Posts by emil
-
-
A bolje da ide up nego ko atpl stalno down
Evo rijesio se odma na otvaranju moderne(117) koja mi odnekidan stoji. Malo prebrzo al morao sam si minus ATPL-a pokrit. Izaso sam danas skroz sa ZSE. ostalo jos nesto u ovom novom ETF slo i malo u ETF cro.
Danas izlazak iz svega pa da imam miran vikend...
-
To i mene zanima . Probavao sam zadavat naloge na 212 koji su bili nizi od cijene postignute na predotvaranju al sam ih na kraju i povukao prije otvaranja jer ipak nisam zelio prodat nesto po 1 ak mu je cijena bila 2. al eto na cijeni od 1 se nije prodalo na predotvaranju mada je cijena bila 2 i nakon otvaranja.
misljenja sam da svi nalozi sa 212 postaju vidljivi drugima sa otvaranjem a ne predotvaranjem.
-
kolko sam ja shvatio carnet je samo dosao do podataka koji su hakirani i objavio je adresu gdje mozete provjerit dal je vas mail u tim hakiranim podacima.
Ako je - dobicete crveni ekran i popis stranica na kojima se pojavio vas mail . ako koristite isti pass za vise stranica a dosta ljudi koristi isti trebali bi odmah promjenit pass. Pogotovo ako vam je isti pass na tim stranicama koje spominju i na gmailu jer preko gmaila vam mogu doc i do ostalih passworda.
stranica za provjeru je :
znaci upisete svoj mail i ak je zeleno niste nimalo ugrozeni
ak je crveno dobit cete popis koje su stranice hakcnute a vi ste ee nekad registrirali s tim mailom na njih(neke su stare i 5 godina i vise ne postoje) pa ako mislite da je nebitno dalje ignorirate a ako mislite da ste upotrijebili pass koji i negdje drugdje koristite promijenite pass tamo negdje drugdje
-
Ajmo malo razmišljati, ovo nije crno-bijela situacija, ništa nije. Ovdje imamo nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir, jedan je COVID i njegove posljedice na zdravlje dijela populacije, a druga je cijena koju smo kao društvo spremni platiti da ga suzbijemo. Morate u svakom trenutku imati u glavi da javna medicina NIJE BESPLATNA, financira se iz poreza koje plaćaju zaposleni u PRIVATNOM SEKTORU, koji su jedini koji stvaraju dodanu vrijednost od koje svi vi ostali živite, školujete se i liječite se. Ako ubijete taj privatni sektor lockdownom, ostat ćete bez SVEGA. Penzija, škola, bolnica, cesta, vojske i policije. Vratit ćemo se u kameno doba, a tada se živjelo do 30-40 godina i to jako teško. Ne pretjerujem. Malo uključite mozak i shvatite s čim se ovdje igrate. Lijek ne smije biti veći otrov od bolesti.
PS: ti emil mi ne odgovaraj jer nemam namjeru polemizirati s ograničenim ljudima. Ostali slobodno.
a da mi nebi ti govorio na sto cu ja reagirat. pa sto si odgovarao na moj post ako ne mislis polemizirat? mogao si sutit i bit sretan u svojem imaginarnom svemiru.
Kao prvo prestani pisat kao di ti placas ikome ista. Ne placas ti meni nista. Pojma nemas tko sam i sto radim pa prestani sa svojim priglupim zakljucima tipa : Mi stvaramo da bi VI ostali zivjeli i ostale zbrdasamsiso fore... takve fore mi u hvratskoj dovoljno plasira ZNA SE pa ne moram jos i tebe slusat i neodgovarat na to...
A sad slobodno i dalje drzi mozak iskljucen i ne polemiziraj kao sto nisi ni do sada...
Mislite da ne može gore od Hrvatske? Pogledajte Afganistan ili Somaliju, ili samu Hrvatsku prije 50-ak godina. Uvijek može gore. A kad pričamo o privatnom sektoru, zaboravljate sve one vlasnike dućana, ugostitelje, obrnike, prijevoznike, poljoprivrednike, male i srednje poduzetnike i njihovih 600-700.000 radnika koji će najviše nastradati od ovoga, a od čijih poreza svi vi živite? Na neki mračni način bi i volio da se cijeli truli sistem uruši što vi svi indirektno prizivate pa da svi koji žive na račun privatnog sektora odjednom ostanu bez penzija / plaćica / plavih kuverti, na koje su navikli do te mjere da to smatraju svojim svetim pravom. Mi koji krvavo zarađujemo svoj kruh u privatnom sektoru ćemo se snaći, tražena smo roba diljem Europe bez brige, a što ćete vi? Živjeti od rente? Uvesti migrante koje ćete onda guliti kao nas sad? Ajd sretno s tim...
COVID će proći, bilo sam od sebe, bilo uz pomoć cjepiva, ali neće sam od sebe ostaviti pustoš. Pustoš će nastati zbog neodgovornih i iracionalnih tuduma koji ne razmišljaju dalje od svog nosa i sljedeće plaće / penzije. Darwin će se na kraju pobrinuti za takve, bez brige...
Jedini tudum kolko vidimo si ovdje ti sa svojim KREPAJTE svi forama...i opet ti JA JA JA . daj se vise ugasi i ti i tvoj privatni sektor. Napisi ko si i gdje radis i koje si to birtije vlasnik pa da te pocenemo cijenit na osnovu tvog "privatnog sektora" koji eto sve nas hrani...
Za neke se na kraju pobrine Darwin a za neke psihijatri...
-
meni sve radi ok na trade 212
za probu stavio par naloga i sve odma primio . nikakvo zastajkivanje.
-
-
JA sam misljenja da ce u cetvrtak sve bit ok. Kolko sam shvatio problem je i bio u IB pa njima sigurno ne bi prelazio.(mozda sam krivo to sve shvatio). Al nakon ovakvog debakla i cekanja 3-4 sata da prodje nalog trade 212 ili to mora do cetvrtka popravit i da sve LETI ili moze zatvorit vrata. Misljenja sam da ce sve to proradit i da cemo ovaj dan zaboravit a najlakse se zaboravlja uz rakiju
koju ne pijem a drugo po redu je pokoji burek
Na pocetku trade u 15:33 kad mi je proso nalog za IMBI 5.94$ u 15:35 sam odma vidio da je u plusu cirka 30% cijena je jos bila preko 7$ i stavljao sam nalog na prodaju odma. Al bilo mi cudno sto se desava i dok sam se ja vracao nazad da rpovjerim da ne prodajem slucajno nesto drugo cijena je otisla i sve je zastekalo... sve ostalo je povijest
a bureke jede neko drugi dok ja idem gladan spavat
-
Potpisujem i meni također, zaradio za samo 6 bureka. Uf, skoro ostao gladan
Postao sam kao kamikaza samo kupujem bez imalo plana danas. Ko da bi baš htio izgubiti novce
E da je meni ostalo za burek ...:)
-
zlocka zlocka...
samo podatke na PP posaljite:)
al danas je stvarno dan za zaboravit
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
evo proso napokon nalog prodaje zadan u 18:00
ovaj dan mi je najbolje odmah izbrisat s rakijom iz dugorocne memorije
Problem je sto ne pijem ....
-
Naloge ne prima 212. al kao radi. Zado sam nalog prodaje prije 15 minuta i evo jos stoji i pise processing.
-
Meni stoje tri naloga od 15.45....
Na chat se nitko od osoblja ne javlja.
Ajme kreteni!
Ajme!
Nije to tako bilo do prije 10-tak dana.
Sve je radilo super. Do prošlog ponedjeljka.
Kako mi se čini.
gdje ZSE ekipa dodje tu trava vise ne raste
-
sve je proradilo .Svi broje... neki plus neki minus...
-
Radi li vama Trade212?
Meni graf nece ucitat -
-
Kaj je ovo bilo majke mu?
Ja ga kupio po 5.92
A Trade212 poceo pucat cim smo se mi s ZSE sjurili na njega...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Do sada sam na USA marketu izgubila 6 dolara.
Ako i danas izgubim 6, odustajem 🤗
KAd pogubite tih 6 ja cu vam uplatit slijedecih 6 pa da dalje nastavite
-
pa sta ima samo 3 naloga na Bidu ? i to na 5 $ ?
nesto propustam?
-
Meni sto duze ne radi ERSTE Broker to manje novaca izgubim pa molim boga da mi se ni ne upali ujutro
-
Znam cemu bi trebale sluzit sve ove objave Cape- Panamax- Baltic itd al gledajuc unazad ATPL se nije ni pomakao ni na jednu od objava koje su ovdje postavljene...
ATPL vozi nekim drugim morima(barama)...