Dolazi 10 milijardi Eura u Hrvatsku . Slušajte vijesti u 12 00 i nađite poveznicu .
Treba li dati adresu za istovar novca ili se ona več zna?
Dolazi 10 milijardi Eura u Hrvatsku . Slušajte vijesti u 12 00 i nađite poveznicu .
Treba li dati adresu za istovar novca ili se ona več zna?
Moller i ekipa....na replay vašeg post na temi što smo danas tržili napisao sam vam koliko eečera navodno nedostaje na stanju.....valjda post nij obrisan....u medijima još ništa o toma ali priča se a gdje ima dima ima i vatre...
Display More-atpl
-pikr malo
-htpk malo
-zaba
viro -spremam, ali džaba snage namam
+opte
Što se Vira tiče iz šečerane je prema informacijama u ponedeljak nestalo 24 tone šećera u utorak je več manjak bio na 80 tona.....koliko je stvarno tko to zna ali priča se po Virovitici.....vidim da u medijima ništa još nema.....navodno se za vikend saznalo a šečer je nestajao duže vremena.....navodno radnici u nekoj šemi ali tko ce ga znat....čut če se uskoro i u medijima sigurno.....
Ti novci od EU nam neće samo pasti s neba bez ikakvih obaveza. Paket pomoći je vezan za višegodišnji financijski okvir koji još nije dogovoren. Ako se i dogovori, pomoć će biti isplaćena u višegodišnjem razdoblju. Sve te milijarde se jednom moraju i vratiti. Iskustvo mi govori da će se novac rasipati tamo gdje to političarima bude odgovaralo, tako da ćemo na kraju kao država to skupo platiti, iako bi zajam načelno trebao biti povoljan.
kažu sad na vijestima da taj paket ide do 2027 a kreće 2021 ako se ne varam.....
Bid je pomahnitao
Do 5,50kn 119 tisuća komada
Neki dan sam kupovala i po 5,30... nitko ni štapom nije htio papir
Da li smo mi svi manično depresivni, a ?
Naravno da je......upravo prodaju pa su zbog atmosfere malo naložili bid.....
Sad me je več strah za njih.......bojim se da bi im moglo uskoro bit gore nego nama i neznam kako će to moći podnjeti jel mi smo ipak navikli cijeli svoj vijek biti u krizi 😂😀
Ma hebe se njima.. vecina njihovih dionica je na takvim parametrima da i da padnu 70% jos su daleko iznad prosjeka nasih ... ali zato i jesu velesila, ako nista mogu prodavati maglu, i mu.a pod bubrege...
a mi smo postojani, pratimo sve u padu, a u rastu nema smisla, bolje cijeniti svoju imovinu po kikiriki cijeni, nego x5, x10 kao oni 😂
Mi želimo privuči investitore 😂
Može li ADPL preživjeti sljedeče krizne godine bez dokapitalizacije?
Ameri danas plus 656 bodova... 2,69%
Evo ih na 25120 bodova.
Drži ih količina cuge još od jučer...
Sad me je več strah za njih.......bojim se da bi im moglo uskoro bit gore nego nama i neznam kako će to moći podnjeti jel mi smo ipak navikli cijeli svoj vijek biti u krizi 😂😀
mislim da je trenuto sigurno da burze nisu ogledalo ekonomije.......USA je najbolji primjer za to......iovako su bili precjenjeni po svim parametrima a sad su još i više......neznam što reći osim "to su ipak ameri".....njemačka je mislim puno manje zahvačena a ima i bolju sliku prije krize pa indexi nisu toliko visoko otišli sad nakon pada u odnosu na vrh.......previše mi je SF scenarij da je kriza gotova i da se može samo tako dalje rasti.....prije bi rekao da još nije ni počela i da će se posljedice osječati godinama.......jel kako inače sve to protumačiti osim da ova corona nije bila prevara stolječa?
evo jedan od glavih naslova na finance yahoo je da dow raste zbog novih vijesti i nada o cjepivu......neda ni se ni čitati tekst jel takav je naslov da puta svaki tjedan.....no comment....
promet ma burzi nam je "krepao"......i sad pitanje svih pitanja......hoče li se vani burze ipak početi oporavljati a mi ostat krepavati u nelikvidnosti ili če bit još i gore pa da vani u sljedečim mjesecima sve klizne prema dole a mi doživimo potop "epskih razmjera".......neznam šta mislit.....izbori, pa trgovina nakon njih, pa sezona od koje več ni nema velikih nadanja, pa dugovi, zaduženja, reformi za koje nikad nije pravo vrijeme ali sad je vjerovatno idealna prilika.....pa onda se sjetim ovih svih naših ljudi vani koji šalju ili zarađuju lovu vani pa ovdje troše a i to je sve stalo ......neznam i ne vidim ništa dobro nažalost osim možda da u čarapama ima dovoljo za pregurat ovo.......al opet "dovoljno čarapa" ima samo mali broj ljudi a sve ostalo je kredit pa opet kredit....
ajd nek neko nabaci nešto dobro što ima realne osnove pa da svi zajedno promislimo o tome?
Decki jedna bitka nije rat, pricamo o grani u kojoj kad pada kisa ekipa se kupi.Dovoljno je jedan da pronese zarazu i banana...Nadam se da sam u krivu za dobro svih nas, ali i dalje sam gledatelj.
Razmišljam si upravo o dionicama opčenito i mislim kako ovo vaša izjeva vrijedi za večinu dionica.....mi se polagano otvaramo ali činjenica je da broba još uvijek traje i kod nas a i u svijetu....ključno je pitanje kolike će posljedice sve ovo ostaviti da corona ubrzo i prestane a da ne pričam o tome što bi se dogodilo u slučaju ne daj Bože drugog vala virusa.....
i koja je istina sa ovim BCTI indexom?....jeučer 0, danas potvrđena nula , što se događa?
Ako sutra stigne vijest da je prodano , koliko dana treba da se cijena ustabili na 12 Kn ?
Vjerovatno nekoliko minuta isto kao i za vijest da je negdje zapelo pa se cijena ustabili na 2 kn.......
neznam što pametno ovdje reči osim da su vozarine toliko niske da i na duplim vrijednostima od današnjih možemo raspravljati ima li ovdje kruha ili ne......za koliko če vremena oni uspjet zaraditi novce u iznosu gubitka za ovih pola godine?
i sad smo ja i gospon direktor cudni sto smo izasli. BCTI napokon ide u pravom smijeru.
Sa 2000 na danas 0. U prijevodu nema novca za voziti naftne derivate jer nikom ne trebaju. Nafta ocekivano na 34 USD...uskoro bi mogla opet ispod nule.
Prosli put kada je bila ispod nule TPNG je rastao.
Ali, ja sam recimo ovdje ulozila jer ocekujem da ce svi kvartali ove godine biti u plusu, sto ipak zahvaljujem dugorocnim ugovorima. Jedna od rijetkih dionica na ZSE ove godine.
A dionica neka i pada iducih mjesec dana. Nemam problema sa time.
da li je index stvarno na nuli i može li biti čak i u minusu?......tko zna i ima volje molio bi da u kratko objasni tu situaciju......kako?zašto?što se tada u praksi događa na tržištu?....to se je več i prije događalo?
Display More Display MoreProsla 2 dana proslo 1200 kom.
Erste je moguce ostao na par stotica ili je vani.
Danas je prodavac stopao namjerno na 250kn da Erste izadje. Sutra? Lako moguce +20%.
Nesto kao Ingra. Meni se cini kao zgotovljena korekcija i ciklus i pocetak novog ciklusa. A isti polagano krece.
1.target 320kn. Ocekivani vrh ciklusa V bi bio u rasponu 500-550 kn.
Ovo vise nema tko prodavati. Kupnja kupnja i samo kupnja. Iduci kvartal ocekujem dobit 10-15 milja.
zanimljivo posto vec mjesec dana trubite da nista ne treba kupovati jer ce sve otici u recesiju. ili mislite da ako se sve srusi to nece utjecati na cijenu saponije?
kad priča o padu ona kolega vjerovatno kupuje......sad priča o rastu tako da vjerovarno prodaje optimistima.....
Učlanjte se u Hdz i ubirite paru sa njima.....
pa ne možeš se dva puta učlaniti, trebaju me najprije izbaciti
Onda samo budite poslušni, kradite i djelite sa njima i sve če bit ok.......