Nakon što padne s vlasti neće proći mjesec dana i bit će uhićen. Garantirano.
Nekako mi se cini da su mjeseci u igri.
Sljedece izbore ce pratiti iz zatvora....
Ništa se neće promjeniti,doći će drugi.
Nakon što padne s vlasti neće proći mjesec dana i bit će uhićen. Garantirano.
Nekako mi se cini da su mjeseci u igri.
Sljedece izbore ce pratiti iz zatvora....
Ništa se neće promjeniti,doći će drugi.
Znači on poziva na prosvjed protiv sebe.Tu već yebe lud zbunjenog.
Da,,baš budućnost,doći će vrijeme kad se neće imati što prodati jer Varteks samo ovisi o prodaji nekretnina i zemljišta.Tu je nekada radilo pola grada,na što je ta firma pala,sve o što je vrijedilo uništit ćemo.
Display MoreDisplay MoreCijepljenje i mjere su i dalje jedini način borbe protiv pandemije. Podilaženje antivakserima, raznim Laucima, Bakićima i sličnima je gubljenje ne vremena, nego ljudskih života.
Država mora raditi pritisak da se što više ljudi cijepi. Puno vremena je već izgubljeno u mlitavom okolišanju. Cjepivo je sve manje učinkovito na nove sojeve i svaki izgubljeni dan znači pridužavanje pandemije, nove bolesne i nove umrle, nova ograničenja gospodarstvu, novo odgađanje povratka normalnom životu ...
Treba prerezati, kratko i jasno.
Ono što nikako ne mogu shvatiti kod ljudi koji pozivaju protiv cijepljenja, mjera i odgovornog ponašanja:
Jeste li ikad pomislili da ste, ako ste možda u krivu, suodgovorni za smrti ljudi koje je cijepljenje moglo spasiti?
Epidemiolozi, infektolozi, liječnici općenito, struka u cijelom svijetu suglasni su oko cjepiva i mjera. Samo Balkanci izvlače neke opskurne likove i filmiće sa još opskurnijih portala da bi bili kontra.
Pogledajte listu zemalja sa najviše umrlih na mil stanovnika: Balkan i istočna Europa na vrhu!
Ovakvi kakvi jesmo nismo ni zaslužili ništa bolje od Hasanbegovića, Pernara, Lauca, Kolakušića, mostova i živih zidova.
Ko nas jebe kad smo glupi i zaostali!
samo polako kolega, zdrave ljude ne treba liječiti, nisam nigdje još pročitao na forumu da netko nekoga odgovara od cijepljenja, baš naprotiv, svi predlažu da se svatko kome je to potrebno cijepi,
ali nemojte biti i vi stava da je to baš svima potrebno, pa nećemo valjda dozvoliti i nismo toliki mekušci da šišmiši unište ljudsku vrstu
kada naiđe ne tvrdo, pritisak mora popustiti, pa i naš dragi Vili s početka priče, nije on kriv, možda je zaveden
Male bebe se počinju cjepiti nakon par tjedana da nebi oboljele protiv raznih bolesti,nikako da ljudi shvate da je to za sada jedina prevencija da se zaštitimo,nije potpuna zaštita ali ipak je korisno.Primao sam injekcije 12g.svakih par tjedana,godišnj oko 25 kom.jer lijekovi nisu bili dovoljno dobri za tu bolest a trošio ih skoro 2 g,vidi još sam živ i potpuno zdrav a neki doktori u ono vrijeme digli ruke od mene.
Samo ako je iz Kolumbije.
Cjepivo sigurno kao vodu piti... https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…jepivo-15118175
Da je voda dobra za piti,žabe bi bile velike ko slonovi.
Polako se kreće.
Opet svi ratujete na covid bojišnici, pa kaj je to, jeste svijesni da ovdje nema ni pobjednika ni gubitnika ?
Uzalud vam trud svirači bez obzira u koju trubu pušete .
Ajde malo na druge teme, osim na temi korona I temi brajakica gotovo da se nema što citati na forumu.
Najbolji komentar do sada.Cijepili se ili ne ništa se nemože promjeniti,ovo je prirodna selekcija,jaći ostaju ,slabiji i bolesni umiru,ima nas previše na planetu samo nažalost Hrvata premalo.Mi smo premala država da o nećemu odlučujemo,samo slijedimo druge,pogledajte koje je mjere uvela austrija,njemačka je na istom putu,puno naših ljudi radi u tim državama i jedini izlaz im je cijepljenje ili testiranje koje će se poćeti naplačivati.Onaj tko putuje tjedno gore dolje baš mu neće biti isplativo,zato se ljudi cijepe.
a evo onda i za Švedsku, jer mi volimo buljiti u taj Zapad, ali ovaj puta izgleda ne razumijemo ništa, sačekajmo obraćanje Strožera da nam Vili i drug pendrek pojasne neke stvari
Švedska je za nas svemirski brod,uopće nije usporedivo,mi smo nažalost balkanci i tako se ponašamo.Da smo imali takve mjere kao oni tko bi ih poštovao,nitko,nas treba gaziti,napisao sam par stranica iza o jednom događaju u trgovini.Treba ukinuti sve mjere i zabrane pa tko preživi svaka čast a tko završi u bolnici neka plati lijećenje.Mislim da bi to bilo najpoštenije.
zna li se u slučaju ministra financija i PPV Marića je li necijepljeni član obitelji zarazio ministra ili je cijepljeni član obitelji zarazio ministra ili je cijepljeni ministar zarazio necijepljenog člana obitelji ili je cijepljeni ministar zarazio cijepljenog člana obitelji,
u bilo kojoj kombinaciji jasno je samo da cijepljeni ima pravo okolo slobodno širiti virus, ako je ishodio za to potrebni dokument izdan od tzv. strožera uz moto, idi i zarazi ih što više
Da,zarazit će ih ali simptomi laički rećeno nisu ništa i samo oni koji boluju još od nećega mogu biti u opasnosti.
-atpl završio jedan zaostali nalog od petka, možda sada najbolje sve dati u neku banku, ali koju, slaba kamata, dividende nema, možda najbolje čarapica, ide zima
Btc ili neki drugi izbor,mogučnosti su strašno velike.
Toliko,treba li se cijepiti.
Koja je razlika,samo je nekome tabletu lakše popiti nego dobiti iglu.Sastav te tablete može isto biti tko zna što.
pa velika
ovo je lijek. i rijesava mnoge probleme. zarazis se . uzmes lijek ozdravis idemo dalje.
Neces lijek, ne moras. i sad ima ljudi koji odbijaju lijecenje. Ok nema ih puno jer brzo zavrse pod zemljom al eto postoje i takvi.
Ne mislim u tom smislu nego da je u cijepivu neki nano čip ili nešto slično,kad nekoga pitam zašto se neće cijepiti odgovor je uvijek isti,čipiraju nas.
Merck već proizvodi lijek za virus, evo sad i Pfizer izbacio odličnu vijest o njihovom lijeku tak da mi se čini da ćemo ipak izbjeći građanski rat između vaksera i antivaksera.
Koja je razlika,samo je nekome tabletu lakše popiti nego dobiti iglu.Sastav te tablete može isto biti tko zna što.
Samo ću jednu stvar reći,svi ste hrabri tako dugo dok ti netko iz uže familije ne završi na respiratoru i tamo se bori za život.Da točno cjepivo ne štiti potpuno od korone ali smanjuje rizik.Voziš se autom,vezan si,imaš saobračajnu nesreću i pojas te recimo spasi,ovaj pored tebe nije bio vezan i više ga nema.Jednostavno treba smanjiti rizik,cijepiti se tako da mogu bolnice liječiti druge bolesnike.
ne znam sta bi trebali napravit ?zatvorit ,opet,sve ? Pa dokle !?
A vezano za brojke ,pa puno je i testiranih !
Zašto nebi zatvorili?Jučer popodne sam bio u redovnom mjesećnom šopingu u našem poznatom domaćem centru,dođem na blagajnu ispred mene u redu 4-5 ljudi,stanem iza njih nekih 3-4koraka,dođe neki čovjek iza mene i u vrat mi puše,zamolim ga da se odmakne par koraka i onda je počeo verbalni napad na mene i cijeli svijet.Koliko takvih idiota sebičnih ima kod nas i zato se trebaju uvesti stroge mjere jer mi se neznamo sami čuvati i sve nam je bez veze.Samo da ne govorim o kafićima i seoskim krčmama gdje je sve bez ikakve mjere.
Display MoreJa se nadam da ce se Hanfa pozabaviti sa ovime sto se dogadjalo jucer i prekjucer na Atpl. Pogotovo s obzirom da short na ZSE nije legalan.
Niti jedan brodar vani nije u zadnja 2 dana zabiljezio ovakav pad. Neki su jucer rasli, neki su pali 1%. Nista previse se ne ocekuje cijeli tjedan na cjelokupnoj burzi na Wall Streetu. Pad od 25% u se moze usporediti sa Crnim ponedjeljkom na Wall Streetu.
Ne postoji fundamentalni razlog za ovakav pad na Atpl. Imali su najbolji FI od kada ja pratim dionicu. Zaradjuju i dalje. U redu da je dionica pala jer je padao BDI, ali ovako nije pao niti jedan brodar vani.
Nikakva analiza nije mogla to predvidjeti, osim ako si imao info da ce netko 20k komada dionica iskipati po kupnji naglo.
Ne postoji racionalan razlog za to dok firma pozitivno posluje.
Ne, Zaba CROS ili SLPF to nisu nikada radili.
I svi mi koji smo dionicari Atpl bismo mogli poslati pismeno upozorenje Hanfi.
P.S. Sretno svima koji sada moraju hitno vratiti dionice njihovim vlasnicima.
Krive su drhtave rućice,zašto su prodavali bez ijednog razloga za pad.
Zna li netko za ove uplate i isplate fiat valute na binance nakon 19.11.,više neće biti moguće u nekim državama.Dali će se i dalje moći koristiti njihova kartica za podizanje novca na bankomatu i kupovinu.
jel amerikanci nisu pomicali sat ovaj vikend?......oni to ni inače ne rade?.....nemogu se više sjetiti jel davno je bilo prolječe ove godine.......
Ma bas njih briga za sat, evo skidaju po tko na koji put svoj ATH, koliko je 2008. CROBEXov ATH bio 5.5??
Oni razvaljuju, a mi skupljamo na bankama jos 20 milijardi u zadnjoj godini 😅
Koji će normalan čovjek uložiti na ovoj burzi,doći će neki Borgovci i njima slični i sve ti oduzmu a ljudi ni krivi ni dužni.Za sada najsigurnije je čuvati novce doma u čarapi ili u podrumu ako nemaš petlje za ulaganje a ovi koji koji čuvaju u banci nemaju petlje.
Još malo o gorivo.