1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Kayser Sose

Posts by Kayser Sose

• Utjecaj uvođenja eura na tržište kapitala

• Kayser Sose
    • June 21, 2022 at 11:55 PM
    Quote from Moller
    Quote from maratonac

Ide automatska konverzija sa 01.01.2023. po cijeni od 7,5345 kn za 1 euro i tu nema razloga strahovati za sve kune koje se nalaze na računima. Kak bu po trgovinama, kafićima, restoranima to bumo tek vidjeli...to je već druga priča.

ja u kupe ti u špade, kako će se cijene izražavati, na koliko decimala i to, evo npr, koliko će koštati DDJH ako opstane do tada

ako opstane, bit će 0,2654 eura... ili još manje :D

• Birtija

• Kayser Sose
    • June 18, 2022 at 2:24 PM
    Quote from Yieldchaser

Podaci koje dobivamo ne idu u prilog Ukrajini. Ako je istina da im biva izbačeno iz stroja najmanje 500 vojnika dnevno i ako je istina da imaju dvadeset puta manje artiljerije od Rusa, bez stvarne američke pomoći bit će razvaljeni do kraja ljeta. Amerika se mora odrediti, a Biden je jako nepopularan i imaju svoje probleme. Valja uzeti u obzir da im Ukrajina nije vitalan geopolitički interes, a Rusiji jest.

Evo, sad Rusi smanjuju isporuke energenata Europskoj uniji. Nastavit će se rast cijena, tj. troškova svega. Daleko od toga da će bitj nestašica, ali će biti skupo.

Podaci koje "MI" dobijamo su irelevantni....nešto malo imam iskustva oko toga...

• Kolike prinose ostvarujemo

• Kayser Sose
    • June 18, 2022 at 2:13 PM

U minusu od 2009. godine. Permanentnom. Dividenda... godišnje mogu kupit 7 kg pršuta Pisinium (kad je 120kn/kg) cca.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Kayser Sose
    • June 16, 2022 at 6:32 PM
    Quote from plavi05

Često se smijemo i čudimo Rusima, a i hrvatsko društvo i politika sklona je lansiranju oligarha kao načina funkcioniranja ekonomije, stvarno jadno i žalosno

Ruski oligarsi i mafija mogu samo učit od naših....do Saturna im nema ravnih...

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Kayser Sose
    • June 16, 2022 at 6:21 PM

Samo uvoz i samo njesra od namirnica....indijanci i staklene perlice...mi smo Somalija sa wi fi i električnom energijom...i sa suncem, morem i maslinom...

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Kayser Sose
    • June 9, 2022 at 8:44 PM
    Quote from Moller
    Quote from zlocesti

https://www.index.hr/vijesti/clanak…hu/2370539.aspx

Trljam okice, i ne vjerujem im što su pročitale :S

Oni nas znate već što .

Da se ima volje pozvalo bi se forenzično knjigovodstvo u razgledavanje Zagreba na par dana, pa neka usput bace pogled i na to.

Al' nema se volje. I to je najtragičnije.

Ne sjećam se, što se desilo onima iz FED-a zbog sličnih stvari ? Mislim da ništa .

Display More

nema od trljanja očica ništa,

ovako se to radi

https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-k…ittonu-15208411

nadam se da je jasnije koji organ se treba trljati radi prosperiteta i lagodnog života

Display More

Sve su to objede, konstrukcije, zavist i rekla-kazala...pričekajmo da insitucije naprave svoj posao...

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Kayser Sose
    • June 7, 2022 at 6:49 PM
    Quote from Laudator

Da mi je sutra privirit malo u Hanfine urede i vidjet te blijede fačice i nervozne ručice. ;(

Da mi se ponovno rodit....na Islandu...

• Birtija

• Kayser Sose
    • May 16, 2022 at 9:44 PM
    Quote from Nevera

Ma do koliko mogu rasti vozarine?

Šta dobijem na dionicama izgubim na ulaznim troškovima radi istih.

Ma voda voda. Kupiti dionice ili repro materijal, pitam se pita?

HOLD-at dionice ko Buffet....do 90-te godine života...

• Birtija

• Kayser Sose
    • May 6, 2022 at 10:45 PM
    Quote from Lemi

Da li se sjecate ovih cijena? :)

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

da...tad sam imao plaću 2700kn......

• Birtija

• Kayser Sose
    • April 11, 2022 at 9:03 PM
    Quote from havi
    Quote from rambo_5

I dragovoljci moji, kako vam se čini rezultat vašeg ratovanja, je li vrijedilo? Šta mislite koliko će Lijepa Naša još potrajati? Koliko će još Hrvati živjeti na ovom prostoru za koji ste se toliko žrtvovali? Kod mene u kvartu sve manje Hrvata, sve više Azijata i Afrikanaca u zadnjih par godina. Nije da imam nešto protiv njih, ali ne čini mi se da su se za to naši ljudi žrtvovali 91. Ili možda griješim?

Meni i mojima je bolje nego u jugi, a da je trebalo i moglo bolje je .

Pa, da je pušiona i jest, zayebali su nas dobro..ali osobno sam ratovao između ostalog i da bi svako mogao valjda imat svoje mišljenje, reći ga i napisat , kofrontirat se bez da se ode zbog toga u prdekanu...btw. lijepo je kad imaš mogućnost izbora i kad je sve lijepo i krasno...

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Kayser Sose
    • March 29, 2022 at 6:47 PM
    Quote from rambo_5
    Quote from Laudator

Bome ni kupovat. Vidjet ćemo stanje ponude u četvrtak.

Uskoro ćemo opet gledati cijene od prije dvije godine kad se probude posljednji Mohikanci i shvate da više nema bida. Možda i kupim nešto po 1.40, čisto za uspomenu na dobra stara vremena :)

ahh..tu silnu količinu koju imam - nek ostane baki Tuđman da popravi mirovinu...

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• Kayser Sose
    • March 26, 2022 at 11:16 PM
    Quote from verdi

imam ali ne znam kako bi ti rekao to mi se ne djeli jer mi je strašno žao sve to gledati. to su naši bratski narodi i nema smisla zauzimati navijački stav.

Bratski narodi? Pa ja s pol moje rodbine ne pričam...

• Kayser Sose
    • March 17, 2022 at 7:14 PM
    Quote from darac11
    Quote from verdi

za ove analitičare malo je reći da su retardnja koji mogu držati predavanja klincima i domaćicama. nesebično ću sa vama podjelite jedan moj izvor znanja. profesor je bio nešto bolestan i nije se oglašavao od početka ove krize te sam se bio i zabrinuo. srećom evo ga opet pa ako odgledate ovaj prilog vaše poimanje tehnologije i svijeta nepovratno će se promjeniti. naravno na bolje.

😂Baš superfulkulsimpatičanlik😂😂😂😂užitak mi ga je bio slušati, a najsimpatičniji dio je kada kaže "satere 100 metara ispod zemlje" 🤣🤣🤣🤣🤣

Đedo Mraz...

• Što smo danas tržili

• Kayser Sose
    • March 16, 2022 at 5:45 PM
    Quote from zlocesti

Ako svi zarađujete, a čitam da zarađujete, tko je spušio lovu ?

Burza je minus zero game

Ja sam spušio.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Kayser Sose
    • March 15, 2022 at 8:08 PM
    Quote from Marielena

Jedino ne znam kako je 97×1000 kuna milijun eura :)

"Milja" je u nekom krajevima šatro naziv za tisuću...dakle tisuću eura...sve redovno...

• Kayser Sose
    • March 11, 2022 at 5:23 PM
    Quote from verdi

ako je dron šta će mu padobrani. treba početi od predpostavke da sve što se objavi je klasična laž. igra se velika predstava u 3 čina i vidimo samo glumce na pozornici, a pojma nemamo šta se iza nje dešava. korona i ukraina to bi praktički mogli biti na kraju prvog čina.

većina besposadnih izvidničkih letjelica ima padobran(e)....

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• Kayser Sose
    • March 10, 2022 at 7:33 PM
    Quote from accountant

...i evo nam opet ljepotana

izgleda da je zaglavio u nekim pozicijama pa reklamira:

You can't really get hurt if you buy stocks here over the next 12 months, says Fundstrat's Tom Lee

slika pored njega sve govori: Tom Lee

Nije on doživio DDJH, VART, IGH, OPTE....

• Porez na kapitalnu dobit

• Kayser Sose
    • March 5, 2022 at 11:03 PM
    Quote from Hans

Zakasnio sam s prijavom i uplatom poreza, planiram napraviti u ponedjeljak 07.03, ali me zanima postoji li sansa da mi sada zbog ovog oderu kaznu. Ima li tko iskustva sa kaznama za kasnjenje ili ne prijavljivanje poreza na kapitanu dobit?

uvijek postoji presumpcija nevinosti

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Kayser Sose
    • March 2, 2022 at 1:23 AM
    Quote from machor12
    Quote from MickeyM

Nista ne treba odregistrirati... ne treba ponudu prihvatiti!

Baš bljutava transakcija i sve skupa oko ove kompanije OPTE. Nadam se da će propasti kroz koju godinu. Nisam inače osvetoljubiv, ali potrudit ću se blatiti OPTE/TELEMACH svuda i uvijek. Fino su sve obradili uz blagoslov i nesposobnost HANFE i uz podršku potkupljivih jeftinih (fond?) menadjerčića.

Razočaran sam dosta i u top 30 dioničara.

Nitko nije ovdje pitao “Koliko je bilo malih dioničara na GS?”

Nitko nije napisao što se tamo dogodilo.

Zašto?

Zato što smo svi skupa skroz podbacili. Ja prvi i vi svi skupa koji ovo čitate.

Uz čast iznimkama; oni znaju koji su.

Znači, na GS je bilo manje od 5 (pet) malih dioničara!!!??!?

Znam točan broj ali zadržat ću za sebe.

Očekivao sam od 30 do 80 dioničara. OK, fakat sam idealist.

Što dalje?

Pojma nemam. Gruntam.

Dobro je netko gore napisao: ponudu nam mogu i korigirati (povećati) do isteka roka prihvata.

Cilj im je skupiti preko 75%.

Ako ne uspiju sad, neće uspjeti s poslovnim planom (brze) integracije.

Činjenica je i da im sad pomaže kriza u Ukrajini jer neki žele opipati cash.

Žao mi je što nije bilo suradnje u osnivanju udruge pa bismo ih bolje iscimali. Bilo je šanse. Još imamo tu šansu ali ne znam ima li u top 30 resursa vremena i volje za tu proaktivnost? RAZMISLITE I POKRENITE SEBE I NAS MANJE.

Opcija je i ova:

- ako slučajno i želite prihvatiti ponudu, nakon objave u NN čekajte barem 25 dana i prihvatite ponudu

26. ili 27. dan. Nek se prže malo u UG i kalkuliraju hoće li povećati ponudu ili neće. Ovo je moja VELIKA MOLBA za dioničare u top 30!! Barem to možete odraditi za sebe i nas manje.

Šanse su nam male, no postoje.

Nije ovo nagovor na ništa, samo iskaz osobnog razočaranja u ZSE i našu ‘slučajnu državu sa slučajnim institucijama’.

…

Ako netko ima druge prijedloge, rado ću pročitati

Display More

Nažalost nisam među top 30, više mi se čini da sam u bottom 30...bez obzira na to, NEĆU prihvatit tu smiješnu ponudu nek si pojedu i tu bijedu, smeća prevarantska. ne želim lipe poreza dat strankama i ljubavnicama. u posljednjih 30 god spušio saam i veću lovu ovdje. Slava Ukraini. God bless Ireland

• Kayser Sose
    • February 19, 2022 at 3:03 PM
    Quote from accountant

Kaže Plenki: nastavlja se borba za boljitak hrvatskih građana...

A pod istragom pola Vlade

Ja vidim samo nečiji boljitak, ne svih nas

Sramota!

To su samo istrage...presumpcija nevinosti na entu potenciju plus hrvatsko pravosuđe i na kraju rezultat nula (0)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt