1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. mitkko

Posts by mitkko

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• mitkko
    • November 16, 2020 at 7:47 PM
    Quote from mitkko

Meni za sada ovaj trejd dobro napreduje. Tu se igram sa marginom na futuresima sa manjim iznosima. Ovdje konkretno igram sa polugom ×50, za sada je plus 155% :) inace ne preporucam ovolike poluge.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Zatvorio sam poziciju sa +240%, izgleda mi da postaje opasno.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• mitkko
    • November 16, 2020 at 1:28 PM
    Quote from emil

samo naprijed kolega:)

poluge sam isprobavao 2017 i dovoljno izgubio. Nije to za mene.

Lijepo je cut da napredujete...

Kripto zahtjeva konstantan nadzor bez opustanja...

ako nije tajna gdje to trgujete?

Binance

• mitkko
    • November 16, 2020 at 12:31 PM

Meni za sada ovaj trejd dobro napreduje. Tu se igram sa marginom na futuresima sa manjim iznosima. Ovdje konkretno igram sa polugom ×50, za sada je plus 155% :) inace ne preporucam ovolike poluge.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• mitkko
    • November 12, 2020 at 7:06 PM
    Quote from emil

Pa na kriptu se zaradjuje/gubi kao i na ostalim dionicama a ovo je mjesto za tehnicku analizu.

Cak mislim da na kriptu tehnicka ima vecu tezinu nego na dionici jer na dionic iipak ima i fundamenata a na kriptu bas i ne.

Ako moderator misli da bi tehnicka kripta trebala bit negdje drugdje molim da otvori temu za to

thx

BTC

Evo jedan graf za Bitcoin. Izgleda da upravo gledamo breakout iz ascending trokuta. Graf je 4H. Target je 17.600 USD. Kupio sam određenu koričinu, držte mi fige da ovo nije fakeout (koji je btw čest u kriptu). Vidjeli smo školski tri dodira sa gornjim i donjim rubom trokuta. Ajmo promatrat :)

• mitkko
    • November 9, 2020 at 8:21 PM
    Quote from mitkko

SPY

Zanimljivi su ovi Ameri, evo SPY napravio higher low i to uz hidden bullish divergenciju na RSI i Stoch. Struktura je i dalje bullish, koliko god to ludo izgledalo. Hoćemo li vidjeti konsolidaciju u trokutu ili će današnji izbori šokirati tržište, ostaje za vidjeti.

SPY apdejt

Ovi Ameri su stvarno svijet za sebe. Gore sam napisao "Struktura je i dalje bullish, koliko god to ludo izgledalo.", i još sam razmišljao da li da to napišem jer će me vjerojatno zbog toga isprdati ovdje na forumu :)

Sada vidimo ogroman "gap up", što je jako bullish bez obzira što je trenutno ova svijeća crvena. Sada nam vjerojatno slijedi konsolidacijaa/retest daljnji rast. Nešto od toga će se valjda pozitivno reflektirati i na našu malu burzu. Ja sam osobno opet 85% u dionicama.

• mitkko
    • November 9, 2020 at 8:02 PM
    Quote from emil
    Quote from mitkko

ATPL, ADRS2 i VLEN sam uspio skupiti količinu koju sam si zamislio, ali RIVP mi je nažalost pobjegla. Zadnjih 10 dana sam u samoizolaciji pa sam se previše igrao sa kriptovalutama i slabo pratio ZSE.

RIVP je prije 5 dana izašla iz downtrenda, napravila bull flag, vidjeli smo i bullish divergenciju na RSI i Stoch, i eto danas se katapultirala. Sada se ne mogu natjerati da ju lovim, cijena je došla preblizu prvoj razini otpora, zato mislim da ću pričekati pullback prije nego što se odlučim ući. Target bi mogao biti negdje oko 28 kn.

Mozemo li ocekivat pokoji graf neke kriptovalute?

Igrali ste se s BTC ili nekim altcoinom?

Ma joj, s čime se sve nisam igrao :) Ne stavljam ovdje grafove za kriptovalute jer mi se čini da većini ovdje to nije zanimljivo.

• mitkko
    • November 9, 2020 at 7:45 PM
    Quote from Marielena
    Quote from zlocesti

Mitkku hvala što mi je pomogao na naučim ctrati na novoj platformi. Thanks mitkko.:)

Bilo kako bilo, crtala sam Vlen valjda pred mjesec dana, mjesec i pol, piše na grafu, onako odokativno, po patternu, il' ga vidiš il' ga ne vidiš, i isto stigla do 11 kn

P.S. Nemam Vlen

Svaka cast kolegice da crtate grafove koje nemate i dijelite savjete :)

Da li se neki tehnicar bavio Dlkv i Igh? Hvala.

Evo i od mene jedan graf dionice koju nemam - IGH :) Možda nekome bude od koristi. Mislim da ovaj graf nisam već ranije stavio na forum. Graf je crtan prije 9 dana, prije ovog propada, ali izgleda da je i dalje aktualan, ovaj propad sada izgleda kao lažnjak. Sve u svemu, graf je bullish sa targetom na 188 kn.

• mitkko
    • November 9, 2020 at 7:35 PM

ATPL, ADRS2 i VLEN sam uspio skupiti količinu koju sam si zamislio, ali RIVP mi je nažalost pobjegla. Zadnjih 10 dana sam u samoizolaciji pa sam se previše igrao sa kriptovalutama i slabo pratio ZSE.

RIVP je prije 5 dana izašla iz downtrenda, napravila bull flag, vidjeli smo i bullish divergenciju na RSI i Stoch, i eto danas se katapultirala. Sada se ne mogu natjerati da ju lovim, cijena je došla preblizu prvoj razini otpora, zato mislim da ću pričekati pullback prije nego što se odlučim ući. Target bi mogao biti negdje oko 28 kn.

• mitkko
    • November 9, 2020 at 7:23 PM

Još jedan bullish graf - VLEN.

Danas napokon ozbiljniji volumen. Cijena je zadnjih par dana napravila retest zone podrške nakon što je izašla iz downtrend kanala. Graf izgleda sveopće bullish. Prvi target je prijašnji swing high (9,50 kn), a ako to uvjerljivo probije i i zadrži se iznad, vjerojatno će vrlo brzo i do 11,50 kn.

• mitkko
    • November 9, 2020 at 7:10 PM

Od ovih što pratim zanimljivo je danas bilo i na ADRS2. Cijena je katapultirana iz ovog downtrend kanala. Vidjeli smo rast na velikom volumenu - takozvani veliki zeleni dildo :) Svi indikatori su bullish. Prvi target je cca 380-387 kn.

• mitkko
    • November 9, 2020 at 6:48 PM
    Quote from amerikanec

Kolega Mittko,mozete pogledati u svoj obrazac tehnicke analize za Atpl da li je jos uvijek aktivan?Hvala

Graf dobro izgleda. Prije dva dana je probijena 10EMA i MACD je dao buy signal. Danas je uvjerljivo probijena i 20 EMA, a RSI je ušao u bullish teritrij. Stoch strmoglav raste, a i volumen je obećavajuć. Pratio sam zadnja dva dana kako će cijena reagirati na zonu 155-160 kn jer je to zona gdje je za očekivati vrh bear flaga u scenariju nastavka downtrenda. Ova današnja euforija na burzama je došla kao naručena. Cijena je probila 0,5 Fib (160 kn), a što je ujedno i prijašnja razina otpora. Prema svemu ovome, rekao bih da je otvoren put do cca 190 kn.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• mitkko
    • November 5, 2020 at 8:44 AM

Evo i Putica se oglasila. Nije mi jos jasno sta je sa Batalom, jel na cekanju ili se stvarno prodaje?

https://pomorac.net/2020/11/04/atl…-milijuna-kuna/

• mitkko
    • November 3, 2020 at 6:04 PM
    Quote from mitkko

SPY

Zanimljivi su ovi Ameri, evo SPY napravio higher low i to uz hidden bullish divergenciju na RSI i Stoch. Struktura je i dalje bullish, koliko god to ludo izgledalo. Hoćemo li vidjeti konsolidaciju u trokutu ili će današnji izbori šokirati tržište, ostaje za vidjeti.

Iz nekog razloga se ne vidi graf :/

• mitkko
    • November 3, 2020 at 5:43 PM

SPY

• mitkko
    • November 3, 2020 at 5:34 PM
    Quote from mitkko
    Quote from mitkko

DAX apdejt

Gadan pad danas, index je danas zatvorio ispod 200EMA po prvi puta još od početka lipnja. Definitivno nije lijep prizor.

DAX apdejt

Gadno i dalje, došli smo do targeta ovog falling wedge-a, nadam se samo da će naći tu nekakvu razinu podrške, jer ako propadne i ova razina vrlo brzo će još 8% dolje. Prostora za dolje u svakom slučaju ima.

Display More

DAX apdejt

Vidimo dobar odbijanac od ove zone. Ne treba se previše zanositi sa ovim rastom, za sada očekujem kretanje nekako ovako kako sam nacrtao na grafu. Za dalje ćemo vidjeti - hoće li biti lower low ili samo equlibrium/konsolidacija. Index je ispod 200EMA, tehnički smo i dalje u downtrendu.

• mitkko
    • October 28, 2020 at 7:01 PM

webinar sa joakimom

• mitkko
    • October 28, 2020 at 12:33 PM
    Quote from mitkko
    Quote from mitkko

Ne znam prati li tko od vas grafove indeksa stranih burzi. NDX i DAX su opet u opasnoj zoni. Svi su bullish, dionice samo rastu, svi su na istoj strani broda, samo je pitanje vremena kada će se sve ovo naglo okrenuti. Ako vani krene korekcija, ne želim ni ja biti u dionicama na našoj ZSE.

NDX

NDX drži ovaj rastući trendline još od sredine 4. mjeseca. Cijena ga je testirala već 7-8 puta. Jučer se cijena odbila opet točno na trendline-u. Istovremeno se formira rising broadening wedge (popularno zvana "truba"). Hoće li u sljedećim danima opet do vrha trube ili će propasti, ne znam. Jučer smo vidjeli bullish svijeću, tako da ne mislim da će se odmah strmoglaviti, ali valja ovo držati na oku. Potencijal pada sa ove razine je do cca 30%.

DAX

DAX formira rising wedge, trenutno smo na dnu wedge-a. Graf crta bearish divergenciju već mjesec i pol dana, i ovdje je samo pitanje vremena kada će u veću korekciju. Potencijal pada sa ove razine je cca 10%.

Neću više puno pisati na forumu, trenutno imam drugih obaveza kojima se moram više posvetiti, pa vas ovim putem sve pozdravljam.

Display More

DAX apdejt

Gadan pad danas, index je danas zatvorio ispod 200EMA po prvi puta još od početka lipnja. Definitivno nije lijep prizor.

Display More

DAX apdejt

Gadno i dalje, došli smo do targeta ovog falling wedge-a, nadam se samo da će naći tu nekakvu razinu podrške, jer ako propadne i ova razina vrlo brzo će još 8% dolje. Prostora za dolje u svakom slučaju ima.

• Birtija

• mitkko
    • October 28, 2020 at 10:44 AM
    Quote from BudFox

Znamo kako je završio Braveheart na kraju, te uz uzvik Freedom otišao u Ambis.

Tako bi i ATPL mogla na kraju završiti slobodna u Ambisu uz postojeću

netransparentnost Uprave.

Mozda je to sve sabotaža, ili mozda fatamorgana, tko ce ga vise znati :)

Evo jedna prigodna pjesmica. Uvijek se nasmijem na ovaj jedan stih :)

"I can't stand it, I know you planned it

I'mma set it straight, this Watergate

I can't stand rockin' when I'm in here

'Cause your crystal ball ain't so crystal clear

So while you sit back and wonder why

I got this fuckin' thorn in my side

Oh my god, it's a mirage

I'm tellin' y'all, it's sabotage"

Inace, odlicna pjesma.

• mitkko
    • October 27, 2020 at 8:42 PM
    Quote from alias

E a ja ti kazem da promet nece rasti. Eto, sad nam ostaje samo cekati i vidjeti kako ce se sve odigrati

Bitno je samo da promet zbog korone ne padne, jer sa ovako praznim orderbookom i redovnim demolitionom ce i u tom slucaju biti dobro. Povecanje prometa bi bio dobar bonus koji bi osigurao ekstra profit, odnosno onu famoznu "eksploziju" :) Onaj zastoj prometa roba koji se dogodio zbog lockdowna i koji je vozarine potjerao na povijesno niske razine ne vidim kako bi se mogao ponoviti.

• mitkko
    • October 27, 2020 at 8:12 PM

Meni iz ove obavijesti o blokadi nije bas najjasnije zbog cega su tocno blokirani. Pisalo je komunalna naknada. Da nije mozda ipak komunalni doprinos za Batalu? Laici ta dva pojma cesto brkaju. Koliki je uopce komunalni doprinos u Dubrovniku?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt