trla baba lan da joj prođe dan......osim ekipe odanranih ovdje lovu nitko vidjet neće.......ima li još nekog kome nije jasno gdje živi.......al dok budala ima, kramari trže......
Posts by hugh
-
-
Bast buy: vjetroelektrane......
-
https://m.24sata.hr/news/hrvatskoj…lektrana-696179
Eto kak se lova troši a najjače mi je kad netko kaže ili misli :"ovaj put bit ce drugačije"
mi na našim političarima ciše ni ne možemo biti na dnu.......mi smo odavno pali u bezdan....
-
-
Na prosjek place od 18 000 kn NETO..
Zato u igh treba radit a ne biti dioničar 😂😁
-
evo upravo u novom izdanju poslovnog......minostarstvo financija sprema se na novo zaduženjeu lipnju a za mkesec i pol dolazi velika rata duga na naplatu..... i uz sve ro nemamo nikoga tko twita i diže burzu več godinama samo one koji je uništavaju.....a ni same firme koje su na njoj, ne sve naravno, ali dobar dio njih nije učinio ništa a niti je sposoban učiniti ništa pp pitanju rezultata firmi s kamoli koristi za dioničare......
-
-
Pa realno za gro ljudi ne treba neko extra znanje, dovoljno je rasporediti određeni % u sektorske indexne ETFove vani i ćao,,, za ciljane dionice vani treba previše vremena za praćenje, proučavanje i gledanje dali će netko nešto zahebati i smuljati,, ovako si dosta diverzificiran, valutno, sektorski i geografski.. i staviš sve na automatiku,, nećeš život provesti blejeći u monitor
Jedino da, kod nas većina ekipe vjeruje samo u beton i fizičku vidljivu imovinu, al dobro svatko po svom pogledu na investiranje i rizik, netko banku, netko beton, netko kafane i žene
Od sveg navedenog jedino su mi se investicije u kafanu i žene pokazale punim pogotkom.......
-
koje vam dionice ( naravno osim OPTE ako dođe do njenog preuzimanja ) imaju najveći potencijal rasta ?
po meni Ericsson NT jer je cijena koš uvijek prilično značajno ispod cijene prije corone, i mislim da ce privući ta branša dosta EU novca, pa 5G...
Turizam se odlično oporavlja i to je zbilja sjajno, e sad vidjet ćemo brojke i FI. Čini se da Valamar snažno raste. ADPL isto.
Kako to mislite turizam se izvrsno oporavlja........možda se dionice "turista" oporavljaju ali bez pokrića... pred njima je tek glavni dio sezone i glavni dio vjerovatnog debakla......pola godine je več otišlo u vjerar.......malo sam gledao cijene dionica hotela po vani i baš svaku koji sam otvorio od njih 10-tak neki prosjek pada cijene je bio cca 70-75%......valamar je sigurno več sad skup jel današnja cijena je neka njegova realna i prije krize, no fondovi ga vole pa je bio napuhan......adpl tek treba osjetiti vjerovatno velike posljedice krize koja več je i koja tek slijedi u auto industriji.......
-
Još nisu izbacili ni FI.... 😆 😆
Čekli su da vrate eećer kako bi zalihe štimale 😂
-
Pa da je 200 tona.... to je zanemarivo. Viro je u najboljim godinama prepradjivao i doradjivaoi i do 180 tisuća tona šećera.
pa da je i 200 kila dovoljno man govori o stanju tamo.......ali dobro, ako je vam prihvatljivo da u svakoj firmi netko mune dio jel kao to se ni ne osjeti......👋
-
Dolazi 10 milijardi Eura u Hrvatsku . Slušajte vijesti u 12 00 i nađite poveznicu .
Treba li dati adresu za istovar novca ili se ona več zna?
-
Moller i ekipa....na replay vašeg post na temi što smo danas tržili napisao sam vam koliko eečera navodno nedostaje na stanju.....valjda post nij obrisan....u medijima još ništa o toma ali priča se a gdje ima dima ima i vatre...
-
-atpl
-pikr malo
-htpk malo
-zaba
viro -spremam, ali džaba snage namam
+opte
Što se Vira tiče iz šečerane je prema informacijama u ponedeljak nestalo 24 tone šećera u utorak je več manjak bio na 80 tona.....koliko je stvarno tko to zna ali priča se po Virovitici.....vidim da u medijima ništa još nema.....navodno se za vikend saznalo a šečer je nestajao duže vremena.....navodno radnici u nekoj šemi ali tko ce ga znat....čut če se uskoro i u medijima sigurno.....
-
Ti novci od EU nam neće samo pasti s neba bez ikakvih obaveza. Paket pomoći je vezan za višegodišnji financijski okvir koji još nije dogovoren. Ako se i dogovori, pomoć će biti isplaćena u višegodišnjem razdoblju. Sve te milijarde se jednom moraju i vratiti. Iskustvo mi govori da će se novac rasipati tamo gdje to političarima bude odgovaralo, tako da ćemo na kraju kao država to skupo platiti, iako bi zajam načelno trebao biti povoljan.
kažu sad na vijestima da taj paket ide do 2027 a kreće 2021 ako se ne varam.....
-
Bid je pomahnitao
Do 5,50kn 119 tisuća komada
Neki dan sam kupovala i po 5,30... nitko ni štapom nije htio papir
Da li smo mi svi manično depresivni, a ?
Naravno da je......upravo prodaju pa su zbog atmosfere malo naložili bid.....
-
Sad me je več strah za njih.......bojim se da bi im moglo uskoro bit gore nego nama i neznam kako će to moći podnjeti jel mi smo ipak navikli cijeli svoj vijek biti u krizi 😂😀
Ma hebe se njima.. vecina njihovih dionica je na takvim parametrima da i da padnu 70% jos su daleko iznad prosjeka nasih ... ali zato i jesu velesila, ako nista mogu prodavati maglu, i mu.a pod bubrege...
a mi smo postojani, pratimo sve u padu, a u rastu nema smisla, bolje cijeniti svoju imovinu po kikiriki cijeni, nego x5, x10 kao oni 😂
Mi želimo privuči investitore 😂
-
Može li ADPL preživjeti sljedeče krizne godine bez dokapitalizacije?
-
Ameri danas plus 656 bodova... 2,69%
Evo ih na 25120 bodova.
Drži ih količina cuge još od jučer...
Sad me je več strah za njih.......bojim se da bi im moglo uskoro bit gore nego nama i neznam kako će to moći podnjeti jel mi smo ipak navikli cijeli svoj vijek biti u krizi 😂😀
-
mislim da je trenuto sigurno da burze nisu ogledalo ekonomije.......USA je najbolji primjer za to......iovako su bili precjenjeni po svim parametrima a sad su još i više......neznam što reći osim "to su ipak ameri".....njemačka je mislim puno manje zahvačena a ima i bolju sliku prije krize pa indexi nisu toliko visoko otišli sad nakon pada u odnosu na vrh.......previše mi je SF scenarij da je kriza gotova i da se može samo tako dalje rasti.....prije bi rekao da još nije ni počela i da će se posljedice osječati godinama.......jel kako inače sve to protumačiti osim da ova corona nije bila prevara stolječa?
evo jedan od glavih naslova na finance yahoo je da dow raste zbog novih vijesti i nada o cjepivu......neda ni se ni čitati tekst jel takav je naslov da puta svaki tjedan.....no comment....