1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. emil

Posts by emil

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• emil
    • March 30, 2021 at 6:30 PM

JKS. ja izasao na 44.

TSM - izasao na 116

CCIV izasao na 23

zlocesti ako moze grafic za HOLI

sad malo odmora- vani je lijepo vrijeme pa moramo malo i sunca ulovit. Nije sve u novcima.

• emil
    • March 30, 2021 at 3:54 PM

Run JINKO Run :)

• emil
    • March 26, 2021 at 8:59 PM

ma bitno je da je nama TSM povuko +5% pred kraj :)

bit ce za bureke prek vikenda :)

• emil
    • March 25, 2021 at 5:56 PM
    Quote from plavac

Prodao sav SPPI po 2,94$, minus preko 1000$, moram izračunati. na njemu sam od 01.03. zaradio 2.400$, tako da nije pre bolno

Biotech ne pokazuje znakove oporavka, a još kad cijela burza zvizne, ne želim to čekati, vidjeti čemo iza 01.04. šta će biti

malo si prebrz bio. ja svoje nisam . jos sam gledao da nadokupim al nisam bio na otvaranju pa sam odustal kad je 2.95 preso

sad samo trebam odlucit dal cu cekat 3.3o ili da ga se rijesim an 3.10

Bas sad kad bi se dalo zaradit na udji izadji ja nemam vremena gledat u graf....steta a vidim da to lijepo ide gore dole ...

• emil
    • March 25, 2021 at 1:44 PM

jutro sve zeleno. sppi skoro +10% JD plus CCIV plus - ma sve super. sad pogledam sve crveno- komunisti uzvracaju udarac :(

• emil
    • March 25, 2021 at 10:21 AM

@alias

ako moze misljenje o blokadi Sueskog kanala.
    Hoce li to povecat cijenu prijevoza? samim time podic brodare?

kako se sad cini to ce potrajat minimum mjesec dana...

• emil
    • March 24, 2021 at 3:49 PM
    Quote from alias

Naravno,kupim TSM i dva dana kasnije dođe Intel i kaže da će izgraditi 200 tvornica za izradu čipova :) Tipično

Quote from accountant

kolega, isto! da ti bude lakše :P

ne brini se, do izvješća je još malo preko mjesec dana a držim da će ra-stu-ri-ti

samo BTFD

Kud svi tu i mali Mujo :)

Eto i mene u drustvo. Uso nekidan na 115. Danas dobro podebljao na 110... sad sam u prosjeku na 111,4

Quote from plavac

Danas kupovao SPPI, držim 5000 dionica po prosječnoj cijeni od 3,29$

Evo da niste usamljeni malo sam i tu dokupio danas pa sam u prosjeku kupnje na 3.12$

JD - JKS- HOLI-CCIV - to me frka nadokupit . Nekak s tim kinezima me uvjek strah... Mozda da nam @alias da neku rijec podrske :) ili da nam zlocesti nacrta neki zeleni niz :)

• Revolut pokrenuo banku u Hrvatskoj

• emil
    • March 20, 2021 at 10:49 PM
    Quote from Ledica

Evo još malo novosti o dolasku litvanske online banke Revolut u RH. Podatak o 150 000 hrvatskih klijenata Revoluta meni je nevjerojatan i čini mi se pretjeran.

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ce/2262157.aspx

Meni se cini premal broj :)

Koga god znam ima revolut a pola od njih i curve.

• emil
    • March 19, 2021 at 11:40 AM
    Quote from alias

CSIQ objavio odlicne rezultate. JKS jos nije porastao, ali bi trebao i on njih pratiti. Ako netko ima nek ne prodaje, iako kamate opet luduju. CSIQ ima skoro 2,5$ EPS sta na ovu cijenu daje P/E 17. U ovako brzorastucem sektoru. Ma super. Sljedeće godine očekuju rast prihoda od skoro 25%, sta daje PEG ispod 1. Super

JKS

jel ovo uzrok jucerasnjeg pada JKS? ili ima jos nesto sto sam propustio?

Uoči pregovora, Sjedinjene Države objavile su niz akcija usmjerenih na Kinu, uključujući potez za početak ukidanja licenci za kineske telekomunikacije, sudske pozive brojnim kineskim tvrtkama za informacijsku tehnologiju zbog zabrinutosti zbog nacionalne sigurnosti i ažurirane sankcije Kini zbog ograničavanja demokracija u Hong Kongu.

vidim u premarketu se vraca +2%

• emil
    • March 17, 2021 at 7:22 PM

zlocesti

ako moze graf za ONTX

Onconova Therapeutics was incorporated in 1998 in Delaware and began trading on the NASDAQ stock exchange under the ticker symbol ONTX in July, 2013.

Onconova Therapeutics , Inc. is a clinical-stage biopharmaceutical company focused on discovering and developing products for patients with cancer. The Company has proprietary targeted anti-cancer agents designed to disrupt specific cellular pathways that are important for cancer cell proliferation.

Onconova’s novel, proprietary multi-kinase inhibitor ON 123300 is planned to begin a dose-escalation and expansion Phase 1 trial in the U.S. in the first half of 2021, and a dose-escalation and expansion Phase 1 trial is currently underway in China. Onconova’s product candidate oral rigosertib is currently in a dose-escalation and expansion Phase 1 investigator-initiated study targeting patients with advanced KRAS+ lung adenocarcinoma in combination with nivolumab.

• emil
    • March 16, 2021 at 6:46 PM

NNBR - moze li graf za to. kao da je krenuo prema 12-13$. meni sve tak ljepo izgleda i svi mi idu prema gore prije nego ih kupim... al kad kupim nije bas tako ...

• emil
    • March 16, 2021 at 6:13 PM
    Quote from zlocesti

Moj ALT i PRVB se dobro drže

Svugdje se desio pad, valjda u isti čas

Nema nigdje besplatnog ručka

I ne ide danju bez solidnog stop naloga, a noću kud koji mili moji

PRVB - target je 17$ ? grah jos to podrzava?

CCIV- hvala nepoznatom junaku. tko god je to spomenuo - +23% u par dana... neda mi se sad listat tko je TIP postavio.. izasao sam van iz toga. meni dosta.ulaz 26 izlaz 32.

• emil
    • March 15, 2021 at 6:03 PM
    Quote from emil

ZKIN - lesi se vraca na vrh :) malo je bio na hladjnju al eto ga opet. vratio sam se u njega jucer na 6. povratak na 11 sumnjam da moze al do 9 se nadam...

reko sam ja - samo treba crtat dobre paterne ostale ignorirat ^^

Nije otiso na 9 al je na solidnih 7,6$ sto je +20%

Quote from emil

PFE- ima li tko to na Trade212? jeste dobili dividendu na trade212?

Eto napokon i to da sjedne :

On 28.01.2021 Pfizer Inc.(PFE) distributed an ordinary dividend of $0.27 per share. You have received......

• emil
    • March 13, 2021 at 10:19 AM

KAd kupis nesto odma nas obavijesti da znamo svi izac na vrijeme :)

• emil
    • March 12, 2021 at 7:18 PM

ma kazem vam ja - samo pozitiva:)

Ocito i vani ima razno raznih zlocki koji samo zeleno crtaju :)

i postali smo jedno veliko globalno veselo zeleno selo :)

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• emil
    • March 12, 2021 at 7:07 PM

Jam sam bas suprotnog misljenja. Ako prijavi rudarenje morala je prijavit i samostalnu ili dodatnu djelatnost a nije. odma je u prekrsaju.

Ktome nadjelatnosti se placa porez i doprinosi itd a to je crika 40%. kapitalna dobit se placa na trgovanje btc-om pri izlasku u fiat.

Po meni je bolje rec da si ga kupio prije xxx godina i da nemas racun jer je burza propala ili bilo sto a rudarenje ne spomenut nikako.

Tek tako ce upast u kategoriju kapitalne dobiti al na cijeli iznos. sto je 10%. nema dokaza da btc posjeduje vise od 2 godine i porezna mu oderi 10% poreza na dan prodaje i to je to. Porezna kao prvo ne utvrdjuje niti je ne zanima porijeklo imovine. to rade druge sluzbe a ne perezna. Porezna je tu da razreze porez i to ce napravit.

ovo je vrlo sklizak teren kao isve kod nas jer su zakoni takvi da netko s polozaja uvjek ima neki izlaz...

zato kod nas nije uopce sumnjivo otkud bivsem premijeru koji je propao u austriji i ima ni 15k kuna placu u posjedu nekoliko satova od par milijuna te slika u desecima milijuna.

pa eto ima se . stedio je. poklonili mu jos dok je bio partizan ili pionir :)

Ima li racune zato? ia li darovni ugovor za to? ima li isjecak iz banejk -burze za to ? pa naravno da nema...zagubilo se...

• emil
    • March 12, 2021 at 5:47 PM

zlocesti

Vidim danas ste raspolozeni za crtanje pa ako moze CCIV

CODX :thumbup: - vidi se da je nacrtan danas "scallops u nizu........." odma je poletio - ulovio ga malo nize vec je 7% plus :)

ZKIN - lesi se vraca na vrh :) malo je bio na hladjnju al eto ga opet. vratio sam se u njega jucer na 6. povratak na 11 sumnjam da moze al do 9 se nadam...

reko sam ja - samo treba crtat dobre paterne ostale ignorirat ^^

• emil
    • March 12, 2021 at 3:28 PM

malo mi je predug taj niz... ja vise preferiram ove na tjednoj-satnoj bazi al i ova ce posluzit :)

thx

• emil
    • March 12, 2021 at 11:24 AM

a nekad je i 0 gubitak pogotovo prije mjesec dana. sve je divljalo i raslo a ja se sparkiro u pfe koji je pao skoro 15% u tih mjesec dana. Da je i na 0 bio to je ko da sam u carapu spremio...

Al eto opet sam se vratio. Vajda sam prikriven mazohst... :)

• emil
    • March 12, 2021 at 11:12 AM

Ni ja.

a pitao sam za ACB -- Aurora Canabis...

Al kad je ABC tu pogledacemo i njega da ne propadne graf... :)

ACB gledam da se opet vratim

long-- kod mene je sve duze od par danq very long:)

ALT vec preko tjedan imam pa sam jucer izaso...(a u premarketu je +25%)

PFE mi neda vrag mira- Vec sam pogubio novce u njemu i opet sam se vratio ni sam neznam zasto...

pep-a tu sam uso nekidan pa me frka vikend docekat u tome mada ipak je to pep pa nema nekih velikih oscilacija.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt