Posts by Sony
-
-
Zato stranci i kupuju zemlju, jer mi očito ne znamo vrijednost iste.
evo vrijednosti iste
da znamo, ali je ne cijenimo i zato kod nas uspijevaju samo trgovački centri sa stranom robom, a mi ratujemo sa stožerom da nam otvori kafiće, nitko ne želi biti ratar bolje biti u hotelu vratar
€/ha Nizozemska 70.320 Italija 42.569 Luksemburg 35.110 Irska 27.457 UK 23.155 Slovenija 18.460 Danska 17.690 Španjolska 13.023 Grčka 12.750 Poljska 10.318 Švedska 8.845 Finska 8.380 Češka 7.572 Francuska 6.020 Bugarska 5.011 Rumunjska 4.904 Mađarska 4.632 Litva 3.890 Latvija 3.856 Slovačka 3.432 Hrvatska 3.285 Estonija 3.174 Neznam kakva je ovo tabela ali kod nas 1 ha poljoprivrednog zemljišta nemožeš kupiti ispod 15000€ i to moraš imati sreće,najčešća cijena je 20000€.
-
Samo da neće završiti kao prošla donacija,staro i neupotrebljivo.Pitanje je koliko novaca će od toga završiti u Đuri.
-
sad će se trgovati s OPTE do prodaje a što onda?
onda sve ubacujemo u BTC čekamo do kraja godine ili koji mjesec duže pa što bude
-
Treba pozitivno izvjesce, trenutak, nesto, i to krene samo od sebe. Dosta dionica je odradilo i nije problem nekoliko mil kn da to ode jako visoko, samo je stvar trenutka.
a tko će kupiti?
Samo neka krene,na Zse kad je na dnu ne kupuje se tek kad skoči duplo svi navale.
-
takav kao bandić više ne rađa
čovjek bi jako dobar duševa svima je pomagao nije bio onaj klasični hercegovac daj samo meni
ljudina prava djelio je šakom i kapom
nek počiva u miru
Zbog ovakvog stava i jesmo tu gdje jesmo. Kako netko može gledati pozitivno na to što je on nekom ''pomogao''. Kad god netko (a u ovom slučaju Bandić) nekom ''pomogne'' tj. ubaci ga na neko radno mjesto, dodijeli mu posao, proda ili iznajmi stan ispod cijene i sl. moraš shvatiti da je cipelom pregazio ostale koji su stvarno to zaslužili. Znači nije učinio ništa pozitivno već štetu, negativnu selekciju, nelojalnu konkurenciju, pogodovanje. Znači šteti poslovnoj klimi, tržištu, radnicima, općenito društvu.
Dok god ljudi nisu osviješteni da na to gledaju točno onako kako to jest, znači da na takve pojedince ili grupe ne gledaju kao na štetočine, do tad će nam i dalje biti ovako!
Jedan moj rođak ima firmu u Njemačkoj,radi dosta ozbiljne poslove,bio je na sastanku za neki novi posao i rekao mu neki menađer ako hoćeš posao budeš mi dao jednokratno xxx eura a može i na rate isplata u godini dana.Cifra je bila petogodišnja prosječna hr plača.Pogodavanja postoje svugdje i ako netko može pomoći familiji,prijateljima neka pomogne,Bandiću svaka čast.
-
neka se dio i izvuče ali većina će biti reinvestirana na zse
možda,ja ću biti konj pa što bude ,tu ćekam već 2 godine i tamo ću do onih prognoza
-
No po meni je tu prilika za nas s jacim novcima...
- što preporučujete za nas s slabijim novcima ???
Otići na pivo ili gemišt u neki kafić ako ima terasu,preporućujem vino jer je to za tijelo i dušu, znači Kutjevo
-
-
Uffff... Raketa je iza ugla. Cim ovi izotresu idemo na 600 u roku od koji tjedan.
E da, kad sam ovako oko i prije veljace 2016. stavljao naloge 95-130.. i kad me poklapalo sam se mislio da li sam se zahebao buduci da nitko nece i stalno se vracalo do 100 😂 , a sta je bilo sljedecih mjeseci pogledajte graf.
Sadasnje spot vozarine nisu bile ovakve dugooo vremena, a kineska NG zavrsava ovaj tjedan 😎
Čak i TC su se popravile,
https://www.hellenicshippingnews.com/category/repor…rter-estimates/
Ovdje uglavnom budu extremni i brzi padovi i rastovi, pa sad cekamo rasplet kakav god bio. Ja pojacavam poziciju, iako je imam poprilicno % u portfelju 😎
Evo krenulo spuštanje rakete isto kao sinoć na Mare.
-
Što mislite o Vechainu(VET),2018g.cijena je bila na 7$,sad je oko 0,36HKn.
-
Prodati i staviti ok iznos u dzep ili cekati prodaju opte? 🤔🤔
Tko čeka taj se načeka ili ipak nešto dočeka.Čekam od 1,80 sa nekoliko dokupa i čekat ću do kraja priće.
-
mic po mic,rušimo danas sedmicu
-
Dakle, dalekovod vec 6-7 godina vraca uredno sve svoje obveze iz PSN i sad kad je to odradio + ugovoreni poslovi u narednom razdoblju... sad vise ne valja 🤣🤣🤣
Kod nas je sve čudno,jedan tjedan vrijedi više od 20kn drugi tjedan ništa,jedna Ingra sa jednim ugovorom za posao sklopljenom nakon nekoliko godina vrijedi na burzi skoro pa duplo.
-
Podravka se jača sposobnim kadrovima, očekujem rast prihoda i dobiti.
"Načelnik splitske policije odlazi u Podravku? Martina Dalić mu ponudila mjesto šefa osiguranja"
Treba imati veze u policiji ipak poslije politike to je glavna zaštita ovim prvima,povezani kao prst i nokat.
-
Kako se sad osjeća ovaj šta je kupio po 8,48 ?
Ako ništa drugo, evo prilike za dokup na 7 kuna za one koji vjeruju u Dalekovod i dalje.
Neznam kako se osjeća ali da su mnogi oderani,jesu.
-
sto se ovo jutros događa nemos ništa kupiti?
Možeš kupiti samo malo odriješi kasu.Zanimljivo ispod 6kn nitko neće a sad iznad 6 bi svi kupili.Ista stvar na dalekovodu ,što skuplje veća potražnja.
-
Proxy od NB koji ludo brani neobranjivo. Firma ide u stečaj do ljeta.
bome ako je suditi prema stanju na tržištu kapitala, oni više nemaju kapitala, izgleda će i autobus uskoro na NJuškalo zajedno s neprodanim zalihama
Baš mi ga žao.
-
-
Uzeo malo danas, meni je ovo dobra cijena i dobra roba
Možda,ja prije par dana kupio po 43kn i mislio da je dobra cijena,kratkoročno nije a dugoročno budemo vidjeli.