Niti sam aktivan u raspravama niti želim biti ni pametan a ni glup ali sta je sad sa svim onim pricama i tvrdnjama sta Ce bit kad se zatvori predstecajna nagodba , sta Ce bit poslje FI , sta Ce bit poslje nove godine itd,itd??? Znaci ne da se nesta dogodilo nego se dogodio krah cijene skoro 10% neposredno poslije. Povremeno procitam forum i sada me zanima kako bi ovo pojedinci argumentirali???
Posts by Markomm
-
-
Vrednuju se od onih koji gledaju u budućnost igh
-
Osim za one koji ne vjeruju : D
Svi znamo koji su to i tu i tamo
-
I ja se slazem. Nesta trebamo poduzeti. Ali svakako prvo naci dobrog odvjetnika
-
I ja cijelo vrijeme pisem da se tu pisu gluposti i bedastoće i samo me baca u birtiju
-
Samo Anna i samo Anna??!!
-
Izmedu ostalog i o tome pricam. Ne do Bog da objave posao za par sto tisuća kuna i vec dionicu pojedinci vide na 700kn
-
Nevjerojatno koliko svi sve znaju a koliko su argumenti razliciti. Sad je Igh dobar i ima budućnost, sad nije i ne vrijedi nista
-
Kakve se tu gluposti lupetaju danima vec da to nije normalno.
-
Svi se cude tko kupuje dionice a jos vise tko to na kraju sve prodaje paralelno sa njom. Al da, sad kad je kupila kuca mora kupiti auto, pa bicikl, pa novi mobitel valjda
-
Zalosno sto vecina misli da ona drzi cijenu
-
Inace volim cuti svacije misljenje i slusati svacije komentare i analize. Ali sigurno necu samo zato kupiti ili prodati. Ali neki idu bas predaleko
-
Nije mi uopce jasno to prepucavanje po forumima i takva drukanja ili na kupnju ili na prodaju, svejedno. Bas me zanima tko, ili koliko ljudi kupuju dionice zbog pisanja po forumima?? Izgleda da pojedinci imaju bas problema sa pojedincima
-
Nije tak dobra kako je bila ali nisu ni okolnosti iste. Ali zato je i cijena takva kakva je pa tko je hrabar ima priliku