Bilo mi je bolje da sam ovaj dan prespavao....
Si modernu hvatao?
Na kraju sam ipak uzeo nesto moderne.
E sad mi nije jasno dal se ovo odgadanje odobrenja u EU odnosi i na modernu ili je to samo za Pfizer?
Si modernu hvatao?
Na kraju sam ipak uzeo nesto moderne.
E sad mi nije jasno dal se ovo odgadanje odobrenja u EU odnosi i na modernu ili je to samo za Pfizer?
ne- navuko sam se na travu :)(ACB-CRON) al kao i svaka ovisnost kratko traje zadovoljstvo... i crvena stvarnost te prije ili kasnije lupi po glavi...
i onda sam za kraj kao pravi kamikaza uletio u JKS
pa da pamtim ovaj dan....
bolje plakat jedan dan puno i glasno nego svaki dan po malo
Rekao sam da danas ne dirate kineze. I jucer. i ja se jucer opekao, a sta je najgore bio ga prodao u premarketu i bio u plusu 44$. Na kraju jedno vrijeme bio 200$ s njim u minusu, ali sam shortao kako je rastao i na kraju zavrsio tocno s 1$ dobiti
Kineze treba izbjegavati i vidjeti sta ce biti s njima sutra
jucer sam se suzdrzavao. A danas me povuklo. -4-5% je pao pa sam uzeo. Ne bojim se za njih. nek stoje jedno vrijeme...
Švrbe me prsti, al' ne postignem.
Radim teško i odgovorno.
Nećete me prognati ,a ?
Pa nemožeš u trejd ko' grlom u jagode, hellouuu vi tamo 🙃
Ajde paziti lijepo molim
ma kakvi bi mi bili trajederi s ZSE da neznamo s smjeskom novce pogubit?
Danas veliki minus sutra mali plus pa onda jos veci minus to je parola pravog ZSE Grunfa:)
ne- navuko sam se na travu :)(ACB-CRON) al kao i svaka ovisnost kratko traje zadovoljstvo... i crvena stvarnost te prije ili kasnije lupi po glavi...
i onda sam za kraj kao pravi kamikaza uletio u JKS pa da pamtim ovaj dan....
bolje plakat jedan dan puno i glasno nego svaki dan po malo
"travari" su dobro otvorili na europskom trzistu. 4-5% su na otvaranju odma povukli. Ocekjuem da ce slicno i na USA trzistu odradit ACB i CRON.
Opet cu popratit malo SNDL. Jucer je odradila 100% napumpavanja al t oje dionica koja je nekad bila 12$ a sad je 0,7$. Mozda opet izriskiram par sto doalra pa ak ode u ponor nije puno...
Razmišljao sam kupiti opet danas CNDT, možda sutra budem. Stalno čekam potencijalni proboj na 5$ ali ništa bar za sad čini mi se. Pratim još PYPL paypal čini mi se da je izašao iz CUPa i da bi mogao gore uskoro ako odradi Handle. Kako se vama čini?
i ja sam se neckao oko pypl .Bi nebi i onda posle zaboravio - kad sam se sjetio pred kraj vec sam sve novce potrosio
iz amd-a sam izasao na 91
Svi se usutili....
Bez obzira na lock burekdijske radnje su radile
za bureke se nakupilo i u konoplji(CRON-ACD-SNDL) i u WWR.
Crvenilo se po ostalim pogotovo po kineskim JD-BABA-JKS kao sto je koelga alias i najavio pa to ceka zelene dane...
KBNT - tehnoloska firma
Ukrratko . Bave se otkrivanjem raznoraznih prijevara na oglasima. Otkrivanjem laznih botova .
trenutno se trzi po ipo cijeni od cirka 5$. Ko se ne boji veceg rizika neka si pogleda malo ovo.
Ovo ako prodje premasice 10. Al vrlo lako zavrsi i na drugoj -crvenoj strani.pa oprezno...
ni na revolutu
a ni NMCI nema ni na 212 ni na revolutu-
Ocito nitko ne voli brodare
al imamo zato atpl na raspolaganju
Zaletio se ovaj WWR opako
Mislim da ovaj tjedan ide glasanje o legalizaciji pa bi kanabis tvrke mogle jos poskocit.
Aurora(ACB) je vec spomenuta prije ovdje i trgovao sam s njom tamo na 5-6-7 a eto ode ona na 10. Da nisam trgovao nego cuvao puno bi bolje prosao al lako je bit general posle bitke. Vec je odradila puno al moglo bi to jos malo gore upravo radi te legalizacije.
CRON je po cijeni identicna ACB-u i podjednako zanimljiva...
U WWR-u cucim vec 5-6 dana i cekam al nikako da docekam...
Malo sam prerano uletio al eto ..ucim.
drzim za target..
Gledam im cijene i ne vjerujem...
Naknada za korištenje eTradebrokerske usluge iznosi 10,00 kn mjesečno,
Sjedinjene Američke Države/
Provizija: 0,8 centi po dionici +0,25%; 1 cent po dionici+0,25% za dionice na OTC tržištu SAD-a
Minimalna provizija: 20 USD; za OTC tržište SAD-a 30 USD
Nista jeftiniji nisu ni na ZSE
Provizija 0,6%
Minimalna provizija : 60kn
-U navedene brokerske provizije nisuuključeni troškovi mjesta trgovanja (Zagrebačka burza),a uključeni su troškovi namire u SKDD-u,
Znaci ak kupujem dionice od dolara placam proviziju 100% ?
Ajme opcija......Ovo definitivno nije za mene. Pa ja neznam nacrtat trokut i ne razlikujem svijecu od led lampe u TA
A ovdje 55 vrsta gappova-- Ove je za zlocestu dusu dalo....
A idem skinut prvo ovu free da se upoznam pa cu dat 9$ za onih 5 dana premiuma da vidim sto ima...
Bas si na standalone sw ili preko web-a?
javite kako ste prosli ....
Izasao skroz iz ATPL s minusom.
Sretno svima...
Display MoreŠto i zašto kupiti vani ?
Više ljudi više zna
Čini se da ćemo s vremenom ipak morati ići ulagati ili trgovati vani.
Najjednostavnije je kupiti ETF.
Ipak, ako svatko od nas odradi domaću zadaću, a obzirom da vani na jako likvidnim velikim tržištima nismo konkurencija jedni drugima, nego imamo čitav svijet protiv nas, mogli bi zajedno doći na prilično dobre ideje
ova tema otvorena je 18.09., i lijepo se razvila.
ja sam jauknuo u tom smjeru mjesec dana ranije:
https://dionice.net/forum/user-pos…moon/?pageNo=10
"nemojte me krivo shvatiti, no mislim da forum ima ogroman ljudski potencijal koji se uzaludno troši na u principu ljudskim ili okolišnim korupcijskim faktorima pa se tako drobi TA na dionice sa 10000 Eura prometa, koja ovisi jel nagrađenom članu Upravnog odbora zatrebalo za gebis.....
da navalimo skupa na nako vanjsko nama mentalno blisko tržište, onda bi ta i fa imalo smisla a i korupcijski faktori su jači, globalniji, prepoznatljiviji i ne ovise o gebisu.
Crobex umire.
neće ga spasiti ni eksplozija brodara ni dvije znamenke optime ni dišpet egzotičnog tajkuna.
mislim ako ga i spasi, nije baš neka referenca"
Nemojte zamjeriti, ni admini ni štovani kolege :), no eto postao sam ovo kao mali predah, da nam bude poduka da riješenje uvijek postoji.
Gdje čeljad nije bijesna....
Slazem se s ovim oko crobexa- Nema tu buducnosti- Bar je ja ne vidim.
Vec duze vrijeme polako rasprodajem sve sa ZSE. Jedino nikako da se rijesim atpl-a, al eto jucer sam i to napravio s pozamasnim minusom, al sto se mora mora se. Svaki dan gledam da izadjem sa sto manjim minusom al eto presjekao sam. Malo sam se izbalansirao sa iznenadnim poletom moderne (AZN rezultati cjepiva). I tu sam bio prebrz al ionako sam mislio izac iz moderne na 110 pa mi je 117 nakon minusa u atpl bilo kao dar pod borom .
@alias hvala na pojasnjenjima- otvorio si nam oci oko nekih stvari...
Svima ostalima hvala na nesebicnoj podijeli informacija-misljenja -TA itd... svasta se tu nauci.
Trade212.
Dal se na Trade212 moze nekako snimit defaultni pocetak charta (TA). Da mi se pali odma sa candle(a ne sa line) i ema20 ema50 itd...da ne moram svaki put na svakoj dionici to sve nanovo ukucavat?
Može, imaš tamo sa desne strane kada otvoriš neki chart "chart explorer".
Pa prouči.
Spasio si me. Vec me prst boli od stalnog namjestanja parametara ....