1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. hugh

Posts by hugh

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• hugh
    • December 2, 2020 at 10:06 AM
    Quote from Headhunter
    Quote from bumbar

Koliko je optima optike uopće izgradila u zadnju godinu, dvije?

FTTH optika se koristi i za poslovne korisnike i tako HT zauzima teren zajedno sa A1 tako da optima neće moći proći pojedinim dijelovima grada Zg npr. kad poželi ukopčati nekog.

U samoboru jedna mala firma, u podravini druga mala gradi optiku...

Ima u financijskim izvještajima koliko je uloženo u optiku i koliko km je izgrađeno do sada ( optima ima ukupni 4000 km svoje optike).

FTTH optiku od HTa optima uzima veleprodajno i nudi svoje usluge preko iste optike.

Sto se tiče Zagreba vjerujem da je problem sa uvlačenjem novih kabela(nešto sto može telemachu biti problem ako kreće od nule), ali optima ima dobro razvučenu optiku po Zagrebu te je i Grad Zagreb sa svim svojim firmama njihov korisnik koji je većinom spojen na optičku infrastrukturu.

Molim vas prihode tih malih firmi i broj njihovih korisnika pa da usporedimo sa optimom?

Display More

Vidim da taj gigant iz Samobora o kojem bumbar priča, u 2019 ima 543 tisuće kuna prihoda.....zuje ko bumbari reklo bi se......

• OPTE prodaja - kladionica

• hugh
    • December 1, 2020 at 3:58 PM
    Quote from barbosa

baš pogledao transakcije, sve nešto po sitno, do 20etak k kn, najveća je bila u 14.25 od 12k do 5,30...moguće da nešto pozadinski šumi ali meni ovaj rast djeluje nekako neozbiljno, pogotovo kad vidim te podmetaće od 30etak k kom na podršci...?(

Neznam, možda, ali kad bude izgledao ozbiljno onda obično baba s kolačima več ode daleko.......evo jedan na 5,5 za potvrdu ozbiljnosti ako ostane tamo kad dođe do njega......

• hugh
    • December 1, 2020 at 3:34 PM
    Quote from Moller
    Quote from maga

zanima me ako ima koji hrabri da posteno napiše da je prodao danas optimu (a ocito ih ima)....hvala

ja sam prodao prve 2000 po 5,32 u 15.03 i to samo zato što me stalno preskaču na asku, neću ni ja čekati da baš ništa danas ne utržim, a tako lijep dan :)

Tak su se preskakali i na 4,90 kao i sada na 5,30.......i ovi polako ostaju bez dionica a sutra bi ujutro bid dalekozorom mogli gledat......

• hugh
    • December 1, 2020 at 12:24 PM
    Quote from Backdraft
    Quote from sasab

Lijepo su se na biLdali danas, gdje mi to idemo.. Nekako mi se cini da je G Kresimir mnoge ohrabrio svojim postupcima

bas gledam i pitam se gdje su bili neki dan kada je bid bio supalj do 4,60

Kupovali polagano po asku što se lijepo vidjelo.......

• hugh
    • November 27, 2020 at 10:26 PM
    Quote from harpun

treći dan zaredom

OPTE KOPSEJAK KREŠIMIR10,7540.02%616,467

Nadam se da Krešo zna možda nešto malo više od drugih ili bolje čita ovo malo signala što nam dolazi iz medija pa smatra ovu cijenu dovoljno dobrom za podebljavanje pozicije. U svakom slučaju bilo bi ljepo za Božić pod borom imati veliki dar u obliku ponude za preuzimmanje. Znam da Djed Božičnjak ne postoji ali zato valjda postoje firme sa novcem koje žele Optimu.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• hugh
    • November 27, 2020 at 3:47 PM

opet nam je baruština danas promašila smjer......al sigurno je sigurno.....bolje u blagi minis nego u plus.....

• Što smo danas tržili

• hugh
    • November 27, 2020 at 2:47 PM

ništa danas....samo sam se igrao sa nalogom na asku Igh da vidim koliko drhtavaca ima i uspjela je pasti....i danas i još jedan dan ovaj tjedan.......nitko valjda nije ni razmišljao da kupi a i zašto bi kad zna da će biti kandidata za prodaju po bidu.......burek burza.....nelikvidnost ubija......čim staviš nalog niže na prodaju odmah se javljaju kandidati za mini udar po bidu na dionicama koje nemaju potporu fondova i "šire javnosti"......

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• hugh
    • November 26, 2020 at 11:17 PM
    Quote from 5. Element

Da skratimo, kako je bila druga polovica 2020, e tako ili bolje ce biti cijela 2021.

Ne moze jednostavnije. Svi brojevi upucuju na to.

Samo neznam kako će to pomoći atpl jel oni trebaju duplo bolje vozarine od ovoga što navodite da se počnu izvlačiti iz gliba.....

• CORONA virus

• hugh
    • November 26, 2020 at 10:45 PM

što reći, danas je tužan dan......na jad od burze smo več i navikli a sad nas več drugi put u godinu dana tjeraju da budemo jadni jel birtije ne rade od subote a nema ni sportskih aktivnosti.......tjeraju nas sa burze, tjeraju nas iz birtije, potjerali su ljude iz hrvatske jel posla za sve nema zbog njihove sustavne pljačke od osamostaljenja......imali su šest mjeseci da se pripreme da do ovoga ne dođe i napravili su jako malo ili ništa.......

PS

jel klub još radi i gdje ima još takvih klubova jel od subote trebam nova mjesta za ispijanje espressa?

• hugh
    • November 26, 2020 at 9:42 AM

pa sve to o čemu se špekulira iovako je bilo još davno prije, tako da......a iovako je riječ o samo 200 000 kom, ne?....odavno več rastaljeno.....

• hugh
    • November 25, 2020 at 10:33 PM
    Quote from Sinner99
    Quote from josip100

Valjda Krešo zna što radi:)

I NB je kupovao DDJH :/

U vremenu bez ikakvih vijesti o prodaji Opte i ovo je neka vijest, ako ništa drugo barem ohrabrujuća. Sa Đurom se ovo ne može uspoređivati jel tamo politika kroji sudbinu a ovdje sudbinu kroji novac. I Zaba i Ht vole lovu a onaj tko je hoće kupiti sigurno je ima ( A1, UG ili netko treći). Pogotovo ako kupi UG jel on "štedjeti" neće i nemože jel u tom slučaju ima "igrače na svim pozicijama" i može krenuti u napad na prvo mjesto.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• hugh
    • November 25, 2020 at 11:46 AM
    Quote from vladimir

Netko je kupio Dalekovod za 80.000 Kn .

Cijelu firmu? Sigurno neki milijarder.

• hugh
    • November 25, 2020 at 11:16 AM
    Quote from Kadisibil91
    Quote from renchi

Stecaj bi pokrenuo tko ? HT ? Zaba ? Ili HPB ?

Ug

E to se i čeka.....stečajna cijena od UG od 10+ kn po dionici.....😀

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• hugh
    • November 25, 2020 at 9:48 AM

Đaba i sa zelenim, i sa strujom i sa ugljenom kad su vozarine u banani........nema nekih naznaka za promjenom na drastično bolje a to je upravo ono što atpl treba.......podaci o nekim dvoznamenkastim rastovima ovog ili onog uvoza u Kinu su đaba i trla baba lan.......vozarine, vozarine, vozarine......krediti, krediti, krediti.....vozarine,vozarine, vozarine. .....dvije ključne riječi.......

• hugh
    • November 25, 2020 at 9:41 AM
    Quote from zlocesti

Ajmo ne kukati, svakidašnje jadikovke.

Gledam jutros i našu burzu, i vidim da sam imala dvije dobre prilike. . Atlantik grupu i Erikson. To se lijepo moglo popratiti

E sada, da li je još koja ostala, prilika ?

Da li sta razmišljali o kupnji opte?

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• hugh
    • November 24, 2020 at 10:53 PM

Gledam cijene dionica firmi koje su u ovom korona periodu imali rezultate nešto malo lošije, u rangu ili iznad prošlogodišnjih rezultata.....i pogodite što?svi su se nakon pada u 3 mj vratili na cijene od pred korona vremena ili još i više......riječ je uglavnom o blue chipovima atgr, podr, ernt, kodt......ali imamo tu i vlen koji ne spada u kategoriju blue chipova pa mu je cijena iznad pred korona perioda....vjerovatno takvih kao vlen ima još ali ih ja ne pratim......i sapn sam zaboravio napomenuti.......jedino je hpb ostao u podrumu a rezultati odlični......možemo mi sad opet ponavljati mišljenja zašto je to tako ali ima i drugih dionica sa svojim problemima pa su svejedno prešišali pred korona cijene dionice......ovaj hpb je stvarno posebna priča........

• hugh
    • November 24, 2020 at 3:22 PM

šta nije u redu sa ovim forumom?......više se nitko ni ne žali što padamo dok cijeli svijet raste.......digli ste ruke od svega?..... jadni smo, da.......

• hugh
    • November 24, 2020 at 1:38 PM

Jel to zaba trader opet ne radi?

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• hugh
    • November 23, 2020 at 5:00 PM
    Quote from BudFox
    Quote from LodeRunner

A tko bi rekao - https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/1051

Ocito je dobio sto je trazio. Zato ga na asku vise ni nema.

Jel to trezor počeo kupovati:?::!:

Trezore, otvori se ^^:saint::thumbup:

da, ali do 45 kn isto kao i prije onog rasta preko 50 kn. Hoću reći da od trezora ne treba očekivati da kupuje na cijenama puno većim od te.

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• hugh
    • November 23, 2020 at 1:14 PM
    Quote from lebowski

Pa target ovisi o tome po koliko je prodana MRSK :)

Prodana kada? Prodana kome? Nema obavijesti.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt