Ne šalim se. Istekao mi evo tv pa tražim novo nešto.
Posts by Krokodil
-
-
Kakav je to sportski paket za 20kn mjesečno,? Hvala!
-
Nemam pojma o ovoj dionici ali nemojte se nadati da će te dobiti fer vrijednost. Evo zadnje, kabu sam platio po 350, nudili mi sad 6 kn . Prfc 10 kn a platio po 200.
-
Sve sami biseri kandidati za direktora Podravke. Samo još fali Marica. Jedino za Markulina neznam kakav je.
-
Crobex u 2020 g u minusu 15 %.Začudio sam se.
-
Okuplja masu manjih građevinskih firmi za obnovu Zagreba. Slabo pratiš. Ali najbitnije je da članovi uprave kupuju dionice. Što ćeš veći razlog?
-
Danas već mogu dobiti manje. Sutra još manje.
-
Diokidina
Napisao sam da ingr i dlkv kao ni igh nisu sudjelovali u poslijeratnoj obnovi s tehnika je. Dakle njima plus a Tehnici minus.
-
Nema ni ingra ni dlkv. Samo tehnika
-
Možda prodavač dobio koronu?
-
Nisam. Ali sjećam se recimo 2006 dok je cijena jdpl bila 400 kn a tip se u jednoj transakcij iskrcao do 200 kn. Otprilike 200 mil kn, ne sjećam se više. Bio je to neki Grk, prvi ili drugi vlasnik. Tad nije bilo limita.
Lupio bi ovaj sad po bidu ali su nalozi njegovi, nema smisla. Nagađam samo.😜
-
Moje je mišljenje da će kupci prvi popustiti a onda dok se nakupi tip će se istresti. Ne mora to biti danas. Možda će trajati i mjesec dana. Ja sam na bidu ali nisko.
-
Pa nalozima. I bio sam u pravu.
-
Manipulacije na dlkv, ingr..Halo Hanfa,!
-
Gdje se može vidjeti to što trezor kupuje?
-
Sutra više neće padati jer kupaca će bit za tu siću.
-
43 transakcije, dakle 20000 kn po transakciji. Ovo i kupuju i prodaju mali.
-
I što ćemo imati s toga?
-
Nema to veze s Ivanom. Tko prodaje i koliko, nije bitno. To se događa na svakoj dionici. Ja vjerujem u jak oporavak tankera i zato držim dionicu. 120 kn do kraja godine.
-
Prodaj prodaj, onda će porasti.
Ali preporučam ti tpng.