bit će dobar dan danas za trgovanje...
bogovi trejda su uz nas
fjučersi samo Jako Andabak
Kuc.Kuc.Kuc...da ne ureknes
bit će dobar dan danas za trgovanje...
bogovi trejda su uz nas
fjučersi samo Jako Andabak
Kuc.Kuc.Kuc...da ne ureknes
Al bili bi lijepo da ste to podijelio na vrijeme sa ostatkom ekipe. Taj reli.
Ovdje nismo jedan na drugoga..nego mi protiv cijelog Robin Hooda 🙃
Žao mi je ali ovo je bilo ludo
. Skužio sam tu dionicu kada je bila na +142% i iskreno nisam mogao vjerovati da to može tako gore. ZSE sindrom.
pa da si je ovdje postavio ja je sigurno nebi kupio ak je bila na +142% .
Svaka cast kad ti jesi...
GP je rasturio...🤔
gp rastura vec danima- svaki dan 20 -30 % skoci.
prije 2 tjedna je bio 9$ dans je 27$ al treba imat muda uletit u nesto kad u presale napravi +15%. Et oja ih nisam imao prije 7 dan pa prije 5 dna pa prije 2 dana pa ni danaca najvjerojatnije necu imat ni sutra pa cu na kraju gledat GP na 40 $ ...
Plan za sutra je:
Meni je bio solidan dan. zalit se mogu jedino na Trade212. Evo opet u 21:00 zadas naloge i potvrda o izvrsenju se ceka 10 minuta. koma...
Al poslije kad sve zbrojim ipak je smijesak na licu
Ministar kaze da zdravstveni sustav nije niti blizu tocke pucanja. I to je tocno. 2000 hospitaliziranih naspram 16000 kreveta i nije mnogo. S tim da i najveci dio tih hospitaliziranih bi po nekadasnjim standardima rekao da odu doma i piju kamilicu. To znam jer su mi obadvoje roditelja medicinari. Temperatura ispod 41 i tesko disanje nisu indikacija za bolnicu. To je new age bullshit. Ako nisi za aparate i pri svijesti si, nisi u pripremi za operaciju ili na postoperativnom oporavku nemas sta raditi u bolnici.
A gle mozes ti imat svoje misljenje o svemu al to ne znaci da si ti u pravu. A da nisi pokazuje lock po cijelom svijetu. Jedino su antivakseri i ti u pravu al u vasem imaginarnom svijetu. I sva sreca da nam ti ne krojis zakone .To si nedavno citao Mein Kampf pa inspiracije vuces iz nje?? Bio je tu prije koji tjedan jedan slicnih razmisljanja kao i ti i samo je mislio na svoj madez i kak on jadan nije mogo operirat to jer mu je neki starac s koronom zauzeo mjesto a bas mu je bio ruzan madez(al samo naoko)
nište dolje ne piše, lijevo je znak dolara kojeg analogno bez sume okviruje krug, pokrugu vidiš jesi blizu praga.
no možda i krivo vidim, prvi trejdovi se u zaborav bacaju
kak nema? ja sam na kompu i neznam kak je na mobitelu
pa dole na dnu pokazuje raspoloziva sredsta. Pri otvaranju trade212 steka do bola pa nit vidis sredstva nit vidis da je nalog prosao .
Eto ja dans zado 1 sell. 3-4 kupnje i 15 minuta nista. sto ji sve a ja zadajem naloge a nemam sredstva za to . al on ih prohvaca i svi stoje ... pa ja maknem onaj prvi al u biti nisam maknuo nista jer je nalog vec proso al ja to ne vidim. KOMA....Tek poslije 16:00 su pocele poruek stizat da su nalozi izvrseni...
Pa onda okrenes malo pricu i uzmes da covid uzima samo mlade zivote. onda dal bi tebe i tvoje vrsnjake trebalo zrtvovat jer eto treba potrosit 50mlrd kuna da bi vi prezivjeli a eto moze podic penzije svima ostalima?? hmmm. pa odes malo dalje- dal treba ljecit ovisnike (koji su se sami doveli do toga da su ovisnici) kad eto mozemo za te novce skolovat i lijecit neke druge... ili sto da lijecimo debele kad su se sami doveli do toga pa sad imaju dijabetes ili bla bal bla. ktome debeli i drogerasi su se sami doveli u tu situaciju a covid bolesnik nije pa samim time sve debele treba ostavit da umru od necega jer eto su debeli pa sto da trosimo neku lovu na njih pa nemamo da bi lijecili mlade i skolovali mlade???
Vidi se da cijenis zivot ---(svoj) ... bilo je takvih tamo daleke 1940 koji su zastupali slicna misljenja...
Sutra kad iz nekog razloga dodjes u bolnicu razmisli dal si vrijedan da te se lijeci kad eto ima netko mladji od tebe...
Uglavnom, osim što mi je tehnička analiza temelj trgovanja, ovi brokeri koji su besplatni, ne nude book order, pa sam jučer od Nasdaqa uzeo za 15$ mjesečno Level II bookviewer. Jako korisno, a nije neki trošak, jer ipak su nam brokeraji bez provizija (Revolut, Trading212).
Ako moze SS kak to izgleda. Slicno ovome?
30 centi za 22 minute.
Dobar posao ako stw uzeli bar 500 komada.
Kamo srece al ne prelazim 1000€ po nalogu.
Imam jedno pitanje, ekipa sa koliko okvirno novaca trgujete po nalogu?
Ja između 600 i 1000 dolara. Ovisno kako mi se čini da bi se dionica mogla kretati u tom trenutku.
ja zaokruzujem 500 ili 1000€
Izašla iz Liventa, petak je.
Odradio je rast od 14,85 do 15,70
Izašla na 15,50. Šmrcko.
🤗
Ma šalim se, sve za pet. S krila Boga burze palo mi na dlan.
a neki su i ranije izasli
Malo cu se okusat kao diler:)
moglo se uc nize al i ovo ce bit dobar ulaz ...
daj nek i nama salju na mail - al samo zelene molim
Display MoreE pa necemo. Gledao sam Otvoreno neki dan, bio je Maric, plus jos 3 gosta, i ne vidim da je to sto ti pricas opcija. Lock nula. Svedsko rjesenje ide dalje.
...
I bogami, podaci zasad ne suportiraju tvoju teoriju da ce Svedska jako stradati ove jeseni.
A 72% Svedjana podrzava Tegnella. Znas zasto? Zato jer je vrhunski strucnja epidemiolog i zna sto radi. Suzbijao je ebolu u Africi.
A ovi nasi? Nisu izasli iz podruma onih svojih pljesnivih instituta. Strucnjaaaki jaki, nema se kaj.
Evo i Svedjana pred lockom. Zasad samo ogranicenja al ak ovako nastave oni ce u drugom valu poduzimat ono sto smo mi u prvom...
Cijelo krdo se ipak nije zarazilo kak su pricali....a mrtvih su imali kolko su imali i tu nije kraj jer tek su krenuli u ex-rast zarazenih...
Tolko o najboljem epidemiologu (Anders Tegnells) u svemiru...
Arhitekt švedskog modela: Priznajem, usred drugog smo vala. Zarazilo se manje ljudi nego smo očekivali
Samo nastavak price o najboljem epidemiologu "EVER"
To je bila propustena prilika....
Moj je j nalog na Liventu prošao u mačju dlaku, na 14,85
Sada ćemo popratiti šetnju do gornjeg ruba kanala.
Uopce nisam navijao da se spusti do 14,85 . uletio neki dan)
al zato navijam da dodoje do 15.5 a moze i vislje...
Koma od dana. Osim nesto zarade na JD sve ostalo mi je u crvenilu. Katastrofa od dana. Sve samo pada i nista ne raste- odnosno sve je raslo u presale pa sve sto sam uzo na otvaranju je nakon toga laganini palo na jucerasnje razine ili nize
Al nisu to lose dionice pa ak treba ide HOLD . postajem dugorocni...
A lijepo mi je zena rekla odmori- praznik je...
KRMD ne mogu trgovati na Revolutu
![]()
![]()
![]()
?????
P.S.
Kupio i prodo JD.com, nisa izdržo kad je kvrcno 85 ponovno
DA. Nema ga na popisu. Bas cudno.
JD. Ja sam bio brzi u prodaji