Mozda je samo Slavonski fond vec vani. Uskoro ce prestati biti puno dionica na ponudi. Nesto sitno ce dijeliti burekolovci i to je to.
Ma ovdje se nešto saznalo...
Valjda ćemo i mi znati onda nakon 16
Mozda je samo Slavonski fond vec vani. Uskoro ce prestati biti puno dionica na ponudi. Nesto sitno ce dijeliti burekolovci i to je to.
Ma ovdje se nešto saznalo...
Valjda ćemo i mi znati onda nakon 16
Ask je pobjegao?
Il' je baba ostala bez kolača il' je odlučila prestat glumit dvorsku ludu........
Ili će neka objava danas za koju još ne znamo
Ask je pobjegao?
Evo još malo, neki novi institucionalci preko OIF a dijele strast i buđenje tržišta, kao i potencijqlnu svjetsku i dry bulk konjukturu
Ovo je vijest od milijun kuna
Vani se malo i zacrvenilo.
Čini mi se jedino da se vozarine malo popravljaju.
Znaci mi jos cekamo da Slavonski fond izadje?
Dali su mi lijepi poklon na 185, volim ih jako jer sad mi isto poklanjaju...
A poklon će na kraju biti mnogostruk
Vani je krenulo zeleno ...
Čast mi je biti u ovakvom društvu. Svi se nakrcali po 185 svi sve prodali po 380. Pa koji su ovi između mameimgaspalim? Osim mene.🤣
E svaka čast kolega!!
I sad ti isti navlače opet da mogu kupiti po 300.
Baš bi bilo super da im sad netko raspali po bidu sve do 390 pa da propuste to.
Sad kad je forumaš ušao sad sam i ja odjednom zabrinut
Treba ploviti i kad je nevrijeme...
Već vidim kako ljudi bježe na kopno samo zato jer će sad neko vrijeme padati vozarine, pa da uzmu tu siću koju su zaradili.
Kad raste onda su svi dugoročni...
.........jučer iznad 350 pisali ste o dokupu.....u postu dolje zovete pad ispod 300 kn......to znači da ste danas u panici prodali ili?......ako nije tajna.......
Nisam, kupio sam jučer na 352.
Imam za moje pojmove puno i nije mi teško pretrpiti pad jer sam ovdje od 185 kn, tako da je dobit i dalje lijepa.
Šangaj nam za danas najavljuje manji pad za panamaxe i nastavak rasta vozarina za supre.......panike i pada u odnosu na cijenu dionice nigdje na vidiku.......to bi nam nekako trebalo reći da je vrijeme i za stabilizaciju cijene dionice pa dalje sve prema redu plovidbe i u skladu sa trendom rasta.....veliki rast cijene odradio je i onaj drugi manje lijep ali neizbježan dio.....
prema alibri također sve ide po visokim vozarinama i dalje......
prema stranici atpl svi brodovi plove i imamo termine iskrcaja i nova odredišta baš za svaki brod........
Bez obzira na navedene cinjenice padajuci noz i dalje reze...
Još će to ispod 300 sutra...
Šangaj nam za danas najavljuje manji pad za panamaxe i nastavak rasta vozarina za supre.......panike i pada u odnosu na cijenu dionice nigdje na vidiku.......to bi nam nekako trebalo reći da je vrijeme i za stabilizaciju cijene dionice pa dalje sve prema redu plovidbe i u skladu sa trendom rasta.....veliki rast cijene odradio je i onaj drugi manje lijep ali neizbježan dio.....
prema alibri također sve ide po visokim vozarinama i dalje......
prema stranici atpl svi brodovi plove i imamo termine iskrcaja i nova odredišta baš za svaki brod........
Treba ploviti i kad je nevrijeme...
Već vidim kako ljudi bježe na kopno samo zato jer će sad neko vrijeme padati vozarine, pa da uzmu tu siću koju su zaradili.
Kad raste onda su svi dugoročni...
IRON ORE ON SGX DROPS MORE THAN 5% AS RECORD RALLY STALLS
Zato jer će Croatia Airlines imati neke letove neovisno o tome da li je isplativo ili ne.
Svaka privatna avio kompanija će ugasiti linije koje ne zarađuju. Pa će ti se dogoditi u slučaju neke nove korone ili sličnog da nemožeš nigdje letiti.
Većina država ima svoje avio kompanije i sve su praktički u minusu, ali je bitno ih imati...
Zašto je strateška firma? Možda zato što u ugovoru o koncesiji ZLZ postoji jedan od brojnih aneksa koji jamči nadoknadu prihoda koncesionaru od strane države u slučaju bankrota CA. Znači da je koncesionaru zapravo u interesu reketariti CA visokim taksama u odnosu na konkurenciju a CA je tu potpuno nemoćna.
Sve je to možda i točno, ali sam napisao već zašto je strateška, pa mi je glupo pisati dva puta isto.
Zašto je Croatia Airlines strateška firma??
Zbog letova za Brisel?
Zato jer će Croatia Airlines imati neke letove neovisno o tome da li je isplativo ili ne.
Svaka privatna avio kompanija će ugasiti linije koje ne zarađuju. Pa će ti se dogoditi u slučaju neke nove korone ili sličnog da nemožeš nigdje letiti.
Većina država ima svoje avio kompanije i sve su praktički u minusu, ali je bitno ih imati...
Ovi vani jako u crvenom. Sve će biti lakše samo da prestanu vozarine padati.
Onda ide opet raketa...
Više nije baš plusić, ali polako samo.
Ma samo na otvaranju, zaronila je u 5 min kao i svi. Mozda se varam ali cini mi se da su capeovi malo smanjili minus kroz popodne. 2 dana u podmornici je dosta i bilo bi dobro izroniti sutra
Da, ovdje na zse bi po običaju moglo ako se zareda jos koji slab dan kataklizma. Kad je rast onda se čeka da se bude siguran, kad je pad onda je bar duplo nego na normalnim burzama.
Apsolutno se slažem s mittkom ali za sve fanove dijane evo:
https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2C…r=1&bypass=true
Čak mali plusić na otvaranju, svaka čast
Više nije baš plusić, ali polako samo.
Onaj koji zbilja vjeruje u ovo njega nije briga što se piše na forumu. Taman da bude korekcija sve do 280 kn.
Dokupio jesam, ali se bojim da će u petak tu biti i boljih dealova....
Q2 će biti izvrsna dobit. Bojim se jedino da nisu 6 broda ugovorena po nekoj mizeriji pa da to pokvari sliku...
Onda bi cijena padala samo zbog nerealnih očekivanja. Zato su mi draže konzervativne prognoze.