Ja već gledam oćul počet skupljat BORR [dođe ko TS].
Ko rinocerosi su, kad pojure ne staju.
A obje su na "dnu kanala".
A nije loše to sa kanalima, odbija se to zaistač
Ja već gledam oćul počet skupljat BORR [dođe ko TS].
Ko rinocerosi su, kad pojure ne staju.
A obje su na "dnu kanala".
A nije loše to sa kanalima, odbija se to zaistač
Stla super izvješće, reklo bi se "15% više zarade",
biti će oko 2.5% minusa na otvaranju, minimum, "jer je Tesla u krizi i mora dizati cijene".
Tako da bum kupil il dno il noža. vidjeti ćemo.
Neka pozicija na 15.90 bi bila taman, kupnja, računam si
Caterpillar super izvješće no i 5% minusa za nagradu.
PI [ Impinj] ostaje misterija, neprikosnoveno dobra dionica po anslitičarima, minus 30 tak posto. Nešto drobe i kucaju no zapravo ništa konkrstnono tom padu.
Baš lijepa korekcija u 18.00
Manipuliraju sa cijenom, mislim da je na zatvaranju u petak bila 17.72, a onda se odnekud stvorila 16.22 pa je sada kao u plusu [ Evropa, usa predtrgov@nje].
Dividenda je 1.42 $
STLA će danas biti rodeo jer je padao sa teslom a i jednogodišnji ex dividend 9% day je danas. paneće znat kudbi. inače naspram tesle stla ima pokazatelje ko neprikosnoveni genije naspram kišne gliste
Cathie Wood's Ark Invest remains a super bull on Tesla stock, predicting a $2,000 price in 2027. Ark ETFs also bought 256,000 Tesla shares.
Eto prilike za zaradu.
Momentalno sedam posto.minusa "jer ga povukla Tesla", a ako ga nije povukla za... onda Renoj pada "zbog rata cijena s Teslom".
Pisao sam tu nedavno da prelazim u kripto daok je Bitkojin bio na 22000. I eto ga sad.
Tesla pada, a kao krovni vrhunski proizvođač automobila povukao je za sobom danas evropske proizvođače , oko pet posto, iako su neki od njih objavili super rezultate prodaje, i imaju, naspram Tesle, sasvim solidne financijske pokazatelje.
Mislim da je dioničko tržište postalo plligon za eksperimentiranje svim mogućim manipulacijama, a kripto je zapeo u ružičastim vremenima retro.manipulaciia , poput spočetka tisućljeća, pa živi svoje sretne dane.
STLA, stelantis, najveći proizvođač automobila,
sa dividendom oko 8%, p/e 3.22, do danas hvaljen od svih medija/blogova kao solidno ulaganje, pada 5% " jer prati Teslu".....
sad bi u 17 [ jučer ipak u 18] trebala biti korekcija, no napominjem anomaliju , trebalo bi doći do odbijanja jer je krenulo sa korekcijom.
Dakle meneđeri ne idu na ručkove već jedu na poslu šta im spremilo doma.... i mrve po tipkovnici.
možda bude koji debeli prst.
little farma katastrofa , imam dvije dionice , sve ili ništa, no pale su u bezdan, boje se krize.
pokupovao sam na dnu pi, borr, axe i acre no ni tu nema kruha.
shortao sam mpw i embraer, čisto da ne zaboravim kako se šorta.
teški dani....
izgleda da je Korekcija ipak naše gore list; 18.00
sad se već polako treba pripremati za korekciju u 18.00
prodo sam asx i toyotu. pa se pripremam za short
nije li se korencija pomakla na 17
je !
sad se već polako treba pripremati za korekciju u 18.00
prodo sam panl, asx i toyotu. pa se pripremam za short
Kako nisam kupio Btc odlučio sam kupiti [demonstrativno], u predtrgovanju Panl, gdje sam odmah 4.2 posto plusa zabilježio i Toyotu gdje sam 0.2 posto u minusu.
hvala
ima ljepša polovica Revolut. budem vidio jel ide to tamo.
btc se odlijepio od dionica čiji je indeksni etf bio i vrtio se oko 20000. čini.mi se da bi moglo biti histerije oko njega, što je jednako paljenju rakete.
Ma, sramote moram zvat kolegu sa posla da mi kaže kako najbrže doći do btc a :).
napit će mi se krvi.
Može i preko interactive brokersa no kod njih je to nuklearna fizika, naravno , a Revolut sam zatvorio, naravno.
Jel ima koja dionica/ etf koja je baš parnjak btc?
mada i od nje na interactivsima vjerojatno rade dramu.
[napr . glp, mmp, oki i slične energetičare/dividendičare ne daju kupit. zbog obračuna poreza koliko kužim. ja sam mešetario sa desetak takvih dionica]
Beton i Bitkojin...
Čini mi se da počinje euforija na potonjem...
Osiguravatelji rone, RGA, a osobito PRU.
Pa ako se niste opekli na REIT ovima, probajte tu
farma mi se drži dobro.
prodao sam po sistemu stop losa MPW, Pi i TGLS
ASX i NVMI isto super rastu, no gasim ja ekran i idem snatriti da sam na međugalaktičkom putovanju....
Ništa od eu forije.
Danas ako budem u malom minusu biti ću sretan.
Imam sedam dionica i sve su bućnule u plitki minus. baš sam se trudio da budu ko u Arci od svake vrste po jedna. huh.