1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. emil

Posts by emil

• Politika - općenito

• emil
    • April 18, 2024 at 10:21 AM
    Quote from Paulie

Fokus ima duplo više glasova od NP Sjever i mnogo više od IDS-a, ali imaju mandat manje.

IDS-OVA KOALICIJA
    MANDATA: 2
    BR. GLASOVA: 32.727 | 1,54%

NP SJEVER
    MANDATA: 2
    BR. GLASOVA: 25.829 | 1,22%

FOKUS REPUBLIKA
    MANDATA: 1
    BR. GLASOVA: 47.712 | 2,25%

Display More

pa to samo govori da je NP sjever odradio vrhunski poso a neki nisu i da ne zive u oblacima i misle da su neki veliki igraci. koncentrirali su se lokalno i tamo dobili dva mandata.

vidimo da fokusava politika svuda i svasta nije urodila plodom. tko ce glasat za np sjever u dubrovniku?nitko i toga su bili svjesni a fokus nije i nadam se da ce slijedeci put bit pametniji jer bolje osvojit 2 mandata u 1 izbornoj nego jedan u svima.

Možemo je dobilo 23 tisuće glasova više od Mosta, ali jedan mandat manje. Kako?
    NAKON gotovo svih prebrojanih glasova, rezultati su pokazali kako ne postoji velika razlika u broju individualnih glasova Domovinskog pokreta, Mosta i Možemo.…
    www.index.hr

Quote from Moller

budimo ozbiljni, da li bi netko zaposlio Benčićku ili Grbina u svojoj firmi,

e pa onda,

a netko bi zaposlio AP ili onog koji nemre semafor prec sam u svojoj firmi ?zamisli zaposlis AP kao menadjera kod sebe i onda se on okruzi sposobnima koji ni semafor ne znaju prec. super bi poslovao :D

• Politika - općenito

• emil
    • April 18, 2024 at 9:31 AM
    Quote from st-brajo

one oporbene stranke koje shvate da će ubuduće potporu za nacionalnu, prvo morati izgraditi na lokalnoj razini, e baš ti će moć računati da uvijek mogu sudjelovati u vlasti.

neki su to shvatili prije izbora a neki nece ni nakon

‘Ovako nešto još nikome nije uspjelo u Hrvatskoj. Ja sam HDZ-ov? Sad ćete vidjeti koliko taj čovjek laže...‘
    ‘Kada prag u parlament prelazi manje od deset stranaka, dobiti dva mandata u jednoj jedinici je veliki uspjeh‘
    www.jutarnji.hr
  • Politika - općenito

• emil
    • April 18, 2024 at 7:47 AM

proslo je kako je proslo.

jako sam razoccaran kako je prosao fokus(svi koji su glasali za nih kao da su bacili listic u smece). po rezultatima ispada da hrvati vole da ih netko stalno krade da im maze oci i da ne vole manje poreze i vece place...

• Aktualno (vijesti)

• emil
    • April 16, 2024 at 8:21 PM

Ne znam kolko je aktualno al ako nije moglo bi uskoro postat jer je rok za izgradnju matinog kampusa prosao.

evo sto nam je mate porucio prije gradnje kampusa kad su ga priupitali kako mu je tata rimac namjestio drzavno/gradsko zemljiste po pre-visokoj cijeni od 1 lipe po m2(inace samo maznu zemljiste) na sitnih 69 godina.

Ovo je bila njegova strana price:

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

e sad ja nisam bas neki gradjevinac po struci al ova stavka "zavrsimo projekt" po meni znaci da se tamo pocne nekaj proizvodit a da to nije "MAGLA" koju mate proizvodi vec godinama.i toliko mu dobro ide da je to poceo i izvozit po europi :D

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• emil
    • April 16, 2024 at 7:25 PM
    Quote from verdi

€ i $ je šuplja priča i sad samo prepoznati kako će izvesti tu transformaciju.

:huh:.ja da sam uvjeren kao vi u tu "šuplju pricu" istog trena bi sve novce prebacio u perspektivnu rusku rublju. tu je buducnost :D ja uopce ne znam kako smo do sad funkiconirali sa ovim supljim dolarima i eurima :D

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• emil
    • April 15, 2024 at 6:50 PM

hoce netko bacit grah ili nabrljat nesto ?

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• emil
    • April 12, 2024 at 8:12 PM

neko bi reko da je ovo prilika a poneko neprilika :D

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

a i crypto krvari

• World politics

• emil
    • April 12, 2024 at 11:42 AM

tom logikom je i lukoil tvrtka povezana s "neprijateljskom" zemljom rusijom pa cemo i mi imat sto zaplijenit.

• Aktualno (vijesti)

• emil
    • April 11, 2024 at 8:11 PM
    Rimac dogovorio ogroman posao s BMW-om: 'Ovo je možda najveći ugovor u hrvatskoj povijesti'
    Suradnja s BMW Grupom označava značajnu prekretnicu za Rimac Technology, budući da predstavlja najveći i najambiciozniji projekt koji je tvrtka imala do sada.…
    www.vecernji.hr

opa-nakon svemirskog dizala- preko megatvornice baterija u kini - od prodanih 150 c2 evo nas i do BMW-a :D

jos da mu u se u FI vide svi ti silni poslovi

al da ne ispadne da ja tu copram matine biznise pustit cu lucijana da kaze par rijeci

Lucijan Carić
    Nova sretna vijest - Mat-e će proizvoditi baterije za BMW. Kako reče jedan moj frend - napokon obećanje koje možda i može održati. Osim što je Mat-e, odnosno…
    www.facebook.com

vidim i prpa (kripto entuzijast) se javio u komentarima ... sjecam se ko da je jucer bilo kad je navijao za matine greyp tokene. ulozite.ulozite. milijune cete zaraditi :D

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• emil
    • April 8, 2024 at 5:48 PM
    Izrečena dosad najveća kazna nekom hrvatskom telekomu! Evo koliko mora platiti HT i zašto
    Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti donijela je nepravomoćnu odluku
    www.jutarnji.hr

samo nek ih deru dokle god se ne pocnu ponasat po zakonu. gdje god stignu odugovlace vrdaju itd.

• Aktualno (vijesti)

• emil
    • April 7, 2024 at 3:57 PM
    Quote from st-brajo

btw., onda Benčićka već ima uvjete za mirovinu 8)

dobra dobra :D kolko ono 18 godina na faksu plus nesto u imaginarnom svemiru i eto :D

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• emil
    • April 7, 2024 at 8:16 AM
    Američka Vlada kao kripto trgovac: priča o 3,5 milijarde dolara vrijednom transferu bitcoina
    Iznenađujući prijenos bitcoina od strane državne agencije na Coinbase mogao bi predstavljati tihi potres za tržište kriptovaluta, s mogućim posljedicama u…
    www.bug.hr

zanimljiva prica.

• Politika - općenito

• emil
    • April 6, 2024 at 9:51 AM
    Quote from st-brajo

a da otvorimo temu: "Ulaganje u članstvo u političkoj stranci"? :/

https://www.index.hr/mobile/vijesti…uo/2553969.aspx

koliko vidim, nije neka lova, a bilo bi zanimljivo da nam kolege izračunaju ROCE i slične metrike :S

pa prvi komentar na stranici je dao konstruktivan odgovor kakvi su povrati ako se uclanis :D

"15 eura u HDZa se najviše isplati. To je kao neko osiguranje od nesreće na radu. Dakle ako se oklizneš u krađi osigurava ti sve od kvaltetne usluge u pravosuđu do odrješenja grijeha u crkvi. Još kad bi vrijedila i za EU područje ne bih se dvoumio da su učlanim."

"Nije neki veliki iznos. Najbolje se učlanit u sve stranke."

• emil
    • April 4, 2024 at 5:43 PM
    Quote from my moon

oxlc 15.04 19 m

zasto mi IB neda kupit ovu dionicu(OXLC-Nasdaq)? imam samo obavijest da se moze trgovat ako postoji KID koji ocito ne postoji i nemrem kupit a sjecam se da sam nekad davno imao ovu dionicu u porftfelju. mozda sam je imao na drugoj plaformi a ne na IB.to se ne sjecam.

nije da bi je kupio(malo mi preskupa) al vidim da mi nema opcije kupnje.

• Plaćanje poreza kod trgovanja na stranim tržištima kapitala

• emil
    • April 3, 2024 at 9:22 PM

ne znam zasto stavljate clanak novina kad imate ispred link na porezni zakon u kojem pise kolike su kazne.

• emil
    • April 3, 2024 at 9:08 PM
    Quote from Ray Dalio

Odlično kad vide da smo ostvarili primitak iz inozemstva. Neka pošalju uplatnicu i sve 5.

Kazne za neprijavljivanje idu od dvije do 20.000 kuna.Sad naravno preračunato u eurima.

Opći porezni zakon - Zakon.hr

clanak 193

• emil
    • April 3, 2024 at 8:37 PM

pa porez na dividende se placa bez obzira na minus u trgovanju.

gledam da se sparkiram u neku pristojnu sigurniju dividendusu vani (po mogucnosti mjesecnu) al me stalno ta porezna brine

stalno nekaj treba pa me frka.

• emil
    • April 3, 2024 at 8:25 PM

to lovis pa ulazis i izlazis ili si uso i nek stoji ?

kak si prema poreznoj to reguliral? popunio ino-izjavu i na kraju1 mj obracunas ukupno?

dal one koje ti ne uzmu odma porez ides platit odma ili i to platis na kraju godine?

• emil
    • April 3, 2024 at 7:27 PM
    Quote from StatusQuo
    Quote from emil

kolko nasa porezna oprasta vidimo u SS...

usput je ovo i odgovor onima koji su pitali dal nasa porezna vidi ovo ili ono...

VIDI

To si ti dobio ili

da. i treba to shvatit ozbiljno jer kazne su opake

• emil
    • April 3, 2024 at 6:07 PM
    Quote from Infinity

Ovaj graf kaže da ova muzika ne staje,gola činjenica.

https://dionice.net/attachment/159…g-internet-jpg/

meni taj graf izgleda kao i ovaj

sve su to baloni na napuhavanje :D

1. Privacy Policy
  2. Kontakt