Ima li mozda nesto lose za UG u tom zakonu pa da je ovoliki pad danas?
Posts by JoSko111
-
-
Sad zbog DLKV nastaje opća paranoja.
Mislim da će i naša OPTE sad dolje čisto zbog straha...
-
1 kn = 1 dionica ?
10lipa=1 dionica (nova nominalna vridnost dionice).... ne kužim ove koji plaćaju trenutno dionicu preko 2 kune...
A love ljudi padajuće noževe. Svi se nadaju da će kupiti za 2, pa da će opet na 4 i da će brzo zaraditi.
Samo se bojim da će se ovdje malo preračunati
-
Izlazi se iz Ige i Ingre da bi se uslo u Dalekovod??? 🤦♂️
Nadali se po 2kn uci, da, da, da,...
Ući će se tu i za kunu meni se čini...
-
Vidim da neki stavljaju čak na kupnju. Svaka im čast.
Tu treba imati manjka pameti ili viška novca...
-
1 kn = 1 dionica ?
-
ako je nešto prodano onda bi i mi to po zakonu trebali znati. čak i prije prodaje. kako smo počeli doći ćemo do zaključka da je postojećim operaterima u interesu pustiti konkurenciju da uđu na tržište što jeftinije.
HT je odugovlačio koliko god može, tako da konkurenciji daje najmanje što može.
Ovo je već prodano samo se čeka ZEM.
To je vjerojatno jedan od uvjeta u ugovoru, budući da je to UG bitno...
-
Ma ne treba mi ništa puno za biti sretan. Meni je lijepo čim vidim da su na bidu 4 orke
-
Ja sam ovu OPTE uvijek pratio krajičkom oka, ali mi se ATPL u to vrijeme činila kao bolja prilika. Sad sam odlučio doći ovdje malo prije završetka procesa prodaje. Vidim da i ministrica sprema promijeniti zakon.
Sve se znači sprema da dođe treći igrač, a mislim da ni A1 to neće gledati, nego im bar poskupiti cijelu tu priču.
-
JoSko111 HANFA motri.. pazite što ste napisali.. ako sada prospemo bit ćemo optuženi za maniupulaciju... i ja sam dobio upozorenje oddPBZ brokera.. kao i ostali kolege .. samo meni se direkt pojavilo na Investoru.
ne želim pisati ovdje da ne spamamo temu pa dobijemo warn.
Dobio sam i ja. Ma šalim se.
Ugl što se tiče OPTE uvjeren sam da mali dioničari ništa ne znaju i da je trenutačna cijena nebitna.
Ovo ne prodajem prije nego što čujem konačnu ponudu. Malo je zanimljivo kad pročitaš ovu temu od prije koji mjesec kako se izmjenjuju očaj i euforija.
Objasnio sam već prije zašto mislim da sigurno ima više ponuda.
-
JoSko111 Kadisibil91 apsolutno potpisujem. pa evo u ovome trenu da ja prospem sve svoje cijana ide na 5.4...
sve je i ja mislim već dogovoreno. ali ne pušta se van.
Ista je situacija kod mene. Možemo se dogovoriti pa opet kupovati na 5, ako padne
-
znaci kad sam ja sanjao ( bili su me prozivali za inside info,) A1 ponuda 8,xxkn znaci dogovor sa HT radi betoniranja, no medutim UG im je pomrsio racune tako da je moja najniza referentna tocka 8.xx ako UG odustane sto smatram nemogucom misijom, ove dnevne oscilacije mozemo nas pola na forumu raditi tako da me to ne sekira 😄
Slažem se s tobom. Tromjesečni prosjek je nebitan. Ovo je sve već i dogovoreno, samo se čeka da HT prihvati.
Tu cijena pada sa 15 000 kn...
-
Kolega Jubito, bez ljutnje , ako sam ja prozvana zbog ispravljanja tvojeg lapsusa , vjeruj mi da to nije bilo iz zle namjere već jednostavno da se taj krivi podatak ne provlači na ovoj temi gdje su se naknadno uključili i neki novi optemisti kao npr. kolega JoSko111, ako sam dobro detektirala novog člana naše sekte.
Neki dan sam i ja na brzinu , u pauzi rekreacije u prirodi kad sam stala malo odmoriti i uhvatiti dah ,napisala jedan kratki post gdje mi je ispala riječ “ udjela” pa je ispalo da se prodaje HT , a ne njegov udjel u Opte.😂
Primijetila sam to tek nakon nekoliko sati , a pošto ne znam izbrisati post ili to možda nije ni moguće, ostalo je tako.....HT nije uspio sebe prrodati , ( kunem se da nisam ništa pila 😂), ali možda će taj lapsus u stvari ispasti Proročanstvo, ništa nije zauvijek, nitko ne zna kakve križaljke DT crta.😀
Nedam se tako lako preplašiti. Zdrav razum mi govori da ovdje ne mogu izgubiti
Tako sam i za ATPL govorio na 185 kn. Sad ćemo vidjeti jesam li ovdje u pravu.
-
Jučer je bio očiti pokušaj manipulacije i plašenja malih na Optimi...
Danas se identična stvar odradila na svjetskom kripto tržištu.
Obrazac isti... Sruši cijenu, protjeraj male, pokupi plijen, zaradi
Dakle, nema zime za nas Eskime..
Ma nema tu nikakve manipulacije. Netko se preplašio ili mu se više nije čekalo pa se prosuo po bidu.
Teorije zavjere...
-
Čitam što pišete. Svi smo nervozni.
Oteglo se.
Činjenica je da ništa ne znamo. Po trgovanju bi se reklo da se nešto čeka. Dozvola regulatora, tinta na papiru, još je nešto u zraku
Da je Deal Done vidjelo bi se po tijeku novca.
Meni je benchmark cijena od 6,70, plus %... znači cca 7 kn.
Upitan je rok.
I upitno je i da li će mast otići u propast, pa nam slijedi još jedna odgoda. To je protivno zdravom razumu i gotovo neizgledno, al' su se i ludnije stvari dešavale.
BTW, neka se onaj na fibo 0, 23 makne sa aska. Tako neće prodati
Sve skupa, neki bi van i ne bi negativu, neki bi unutra i ne bi pozitivu, tko bi nam svima udovoljio
I je, ispala sam sucker, drugdje sam mogla i više i brže.
Al' uvijek će biti negdje prilike, trgovanje je cjeloživotan posao. Pa ako smo izgubili bitku, nismo i rat.
7 kn dakle. Šmrcko.
Imam neki osjećaj da ćemo se svi iznenaditi na kraju oko cijene preuzimanja.
I to pozitivno.
A1 i UG će se poklati oko ovoga...
-
Pa svaka škola je skupa. Ja nemam ništa protiv da svi izađu koji se boje. Tako i tako je sve već dogovoreno. Cijena gdje se mali dodavaju sa 10 000 kom je nebitna.
Pa ako je sve dogovoreno onda neka objave jer je upravo neobjavljivanje po meni manipulacija. Te priče o "kineskom zidu" neka okače mačku o rep. Tu je previše nas već predugo zarobljeno sa lovom i propustili smo brdo prilika pa ako mislite da će općenito za burzu biti dobro da nas svih izlevate onda OK. Samo molim Admina da više ne pušta postove sa žalopojkama o placarskom prometu i njusra od burze.
HT nije lud da proda makar jedan dan prije nego što mora. Svaki dan duže njima paše.
Uopće ne sumnjam da postoje bar dvije ponude, od kojih će jedna biti prihvaćena kad dođe zadnji dan.
-
Zašto ovoliko nervoze ujutro? Ovo ne može loše završiti. Malo se love još prestrašeni i to je to. Prometi su nikakvi.
Nema straha.
Nema nervoze kolega. Nisam prodao ništa u ovoj godini samo nadokupio još cca 50tak tisuća. Mislim da ako nas maZe vrebaju radi treniranja strogoće onda im barem moramo dati do znanja da nismo ofce. Zašto bi se ljude strašilo i izbijalo im se novce sad u 5 do 12 ako mogu nešto zaraditi. Pa kako će ova burza naprijed ako iz opte izađe 90% nezadovoljnih???
Pa svaka škola je skupa. Ja nemam ništa protiv da svi izađu koji se boje. Tako i tako je sve već dogovoreno. Cijena gdje se mali dodavaju sa 10 000 kom je nebitna.
-
Zašto ovoliko nervoze ujutro? Ovo ne može loše završiti. Malo se love još prestrašeni i to je to. Prometi su nikakvi.
Nema straha.
-
A di je g. Alias s 20 god. iskustva, kako bi objasnio ovaj rast Atpl sa 190 kn
Čekam da dođe i kaže kako je dobra dionica ATPL da znam kad trebam prodati.
-
1000 od nekog i 444 od Kreše? XD
Ako je 444 onda je klasika, ako je 1444, to znači da je prodaja gotova i da ide po 44,4 kn