametri biti u plusu, jedno tjedan dana, tad krećemo 😀
-
Nekako bi se okladija o janjca, da ce atlanska ove godine natuć, 200mk...Hoćemo divku😀
-
Mogu je isplatiti bez problema, i to bi lansiralo dionicu preko 600...u to sam siguran...kako stvari stoje, prva dva kvartala bi mogla biti skoro kao čitava prošla godina, dobit...
-
Nekako mi se neda još prodavat, iako bi bila zarada obilata...po meni još nije vrijeme, brzo ce ovo preko 600...
-
Rade dvije tvornice, ne mogu se rasipat baš...