1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Sony

Posts by Sony

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Sony
    • March 10, 2021 at 4:06 PM
    Quote from Moller
    Quote from Miron

Zato stranci i kupuju zemlju, jer mi očito ne znamo vrijednost iste.

evo vrijednosti iste

da znamo, ali je ne cijenimo i zato kod nas uspijevaju samo trgovački centri sa stranom robom, a mi ratujemo sa stožerom da nam otvori kafiće, nitko ne želi biti ratar bolje biti u hotelu vratar

€/ha
    Nizozemska70.320
    Italija42.569
    Luksemburg35.110
    Irska27.457
    UK23.155
    Slovenija18.460
    Danska17.690
    Španjolska13.023
    Grčka12.750
    Poljska10.318
    Švedska8.845
    Finska8.380
    Češka7.572
    Francuska6.020
    Bugarska5.011
    Rumunjska4.904
    Mađarska4.632
    Litva3.890
    Latvija3.856
    Slovačka3.432
    Hrvatska3.285
    Estonija3.174

Neznam kakva je ovo tabela ali kod nas 1 ha poljoprivrednog zemljišta nemožeš kupiti ispod 15000€ i to moraš imati sreće,najčešća cijena je 20000€.

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• Sony
    • March 9, 2021 at 11:56 AM

Samo da neće završiti kao prošla donacija,staro i neupotrebljivo.Pitanje je koliko novaca će od toga završiti u Đuri.

• Sony
    • March 5, 2021 at 3:41 PM
    Quote from accountant

sad će se trgovati s OPTE do prodaje a što onda?

onda sve ubacujemo u BTC čekamo do kraja godine ili koji mjesec duže pa što bude

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Sony
    • March 3, 2021 at 8:08 AM
    Quote from vlad1111
    Quote from 5. Element

Treba pozitivno izvjesce, trenutak, nesto, i to krene samo od sebe. Dosta dionica je odradilo i nije problem nekoliko mil kn da to ode jako visoko, samo je stvar trenutka.

a tko će kupiti?

Samo neka krene,na Zse kad je na dnu ne kupuje se tek kad skoči duplo svi navale.

• Sony
    • March 1, 2021 at 2:55 PM
    Quote from Roki
    Quote from delboy

takav kao bandić više ne rađa

čovjek bi jako dobar duševa svima je pomagao nije bio onaj klasični hercegovac daj samo meni

ljudina prava djelio je šakom i kapom

nek počiva u miru

Zbog ovakvog stava i jesmo tu gdje jesmo. Kako netko može gledati pozitivno na to što je on nekom ''pomogao''. Kad god netko (a u ovom slučaju Bandić) nekom ''pomogne'' tj. ubaci ga na neko radno mjesto, dodijeli mu posao, proda ili iznajmi stan ispod cijene i sl. moraš shvatiti da je cipelom pregazio ostale koji su stvarno to zaslužili. Znači nije učinio ništa pozitivno već štetu, negativnu selekciju, nelojalnu konkurenciju, pogodovanje. Znači šteti poslovnoj klimi, tržištu, radnicima, općenito društvu.

Dok god ljudi nisu osviješteni da na to gledaju točno onako kako to jest, znači da na takve pojedince ili grupe ne gledaju kao na štetočine, do tad će nam i dalje biti ovako!

Display More

Jedan moj rođak ima firmu u Njemačkoj,radi dosta ozbiljne poslove,bio je na sastanku za neki novi posao i rekao mu neki menađer ako hoćeš posao budeš mi dao jednokratno xxx eura a može i na rate isplata u godini dana.Cifra je bila petogodišnja prosječna hr plača.Pogodavanja postoje svugdje i ako netko može pomoći familiji,prijateljima neka pomogne,Bandiću svaka čast.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Sony
    • February 27, 2021 at 6:57 PM
    Quote from harpun

neka se dio i izvuče ali većina će biti reinvestirana na zse

možda,ja ću biti konj pa što bude ,tu ćekam već 2 godine i tamo ću do onih prognoza

• Birtija

• Sony
    • February 27, 2021 at 6:54 PM
    Quote from Ivana7
    Quote from Neo

No po meni je tu prilika za nas s jacim novcima...

- što preporučujete za nas s slabijim novcima ???

Otići na pivo ili gemišt u neki kafić ako ima terasu,preporućujem vino jer je to za tijelo i dušu, znači Kutjevo

• Sony
    • February 20, 2021 at 9:44 AM
    Code
    https://lider.media/poslovna-scena/svijet/svetsko-trziste-roba-ovo-bi-mogla-biti-vrlo-plodonosna-i-rekordna-godina-135459
    Možda ima kakve veze sa pomorskim prometom.

• Sony
    • February 19, 2021 at 9:52 AM
    Quote from D_artagnan
    Quote from 5. Element

Uffff... Raketa je iza ugla. Cim ovi izotresu idemo na 600 u roku od koji tjedan.

E da, kad sam ovako oko i prije veljace 2016. stavljao naloge 95-130.. i kad me poklapalo sam se mislio da li sam se zahebao buduci da nitko nece i stalno se vracalo do 100 😂 , a sta je bilo sljedecih mjeseci pogledajte graf.

Sadasnje spot vozarine nisu bile ovakve dugooo vremena, a kineska NG zavrsava ovaj tjedan 😎

Čak i TC su se popravile,

https://www.hellenicshippingnews.com/category/repor…rter-estimates/

Ovdje uglavnom budu extremni i brzi padovi i rastovi, pa sad cekamo rasplet kakav god bio. Ja pojacavam poziciju, iako je imam poprilicno % u portfelju 😎

Display More

Evo krenulo spuštanje rakete isto kao sinoć na Mare.

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• Sony
    • February 18, 2021 at 7:22 PM

Što mislite o Vechainu(VET),2018g.cijena je bila na 7$,sad je oko 0,36HKn.

• Sony
    • February 15, 2021 at 10:42 AM
    Quote from Dina10

Prodati i staviti ok iznos u dzep ili cekati prodaju opte? 🤔🤔

Tko čeka taj se načeka ili ipak nešto dočeka.Čekam od 1,80 sa nekoliko dokupa i čekat ću do kraja priće.

• Sony
    • February 15, 2021 at 9:47 AM

mic po mic,rušimo danas sedmicu

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Sony
    • February 13, 2021 at 2:56 PM
    Quote from D_artagnan

Dakle, dalekovod vec 6-7 godina vraca uredno sve svoje obveze iz PSN i sad kad je to odradio + ugovoreni poslovi u narednom razdoblju... sad vise ne valja 🤣🤣🤣

Kod nas je sve čudno,jedan tjedan vrijedi više od 20kn drugi tjedan ništa,jedna Ingra sa jednim ugovorom za posao sklopljenom nakon nekoliko godina vrijedi na burzi skoro pa duplo.

• PODR (Podravka d.d.)

• Sony
    • February 11, 2021 at 2:41 PM
    Quote from Paulie

Podravka se jača sposobnim kadrovima, očekujem rast prihoda i dobiti. :D ^^

"Načelnik splitske policije odlazi u Podravku? Martina Dalić mu ponudila mjesto šefa osiguranja"

https://slobodnadalmacija.hr/split/nacelnik…planovi-1076886

Treba imati veze u policiji ipak poslije politike to je glavna zaštita ovim prvima,povezani kao prst i nokat.

• Birtija

• Sony
    • February 11, 2021 at 2:37 PM
    Quote from Moller
    Quote from jocaAMsterdam

Kako se sad osjeća ovaj šta je kupio po 8,48 ? X(

Ako ništa drugo, evo prilike za dokup na 7 kuna za one koji vjeruju u Dalekovod i dalje.

Neznam kako se osjeća ali da su mnogi oderani,jesu.

• Sony
    • February 11, 2021 at 9:45 AM
    Quote from Headhunter

sto se ovo jutros događa nemos ništa kupiti?

Možeš kupiti samo malo odriješi kasu.Zanimljivo ispod 6kn nitko neće a sad iznad 6 bi svi kupili.Ista stvar na dalekovodu ,što skuplje veća potražnja.

• VART (Varteks d.d.)

• Sony
    • February 10, 2021 at 2:42 PM
    Quote from Moller
    Quote from Toni

Proxy od NB koji ludo brani neobranjivo. Firma ide u stečaj do ljeta.

bome ako je suditi prema stanju na tržištu kapitala, oni više nemaju kapitala, izgleda će i autobus uskoro na NJuškalo zajedno s neprodanim zalihama

Baš mi ga žao.

• Sony
    • February 9, 2021 at 10:43 PM

Jedno zanimljivo štivo.https://www.ictbusiness.info/kolumne/koment…prihode-i-dobit

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Sony
    • February 9, 2021 at 2:00 PM
    Quote from gta1

Uzeo malo danas, meni je ovo dobra cijena i dobra roba

Možda,ja prije par dana kupio po 43kn i mislio da je dobra cijena,kratkoročno nije a dugoročno budemo vidjeli.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Sony
    • February 8, 2021 at 4:43 PM
    Quote from JoSko111

Čim više objavljuju ovakve "rekla-kazala" članke, to sam sigurniji da trebam još dokupiti.

Rekla-kazala članci,sigurno neće oni ući.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt