sve je super i sve je za pet.....prijevoz,uvoz, raste ovo, raste ono....ali.....vozarine su i dalje na skromnim razinama a brodari u Usa več drugi dan rone unatoč relativno snažnom rastu glavnih indexa......za jak rast cijene dionice trebat će i jak rast vozarina........
Posts by hugh
-
-
VIRO jučer ga nitko nije htio po 56, šta se dogodilo a?
Mozda je HITA proradila.
🤣😂
-
TPNG
Trenutno se ask i bid odmjeravaju.
Bid će kapitulirati
Svi pokazatelji sugeriraju zdravi rast, a vidi se i jedan zanimljiv uzorak. Scallops
Ako se realizira, target je prilično visoko
Mislite ask će kapitulirati?
-
+ ERNT jučer......nek se nađe......
PS zločesti
gdje je taj Vaš ulaz u TPNG?
-
Kaže jako lijepo
Sutra ću ga postati, nakon shoppinga
Nije pošteno.....pokupili budete moje dionice pa onda najavili rast do 75 kn....😂😃......šala mala.....moje su u sigirnoj zoni prodaje.....daleko od očiju javnosti...haha....
-
Ne znam ništa o Tankerskoj, niti o trezoru, nula, njente. nacrtala sam je i ima potencijala
Sigurna sam skoro ko' u smrt i porez
Šta kaže "crtež".....očito je več odavno da ispod 50 ne ide a pitanje je samo do kuda će prema gore?....pogotovo ako se "smiluju" i odriješe kesu te isplate izdašnu dividendu nagodinu......
-
Vidim da se na ovoj temi jednom mjesečno stavlja novi post pa eo da vas riješim muka za rujan.
https://www.poslovni.hr/trzista/polugo…go-lani-4248829
Čujemo se u listopadu...
Najbolje bi bilo da se čujemo tamo negdje oko 25-30 kn......😂😄
-
što svi po malo kupujete taj Viro?....šečer se kupuje na kile a vi onaj u kockicama?....😂😄😁😛
PS
U Viro Virovitica svako malo dolazi šečer iz Nizozemske. Bit će da je taj slađi od našeg.
-
Građevinarci su se ispuhali, sad samo treba ubosti pravu dionicu u koju će se preliti.
ide jesenska sjetva, a prema bidu izgleda neće lako dolje, pa ne znam kuda onda može
jel ta dobro ubodena
Riješenje zagonetke je?
-
-
Napokon dobra vijest: "Posada Atlantske plovidbe može se iskrcati u Manili"
Naslovnica sutrašnjeg Jutarnjeg lista:
Hm.....neka......hvala Bogu.....ali baš me zanima kako to nisu mogli do sada......mediji su odradili svoj dio posla kako treba?
-
Eh, sto reci.... koju posluku porati....
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…a-rubu-15016320
Mislim da bi uprava trebala reagirati i nekako pomoći ovom čovjeku. Zamjenom, moralno, a i financijski.
Stvarno je ludo da ih u lukama u koje pristaju čeka naoružana straža i oni ne mogu dole sa broda dok ljudi po svijetu putuju i zbog posla ali i zbog zajeb.ncije i turizma.
-
Ne tako davno, sva izvješća zaredom su bila ozbiljno crvena. Sada smo u prelaznom razdoblju prema sve zelenijima. Ne može se iz silnih milijuna crvenila preko noći preći u silne milijune dobiti. Ovih 1,8 milijuna dobiti, ako se pogleda ne tako daleko u prošlost, je zapravo prilično dobro, jer ukazuju na smjer.
Također se ne smije zanemariti niti činjenica da će se financijski efekti svih trenutno ugovorenih poslova tek naknadno vidjeti. Budućnost.
To me baš i muči. Prihod je ako se na varam 30 - tak mil kuna veči nego prošle god. ali neke ljepe dobiti nema......
-
Jel to sveobuhvatni gubitak u prvih 6. mjeseci?
Očekivao sam bombu, a puknula žabica od izvješća po meni...
Je, gubitak svobuhvatni preko 2 mil.
-
Nemojte nam tako golicati maštu pa nas ostaviti bez informacije. 🤩🤑🤗
Prica se da je u igri Pivac koji je kupio Kras, a da li je to pouzdan info saznat ce se.
P.S. Isprika svima na tajnovitosti, ali ne volim objavljivati 100% ne provjeren info, pa poslije ulaziti u rasprave da li je to istina ili ne
Vi ste se ogradili time što ste jasno i otvoreno rekli da je to info koji ste čuli i niste tvrdili da je to sigurno i izričito baš tako. Stoga Vam svako realan nema niti jedan razlog za prigovoriti sve da to na kraju i ne bude istina.Ja sam svojevremeno imao neke info o Viru i podjelio na forumu. Viro nisam ni imao ali zašto nebi podjelio info ako nekome može pomoći. Možda u konačnici sve to ni nema veze na cijenu dionice i ne utječe bitnije na trgovanje ali zašto ne podjeliti info kad iovako večinu zanima imali dionicu ili je samo pratili.
-
Malo se zazelenili brodari vani, mogli bi i mi uskoro
https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2C…skip=1597328227
P.S. Procurilo tko se krije iza novog kupca OTP skrbničkog, ali ovaj put ću zadržati vijest za sebe
Nemojte nam tako golicati maštu pa nas ostaviti bez informacije. 🤩🤑🤗
-
Samo im je dospjelo odnsono dospjet će 350 milijuna kuna kratkoročnog duga ove godine, ako ga u međuvremenu nisu uspjeli refinancirati.
Opet su objavili godišnje, a polugodišnje ostavili za kasnije. Nadam se da neće biti pila naopako.
Da, taj veliki kratkoročni dug "malo" bode u oči i bit će zanimljivo vidjeti kako to budu riješili. Isto tako i ovo što navodite u drugom dijelu posta bit će zanimljivo vidjeti jel ne bi iznenadilo da polugodišnje izvješće malo "zakašlje".
-
11 mj 2106- rast sa 110 kn na 190 kn u tjedan dana
-
Akcionar iz top 10 nastavlja prodaju
5. IGH-R-A 4. 4. AKCIONAR D.O.O.
-586 -0,10% -0,07M 12.500 125,00 25.08.20 1,56 2,04% Da li su to prodavali 25. ili 24.08.? Pitam zato jel i 24- tog je bio velik promet pa ako nisu prodavali tada, onda su 25-tog ipak odlučili spustiti rampu i zaustaviti daljni rast......
-
@jugh
Ja ne vidim nikakvu trakavicu. Dionica je najmanje tri puta skuplja nego prije godinu dana. Tko je na vrijeme ušao nema problema sa trakaviicom. To jedino ti imaš stalnih problema, al mislim da su tvoji problemi osobne naravi i nemaju veze sa Optimom.
Pa koliko su investitori u posljednje tri godine zaradili na ATPL? To naravno nećeš postaviti pitanje niti pokusati izračunati?
Idete u krivom smjeru pa čemo razgovor završiti.......i da, svi smo mi osobe u osobnim problemima.....i da moji nisu vezani za Optimu ali nečemo osobno jel to neče dobro završiti. ......isto tako, tko je, a tko nije u zadnje 3 godine na Atpl zaradio nije moj problem.......a ako vas zanima, ja sam u zadnje 3 g na atpl zaradio isto kao i mnogi drugi koji su na vrijeme izašli.....zaradio bi i više ali svi znamo da je pohlepa gadna stvar a nije toliko možda ni do nje koliko do korone.....
problem sa Optimom zato imate vi ali ne sekirajte se. Sve će biti u redu. Ako i ne bude uvijek imate Tpng za kupiti. - šala mala
PS
smanjite doživljaj i ne napadajte i ne ulazite u sukob sa svima. Imate znanje i podjelite ga ili ne, ali nema potrebe za sukobima.