to lovis pa ulazis i izlazis ili si uso i nek stoji ?
kak si prema poreznoj to reguliral? popunio ino-izjavu i na kraju1 mj obracunas ukupno?
dal one koje ti ne uzmu odma porez ides platit odma ili i to platis na kraju godine?
to lovis pa ulazis i izlazis ili si uso i nek stoji ?
kak si prema poreznoj to reguliral? popunio ino-izjavu i na kraju1 mj obracunas ukupno?
dal one koje ti ne uzmu odma porez ides platit odma ili i to platis na kraju godine?
kolko nasa porezna oprasta vidimo u SS...
usput je ovo i odgovor onima koji su pitali dal nasa porezna vidi ovo ili ono...
VIDI
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. To si ti dobio ili
da. i treba to shvatit ozbiljno jer kazne su opake
Ovaj graf kaže da ova muzika ne staje,gola činjenica.
meni taj graf izgleda kao i ovaj
sve su to baloni na napuhavanje
napokon da netko predje s rijeci na djela . propustio sam kad su postavljali kamen temeljac pa ako netko ima link ....
i kako onda da ne glasas za ovako poduzetnog zupana .
time je ispunio 10godisnji plan
sto ispunio..prebacio... udarnik
u clanku..."i upozorio da će Amerikom zavladati nasilje i kaos ako ne bude izabran za predsjednika 5. studenoga."
toga nema u clanku.
kolega malo bolje procitajte clanak
Evo SS napravljen prije minutu:
pa sto to nije sredio trump kad je bio predsjednik?
republikaci su kao cijepljeni protiv kradje glasova i samo demokrati kradu ? pa nisu li vecinom republikanci bili protiv cijepljenja?
s obzirom kako i tko radi i kakve su kontrole, i novogradnje koje tvrde da su sigurne, nebih se bas kladio da su gradjene po PSu
Kao npr. stepenice u onoj zgradi na Remetama koje su otpale u ZG potresu.
i danas se zgrozim kad pogledam te slike.....i inspektor koji je dao uporabnu dozvolu sigurno i dalje radi strucno svoj posao kao i gradjevinci koji su obavili taj strucni posao. mi smo zemlja samozvanih strucnjaka.
u jednu ruku dobro da je palo sada bez zrtava jer bi te stepenice pale prije ili kasnije same od sebe.
gdje je trump rekao da ce izazvati kaos i nasilje ako ne pobijedi?
btw trump prica o ilegalnim migrantima, a ne o legalnim
velika je razlika ali to cnn i msnbc uvijek "zaborave" napomenut
u clanku..."i upozorio da će Amerikom zavladati nasilje i kaos ako ne bude izabran za predsjednika 5. studenoga."
nista nije naucio nakon par mrtvih napadom na Capitol. i tad on nije nista inicirao nego se spontano dogodilo. tako ce i sada spontano nastat nasilje i kaos?
prezalosno je da republikanci glasaju za ovu karikaturu a jos je zalosnije da demokrati nemaju nikog boljeg od senilnog Bidena.
demokratima bi bilo najbolje da za predsjednika kandidiraju nekog umjerenog republikanca.
potpuno se slazem al ipak je mala razlika kad to izgovori "netko" ili bivsi a mozda i buduci predsjednik.
onako usput prijeti da ce izazavat kaos i nasilje ako ne pobijedi...
a ako pobijedi onda ce sve migrante zatvorit u kaveze i umobolnice...
al oduvjek je amerika volila oruzje i nasilnike.
Od kad je verdi izasao u kes i poceo crnjacit ...sad ce propast amerika...sad ce se urusit trgovanje...sad ce potopit sve brodove ...sad ce svi mostovi popadat. sp500 je narastao bezveznih 30%.. sto ce tek bit kad verdi napokon kupi koju dionicu
jel to plenki unajmio rusku protuvazdusnu obranu
ovi noninari su skroz poludili.
sad se napokon iskristaliziralo zasto mi gradimo mostove iz niceg preko nigdje u nista .
kad nam se neki srusi nema nikakve stete zato ih i imamo par komada za svaki slucaj...
a kolegi verdiju samo mogu poruciti da netko i sa vrlo malo sivih stanica s lakocom moze pronac block...valjda jedino vas to muci
po verdiju ce propast amerika radi 1 mosta
zamisli da neko vikne "oba su pala" pa padne jos jedan... propala bi onda i kina s amerima
možda bi najelegantije bilo preseliti njegove stvari u neku kamp kućicu i ključeve položiti na sud, jer, koliko vidim, nigdje ne piše da se dom nužno mora sastojati od cigle i betona.
fino mu onda kamp kućicu parkiraš pred sud, da ima i
dom dok usput čeka pravomoćnu presudu
ma stvari mu parkiram u prvi kontejner pa nek me tuzi i za to
ja cu sve negirat a on nek dokazuje da ih je imao u mojem stanu i kako su dospjele tamo..
al ajmo zamislit da se netko i odluci tuzit vlasnika sto e uselio u svoj stan
sto sud ce odlucit nakon 5-7 godina da se vlasnik mora iselit iz svog stana i pustit podstanara unutra? sto ako nece? delozirat ce ga? pa podstanaru je nekon 5 godina sigurno istekao svaki ugovor pa ne znam na osnovvu cega bi se on vracao u stan ...smijurija teska.
Trebao bi platiti i kod nas još 1O odnosno 12% međutim naša država je izuzetno tolerantna pa ti oprašta tuzemni porez 😂 to ti je trenutna situacija dok još ugovor s USA nije potpisan, tocnije ratificiran u Senatu, a bit će jednog dana kad dođemo na red, red je poduži navodno neke države čekaju ratifikaciju i desetak godina i kad nas Ameri uspiju detektirati na zemljopisnoj karti svijeta.
kolko nasa porezna oprasta vidimo u SS...
usput je ovo i odgovor onima koji su pitali dal nasa porezna vidi ovo ili ono...
VIDI
aaaa
koju ste štoriju složili od ničega...ma kakvo pravo na dom kod iznajmljivanja stana, to ne postoji
Javite im se pa im objasnite da su nešto krivo povezali... Inače to se može isticati i ako su posjednici ušli u prostor bez ijednog dokumenta, a kamoli ako su bili u najmu
znaci meni covjek zivi u stanu ne placa rezije i nikom nista - neka ga tuzim. ok. imao ugovor ili neamo nebitno. pricamo o isteklom ugovoru koji je nistavan ili ga on ne postuje pa sto bi ga postovao ja.
ja udjem u stan dok je on na poslu zamjenim brave i kao mene ce netko izbacit iz mog stana a njega nece mada nema ugovor o najmu(ili mu je istekao a i da nije je svejendo) a ja imam vlasnicki list i mogu se jos i pravit da pojma nemam s kim je on ugovor sklopio pa nek me i za to tuzi.
naravno da ga nitko nece izbacit iz stana ako cu cekat da ga policija i sud deloziraju.
uci cu u svoj stan na silu pa da vidimo tko ce mene delozirat iz mog stana.
pa nek on tuzi mene i ceka sud paralelno kako i ja cekam sud protiv nejga - al on ce bit vani a ja unutra.
stvarno mislite da je uzurpator u prednosti nad vlasnikom ? da ce policija vrsit postupanje nad valsnikom a ne nad uzurpatorom? policija na kaju nece napraviti nista. niti ce mene izbacit iz stana kao i obrnuto ako ja zovem policiju nece ni njega izbacit iz stana. napravit ce zapisnik i zabiljezit se cinjenicno stanje i cao. dalje se bakcite preko suda. samo je pitanje tko ce bit u stanu ja ili on.
Neću ulaziti u dubine ovdje, ali imam svoje stajalište o tome za koga se isplati gubiti glavu. Za svoju obitelj sigurno, i vjerojatno za nikog drugog. Život je samo jedan.
pa s ovim ste sve rekli. stvarno mislite da je rusko-cecenski bradonja(s pradinim cizmama) drugaciji od nasih cetnika? da ce doc i rec hvala sto ste nas pustili u svoj dom u kojem cemo pazit da vas ne ometamo? da ti nece kcer zenu i mamu silo... odrezat joj sto vec takvi rezu -tebe skratit za jaj... pa ti nastavi dalje zivjet u miru s takvima...
milina za zivjeti ...
Kome se ratuje za pravdu i ideale može se prijaviti u ukrajinsku vojsku kao dobrovoljac. Lako je palamuditi za tipkovnicom, drugo je staviti život na kocku, pa da ti djeca ostanu bez oca.
Ne znam koliko pratite neovisne kanale po Telegramu (ne ovom našem), Ukrajina je u užasnom položaju. Potpuno mi je jasno zašto mladi momci ne žele izgubiti glavu.
malo si pobrkal loncice.
nije mi ni na kraj pameti ratovat u ukrajini kao sto nije ni ukrajincu bilo na kraj pameti ratovat u hrvatskoj.
ovdje je bila rijec o ratu u tvojoj zemlji ne tudjoj. i ponovit cu. ako mu se ne ratuje nek se skriva... sto vristi s naslovnica?
mada je cijela prica netegnuta do bola. kao ne mogu ga nac ovi za regrutirat al ga je bez problema nasao novinar za intervju .je je.. ruska propaganda na steroidima ...
Nije usporedivo, Rusija je daleko moćniji protivnik. Imaju sve oružje koje je SSSR gomilao.
Vjeruj mi Ukrajina je izgubila rat. Nemaju više ljudi za regrutaciju.
i nas su otpisali...pa eto...
ne kazem da ce ukrajina pobijedit ili izguibt(jer nemam kristalnu kuglu) al onaj iz clanka koji izbjegava regrutaciju to radi od pocetka agresije .znaci cim je rus stupio na tlo on se sakrio u misju rupu i ti mi kazes da je to u redu. pa eto za mene to nije u redu. tako su se i kod nas skrivali cim je JNA (4 armija sveta) krenula. Sigurno je i tamo neki rus- ukrajinac- francus piskaral na forumu da nam je najbolje pognut glavu i ne talasat-i nek srbi imaju more jer nemamo sanse protiv takve sile...
i da nebi bilo zabune.
nisam ja da on ide u rat. njegov je izbor da se skriva al takvog "anemicnog-njonju" ne treba onda dizat u nebesa i dat mu 2 stranice teksta.
pa ovdje se zanemaruje jedan veliki problem. Gdje ce to zivjet ako ne odu u rat? sto misle da ce sve ostat kao prije ako ih rusija okupira? oni ce i dalje veselo trolat internetom ?
Moći će živjeti na potpuno istom mjestu, samo pod ruskom vlašću, morat će slušat Putina i ne talasati. Ako mene pitaš, bolje je to nego izgubit glavu. Ukrajinci rat odavno ne mogu dobiti, to je već svima jasno.
pa tako smo mogli i mi 90-te....