Ako i bude 2. vala najesen, a nadam se da nece uopce, nema vise zatvaranja gospodarstva, sto je dobra vijest. Sada su priznali da su panicarili u 1. valu Korona krize i uslijed panike sve zatvorili.
Zatvorili su zbog panike i to priznaju. Masala!
Znaci bio sam u pravu cijelo vrijeme.
Ah, sto ces, takav sam po cijelom tijelu...
đaba nam to pravo.....sprdao sam se i ja i nisam nikako mislio da če imati takav utjecal al đaba.......dionice su pale i sve nas odvele u minuse......rijetki su u plusu nakon ovoga.......ovo su mi sad opet prehrabre izjave jel da jednog dana u lijepoj našoj osvane nekoliko desetaka tisuča zaraženih đaba nam jel sve zatvoreno ili ne kad če tada po prirodi stvari sve samo od sebe otiću k vragu......svejedno se bojim da krizu još nismo ni okusili......mnogo firmi kod nas koje rade za van kihanje svjetske ekonomije osjetili su još prošle godine a ovo dotuklo......ima ih po Slavoniji koje su zapošljavale i po nekoliko stotina radnika što je za današnje uvjete puno.......prije je to bilo nekoliko tisuča.......no Slavonija je iovako oduvjek bila zadnja rupa na svirali a sad če fasovat i turizam.......nadam se samo ovo godine jel inače....neznam