Do zadnje sekunde će razvlačiti i onda pustiti Optimu niz rijeku. Jedini način ovdje je da interesenti zavuku ruku u džep i pravac burza. HT neće nikad prodati, a ZABA je odavna to otpisala i važniji im je HT/DT kao klijent.
Zaba je MORALA otpisati. Da.
HT neće nkad porodati??? a mora prodati!
A neznam, odnosno nisam baš siguran da mora prodati.....samo raspisati netječaj a sad hoće li prodati tko to zna?......logično bi bilo da interesa ima ali sama prodaja je ja mislim drugi par rukava.....oni su natječaj raspisali, prodali nisu, prepustili su sad banci na prodaju i to je to.....kad i ako prodaju, prodaju.....upravljačka prava gube nagodinu ali mislim da ih nitko ne može uvjetovati da prodaju jel teoretski možda se nitko ni ne javi ili im ponudi premalo.....ja bi rekao sa oni zavlače i/ili nitko ni ne nudi (bar za sada) cijenu koju hoće ili na koju bi pristali......sapunica se nastavlja i rekao bi da će i Opte više manje u skladu sa kretanjima burzi i burzovnog sentimenta........u biti ništa novo.......najgore od svega mi je pomisao da su stvarno trebali 4 mj da nađu banku koja će voditi prodaju jel ako je tako načekat ćemo se još do prodaje......potajno sam se nadao vijesti o prodaji uskoro a kad ono največa vijest je koju su banku odabrali......to je jedino što do sad nismo znali......