1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. emil

Posts by emil

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• emil
    • March 17, 2021 at 7:22 PM

zlocesti

ako moze graf za ONTX

Onconova Therapeutics was incorporated in 1998 in Delaware and began trading on the NASDAQ stock exchange under the ticker symbol ONTX in July, 2013.

Onconova Therapeutics , Inc. is a clinical-stage biopharmaceutical company focused on discovering and developing products for patients with cancer. The Company has proprietary targeted anti-cancer agents designed to disrupt specific cellular pathways that are important for cancer cell proliferation.

Onconova’s novel, proprietary multi-kinase inhibitor ON 123300 is planned to begin a dose-escalation and expansion Phase 1 trial in the U.S. in the first half of 2021, and a dose-escalation and expansion Phase 1 trial is currently underway in China. Onconova’s product candidate oral rigosertib is currently in a dose-escalation and expansion Phase 1 investigator-initiated study targeting patients with advanced KRAS+ lung adenocarcinoma in combination with nivolumab.

• emil
    • March 16, 2021 at 6:46 PM

NNBR - moze li graf za to. kao da je krenuo prema 12-13$. meni sve tak ljepo izgleda i svi mi idu prema gore prije nego ih kupim... al kad kupim nije bas tako ...

• emil
    • March 16, 2021 at 6:13 PM
    Quote from zlocesti

Moj ALT i PRVB se dobro drže

Svugdje se desio pad, valjda u isti čas

Nema nigdje besplatnog ručka

I ne ide danju bez solidnog stop naloga, a noću kud koji mili moji

PRVB - target je 17$ ? grah jos to podrzava?

CCIV- hvala nepoznatom junaku. tko god je to spomenuo - +23% u par dana... neda mi se sad listat tko je TIP postavio.. izasao sam van iz toga. meni dosta.ulaz 26 izlaz 32.

• emil
    • March 15, 2021 at 6:03 PM
    Quote from emil

ZKIN - lesi se vraca na vrh :) malo je bio na hladjnju al eto ga opet. vratio sam se u njega jucer na 6. povratak na 11 sumnjam da moze al do 9 se nadam...

reko sam ja - samo treba crtat dobre paterne ostale ignorirat ^^

Nije otiso na 9 al je na solidnih 7,6$ sto je +20%

Quote from emil

PFE- ima li tko to na Trade212? jeste dobili dividendu na trade212?

Eto napokon i to da sjedne :

On 28.01.2021 Pfizer Inc.(PFE) distributed an ordinary dividend of $0.27 per share. You have received......

• emil
    • March 13, 2021 at 10:19 AM

KAd kupis nesto odma nas obavijesti da znamo svi izac na vrijeme :)

• emil
    • March 12, 2021 at 7:18 PM

ma kazem vam ja - samo pozitiva:)

Ocito i vani ima razno raznih zlocki koji samo zeleno crtaju :)

i postali smo jedno veliko globalno veselo zeleno selo :)

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• emil
    • March 12, 2021 at 7:07 PM

Jam sam bas suprotnog misljenja. Ako prijavi rudarenje morala je prijavit i samostalnu ili dodatnu djelatnost a nije. odma je u prekrsaju.

Ktome nadjelatnosti se placa porez i doprinosi itd a to je crika 40%. kapitalna dobit se placa na trgovanje btc-om pri izlasku u fiat.

Po meni je bolje rec da si ga kupio prije xxx godina i da nemas racun jer je burza propala ili bilo sto a rudarenje ne spomenut nikako.

Tek tako ce upast u kategoriju kapitalne dobiti al na cijeli iznos. sto je 10%. nema dokaza da btc posjeduje vise od 2 godine i porezna mu oderi 10% poreza na dan prodaje i to je to. Porezna kao prvo ne utvrdjuje niti je ne zanima porijeklo imovine. to rade druge sluzbe a ne perezna. Porezna je tu da razreze porez i to ce napravit.

ovo je vrlo sklizak teren kao isve kod nas jer su zakoni takvi da netko s polozaja uvjek ima neki izlaz...

zato kod nas nije uopce sumnjivo otkud bivsem premijeru koji je propao u austriji i ima ni 15k kuna placu u posjedu nekoliko satova od par milijuna te slika u desecima milijuna.

pa eto ima se . stedio je. poklonili mu jos dok je bio partizan ili pionir :)

Ima li racune zato? ia li darovni ugovor za to? ima li isjecak iz banejk -burze za to ? pa naravno da nema...zagubilo se...

• emil
    • March 12, 2021 at 5:47 PM

zlocesti

Vidim danas ste raspolozeni za crtanje pa ako moze CCIV

CODX :thumbup: - vidi se da je nacrtan danas "scallops u nizu........." odma je poletio - ulovio ga malo nize vec je 7% plus :)

ZKIN - lesi se vraca na vrh :) malo je bio na hladjnju al eto ga opet. vratio sam se u njega jucer na 6. povratak na 11 sumnjam da moze al do 9 se nadam...

reko sam ja - samo treba crtat dobre paterne ostale ignorirat ^^

• emil
    • March 12, 2021 at 3:28 PM

malo mi je predug taj niz... ja vise preferiram ove na tjednoj-satnoj bazi al i ova ce posluzit :)

thx

• emil
    • March 12, 2021 at 11:24 AM

a nekad je i 0 gubitak pogotovo prije mjesec dana. sve je divljalo i raslo a ja se sparkiro u pfe koji je pao skoro 15% u tih mjesec dana. Da je i na 0 bio to je ko da sam u carapu spremio...

Al eto opet sam se vratio. Vajda sam prikriven mazohst... :)

• emil
    • March 12, 2021 at 11:12 AM

Ni ja.

a pitao sam za ACB -- Aurora Canabis...

Al kad je ABC tu pogledacemo i njega da ne propadne graf... :)

ACB gledam da se opet vratim

long-- kod mene je sve duze od par danq very long:)

ALT vec preko tjedan imam pa sam jucer izaso...(a u premarketu je +25%)

PFE mi neda vrag mira- Vec sam pogubio novce u njemu i opet sam se vratio ni sam neznam zasto...

pep-a tu sam uso nekidan pa me frka vikend docekat u tome mada ipak je to pep pa nema nekih velikih oscilacija.

• emil
    • March 12, 2021 at 9:44 AM

ALT -ide hladjenje ili cemo "...u nizu" ili pravocrtno "to the moon" :)

BABA-PEP-PFE-JD-ACB solari.. Birajte :)

• emil
    • March 11, 2021 at 2:21 PM

SPPI -bio preko 30% u premarketu.

PFE- dok sve raste 5-30% eto i PFE se pamakao cak 0,5%.

Al posto su izasle dobre vijesti mogao bi on do kraja dana u crveno :(

Pfizer, BioNTech real-world study shows COVID-19 vaccine 'dramatically' lowers cases, hospitalizations and deaths

Pfizer-BioNTech's COVID-19 vaccine shows 97% efficacy after second dose: Real-world evidence

Pfizer/BioNTech say COVID-19 vaccine likely to prevent asymptomatic infection

• Porez na kapitalnu dobit

• emil
    • March 11, 2021 at 12:12 PM

evo mali info o Revolutu i poreznoj:

IBAN: Porezna je i prije imala uvid u sve račune na Revolutu

HNB ni prije nije vidio prepreke za isplatu plaće na Revolut, ali je isticao važnost stava Porezne uprave. Na webu Europske komisije upravo je Porezna navedena kao tijelo kojem se građani mogu žaliti za diskriminaciju po IBAN-u, tj. za kršenje SEPA-e po čl. 9 EU uredbe 260/2012. Uz valjani IBAN, HNB-u i Poreznoj ključno je da se plaća isplati u kunama.

Neslužbeno, Porezna je i prije imala uvid u sve račune na Revolutu, ali je nadzor radila po potrebi, a zbog suradnje članica EU račun u Revolutu ne bi spriječio, nego samo otežao ovrhe.

S novom uslugom Revolut Bank promijenio se upravo status korisničkog računa. Korisnici Revoluta više nemaju račun za elektronički novac, nego bankovni račun. Ovaj fintech sad osigurava svaki račun klijenata do 100.000 eura pri Središnjoj banci Litve i Europskoj centralnoj banci onako kako to rade i banke u Hrvatskoj.

Povezano je revlutom-porezom-dohodkom-placom pa temu nisam znao izabrat.

Admin nek oduci u koju akteogriju bi t onajbolje odgovaralo.

• emil
    • March 11, 2021 at 10:14 AM
    Quote from ohladi
    Quote from emil

kakav ti je ono godisnji limit?

2000€ mjesecno? nakon toga?

Limit je 25k eura fiat uplate i 25k fiat isplate za verifikaciju u kojem ti je potreban samo dokument tipa osobna, vozacka ili putovnica.

Ako verificiras i adresu onda dobijes puno vece limite.

Eto to nisam, nije mi trebalo, nadam se da ce zatrebati :)

Ja se vec ponadao da je to limit bez verifikacije.

cudno. Pa verifikacija adrese je slanje SS racuna za struju:)

ipak je glavna verifikacija osobna i to se ne dijeli svakom. racun za struju ipak i u smece bacim a osobnu bas i ne:)

Rado bi im posalo samo racun za struju a da osobnu ne traze...

• emil
    • March 11, 2021 at 2:20 AM

kakav ti je ono godisnji limit?

2000€ mjesecno? nakon toga?

• emil
    • March 11, 2021 at 1:08 AM

Ma daj covjeku referal ak trazi. nemoj da se ja moram sad registrirat na Nash da mu dam :)

Znam ja da Coinbase ima veci fee u odnosu na npr binance. al da je bas tolka razlika i da to zovemo deranje bas i nije...

i koristim coinbase pro. To je sastavni dio conbase-a. Ne placa se . Ne uzima fee za prebacivanje izmedju normal i pro tak da nema razloga to ne koristit kad je preglednije-imas grafikone- imas dubinu ponude itd...

Da ne koristin Nice Hash i besplatno prebacivanje s njega na coinbase sigurno bi presao na Binance. al da jos pusim fee icekam satima na slanje s jedne burze na drugu bas mi se i neda.

Kaj na Nash ima samo BTC-ETH i NEO ? nista vise? mislim ni coinbase nema ponudu neku al ovo je stvarno premalo. Cak i revolut ima one standardne .LTC- BCH-RIPL.

EDIT : u tvojoj slici je vidljivo da je kurs potpun orazlicit- i naravno da je i konacni rezutat razlicit. znaci da nije radjenu isto vrijeme. mozda si pogodio u neku crvenu-zelenu svijecu bas u toj vremenskoj razlici.

vidis i sam kolko dobijes za 1BTC na coinbaseu a kolko na Nashu na mojim SS.

I eth sam provjerio i takodjer za 1 ETH vise dobijem na coinbasu. uzme mi fee al i dalje dobijem vise jer Nash mi uzem dupli fee od coinbasa u konverziji.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• emil
    • March 10, 2021 at 11:05 PM

slazem se ja s tim jer u kriptu par postotak vamo tamo .

navikli smo mi da nas deru gdje stignu . Ja sam se samo osvrnuo na nistine jer eto prica je fee 0% al na kraju 270 € manje u djepu a otislo se kao s coinbase sto deru....to jednostavno nije istina . da je otisao negdje s normalnim kursom i fee 0 ja se nebi ni javio...

• emil
    • March 10, 2021 at 10:51 PM

i sad sam iso tocno provjeriti i naravno da info o jeftinom trgovanju i bez fee nije tocan.

imaju 0% fee al im je BTC kurs 1 % manji od normalnog.. a fee kod coinbase nije 1% nego 0,5 %

pa kad sve to zbrojis ispadne da nash dere duplo vise od coinbase koji je inace skup u odnosu na binance.

slika govori tisuce rijeci pa digitron uruke i racunajte mada sve vec pise na slici

cijena BTC-a = 47.466 €

Nash isplati za 1 BTC = 46.979 €

coinbase isplati za 1BTC =47.125 €

to je ono sto vidim bez registracije. St obi vidio nakon neznam . kolko uzimaju za sepa nalog? 1 euro transakcija? ili i tu deru1% za transfer novca na karticu ili tekuci.

covjeka zna zbunit kad mu se napise fee je tolko i tolko i onda misli da ak pise fee 0% da je 0.

i meni je tesko kad vidim da mi je coinbase uzo tih 237€ 0,5%

sad nash jos samo mora napisat da ce mi uzet 474€ i kraj toga free fee 0% :) i eto ljudi puse te fore... cim pise free to je bolje od ovog gdje nije free mada vise novaca dobijes kod ovog gdje nije free...

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• emil
    • March 10, 2021 at 9:55 PM
    Quote from zlocesti

Ne znam brojati

Ha :S

Uostalom sve je to zabava.

Il' si vjernik, ili nisi

Ja vidim i falling wedge, i descending right angled, u njemu ne bi volio spavati piše Bulkowski, al' on pojma nema

U 60% slučajeva okine na gore, onih 40 % je tricky

Ako se svi slože da će papir rasti, nema sile koja ih u tome može spriječiti :S

Display More

ma nacrtaj ti njima onaj moj patern u nizu pa da se svi vesele :)

Nek vide kak je nama na inozemnoj temi. Samo med i mljeko tece jer zlocka crta samo dobre paterne:)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt