A vi se možete smijat i sprdat. A ja vas pitam zašto ne probat?
Posts by domo1977
-
-
Od kad je kripto stigo. Više i ne trgujem dionicama. Ova naša burza je umrla od kad se je uveo onaj porez na trgovanje.
Još jednom tko se želi uključiti . Svaki dan iduce 3 godine može dobiti gratis jednu kriptovalutu HI. Vrijednost joj je trenutno 1.25usd. ništa ne gubite. Možete samo dobit. Uključite prijatelje dobijete na račun njih još pola kriptovlaute svaki dan. Ja sam skupio 2000komada u 6 mjeseci. Ovo vam je link za priključak. Najlakše preko telegrama ili whatsupa. https://hi.com/Domo1977
-
HI Dollar. Puno novosti na hi dollar, broj članova je već 1,5mil. , Izašla je aplikacija za iOS a uskoro iZlazi i za android, omogućena je opcija Earn crypto, do kraja mjeseca bi trebala biti omogućena opcija uplate sredstava na hi račun a tokom idućeg mjeseca izlistavanje na još neku mjenjacnicu osim uniswapa..
Za one koji ne znaju još uvijek se dnevno dobiva besplatno 1 hi dollar klikom na link https://hi.com i onda se prijaviti preko WhatsApp ili Telegrama i dnevno jednom otići na claim daily revard , prijava to jest verifikacija racuna je jedina stvar koja Ce vam oduzeti 10min vremena a onda svakodnevno skupite jedan hi dollar u nekoliko sekundi. ne zaboravite se registrirati to jest napraviti kyc jer bez registracije prikupljeni dolari vam ništa ne vrijede, Postoji i opcija invite kojom saljete svoj link prijatelju i onda prikupljate neki postotak od svakog njegovog prikupljenog hi dolara ili uplate na hi račun.. puno se puta zaboravi prikupiti dnevni bonus pa postoji i opcija na telegramu send reminder da podsjetite prijatelje da pokupe bonus...
Sto više prijatelja skupite više hi dolara dobivate na svoj račun..
Projekt je pokrenut u lipnju i stvarno puno se napravilo u ova 4mj, a vodeći ljudi ovog projekta su ljudi koji su bili ili jesu među vodećim ljudima na Bitcoin i crypto comu.. sve o hi dollaru imate na njihovoj web adresi na koju cete biti preusmjeni preko linka gore..
-
Stvar je što vas većina želi ovo opet na 5kn. I onda nemate pametnijeg posla nego doći ovdje kritizirati sve što se pokušava raditi. A makar se ništa ne radilo egzistencija ingre je osigurana još 15g. zahvaljujući areni. E sad kome se čeka do 32g. Kada ingra neće više biti opterećena kreditom za arenu a još 4 godine će sjedati na račun lova od države i grada..
-
Ako ne rade. Ne valja.
Ako nešto " tramakaju". Ne valja.
Ako kupuju dionice(top10). Ne valja.
Kad krenu nešto radit opet neće valjati.
Treba se riješiti dionica što prije. Jer ovo stvarno NE VALJA.
-
Sram? Pa jel njega bilo sram sve ovo vrijeme ? Zar bi ga trebao žaliti?
Jesu li sada nakon Što je otišao Bandić ingrino poslovanje i planovi ugroženi?
kolega
kako vas nije sram!!?? čovjeku se još ni pete nisu ohladile, a vi već lupate svoje teorije! nisam nikakav zagovornik, ali malo pristojnosti nije naodmet!
-
Jesu li sada nakon Što je otišao Bandić ingrino poslovanje i planovi ugroženi?
-
Arenu treba placati jos 11 godina... a onda od 32- 36 stižu milioni...
-
Nismo mi nikakvi kolege biit ćemo ikad biti. Ni prijatelji i slično. Bez uvrede. Za sve ostalo imaš Google pa istrazi.
Već smo gledali takav scenarij davnih dana s istom dionicom, al ovaj puta nominalno novim akterima u prici.
Kao i za sve ostalo u životu: tko voli nek izvoli.
👎
-
Šta je kolega nervozan. A bilo bi lipo opet po 6-7kn kupit . Ha?
-
Kad god neka dionica skoči jave se ovakvi likovi puni zavisti jer su propustili priliku i onda maše kako niš ne valja ...
-
kolega, kažeš zbog arene si se odlučio na ulazak...pogledaj stranicu prije, neko je linkao Fi Laništa doo., daj pogledaj molim te dugoročne i kratkoročne obveze i usporedi ih sa ugovorenim prihodima od zakupa mislim oko 7M eur godišnje do 2036. kada ju preuzima grad Zagreb pa zbroji dva i dva i baš me zanima zbroj koji ćeš dobiti
Pa ja sam dobio za sada cca +150%. Da nije bilo arene nikada ne bih uložio u ingru.
-
načelno je još jedna u nizu dobrih vijesti, ali bez novih poslova ovo je i dalje po meni visoko rizična dionica....
Ja sam uzeo na 3.xxkn kada je bilo riskantno ulaganje. I tada sam čitao da nema posla, da uprava ništa ne radi. Ali kad zbrojiš dva i dva i tada i danas je tu Arena Zagreb. Upravo zbog Arene sam uložio u visoko rizičnu dionicu jer se ima još 15 godina vremena odigrati nešto, nadam se dobro po nas dioničare. Oni koji kupe danas po 8kn možda će na 15kn jednog dana moći odahnuti. A neki će tada krenuti ulagati u visoko rizičnu dionicu, Ulaganje na burzi je uvijek visoko rizično puno puta i kod onih dionica kod kojih se to nije dalo niti naslutiti. Sretno!
-
kako vam se čini ovo izvješće laništa... https://zse.hr/UserDocsImages…NotREV-N-HR.pdf