Posts by vladimir
-
-
Ako je američki veleposlanik posjetio Đuru ,. onda to nije došao kao trurist , i nije došao praznih ruku .
Vojna industrija je zainteresirana za ovaj dio Evrope , a posebno i za našu zemlju . Strateški i financijski -
-
Ssada mi je Đuro još zanimljiviji , jer bi Brodosplitu - Debeljaku dobro došli zavarivači i ostali profili .
Pokušajmo razmotriti razloge kupnje ova tri najvjerojanijih ponuđača za DDJH , - Ja sam naveo jedan razlog . , ali ne znam za druga dva . Imate li vi neku ideju ?
-
Ssada mi je Đuro još zanimljiviji , jer bi Brodosplitu - Debeljaku dobro došli zavarivači i ostali profili .
-
Hvala . Ovo su vrijedne informacije .
-
Što je onda holding ĐĐ ?
-
Do sada nisam vidio ovu vijest od 20,lipnja 2020. Isporučeno prije roka u Veliku Britaniju unatoč Coroni .
http://www.ddtep.hr/duro-dakovic-t…ritain/?lang=en
Prevedeno
Krajem ožujka 2019. Đuro Đaković TEP potpisao je ugovor o proizvodnji i isporuci 3.500 tona tlačnih i netlačnih dijelova za 3 kotla u novoj spalionici otpada u Velikoj Britaniji. Isporuke su započele krajem siječnja 2020. kamionima, posebnim prijevozima i brodovima iz riječke luke. Zbog specifične situacije oko virusa COVID-19, prijevoz je bio poseban izazov, što je zahtijevalo potpuno novo planiranje svake pojedinačne pošiljke.
-
Đuro vrijedi puno više i zato ima i više ponuda .
Zašto je dobro da ima više ponuda ?
-
Đuro vrijedi puno više i zato ima i više ponuda .
-
Đuro je pošteno objavio da je pristiglo VIŠE ponuda , za razliku od OPTE !
-
Do 1 EURo imamo još tri stanice vlakića.
-
-
Mi smo ga predvidjeli u zadnjem kvartalu 2021. godine uputiti u proceduru. Znači da bismo tijekom proljeća 2021. o tome proveli javnu raspravu.
-
Brzi vlak, ala Rimac na baterije, bez nafte, EKO.
-
Dobit za prvo polugodište VLEN 34 000 000 Kn .
-
Bradley tenkovi na modernizaciju u Đuricu a zauzvrat odabiremo njihove F-16 i deal napravljen.
-
mozda je deal, ali to nisu poslovi za dizanje profitabilnosti firme. Nisam siguran tko tu zapravo više gubi...na kraju cemo vidjeti. Po meni je to kao auto servis kontra tvornice automobila. Ionako presporo, prekasno, mene osobno kao građanina i bivseg branitelja ova ista država zavlaci vec 25 god. Ne vjerujem im ni da mi kazu da je danas subota i da sije sunce. Sve mi je bliža Irska pod stare dane. Puna je realnog sektora, a nema pečata i nadrkanih birokrata😅
-
Ako se odaberu amerikanci za borbene avione , da li Đuro može biti u igri za dodatne poslove u naoružanju ?
-
Danas kupljeno , idući tjedan dobitak .
Pogledajte graf . Uvijek poslije pada UP .
-
Koja je šansa za LAZARD ?
Onda smo na konju .