1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Sony

Posts by Sony

• Best buy

• Sony
    • April 16, 2021 at 7:31 AM
    Quote from ZSEZSE
    Quote from Neo

Best buy? Mozda svasta, a opet mozda nista.

Eto ja cu isprobati novi tip businessa, preprodaja automobila. Racunam to raditi po principu spusti cijenu sto nize kod kupnje i prodaj sto vise dok su cijene bezrazlozno visoke.

Eto krecem ovih dana pa javim kako ide posao. Moj cilj je ubiti 2 prosjecne place svako 2mj. Dobra stvar, na dobit se ne placa porez, tj. placate porez samo 5% kod kupovine.

Bolje 5% nego 12% pa jos prirez. Ove godine sam masno dao drzavi.

Da ne bi netko krivo pomislio ovo nije lagan posao, pronaci kvaltetno auto ispod cijene. Srecom dobar sam trgovac pa ce se valjda trud isplatiti kod prodaje.

Kriza je i to treba iskoristiti. Nekima je hitno potrebna lova, a nekima dobar auto.

U svakom slucaju to je posao od kuce, doduse imate i 2x po par sati terena.

Display More

Tu se moze zaraditi samo na jedan nacin, uvesti slupani autoi onda ga popraviti i s skinutom km prodati nekome.pogledajte cijene u Njemackoj i u RH skoro slicne.Kad uzmete put itd...Nadalje kriza je kupuju se jeftini auti čitaj krame.

Display More

U zadnjih par godina prodaja rabljenih ide ko luda,svi uvoze rabljene pa ćak i ove velike auto kuće,najviše se prodaju ovi između 15-20 tisuća €.

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• Sony
    • April 14, 2021 at 8:38 AM
    Quote from Flight
    Quote from verdi

ja bi to banalizirao. vrijednost je u tome što ga ne možeš kao dolar štampati vječno. ako sam dobro shvatio bitcoina može biti 22M komada dok dolara ima toliko da više nitko živ cifru ne zna. kad nestane amazona i celuloza tad će i štamparije stati.

U tome sigurno nije vrijednost. Da postoji BTC 2 i 3 itd. i isto budu ograničeni možemo imati n.... takvih valuta ili imovinskih klasa. Stvar je u povjerenju, al u suvremenom svijetu povjerenje ovisi o brojnim faktorima, od kojih većina, nije u domeni odlučivanja vlasnika i promotora te imovine.

Negdje sam pročitao da 2100g.bude BTC izrudaren do konačnog maksimuma,sad ih je oko 18 M.

• Sony
    • April 12, 2021 at 4:33 PM
    Quote from discover

a tek na xrp

nazalost prodao na samom pocetku rasta

Pratio sam ga od 3,xx kn,hoću -neću, na kraju sad na vrhu kupio,već sam mogao duplo zaraditi,neodlučnost.

• Sony
    • April 11, 2021 at 8:39 PM
    Quote from istriano

Prva moja kripto kupovina. Stellar po 3,76 kn (uključena provizija).

Malo kasniš,trebao si prije par dana ući 2,xx kn.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Sony
    • April 6, 2021 at 3:41 PM
    Quote from Festival

Staro je pravilo: kad fondovi izlaze, bježi skupa s njima. A zasto fondovi ovdje izlaze to trenutno nitko na svijetu ne može shvatiti ni objasniti.

Sjetimo se optime kako je izlazio jedan fond ispod 2 kn,poučak je baš dobar,izlaze oni bez problema i sa većim minusom kad novci nisu njihovi.

• THNK (Tehnika d.d.)

• Sony
    • April 2, 2021 at 8:54 AM
    Quote from dionicar

polijecemo li sutra? :D :)

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…93346a97b43.pdf

Ne!

• CORONA virus

• Sony
    • March 31, 2021 at 8:44 PM
    Quote from 5. Element

Da, je, to je tako.

I sto sad? Zauvijek online? Jadna djeca... I mi s njima.

Zlocesti je u pravu, skroz!!

Jer ovo nece otici. Imas mutacije. Znaci svake godine nova dva tri covida.

To je ono sto velim: tome se ne mozemo prilagodjavati tehnicki, vec jednostavno promjenom ocekivanja od svega skupa.

Virus ce se nakon nekog vremena udomaciti kod ljudi i nece biti previse smrtnih i tezih slucajeva.

Gripa je ubijala milijune, a sad ne.

Display More

Najviše mi je žao djece,nikad neće naučiti online kao u školi,nakon nekoliko godina ne samo djeca nego i cijele generacije će otupit jer ovo neće nikad stati.Ljudi nisu životinje,moramo se družiti,putovati,razgovarati a ovako to neće ići.Virus nikad neće stati,dobro kažeš mutacije,dali budemo imali za to cijepivo,jako teško,evo nakon godine dana još ga nemamo koje bi bilo 100% očinkovito.Ovo je za ljudski rod najveći izazov,nisu takva bila ni dva svjetska rata ,kod ovog a i budućih virusa koji se očekuju biti će borba za opstojnost ljudske rase.

• Rasprodaja kompanija Fortenova grupe (Agrokor)

• Sony
    • March 30, 2021 at 10:37 AM
    Quote from Paulie

Oglasio se Todorić:

https://www.facebook.com/10006345488120…37082455083583/

Napisao istinu,ni riječ nije lagao !!!

• Rasprodaja kompanija Fortenova grupe (Agrokor)

• Sony
    • March 30, 2021 at 8:16 AM

Ovo je pljačka stoljeća dioničara,nešto što je vrijedilo nula sada prodaju za više od 4 milijarde kuna.Ovog Peruška će htjeti svaka kompanija jer čovijek zna kako opljačkati dioničare i to onda dobro unovčiti.

• Best buy

• Sony
    • March 29, 2021 at 2:30 PM

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/biznis…na-eura-1087503

Gotovo je,nama su ga ukrali i sad dobro prodali.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Sony
    • March 29, 2021 at 2:22 PM
    Quote from lebowski

Evo ukratko razgovora s djelatnicom firme koja prodaje internet pakete Optime, HT, A1...

Optimu vam ne bi preporučila, oni vam izlaze iz HT grupe.

Izlaze, kako to, pa tko ih uzima?

Ma nekakva UNI grupa, ne znam detalje, ne surađujemo više s njima.

Eto deca, pošto kupio, po toliko i prodao ovu informaciju. :)

Edit: Hvala, dioničar, da, iz HT grupe :)

Display More

Koje gluposti baljezgaš,prije par dana isto sam imao poziv od agenta Optime,postavio sam pitanje o prodaji iste,,odgovor je bio da znaju koliko i svi ostali samo ono što su pročitali,ovo je proces gdje baš nitko izvan tog kruga nema pojima.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• Sony
    • March 25, 2021 at 3:38 PM
    Quote from Marin83
    Quote from LodeRunner

Netko blokirao promet u kanalu TPNG. Na 47 milji zastoj. :)

Ista je fora i na PTKM na 64 i 70kn i ADRS na 458 i 460kn...vidi se iz aviona da se nateže pračka...

Da nateže se,samo puca u krivom smjeru.

• Sony
    • March 23, 2021 at 8:51 AM
    Quote from hugh
    Quote from diokidina

Po vama ovo iz top-10 su glupi sto vama prodaju na ovim cijenama. Oni ne prate vozarine?!

Dosta je dubioza ovdje, ali iz top-10 izlaze(za sada samo jedan, drugi je za sada stao) i dionica ce ostat zacimentirana dugo,kao i na Tpng.

Moj trejd je ovdje bio odlican par tisucica sa 150 na 190kn vracenih vama.

Nisu oni glupi, pametni su kao i vi što ste prodali na 190 , samo što su oni kupovali po večim cijenama.......

Lako je tuđe novce spaljivati ali svoje,sjetimo se Optime na 1,80 gdje su bježali van neki iz top 10.

• Sony
    • March 22, 2021 at 1:13 PM

https://www.ictbusiness.info/telekomunikaci…lovne-korisnike

Još malo zanimljivosti.

• CORONA virus

• Sony
    • March 20, 2021 at 12:06 PM

Nema se tu previše filozofirati,jednostavno ima previše ljudi na toj našoj planeti.Kineza ima previše i to treba prehraniti,gradovi se šire manje je poljoprivrednog zemljišta a ljude trebaju hranu,stvorili su virus a nisu računali da će otići tako daleko a možda i jesu.Naša planeta je idealna za nekih 4,5 milijerdi ljudi sve ovo je previše i kinezi su odlućili da treba to smanjiti jer njih je puno,kojih sto milijona manje sitnica za njih.Oni jačaju vojsku,pokori najprije planet sa virusom,onda gospodarstvom a onda tko ne poklekne dolazi vojska jer tko ima najjaču vojsku gospodari planetom.

• Sony
    • March 17, 2021 at 5:55 PM
    Quote from vlad1111
    Quote from havi

Isti oni koji nisu htjeli kupovat optimu na 2 kune i nize , a nakrcali su se sada na 6

aj, čestitam svim forumašima koji imaju strpljenja pratiti ovu sloooouuuu mooooouuuuušn burzu.

Već sam nekoliko puta napisao ,dok je jeftino nitko neće a kad bude x2 svi će navaliti,neka,barem budemo zaradili.

• Birtija

• Sony
    • March 17, 2021 at 7:39 AM
    Quote from Mrcash

lijepo je i stbraju vidit da se nakrco optike pa je bar ovdje prestao crnciti . Evala.

Nego, nekidan sam prorokovo ovakav scenarij sa cijenom, i pogodio, zasada.

Posto nisam u dioni, nemam roza naočale kao ostali pa vidim stvari jasnije, i nekako cisce, prirodno.

Ovo sa A1 , UG i sad sa HTom po pitanju njihovih kanala ima veze sa optikom koliko i ja sa Angelom Merkel. Riječ je isključivo o tome što SK kalali postaju smeće jer neće uskoro nuditi ništa a Arene će imati sve što ti srce poželi. A smeće od N1 kanala neću niti komentirati ,oni su dežurni katastroficari i samo zagadjuju prostor i drago mi je da to više neće raditi.

Elem, ništa se ne desava što bi pozitivno ili negativno utjecalo na optiku , i dalje je benchmark 6.7 kuna za veliki paket diona.

Tebi je engleska ,njemačka od nove sezone smeće,formula 1,što hočeš od nogometa više,možda dosadnu talijansku ili španjolsku ligu o francuskoj da ne govorim,engleska liga tko voli nogomet je vrh vrhova.

• Sony
    • March 16, 2021 at 3:40 PM

Što sve to znači kad će zatući cijenu Ap što niže.

Quote from hugh

tak svejedno kad atpl nema capove......bitno je samo zbog "opčeg dojma" BDI -a ali novce zarađuju pnmx , supre i handy.......samo neka ovakav "poredak" ostane i dalje..... :thumbup:

• Sony
    • March 15, 2021 at 8:58 PM

Sada će kupiti optimu i to je to.

• Sony
    • March 15, 2021 at 2:01 PM

https://hr.n1info.com/vijesti/nina-o…koliko-tjedana/

Evo radi se.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt