1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. hugh

Posts by hugh

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• hugh
    • September 22, 2020 at 11:30 PM

nitko ništa? imamo li kakav "grafit" za Vlen? Blue chipovi su pokazali žilavost proteklih dana. Vlen ne spada među njih ali fundamenti pričaju lijepu priču a 2107 kada su u cijeloj godini imali dobit gotovo kao u prva 2 kvartala ove god cijena je išla i do 16 kn......

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• hugh
    • September 22, 2020 at 11:19 PM
    Quote from kupoprodajnik

Ja sam digao low 6 digits u eurima na stecajusi kao kao sto je Optima. I rest my case. Znaci stvarno se moze dignuti nevjerovatan prinos na bilo cemu. Sve je stvar tajminga.

Ali da bih sad odusevljeno ganjao Djuru, Ingru i sl.... Ipak ne bih.

Ali sam se zato rastegnuo u Atpl... Ludjak? Vizionar? Vidjet cemo uskoro.

Il pukovnik il pokojnik. Linkovi koje kolega Jasko tamo posta izgledaju odlično ali bez "pravih" visokih vozarina za panamaxe......mislim da vozarine trebaju u prosjeku duže vremena biti iznad 20000$ da bi mogli maštati o visokoj cijeni dionice......

• hugh
    • September 22, 2020 at 11:14 PM
    Quote from Marielena

Viro ima 60 posto vlasnistva u Hisu. Dovoljno je izracunati danasnju vrijednost firme kada je dionica 54 kune pa vidjeti da je podcijenjen. Da nema dobre vlasnike se slažem.

Pa samo ova blokada zbog 1.4 milijuna kuna je farsa.

Trenutno cijena secera raste pa ako nisu zavrsili u stecaju do sada, sada nece.

ja tu ne razumijem što je onda Viro ako je sve prebacio na Hiš? Na koji način on postoji ako "ne postoji"?

• hugh
    • September 22, 2020 at 10:59 PM
    Quote from Marielena

Kolega Parica vi ste pošten čovjek. Kada bi se vodili racionalnim argumentima 50 posto kompanija na ZSE bi završilo u stečaju.

Ali Viro neće u stečaj, neće ni Djuro itd.

Na Djuri se moglo u mjesec dana zaraditi 300 posto, ja nisam ni kune zaradila. Jer je to eto propala firma, a što ćete.

neznam što pametno za Viro i reči kad je situacija toliko komplicirana da je valjda nitko barem prema pisanju na forumu ne razumije ili sam ja jedini.....đaba tu jel cijena šečera 20% veča ili manja.....gore je kolega vrlo dobro naveo da za društvo nitko ne brine, barem ne u manirima dobrog gospodara i to je jasno iz svega što vidimo na burzi iz izvješća ako se ona uopče tako mogu i nazvati, pa ove blokade itd. Za špekulaciju možda i dobar izbor ali u odnosu na firmu od prije pali su na jako niske grane ili možda bolje rečeno pali su sa grane i ne ustaju.Budučnost opstanka je upitna osim ako se nekim akrobacijama vlasnika u vidu prodaje ili nečega i mali dioničari tu ogrebu. Stvarno neko zapetljano klupko iz kojeg tu meni več odavno nije jasno ko pije a ko plača ali mislim da znam ko če tu naj.bat.

• hugh
    • September 22, 2020 at 5:39 PM
    Quote from Moller
    Quote from Marielena

A sto ce, njima svaki mjesec sjeda lova na racun. Moraju kupiti. A kako mislim ne smiju kupovati stecajuse tipa Viro, poput mene, moraju kupovati dionice zdravih firmi.

Viro nikako nije stečajuša, može se reći nelikviduša, blokiruša, ali oprostite stečaj je ovdje gotovo nemoguć, jer je to toliko zapetljano da nitko neće htjeti biti stečajni upravitelj, a i sudac bi morao imati ogromno iskustvo za pohvatati konce ko kome komu čemu i zašto tko s kim s čim i čemu koga čega prebacuje, dobacuje, izbacuje

Uz sve to što navodite možda bi bilo najbolje reći prevarantuša.....

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• hugh
    • September 21, 2020 at 2:33 PM

u izvješću za q2 piše da će se odluka o opsežnom remontu broda USNV Trenton donijeti početkom 9 mj. i da bi radovi trebali trajati 4 mjeseca. Da li je ta priča još uvijek aktualna, odgođena, ili čekamo obavijest?

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• hugh
    • September 20, 2020 at 9:52 PM

https://www.24sata.hr/news/varazdina…preminuo-717421

Pokoj mu duši......

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• hugh
    • September 20, 2020 at 9:21 PM

neznam kakva je stajališta imao prije.....ovo je bilo sad na gostovanju kod Bolkovića

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• hugh
    • September 20, 2020 at 8:51 PM
    Quote from jasko

Predsjednik uprave ‘AD Plastik Grupe‘ ekskluzivno za ‘Slobodnu‘: Precijenjena kuna ‘pojela‘ nam je u pet godina čak 90 milijuna kuna prihoda

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/biznis…prihoda-1045522

Baš Vujčić priča na Hrt 4 o tim filozofijama precjenjene kune i kaže da kada bi kunu oslabili npr 20%, naš bi dug porastao za 100 milijardi kuna + recesija gratis......

• hugh
    • September 17, 2020 at 2:16 PM

30 dionica s kojima se danas, za sada trgovalo.....promet 1,8 mil kuna......stvarno impresivno....

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• hugh
    • September 15, 2020 at 7:29 PM

sto če u zakonu biti ili što se očekuje da bude donešeno a da pozitivno može utjecati na Optimu?

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• hugh
    • September 15, 2020 at 1:58 PM
    Quote from MickeyM

Kakva je sad crna limuzina stigla, kupuje se kao da nema sutra?

A suze, da ne bi bilo "suze za slavonske brege"?^^

Suze za železnim kočijama.....

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• hugh
    • September 15, 2020 at 1:55 PM
    Quote from Meri

sto se ovdje ocekuje u bliskoj budućnosti?

U najgorem slučaju stečaj......u boljem pušing za dioničare kroz spajanje dionica i dokap pa ajmo Jovo na novo......možda ima i boljih riješenja a koja ne uključuju Davida Copperfielda i bilo bi ih lijepo čuti......

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• hugh
    • September 14, 2020 at 2:32 PM
    Quote from Laudator

Bio sam na svim Skupštinama od kako su talijani preuzeli VL. Vjerujte da gospodi u prugastim odijelima nije ni na kraj pameti da vas počaste ni sa najmanjom dividendicom.

Niti ne moraju, neka samo i dalje časte dobrim rezultatima....no ni dividendom ne časte samo ostale dioničare več sebe najviše......ako im se hoće i bude im to u nekom trenutku u interesu lako oni donesu i tu jednokratnu odluku....

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• hugh
    • September 12, 2020 at 9:46 PM
    Quote from joka14

Hvala mu :) .....poklopio me je ....e sad cemo vidjet dalje

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…kovoda-15017054

Objavljeno: 03. rujan 2020. 23:09

Moguće je da netko zadnjih pola godine uz značajne diskonte otkupljuje dug Dalekovoda s namjerom da ga – ako ga kompanija ne uspije servisirati – pretvori u vlasnički udjel

Zadnja rečenica pravi je poticaj za kupovinu dionica dlkv svakog ozbiljnog investitora na zse.....<X

• hugh
    • September 10, 2020 at 9:33 AM

uf ti jada na otvarnjanju.......po asku nebi kupovali a po bidu nebi prodavali......

• Birtija

• hugh
    • September 9, 2020 at 2:49 PM
    Quote from Zvonar

nešto se sprema veliko.nebih se cudio sutra ,prekosutra necem velikom.

Big shit možda?

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• hugh
    • September 9, 2020 at 1:37 PM

evo i jedan mali poslić......izvor:fininfo.

IZVEDBENI PROJEKT PRELASKA NA IP TELEFONSKI SUSTAV

Broj objave: 2020/S 018-0032190

Datum objave: 7.9.2020.

Naručitelj: MINISTARSTVO OBRANE REPUBLIKE HRVATSKE

Adresa naručitelja: Trg kralja Petra Krešimira IV 1, Zagreb

OIB: 66486182714

Status: Ugovor sklopljen

Procijenjeni iznos: 280.000,00 HRK

Rok za dostavu ponuda/zahtjeva: 27.4.2020. (13:00)

Vrsta dokumenta: Obavijest o sklopljenim ugovorima-Obrana

Vrsta ugovora: Pružanje usluga

CPV: 50334120-2, Usluge modernizacije telefonske komutacijske opreme

Vrsta postupka: Pregovarački postupak s prethodnom objavom

Elektronička dostava ponuda: NE

Žalbeni postupak: -

Dokumentacija:

• Birtija

• hugh
    • September 8, 2020 at 3:52 PM
    Quote from LodeRunner
    Quote from hugh

Aha, o ovi imaju love za kupovinu zato što su prvoklasne bud.le i samo ispisuju bianco čekove?

Veliki Hughe, znam da gubis lovu danas (kao i ja) al opusti se malo. Ako smo prezivjeli 45., ovaj 2008. onda cemo i ovo.

Imaš pravo , baš i nisam opušten ali za sada lovu ne gubim jel sam ostavio samo odlikaše Ernt, Vlen i Tpng i ukoliko se pad ne produži na tjedne i mjesece neču ni gubiti......zapravo ako i potraje imam lufta da izađem bez "jako crvene guzice"......

• Birtija

• hugh
    • September 8, 2020 at 3:24 PM
    Quote from LodeRunner
    Quote from Batka

Ja sam najprije čuo Rusima, pa Adrisu... Arapi su već treći :)

Pa tak se i prodaje. Kazes drugima da su prvi zainteresirani.

Uprava Valamara je ocito prvoklasna. Govore trecima da su vec dvoje u igri.

Aha, o ovi imaju love za kupovinu zato što su prvoklasne bud.le i samo ispisuju bianco čekove?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt