Jos mi treba da uz obveznice pocnu ulagati u bitcoine 😒😒😒, ajde da rudare pa da unovce to sto su izmajnali, ali kupiti tko moras biti ludak
Posts by D_artagnan
-
-
Ma tko bi normalan slao kopiju dokumenata na neki forum 😀, uostalom tko garantira adminu da su to tvoji dokumenti, a ne neki sken ili fotka necijeg dokumenta
-
O kakvim invalidima ti pricas od korone 😂, to sto je ekipa izgubila trenutno snagu nije razlog da se ne povrati organizam nakon nekog vremena normalne fizicke aktivnosti. Najgore je biti invalid u glavi, kad vidis da ekipa u kolicima i sa stakama ode trcati polumaraton i prilagodi se novonastaloj situaciji..
-
Neznam za druge, ali meni kad se logiram ne radi kontrolna ploča... Idem dodaj dionicu na monitor, pa ne mogu dodati. Probao sa jos 2 preglednika, ista stvar.
Idem napraviti odjavu, ne radi na chromu, preko firefoxa se mogu odjaviti.. onda pokušao na firefoxu napraviti novi račun, ali bijeli ekran, ne otvara formu za otvaranje
Ili meni nešto ne radi ili ti se vjerovatno raspala baza postojecih korisnika, prilikom prebacivanja hr.investirajmo.com na v1.investirajmo.com
-
Ma i blokiranje, kartoni ?!?!? Tko je taj da to procjeni, admin?
Valjda svatko tko pristupa bilo kakvom forumu sve napisano uzima sa dozom opreza i ide sam provjeriti iz vise relevantnih izvora, a ne postupo po tome sto netko napise ide kupiti ili prodati ???
U biti to mi je jedini minus ovdje od poslovnog foruma, cim netko pocne odlucivati sta je ispravno ili pridonosi temi ili ne, vec je to upitnik... dovoljno je baciti post u svastaru, ako se procjeni da netko stvarno pretjeruje i spama
-
Ja se ne mogu logirati.. nesto se raspalo izgleda
D_artagnan, mogu li te zamoliti za screenshot ekrana ako se vidi greska, ili nesto drugo sto ti izgleda kao problem? Moze i kroz poruke, ako vam je u redu.
Bijeli ekran mi samo izbaci
-
Zna li se sta je s 50 milijuna koje drzava duguje dalekovodu. S kamatama to ce ici preko toga iznosa. Navodno je sve potpisano od vlade SDP a. A Hdz i trenutna vlada su se 2018 oglusili na to pa je isla tužba 2018.
Pomalo, nek ide kamata 😎
-
Ja se ne mogu logirati.. nesto se raspalo izgleda
-
Da, fascinantno je da ekipa koja vodi ZSE ILI SKDD... nema to poslozeno za svoje korisnike
azivkovi, jel se moze kako popraviti snimanje nacrtanih grafova? Postoji tipka za snimanje, ali bas ne funkcionira. Nekada snimi samo prvi graf koji nacrtam nakon sto se logiram, a sve druge koje pokusam snimiti u tom session-u se ne snime. Zadnjih dana vise nece snimiti ni taj prvi graf.
Inace, odlicna stranica!
Pa screen capture i rijesen problem?
-
Ja imam, vecinu cu drzati jakooo dugo, dok ne zatreba za nesto drugo
-
Apsolutno se slazem, ili zamjeniti se sa djecom, unucima ... Ali to je sve razlicito od slucaja do slucaja. Kad si 70+ treba ti soba, kuhinja i kupatilo
-
I to je dobro ako si 1/1 vlasnik. Ali ako ima puno suvlasnika pa je sve zapetljano... a takvih terena i objekata ima jakoo puno po HR.. tako da su nekretnine jako zahebane za podijeliti
-
Treba imati hrabrosti za uci po 170 kad je firma jednom nogom vec u .... Dugo sam vjerovao u nju ali mislim da je ovdje došao kraj. Insajderske informacije su da nikad nije bilo gore. Ja im zelim da se izvuku jer ce i mene izvuci
Treba imati hrabrosti propustiti iskoristiti super priliku ovdje 😎
-
Mda, sta bi bilo kad bi bilo. Lakse je izaci nego uci ovdje
-
Mogu reci samo svaka cast na ideji, trudu i svemu oko platforme,
u konacnici za svaku informaciju sa neta treba uzeti sa dozom opreza i prouciit sa vise strana kad se nesto odlucuje..
-
Ovoliki promet na Opte nije viden vec gotovo 2 mjeseca trgovanja. Totalno se zaledila i stavila po strani u iscekivanju novih vijesti a nigdje ni glasa.
Blizi se kraj pa su se neki odlucili skloniti u “sigurnu luku“ ili ima onih koji znaju poneku vise?.. boo
Kako god, interesantna ce bit zavrsnica jer bilo je mnogo nevjernika, skeptika, euforista a na kraju se mrtvi (zarada gubitak) broje.
Promatram vec vise od godine dana i ostajem zacementiran do kraja..
Ma ima tu svega, optimista, pesimista, strpljivih i nestrpljivih, vjernih i nevjernika i naravno trejdera.
Gledam ove četiri četvorke na prodaji , a bile su jutros i na kupnji.
4.444 ......slučajnost ili je netko skoknuo i do numerologa na konzultacije 😀
Netko se igra 😀, tako sam ja svojevremeno pred 10 tak godina znao postaviti nalog, mislim na viru na 0,01 i 0,02 kn i to onako po 10.000 i 100.000 komada, prolazili bili kad nije bilo naloga na kupnji pa se vidjeli i ispada da je bilo brdo komada na kupnji 🤣🤣🤣
-
Čekajmo da se ovo prelije na tržišta kapitala, pa će sva ascending formacije okinuti na dolje.
Istina, ja sam prije tri dana upozorila da je počeo treći svjetski rat zbog cijepiva i nitko mi nije lajkao samo mi je kolega nemo ispravio pravopisnu grešku .... nije svijetski nego svjetski rat 😀.
Rat u kojem se umjesto puške ratuje sa iglama, špricama, dozama .... gadno je to postalo.
A mi nabavljamo borbene avione , uvijek kontra svita.😀
Ne vjerujem, vise je to igra, prica da navuku vise ekipe na cjepljenje, jer bi ovako puno njih bilo protiv... ovako okrenuli pilu naopako kako nema.. pa ce ekipa kako nema e bas hocu 😂😂 , realno za mjesec dana dolazi toplije vrijeme i nema ni obicne gripe.. do sljedece sezone
-
Ma neka blokade, i kad su padale razne dionice, blokade nisu spriječite da odu na ove smješne cijene, kako su neke pale i 90% tako će neke i otići par puta gore
-
A badava im $$$ kad na VLEN ni ne možeš sada uzeti puno, i na 5-7 kn je bilo po parsto do tisucu komada šta se moglo kupiti.. ovdje kako je krenilo uskoro neće ni biti naloga na prodaji... to stvarno nisam vidio odavno na ZSE, a tu sam skoro 20 godina
-
Sitna
, hm sve mi se čini da će za 2-3 godine, ako nastave ovako raditi kad se sve zbroji talijani si isplatiti investiciju ovdje.. eee HR političari i menadžeri što ste sposobni